• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

skywalker1362

Registered User
لایک‌ها
6
ولی سرعت 128 با 2 مگ فرق میگنه.اطمینان داشته باشید 2 مگ هم روزانش و هم شبانش خیلی بالاتره.حداقل برا من که اینطوری.دو مگ و یک مگ روزانه 500 کیلوبایته دانلودش و شبانش برای من که بالای 450 کیلوبایت دانلود میکنه ...

دوستان هر کی می خواد بره از محل ایشون اینترنت بگیره اونجا هم سرعتش بالاس هم قیمتش ارزونتره. ;)

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خب خدا رو شکر جمعه رو رد کردیم و این وضعیت بر خلاف پیش بینی دوست عزیزمون خراب نشد! من سرعت دانلود شبانم بین 40 تا 50 هستش هنوز

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
گل بگیرن در این آسیاتک دزد رو.
مسخره ها اعصابم رو بهم ریخته انقدر قطع و وصل میشه.
مردشور خودشون و سرویس و پشتیبانیشون رو یکجا ببرن فقط بلدن هر روز اس ام اس بدن بیا تمدید کن موقع خدمات دهی.../

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
دوستان هر کی می خواد بره از محل ایشون اینترنت بگیره اونجا هم سرعتش بالاس هم قیمتش ارزونتره. ;)

نه بابا نیاید امشب سرعت دانلود وحشتناک افتضاهه.الان لهم داغون..چند شب با 500 دانلود کردم امشب اومده 30 کیلوبایت....نابود شدم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
و همچنان سرعت لیده :D
روز، 240 کیلوبایت در ثانیه! شب، 50 کیلوبایت در ثانیه.

ولی سرعت 128 با 2 مگ فرق میگنه.اطمینان داشته باشید 2 مگ هم روزانش و هم شبانش خیلی بالاتره.حداقل برا من که اینطوری.دو مگ و یک مگ روزانه 500 کیلوبایته دانلودش و شبانش برای من که بالای 450 کیلوبایت دانلود میکنه ...
نُج، هیچ فرقی نمیکنه.
من دو تا خط دارم. قبلاً یکیش 1 مگ بود یکیش 2 مگ. الان جفتشو کردم 128 :D سرعت هم هیچ فرقی نمیکنه ...

codeza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه بابا نیاید امشب سرعت دانلود وحشتناک افتضاهه.الان لهم داغون..چند شب با 500 دانلود کردم امشب اومده 30 کیلوبایت....نابود شدم
به به بالاخره باید شرایط برار بشه دیگه، نمیشه که سرعت ما 30 کیلو باشه سرعت شما 500........:D

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
گل بگیرن در این آسیاتک دزد رو.
مسخره ها اعصابم رو بهم ریخته انقدر قطع و وصل میشه.
مردشور خودشون و سرویس و پشتیبانیشون رو یکجا ببرن فقط بلدن هر روز اس ام اس بدن بیا تمدید کن موقع خدمات دهی.../

منم مشکل قطع و وصلی داشتم، زنگ زدم پشتیبانی گفت خطت نویزش خیلی بالاس! بعد یه سری تنظیمات رو گفت تو مودم انجام دادم، بعد گفت مودو رو خاموش و روشن کنم و سیمای تلفنای متصل به خط رو قطع کنم، بعد چک کرد، از اونجا هم یه تنظیمی انجام داد.
از اون موقع تا حالا قطعی نداشتم، پینگمم از 70 اومد رو 40 :دی
یه چک بکن ببین چی میشه

ای داد بیداد! حیف شد پس!
خدا کنه اینو درست کنن که مثلا 128 سرعتش همین 40-50 بمونه بقیه به نسبت سرویسشون سرعتاشون بره بالا که هم عدالت برقرار بشه هم اونایی که 128 دارن بتونن از امکان شبانه استفاده کنن

Adin

Registered User
لایک‌ها
769
حداقل آسياتك دزد نيست. الانم مشكل داره بخاطر كمبود پهناي بانده . دارن پهناي باند اضافه ميكنن. مطمئنا درست ميشه. مثل شاتل دزد نيست كه راس ساعت 12:56 دقيقه سرعت از 300 كيلوبايت برسه به 3 كيلوبايت .!!

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
به به بالاخره باید شرایط برار بشه دیگه، نمیشه که سرعت ما 30 کیلو باشه سرعت شما 500........:D

حداقل آسياتك دزد نيست. الانم مشكل داره بخاطر كمبود پهناي بانده . دارن پهناي باند اضافه ميكنن. مطمئنا درست ميشه. مثل شاتل دزد نيست كه راس ساعت 12:56 دقيقه سرعت از 300 كيلوبايت برسه به 3 كيلوبايت .!!

متاسفانه همه شرکتها همینجوری هستن..مقصر اصلی هم شرکتها نیستن..

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29

راست میگن!
شرکتی که میدونه داره 12000 کاربر جدید میگیره و به موقع به قکر اضافه کردن پهنای باند نبوده رو باید درشو گل گرفت.

من کلا بی خیال دانلود شدم. به هزینه برق و استهلاک سیستم نمی ارزه :D

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
امشب سرعت دانلود بد نیست حدود 90 کیلوبایت..فکر کنم امشب سرعت بقیه هم خیلی بهتر شده باشه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
راست میگن!
شرکتی که میدونه داره 12000 کاربر جدید میگیره و به موقع به قکر اضافه کردن پهنای باند نبوده رو باید درشو گل گرفت.

من کلا بی خیال دانلود شدم. به هزینه برق و استهلاک سیستم نمی ارزه :D

پروسه چند ماهه داره ! باید مجوز بگیرن و .... !

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
پروسه چند ماهه داره ! باید مجوز بگیرن و .... !

دقیقا....اصلا یه جوری پهنای باند میدن که سرعت کاربرای اون شرکت بالاتر از یه حدی نره وگرنه شرکتها دوست دارن سرعت بالا بدن کاربراشون چون اینجوری کاربراشونم زیاد میشه..

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
اینکه مشخصه 1مگ و 2مگ ها کم ترن و تقسیم شدن سرعت اونا بین همه 128 ها میشه 8 راضی و 1 ناراضی!
ولی من به همون دو دلیل که گفتم (دورِ اول مجلس مهم تر بود و ISP های دیگه که تفاوتی تو سرعتشون به خاطر این آخر هفته یی به وجود نیومده) فک کنم برداشت شما میتونه کااااااااااملا اشتباه باشه
یه دلیل دیگه هم به ذهنم رسید! اگه میخواستن با هدف انتخابات اینکارو کنن، نمیذاشتن از بامداد سه شنبه شب این کارو انجام بدن! مثلا از 10 روز قبل تر این حرکتا رو میزدن (تازه برعکس تو 10 روز اخیر، به جز این یکی دو روزه، سرعت دانلود شبانه اکثر آی اس پی ها کم شده)
در هر حال من امیدوارم ( و تا حدود زیادی خیلی فک میکنم) اینی که میگی نشه دوست عزیز!
هفته بعد ببینیم چی میشه
smilingsmiley.gif
winksmiley02.gif

خب خدا رو شکر جمعه رو رد کردیم و این وضعیت بر خلاف پیش بینی دوست عزیزمون خراب نشد! من سرعت دانلود شبانم بین 40 تا 50 هستش هنوز

جهت یادآوری
سرعت ها دوباره افزایش پیدا کرد.

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
والله من که امروز اومدم رو اسیا تک .. خدایی نت قبلیم که یه مگ بود نهایت سرعت دانلودش 40-50 بود یه سره هم قطع بود :D ولی از صبح نه قطعی داشتم نه هیچی سرعت دانلودم بدون دانلود منیجر رو 240-250 هست ...
شبشم تست میکنم میگم بهتون

faramobile

Registered User
لایک‌ها
921
شما چه سرویسی و چقدر هزینه کردین

naaji

Registered User
لایک‌ها
150
اوه اوه چه تعطیلی میشه تو شب این اسیا تک ....
25-50 نهایتش

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
سرعت شبانه رو یک مگ حدود نود کیلوبایت دانلود میکنه.دوستام هم که آسیا تک دارن همینجوری شبانشون در حال حاضر......سرعت شبانه خوب شده ولی من همون 500 کیلوبایت رو میخوام.:(

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
امشب چرا اینطوریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا یکی زنگ بزنه پشتیبانی بگه پاشو از رو سیم بردارن! :پی
امشب سرعت دااااااااااااااااااااااااااااغونه!!!
100 بار سایت speedtest.net رو زدم تا آورد. این چه وضعشه؟ یه پینگ آسیاتک بود که خوب بوداااا اونم نوسانیه!
امیدوارم علتش ارتقا تجهیزات باشه ونه چیز دیگه!

1941800432.png
1941805952.png

این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟
:grrr::grrr::grrr::grrr:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
یه چَپه تُف گُنده تو پَس کله ی مدیر عامل آسیاتک با یه کَف گُرگی :D

خَر پَر، اعصاب پَر

بریم یه مبین نتی کوفتی بگیریم که شبا هم بشه از اینترنت پُر سرعت مملکت عدل علی استفاده کرد :hmm:

سرعت لود صفحات در حد لاک پُشت فَلَج :hmm:

بالا