• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
سلام آقا یا خانم Asitack
برام خیلی جالبه که مرغ شما همون یک پا هم نداره !!!!!!!!!!!!!!!!
عزیزم من اگه جای مدیر بالاسر شما بودم یه لحظه هم نمیزاشتم تو آسیاتک بمونی میدونی چرا؟(البته اگه نسبتی با مدیر نداشته باشی )
تا حالا همه کاربران با خوب (نداره) و بد سرویس به یه نحوی کنار می اومدن یا به عبارتی میسوزیمو میسازیم
اما این حمایتهای ناشیانه شما از شرکت معظمتون باعث میشه که همه شمشیر را از رو ببندن و به هر نحوی که شده زد تبلیغ برای شرکت ایجاد کنند..........(میدونم براشما مهم نیست چون PAP تو ایران انحصاریه و همه میدونیم دست چه ارگانی هست)
البته این را هم بگم که خدا رو شکر که جای مدیر شما نیستم چون نون حلال خیلی خشمزه تره
نون حلال هم یعنی به تعهداتی که در قبالش مالی اخذ نموده اید به نحو احسن عمل کنی (حالا احسنش پیش کش)
زیادی هم حرص نخور چون از قدیم گفتن تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دقیقا تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها !!

amirpersian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

دوست گرامی سرعتی که شما داری میگرید به مراتب خیـــــــــــلی بالاتر از شرکتهای هست که فقط اسم در کردن اما نه پاسخگوی مشترک هستن نه به اون اندازه که میگن سرویس میدن شما اگر یکسری موارد و رعایت کنی سرعت به مراتب بیشتر هم میشه این چیزی هم که میگید سرعت شبانه پایین تر هست درسته اما نه اونقدر که با 128 فرقی نداشته باشه اینم جزو قوانین سازمان مقرارت هست هیچ ربطی به شرکت اسیاتک نداره در صمن بهتره یک نگاهی به تعرفه های شرکتهیا رقیب آسیاتک بندازید و از کسانی که از اون شرکتها سرویس گرفت سوال کنید تا متوجه اختلاف سرعت و قیمت سرویسها بشید

من سه سال لایزر داشتم و سرعت شبانه اون 250 بود
سه ماه 43 هزار تومان پرداخت میکردم
ولی حالا مجبورمون کردن بیاییم آسیاتک و سرعت شبانه حداکثر 80 رو تحمل کنیم

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465

کلا" برای کسای که وقت و کیفیت براشون
مهم نیست فکر نکنم یک غلط املایی ارزشی داشته باشه؟؟؟
چیزی رو گفتم که نمیدونستی و باید برای فهمیدنش میرفتی مخابرات اونجا بعد از کلی معطلی که جواب رد بهت میدادن اونوقت این غلط املایی کوچیک از یادت میرفت ؟؟؟!!!!
اون از اون لحاظ از لحاظ دیگه هم کاملا" متوجه شدی این سرویسهای CRA چی هست اگر بخوای بری سراغش خودت عاقبتش رو میدونی

کار بدی کردم یاد دادم؟
من خیلی خوشحال میشم وقتی کسی اشتباهاتم رو گوشزد میکنه.

ممنونم که شما هم ما رو متوجه نمودی.

در ضمن جمله اولت سوتی دادی، یکبار دیگه بخون تا متوجه بشی.

اینم یک جمله از من : کلا برای کسانی که وقت و کیفیت براشون مهم هست غلط املایی هم مهم هست، جون غلط املایی کیفیت رو میاره پایین.

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستان در اين 24 ساعت گذشته، آقا/خانوم Asiatack آنچه نبايد مي‌گفت را گفت و آنچه بايد مي‌گفت را رها نمود، ديگر مطلبي باقي نمانده. پس لطفن به موضوع تاپيك برگشته و همان روال عادي را همچون گذشته طي نماييد.

. در صفحه قبل من گزارش سرعت اينترنتي دو سيستم در اكنت شبانه را نوشتم ... ببينيد شما سرعتتان ديشب چطور بوده؟

پ.ن: (دو صفحه قبل صحيح است!! چقدر ناگهان اينجا اسپم شد!!! اين لينكش است http://forum.persiantools.com/t75147-page198.html#post4926268)

پ.ن2: (همچنين توجه دوستان قديمي را باز به موارد ذكر شده در مرامنامه فروم جلب مي‌كنم. كه يكي از آن موارد توهين نكردن به هر دليلي و به هركسي و ... روي سخن و تقاضاي من با كابران قديمي و دوستان عزيز است و نه كاربراني كه براي مقاصد خاص و فقط به شكل موقت وارد فروم شده و صاف به يكي از بخشهاي هر فرومي رفته و بدون رعايت اخلاق و قوانين فروم شروع به پست زدن مي‌نمايند. در ضمن راه Report كردن همواره براي همه كاربران عضو فروم باز است، بر خلاف جاهاي ديگه اينجا حساب و كتاب دارد.)

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/31
26.gif
103.gif

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
گرد و خاک یوزر Asiatack تموم شد، برگردیم سر صحبتای قبلیمون :D

khashayar_pc

Registered User
لایک‌ها
10
چرا پست من رو حذف کردید؟نقل قولش در صفحه قبل باقی مونده ولی خودش حذف شده

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
از جون "آسیا شت" چی می خواین آخه! همون شتی هست که بود دیگه! "Asia shit" در خدمت شما.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بَعله بَعله ساعت 12:50 شد و اینترنت به کُما رفت :D

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
آره حاج امین، اینوار هم آسیا تُف اومده :دی

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان همسایه پایینی ما از مخابرات نامحدود 256 گرفته (حدود 1 سال هم هست که داره)! سرعت دانلودش رو من یکی دو بار که با IDM چک کردم حدود همون سرعت اسمی (30-35) میچرخید! البته پینگش رو تست نکردم!
به نظرتون با توجه به اینکه مخابراتمون یکی هس (همسایه طبقه پایینه دیگه :دی) ارزشش رو داره که 512 مخابرات رو بگیرم ( که احتمالا سرعتش همون حول و حوش 60 میرخه)؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
mehdicvl،
یه کم صبر کن، من این مورد سرعت فروش آسیاتک رو تست کنم. ببینم نتیجه میده یا نه
تا 48 ساعت دیگه مشخص میشه ...

پ.ن: مخابرات رو نمیپسندم :دی

SainaWeb.Com

Registered User
لایک‌ها
26
mehdicvl،
یه کم صبر کن، من این مورد سرعت فروش آسیاتک رو تست کنم. ببینم نتیجه میده یا نه
تا 48 ساعت دیگه مشخص میشه ...

پ.ن: مخابرات رو نمیپسندم :دی

محمد حسین مخابرات رو برای خونه ازش 2 مگــ گرفتم . ماهی 77 تومن . سرعت دانلود370 - 400 نامحدود

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
مخابرات اگه بتونین سرعت بالا بگیرین خیلی خوبه
همون سرعت اسمی رو میده و اینه قیمتش خیلی مناسبه

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
برای دومین یا سومین بار تو این 4 ساله به پشتیبان آسیاتک زنگ زدم (البته بخش مالی) :دی

امشب سرعت رو تست میکنم، نتیجه رو اعلام میکنم.

پ.ن: سرویس های مخابرات هم، بر اساس منطقه ای که ارائه میشه تا 2 مگ هم میدن. البته با کارت دانشجویی و مدرک شرکت و این چیزا. // بعضی منطقه ها نهایت سرعتشون 256 یا 512 هست.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
2 ساعت و 10 دقیقه تا تست نهایی سرعت شبانه :D

با ما باشید ... :evo:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
2 ساعت و 10 دقیقه تا تست نهایی سرعت شبانه :D

با ما باشید ... :evo:

عذر میخوام شما گفتی 2 مگ ماهیانه 5 گیگ گرفتین؟ (منظور اینکه 2 مگ شبانه رایگانه دیگه؟ نیم بها که نیست نه؟)

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
عذر میخوام شما گفتی 2 مگ ماهیانه 5 گیگ گرفتین؟ (منظور اینکه 2 مگ شبانه رایگانه دیگه؟ نیم بها که نیست نه؟)
آره، 2 مگ با ماهیانه 5 گیگ که شبانش رایگانه
12:50 هست تا 9:15 ولی اسمی میگن 1 تا 9 :دی

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
آره، 2 مگ با ماهیانه 5 گیگ که شبانش رایگانه
12:50 هست تا 9:15 ولی اسمی میگن 1 تا 9 :دی

منتظریم.

پ ن : جالبه نمیدونستم آسیاتک زوریخ هم نمایندگی داره :D
جدی قضیه این اسپانیا و سوییس چیه؟ طِیُّ الاَرض می‌کنی؟

بالا