• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
اینجا آسیاتک است...
ISP مشتری مدار،ISP برتر...

شما مجبورید که شبانه رایگان را انتخاب کنید!
شما مجبورید که 8 ساعت از شبانه روز، سلام و صلوات بفرستین به Dial-up و این برای اینست که پیشینیان را فراموش نکنید!
شما مجبورید که شب ها زود بخوابید و پای اینترنت ننشینید این برای آینده شما هم خوب است اگر تفکر کنید!
شما مجبورید که شبانه رایگان را انتخاب کنید...

alireza_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام
یه سوال از شما دارم در مورد سرویس شبانه......................
شبها ساعت یک باید مودم رو خاموش روشن کنم تا به سرویس شبانه وصل بشم ؟
اما آیا صبح ها هم باید دوباره مودم رو خاموش روشن کنم تا کانکت بشم ؟
من هر روز صبح (9 به بعد) تا ریست نکنم نمیتونم به اینترنت وصل شم
چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم هر کدام از کارشناساشون یه چیزی میگه
یکی میگه از مودمه (یک مودم دیگه خریدم) یکی میگه از سیستمه یکی میگه مشکلی نداره خوب هر روز خاموش روشن کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی دیگه که خداخیرش بده گفت مشکل از ماست و تا ده دوازده روز دیگه حل میشه (3ماه گذشته اما......)
آخرش امروز فرمودن این مشکل نیست و همه کاربران در سطح ایران حتما باید برای وصل شدن به اینترنت ، صبح ها مودم رو خاموش روشن کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا همه برای وصل شدن از ساعت 9 صبح به بعد باید مودم رو خاموش روشن کنید؟

در ضمن من PPPOE استفاده میکنم

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام
یه سوال از شما دارم در مورد سرویس شبانه......................
شبها ساعت یک باید مودم رو خاموش روشن کنم تا به سرویس شبانه وصل بشم ؟
اما آیا صبح ها هم باید دوباره مودم رو خاموش روشن کنم تا کانکت بشم ؟
من هر روز صبح (9 به بعد) تا ریست نکنم نمیتونم به اینترنت وصل شم
چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم هر کدام از کارشناساشون یه چیزی میگه
یکی میگه از مودمه (یک مودم دیگه خریدم) یکی میگه از سیستمه یکی میگه مشکلی نداره خوب هر روز خاموش روشن کن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یکی دیگه که خداخیرش بده گفت مشکل از ماست و تا ده دوازده روز دیگه حل میشه (3ماه گذشته اما......)
آخرش امروز فرمودن این مشکل نیست و همه کاربران در سطح ایران حتما باید برای وصل شدن به اینترنت ، صبح ها مودم رو خاموش روشن کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

در ضمن من PPPOE استفاده میکنم

اگر در حالت اتومات مودم تنظیم شده باشه هیچ نیازی به قطع و وصل کردن نیست .مشکل از سمت شما هست .

alireza_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اگر در حالت اتومات مودم تنظیم شده باشه هیچ نیازی به قطع و وصل کردن نیست .مشکل از سمت شما هست .
بنده که گفتم PPPOE تنظیم کردن یعنی کانکت اتومات .......... منهم میدانم نیاز به قطع و وصل نیست اما باید انجام بدم .............. حالا که شما هم با لحن کارشناسان محترم آسیاتک می فرمایید مشکل از سمت منه میشه لطف
کنید و بفرمایید مشکل از چی هست؟ ممنون میشم

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام alireza_55 عزيز
1.gif

به نقل از alireza_55 :

...
اینترنت ، صبح ها مودم رو خاموش روشن کنند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
و دوستان فرمودند:
به نقل از nobody2000 :
. ببينيد وقتي مودم را روي PPPoE قرار مي‌دهيد بسته به برند و مدل مودم در همان صفحه تنظميات مودم يك گزينه هست كه مفهومي اين چنين داره: Retry connect after xxx Sec كه مشابه همين تنظيم در مودم Linksys 120n هم داريم و من براي يكي از آشناهايمان اين را روي 30sec گذاشته بودم. ولي حرف شما درسته! يعني ايشون هم ساعت 9 و خرده‌اي به بعد و حتي گاهي 12:51~12:58 شب به دليل تكرار تلاش مودم براي وصل شدن قاطي مي‌كرد! حالا گاهي شبانه بعد از 15 يا 20 دقيقه وصل مي‌شد ولي روزانه بايد من هم مودم را خاموش و پس از چند دقيقه روشن مي‌كردم!!!

. به همين دليل مودمشان را روي Bridge گذاشتم و از همان برنامه ماكرويي كه براي خودم نوشته بودم به آنها دادم با اين توانايي اضافه كه كانكشن را در ساعت 12:51AM قطع و ديگه تا ساعت 01:00.30 اجازه وصل شدن بهش نمي‌دادم. چه خود كاربر تلاش كنه چه ماكرو من كه پس از روشن شدن سيستم اتوماتيك به اينترنت كانكت مي‌شود. بعد خود ماكرو ساعت 01:00.30AM كانكشن را اجرا مي‌كند. براي ساعت 9 هم همچين داستاني داريم! 10 دقيقه كلن زماني هست كه بهتر و نبايد تلاشي براي كانكت شدن انجام دهيد.

. فراموش نكنيد كه آسياتك سيستمشون را روي حفظ نمودن MAC Address مودم يا كارت شبكه‌اي به مدت 15 دقيقه از آخرين Disconect ي قرار داده است. اين نكته را اكثر اين تلفن چي‌هاي! خود آسياتك يا نمايندگي‌هاي درون تهرانشون نمي‌دانند!!! اصلن مي‌گن ما همچين چيزي نداريم!!!؟ ولي من در 2 شهر مختلف كه يكيش تهران بود اين را تست كردم همين طور بوده و معلوم هست كه اين يك تنظيم از سيستم‌هاي مركزيشون هست. پس اگر مودم خود را از PPPoE به Bridge تغيير داديد (يا برعكس) بايد 15 دقيقه كابل تلفن را از پشت مودم خارج يا كلن مودم را خاموش نماييد تا MAC آدرس قبلي حذف بشه و تايمرشون 0!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/26
26.gif
103.gif

alireza_55

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام alireza_55 عزيز
1.gif

و دوستان فرمودند:

. ببينيد وقتي مودم را روي PPPoE قرار مي‌دهيد بسته به برند و مدل مودم در همان صفحه تنظميات مودم يك گزينه هست كه مفهومي اين چنين داره: Retry connect after xxx Sec كه مشابه همين تنظيم در مودم Linksys 120n هم داريم و من براي يكي از آشناهايمان اين را روي 30sec گذاشته بودم. ولي حرف شما درسته! يعني ايشون هم ساعت 9 و خرده‌اي به بعد و حتي گاهي 12:51~12:58 شب به دليل تكرار تلاش مودم براي وصل شدن قاطي مي‌كرد! حالا گاهي شبانه بعد از 15 يا 20 دقيقه وصل مي‌شد ولي روزانه بايد من هم مودم را خاموش و پس از چند دقيقه روشن مي‌كردم!!!

. به همين دليل مودمشان را روي Bridge گذاشتم و از همان برنامه ماكرويي كه براي خودم نوشته بودم به آنها دادم با اين توانايي اضافه كه كانكشن را در ساعت 12:51AM قطع و ديگه تا ساعت 01:00.30 اجازه وصل شدن بهش نمي‌دادم. چه خود كاربر تلاش كنه چه ماكرو من كه پس از روشن شدن سيستم اتوماتيك به اينترنت كانكت مي‌شود. بعد خود ماكرو ساعت 01:00.30AM كانكشن را اجرا مي‌كند. براي ساعت 9 هم همچين داستاني داريم! 10 دقيقه كلن زماني هست كه بهتر و نبايد تلاشي براي كانكت شدن انجام دهيد.

. فراموش نكنيد كه آسياتك سيستمشون را روي حفظ نمودن MAC Address مودم يا كارت شبكه‌اي به مدت 15 دقيقه از آخرين Disconect ي قرار داده است. اين نكته را اكثر اين تلفن چي‌هاي! خود آسياتك يا نمايندگي‌هاي درون تهرانشون نمي‌دانند!!! اصلن مي‌گن ما همچين چيزي نداريم!!!؟ ولي من در 2 شهر مختلف كه يكيش تهران بود اين را تست كردم همين طور بوده و معلوم هست كه اين يك تنظيم از سيستم‌هاي مركزيشون هست. پس اگر مودم خود را از PPPoE به Bridge تغيير داديد (يا برعكس) بايد 15 دقيقه كابل تلفن را از پشت مودم خارج يا كلن مودم را خاموش نماييد تا MAC آدرس قبلي حذف بشه و تايمرشون 0!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/26
26.gif
103.gif

تشکر که جواب دادی پس با تجربه ای که شما دارید این مشکل از خود ISP هست ....؟
من مودم asus 604g دارم و گزینه Retry connect after xxx Sec نداره اما گزینه( Dial on demand (with idle timeout timer رو ست کردم باز هم جواب نداد
در ضمن من نمیخوام Bridg ست کنم و کانکت دستی انجام بدم ...... وقتی پول دادم حق دارم از سرویس مورد نظرم استفاده کنم گرچه حق مشتری تو ایران معنا نداره خصوصا شرکتهای PAP
اما یه چیزی که جالبه مودم صبحها به ISP کانکت هست و کاملا defult Gateway ،IP رو میشناسه از طرفی کلاینت هم به مودم کانکت هست
ولی اصلا Internet Access ندارم چه باکابل چه با وایرلس مگه اینکه روشن خاموش کنم

من نمیدونم این کارشناسای پشتیبانی را رو چه اصولی استخدام کردن ............ به نظرم یه دوره 3 واحدی( پیچوندن مشتری در زمانی که مشکل را نفهمیدم ) قبل از استخدام براشون گذاشتن

Last edited:

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
تشکر که جواب دادی پس با تجربه ای که شما دارید این مشکل از خود ISP هست ....؟
من مودم asus 604g دارم و گزینه Retry connect after xxx Sec نداره اما گزینه( Dial on demand (with idle timeout timer رو ست کردم باز هم جواب نداد
در ضمن من نمیخوام Bridg ست کنم و کانکت دستی انجام بدم ...... وقتی پول دادم حق دارم از سرویس مورد نظرم استفاده کنم گرچه حق مشتری تو ایران معنا نداره خصوصا شرکتهای PAP
اما یه چیزی که جالبه مودم صبحها به ISP کانکت هست و کاملا defult Gateway ،IP رو میشناسه از طرفی کلاینت هم به مودم کانکت هست
ولی اصلا Internet Access ندارم چه باکابل چه با وایرلس مگه اینکه روشن خاموش کنم

من نمیدونم این کارشناسای پشتیبانی را رو چه اصولی استخدام کردن ............ به نظرم یه دوره 3 واحدی( پیچوندن مشتری در زمانی که مشکل را نفهمیدم ) قبل از استخدام براشون گذاشتن
دوست عزیز خیالت راحت این انجام خاموش و روشن از طرف ایراد خودت آسیاتکه..من و تمام دوستام که آسیاتک داریم عین همین مشکل رو داریم.مثل اینکه بعضی مناطق اینجورین.حالا خدار و شکر کن با خاموش روشن مشکل حل میشه

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
4 ماه عضو این شرکت بودم حدود 3 ماه اینترنت بطور کامل قطع بود! اصلا پیشنهاد نمیشود!!:blink:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان 512 نامحدود آسیاتک چطوریه؟ سرعتش خوبه؟ قطع و وصلی؟ از ساعت 1 به بعد چطور؟

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان 512 نامحدود آسیاتک چطوریه؟ سرعتش خوبه؟ قطع و وصلی؟ از ساعت 1 به بعد چطور؟
نامحدود؟؟؟! نامحدود CRA منظورته؟
نگیری یه وقت. من 2 مگ نامحدود CRA گرفتم سرعتش در حد 10 کیلوبایت در ثانیه بود. حالا 512 ش احتمالا به بایت هستش!

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من دیگه مغزم نمیکشه :دی
بی خیال شبانه شدم :D
تایم شبانه رو کم میکردن دعاشون میکردیم :D

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
اینجا آسیاتک است...
ISP مشتری مدار،ISP برتر...

شما مجبورید که شبانه رایگان را انتخاب کنید!
شما مجبورید که 8 ساعت از شبانه روز، سلام و صلوات بفرستین به Dial-up و این برای اینست که پیشینیان را فراموش نکنید!
شما مجبورید که شب ها زود بخوابید و پای اینترنت ننشینید این برای آینده شما هم خوب است اگر تفکر کنید!
شما مجبورید که شبانه رایگان را انتخاب کنید...

دقیقا من هم همین مشکل رو دارم. آخه مگه زوره شبانه رایگان؟ بابا شب مث روز مث آدم سرویس بده بشه گشت تو نت.
حالا ماه پیش 2 مگ گرفتم که شبا راحت باشم سرعت شبانه همه شد 44-45. این ماه 128 گرفتم که همون 44-45 رو استفاده کنم شب ، سرعتم شده 12 کیلوبایت تو ثانیه! یعنی همه جوره رفت تو پاچم.

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
بله منم کاهش سرعت شبانه را تایید می کنم. سرویس 2 مگ سرعت دانلود 160

ولی فکر نمی کنم بشه اینو در قالب یک سیاست جا داد. وقتی سرعتت 2 ولی بهت 1.2 میدن. شما به این چی میگین؟ دزدی نمی گین؟

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
بله منم کاهش سرعت شبانه را تایید می کنم. سرویس 2 مگ سرعت دانلود 160

ولی فکر نمی کنم بشه اینو در قالب یک سیاست جا داد. وقتی سرعتت 2 ولی بهت 1.2 میدن. شما به این چی میگین؟ دزدی نمی گین؟

آره قبلا شبانه 2 مگ بود 250. قبلا روزانه 128 هم تا 250 اینا بهت سرعت می داد ، الان 160 اینا به زور میده .

mortal2

Registered User
لایک‌ها
47
سرعتش خوبه فقط شبا سرعت میاد پایین ملت خواب ندارن میشینن دانلود می کنن ؟؟شبا که همه خوابن چرا سرعت میاد پایین چون شما در روز از حجمتون استفاده کنید بیشتر پول در بیارن

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. يك خبر خوب براي دوستان آسياتك دار تهراني!!! آسياتك شيراز هم به جمع شما پيوست! در اين دوشب اخير (پنج شنبه و جمعه) سرعت شبانه 4~6 كيلوبايت بر ثانيه! شب يكشنبه و سه شنبه هم به 12 كيلوبايت رسيد اما سباي ديگش يرعت عادي اين چندماه اخيرم بود (حدود 88 كيلوبايت بر ثانيه) اما اكنون سرعت زيباي 6KB/s و الان حتا با اكنت روزانه هم مياييم سرعتم همنقدر است و فقط با چيز-پي-ان يكمي جهش‌هايي تا 32 ~ 14 ديده ميشه ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/30
26.gif
103.gif

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز خیالت راحت این انجام خاموش و روشن از طرف ایراد خودت آسیاتکه..من و تمام دوستام که آسیاتک داریم عین همین مشکل رو داریم.مثل اینکه بعضی مناطق اینجورین.حالا خدار و شکر کن با خاموش روشن مشکل حل میشه

دوست گرامی از چیزی که راجبش یک خط اطلاعات عمومی نداری سعی کن حرف نزنی اینهایی که شما گفتید نظر شخص خودتون هست راجب اون دوستمون هم که راجب پشتیبانی نظر دادن باید بگم اگر خبر نداری باخبر باش تمام نیروهای پشتیبانی کارشون رو هم خوب بلد هستن هم حداقل مدرک تحصیلشون فوق دیپلم الکترونیک و یا کامپیوتر هست فکر کنم به اندازه 3 دوره واحد سال 91 ارزش داشته باشه

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم. آخه مگه زوره شبانه رایگان؟ بابا شب مث روز مث آدم سرویس بده بشه گشت تو نت.
حالا ماه پیش 2 مگ گرفتم که شبا راحت باشم سرعت شبانه همه شد 44-45. این ماه 128 گرفتم که همون 44-45 رو استفاده کنم شب ، سرعتم شده 12 کیلوبایت تو ثانیه! یعنی همه جوره رفت تو پاچم.

دوست عزیز شمایی که میگی سرعتت 12کلیو بایت هست اولا" که مطمعنا" اینطور نیست کاری به شهرستانها ندارم که شرکتی که امتیاز رو خریده چطور داره به مشترکاهش سرویس میده و لی اینو به جرات میگم شما اصلا" نمیدونی معیار و شاخصهای سنجش سرعت چی هست سرعت سرویس 128 که شما داره میگید 44-45 باید بین حداقل بین120-160باشه فقط در صورتی افت سرعت پیدا میکنید که از وی پی ان یا هر چیز که به نوعی فیلتر رو دور میزنه استفاده کنید که اونم مسولیتش با خود شماست نه با شرکت چون شرکت باید طبق قانون سازمان مقررات سرویس بده در ضمن میتونید از نرم افزار تست سرعت استفاده کنید منتهی قبلش 4خط متن رو حتما" بخونید چون کاربرا فکر میکن این متن رو برای قشنگی نوشته فقط یک تست میکن اونم با شرایطی که خودشون فکر میکنن درست انجامش میدن بعد میان اینجا اظهار نظر میکن راجب چیزی که ازش اطلاعات ندارن

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز
1.gif

. يك خبر خوب براي دوستان آسياتك دار تهراني!!! آسياتك شيراز هم به جمع شما پيوست! در اين دوشب اخير (پنج شنبه و جمعه) سرعت شبانه 4~6 كيلوبايت بر ثانيه! شب يكشنبه و سه شنبه هم به 12 كيلوبايت رسيد اما سباي ديگش يرعت عادي اين چندماه اخيرم بود (حدود 88 كيلوبايت بر ثانيه) اما اكنون سرعت زيباي 6KB/s و الان حتا با اكنت روزانه هم مياييم سرعتم همنقدر است و فقط با چيز-پي-ان يكمي جهش‌هايي تا 32 ~ 14 ديده ميشه ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/30
26.gif
103.gif

سرعت سرویس 128 حامی در تهران بین 120-160 در ساعات که ترافیک شبکه زیادهست بین ساعات 10 الی 13 در ساعات با ترافیک کمتر تا 220هم شما بیخود خودت رو به تهران نچسبون این که داری شما استفاده میکنی دایال اپ هست

بالا