• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
WTH چیه دیگه ؟ :D
منظورت WTF ـه ؟ :دی

سلام . نه اینطور نیست ( یا تو مرکز مخابراتی ما که این طور نیست ) . من سه ماه پیش 128 داشتم که سرعت دانلود بین 13 تا 16 بود و الآن هم 256 گرفتم که سرعت دانلود شده بین 26 تا 36 . قبلا هم که کل سرویسهاشون 512 بود سرعت حدود 60 بود . فعلا که دانلود رایگان شبانه دارند ارزش داره که 512 بگیرید چون دانلود شبانه هیچ کدوم از سرویسها افت کیفیت نداره .
من آخرش نفهمیدم این شبانش چی به چیه!
مودم رو خاموش و روشن میکنم ولی بازم کنتور میندازه! کانکشن رو ریست میدم بازم کنتور میندازه! ...
منطقه مخابراتی: کرج - گوهردشت!
شما چطور از شبانش استفاده میکنید ؟

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
WTH چیه دیگه ؟ :D
منظورت WTF ـه ؟ :دی

من آخرش نفهمیدم این شبانش چی به چیه!
مودم رو خاموش و روشن میکنم ولی بازم کنتور میندازه! کانکشن رو ریست میدم بازم کنتور میندازه! ...
منطقه مخابراتی: کرج - گوهردشت!
شما چطور از شبانش استفاده میکنید ؟

تا جایی که اطلاع دارم سرویس شبانه فقط برای تهران ارائه میشه .

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
از دوستان کسی سرعت دانلودش تغییر کرده؟!

من 128 دارم، خیلی سر کیف باشه 16 دانلود می کنم! اما از دیروز بالای 100 دانلود می کنم!!
puzzledsmile.gif
huhsmileyf.gif
puzzledsmile.gif

آره پنجشنبه و جمعه با 256 که دارم سرعت دانلود بالا 150 بود !! شبانه اش هم ظاهرا زیاد شده ولی نه اینقدر . این دو شب مجموعا نزدیک 2 گیگ دانلود شد :happy:

Neoonline

Registered User
لایک‌ها
6
امیدوارم آسیاتک روند فعلی ارائهء سرعت بالا رو حفط کنه، بابا ما حاضریم پول بدیم پهنای باند بیشتر بخریم ولی برای همچین سرعتی نه اون 128 ضایع که یه پیج با دو تا عکس رو نمیشه باهاش باز کرد برای اون 128 ماهی 3 گیگ هم زیاده!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خدا خیرشون بده اگه همین روند رو ادامه بدن :دی ... من حاضرم اون زمانی که صرف فحش دادن!! بابت سرعت پایین می کردم، صرف دعا کردن برا خانوادشون بکنم!!

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
زیاد عجله نکن! از یه جا دیگه جبران میکنن حتما!

سرعت دانلود شبانه شما چه وضعیتی داره؟ برای من از یک و نیم به بعد خیلی پایین میاد

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
منم خوابم ولی دانلود میکنم :D . دیشب تو 6 ساعت تقریبا 2 گیگ دانلود شد . با این حساب فکر کنم سرعت دانلود حدود 100 بوده .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
آخه ساعت 1 که دی سی میشه بیدار نیستم... این سیسنم رو درست می کردن خوب بود...

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
این سیستم رو درست کردن چون میدونن دیگه 12 چشمای اکثر بچه ها میره رو هم :دی

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
من هم تا 1 بیدار نمیمونم . شما میتونید کامپیوتر رو هر وقت خواستید بخوابید روشن کنید و حواستون باشه که ارتباط قطع باشه بعد idm رو طوری تنظیم کنید که ساعت 1 و 5 دقیقه شروع به کار کنه و ساعت 7 صبح هم قطع بشه .

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
احسنت! من اصلا دقت نکردم...! خیلی خوب بود مرسی :دی

البته من یه شب یه کار کردم... تایم ریکانت رو از 1 دقیقه به 3 ثانیه تغییر دادم که کانکشن وقتی دی سی میشه بلافاصله وصل بشه و دانلود ادامه پیدا کنه... اما خب با این سرعت فاصله ی 11 12 تا 1 که رایگان میشه حجم زیادی میره که نمیصرفه... این راه شما خیلی بهتره...

HES@M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من سرویس 128 دارم تو این یکی دو روز که تست کردم اصلا از سرعت 150 خبری نبود روزها که حدود 40 تا 60 کیلو بایت نوسان داره شبها هم که مثل قبل بین 15 تا 18 کیلو بایت نوسان داره

arashpour

Registered User
لایک‌ها
0
من منطقه توحید هستم. دانلود شبانه به قدری سرعتش پایین میاد که صفحه هم دیگه باز نمیشه! بیشتر شبیه اینترنت موبایل ایرانسل میشه!

mbx

Registered User
لایک‌ها
0
ما که رفتیم ندارایانه سفارش دادیم
بیخیال آسیاتک و سرعت پر فراز نشیبش

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
آقاجان انقدر علنی شادی نکن ... میفهمن دو تا دونه اکانت اینجوری شدن درستش می کننا :D

آره دو ، سه روز شادی مساوی شد با به فنا رفتن ویندوزم و هر چی که تو درایو C بود :wacko: .

بالا