سلام
aminsm و
mehdicvl عزيز
دوستان آیپی شما هم عوض شده؟
قبلا آیپی آسیاتک با 79.127 شروع میشد، الان به 37.63 تغییر کرده !
. آره! من 15 فروردين كه براي آشناي تهرانيم آسياتك گرفتم همون روز متوجه اين نكته شدم و به كانكشنم نگاه كردم ديدم Client IP4 Address به 37.63 تبديل شده ولي Server IP4 Address همون 79 هست. شما هم اگر چك كنيد احتمالن همينطوره!؟
. ولي نكته جالب اينه كه من چند روز پيش كه اينترنتم تموم شد IP من يا 79 بود يا 2 كه اين 2 مال مخابرات بود. اما امروز كه شارژ كردم ديدم Client IP4 شده 5.22 و سرور همون 2 يا 79 سابق هست. يعني اينها هم توي همين چند روزي كه من نداشتم همچين تغييري مثل تهران دادند!
. فايده و علت چنين تغييري چي هست!؟ من اين IP جديد را در سايت
What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more... چك كردم هيچ اطلاعي از ISP و مكان درست من و ... نميده!؟ اما اون IP هاي 79 و 2 اطلاعاتشون درست بود!
mehdicvl عزيز:
دوستان امروز پینگ نسبت به روزای قبل خیلی بهتر شده!
راستی یه چیز جالب بگم!
من رفیقم امریکا زندگی میکنه، امروز با هم صحبت میکردیم! ازش خواستم با CMD تست پینگ بگیره!
اول گفتم از گوگل تست بگیره که نتیجش 18ms بود!
بعد گفتم از یه سایت با دامنه ir تست بگیره، نتیجه جالب بود! 230ms
. يك دليلش احتمالن همان گزارشي هست كه از Trace كردن IP هاي درون ايران يكبار در همين تاپيك گذاشتم (بگرديد پيداش ميكنيد) بين IP سيستم ما تا اولين IP سايتهاي خارجي حدود 7~10 IP داخلي و 2تا IP از روسيه وجود داره. اما در خارج اين تعداد حداكثر 2~3 هست. تمامي دوستانم در كشورهاي ديگه پينگشون زير 30 هست. من يكبار يك نظرسنجي از وضعيت ISPشون و سرعتشون و محدوديتهايشان و .... از دوستان خارجيم انجام دادم كه نتيجه آن را انشاالله فردا در اين انجمن قرار ميدهم.
. موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/03/04