سلام
alireza_55 عزيز
و دوستان فرمودند:
. ببينيد وقتي مودم را روي PPPoE قرار ميدهيد بسته به برند و مدل مودم در همان صفحه تنظميات مودم يك گزينه هست كه مفهومي اين چنين داره: Retry connect after xxx Sec كه مشابه همين تنظيم در مودم Linksys 120n هم داريم و من براي يكي از آشناهايمان اين را روي 30sec گذاشته بودم. ولي حرف شما درسته! يعني ايشون هم ساعت 9 و خردهاي به بعد و حتي گاهي 12:51~12:58 شب به دليل تكرار تلاش مودم براي وصل شدن قاطي ميكرد! حالا گاهي شبانه بعد از 15 يا 20 دقيقه وصل ميشد ولي روزانه بايد من هم مودم را خاموش و پس از چند دقيقه روشن ميكردم!!!
. به همين دليل مودمشان را روي Bridge گذاشتم و از همان برنامه ماكرويي كه براي خودم نوشته بودم به آنها دادم با اين توانايي اضافه كه كانكشن را در ساعت 12:51AM قطع و ديگه تا ساعت 01:00.30 اجازه وصل شدن بهش نميدادم. چه خود كاربر تلاش كنه چه ماكرو من كه پس از روشن شدن سيستم اتوماتيك به اينترنت كانكت ميشود. بعد خود ماكرو ساعت 01:00.30AM كانكشن را اجرا ميكند. براي ساعت 9 هم همچين داستاني داريم! 10 دقيقه كلن زماني هست كه بهتر و نبايد تلاشي براي كانكت شدن انجام دهيد.
.
فراموش نكنيد كه آسياتك سيستمشون را روي حفظ نمودن MAC Address مودم يا كارت شبكهاي به مدت 15 دقيقه از آخرين Disconect ي قرار داده است. اين نكته را اكثر اين تلفن چيهاي! خود آسياتك يا نمايندگيهاي درون تهرانشون نميدانند!!! اصلن ميگن ما همچين چيزي نداريم!!!؟ ولي من در 2 شهر مختلف كه يكيش تهران بود اين را تست كردم همين طور بوده و معلوم هست كه اين يك تنظيم از سيستمهاي مركزيشون هست. پس اگر مودم خود را از PPPoE به Bridge تغيير داديد (يا برعكس) بايد 15 دقيقه كابل تلفن را از پشت مودم خارج يا كلن مودم را خاموش نماييد تا MAC آدرس قبلي حذف بشه و تايمرشون 0!!!!
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/02/26