• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
نه بابا کارت دانشجویی چیه:دی
من نامه از شرکت هم بردم قبول نکردن
تا ۵۱۲ میدن!
میگه ۲ مگ میخوای باید کارخونه داشته باشی:دی
یا گفت یه آشنا داشته باشی یه زنگ به رییس بزنه!

کارت دانشجویی داشته باشی میدن فکر کنم

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
bwmeter.jpg

سرویس 2 مگ (اسمی) گرفت، ولی نهایت سرعتی که تو شب میده 1 مگ هست. ...

راضیم فعلاً، چون میدونم بقیه شرکت ها هم مالی نیستن! !!!

پ.ن: re Amin: آره جیگر، سوئیس هم شعبه زده :دی

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
دوستان آیپی شما هم عوض شده؟

قبلا آیپی آسیاتک با 79.127 شروع میشد، الان به 37.63 تغییر کرده !

دلیلش چی میتونه باشه؟

اینم اضافه کنم که امروز حدود 2 ساعت تمام وسایل ارتباطی، منجمله موبایل (ایرانسل+همراه)، تلفن ثابت و اینترنت قطع شده بود !

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141

دلیلش چی میتونه باشه؟

اینم اضافه کنم که امروز حدود 2 ساعت تمام وسایل ارتباطی، منجمله موبایل (ایرانسل+همراه)، تلفن ثابت و اینترنت قطع شده بود !

سلام تغییر آی پی تایید میشه (البته روز های قبل چک نکردم ببینم امروز شده یا چند وقته).
اما قطعی در وسایل ارتباطی مشاهده نشد!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان امروز پینگ نسبت به روزای قبل خیلی بهتر شده!
راستی یه چیز جالب بگم!
من رفیقم امریکا زندگی میکنه، امروز با هم صحبت میکردیم! ازش خواستم با CMD تست پینگ بگیره!
اول گفتم از گوگل تست بگیره که نتیجش 18ms بود!
بعد گفتم از یه سایت با دامنه ir تست بگیره، نتیجه جالب بود! 230ms

جالبیش به اینه که شما هم اگه تست کنین، پینگ سایت با دامنه ir خیلی کم و پینگ گوگل و... بالاست :دی

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
رفتم تاپیک مبین نت خواستم یه سوال بپرسم پشیمون شدم :دی
پشه پر نمیزنه :D

شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: اینترنت شخصی :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاص
U1101 USB 1024Kbps 12GB 1.000.000
قیمتش مناسبه
...

اونوقت مودم USB'ش چطوره؟
چیزی ندیدم تو سایتشون! ...

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
رفتم تاپیک مبین نت خواستم یه سوال بپرسم پشیمون شدم :دی
پشه پر نمیزنه :D

شرکت ارتباطات مبین نت :: تنها اپراتور سراسری وایمکس در ایران :: اینترنت پرسرعت بی سیم :: اینترنت شخصی :: تلفن اینترنتی :: شبکه های مجازی اختصاص
U1101 USB 1024Kbps 12GB 1.000.000
قیمتش مناسبه
...

اونوقت مودم USB'ش چطوره؟
چیزی ندیدم تو سایتشون! ...

در مورد وایمکس تا اونجایی که من تحقیق کردم، وایمکس ایرانسل بهتره (میگن ایرانسل دقیقا سرعت اسمی رو بهت میده ولی مبین نت نه الزاما) اما پوشش مبین نت باعث شده که هنوز هم برقرار باشه! :دی
این طرح هایی که گذاشتن هم تا اونجایی که من میدونم اینجوریاس که شما تا پایان 1 سال دیگه نمیتونی طرح دیگه یی استفاده کنی! یعنی 12 گیگ که داری واسه 1 ساله (ماهی 1گیگ) و تا پایان دوره فقط میتونی حجم اضافه بخری (هر گیگ 8 هزار تومن!!!).
در مورد مودم یو اس بی هم اطلاعاتی ندارم!
حالا چرا؟ مگه از سرویس 2مگ که گرفتی رضایت نداری؟

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
چرا راضیم، ولی میخوام کنار ADSL یه مبین نت هم داشته باشم.
+ ممکنه یه نقل مکان داشته باشم، تا بیاد خط جدیدم رانژه بشه کم کم 10 روز طول میکشه.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
ایرانسل بهتره از مبین نت
این الان ۲مگ ایرانسل هست!

ماله همین الانه

چرا راضیم، ولی میخوام کنار ADSL یه مبین نت هم داشته باشم.
+ ممکنه یه نقل مکان داشته باشم، تا بیاد خط جدیدم رانژه بشه کم کم 10 روز طول میکشه.

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
اقا من تقریبا یکساله که با این شرکت قرارداد دارم سرعتم ۵۱۲ هر ماه ۱۶۵۰۰ تومان واسه ابونمان ازم میگیرن(بجز اون حجم هایی که خودم طی ماه میخرم ازشون)
واسه هر ماه هم بعد پرداخت ابونمان و گیگ هایی که خودم خریدم یک گیگ بهم میدن
حالا میخواستم بدونم درست باهام حساب کردن؟ابونمانش همینقدره؟هر گیگ که میخرم ۳ هزار تومنه؟هر ماه یک گیگ میدن؟
ببخشید سوالم خیلی مبتدیانست.اگه یکی بیا د کامل واسم توضیح بده خیلی ممنون میشم

q123456

Registered User
لایک‌ها
0
این سرعت adsl من 512
1967404359.png

yuzerneym

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
لعنت بر آسیا تک
من از مشترکین لایزر بودم که بهترین ای دس اس ال تو این هشت سال رو از همین شرکت داشتم و بعد از بسته شدن شرکتشون ما رو بدون اینکه خودمون متوجه بشیم فرستادن جزو مشترکین آسیاتک. بدبختانه من چهل و چهار هزارتومان دادم برای پنج مگ اونهم به اعتبار حرف آسیاتکیها که به من گفتن با این پول و سرعت دانلود شبانه روی صد و پنجاه کیلو بایت میپرخه اما حالا بعد از ده روزه شبها با سرعت بیست کیلو و حتی بسیار کمتر دارم ز اینترنت شبانه استفاده میکنم و بدبختیش اینه که بخوای یا نخوای باید از اینترنت کم سرعت شبانه شون استفاده کنی. این یک ماهم که تموم بشه برای همیشه از این اسیاتک دزد دروغگوی بی شرف میرم و دارم دنبال یه سرویس دهنده نسبتا خوب می‌گردم.

پولتون رو توی جوب بریزید اما تو حلقوم آسیاتک نریزید.

من از منطقه سیدالشهدا هستم و از طرف نیونت که یکی از نوچه های آسیاتک هستش سرویس می‌گیرم.

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوستان
اقا من تقریبا یکساله که با این شرکت قرارداد دارم سرعتم ۵۱۲ هر ماه ۱۶۵۰۰ تومان واسه ابونمان ازم میگیرن(بجز اون حجم هایی که خودم طی ماه میخرم ازشون)
حالا میخواستم بدونم درست باهام حساب کردن؟ابونمانش همینقدره؟هر گیگ که میخرم ۳ هزار تومنه؟هر ماه یک گیگ میدن؟

یه سوال دیگه هم دارم
از ساعت چند تا چند ترافیک رایگانه؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام aminsm و mehdicvl عزيز
1.gif

. آره! من 15 فروردين كه براي آشناي تهرانيم آسياتك گرفتم همون روز متوجه اين نكته شدم و به كانكشنم نگاه كردم ديدم Client IP4 Address به 37.63 تبديل شده ولي Server IP4 Address همون 79 هست. شما هم اگر چك كنيد احتمالن همينطوره!؟

. ولي نكته جالب اينه كه من چند روز پيش كه اينترنتم تموم شد IP من يا 79 بود يا 2 كه اين 2 مال مخابرات بود. اما امروز كه شارژ كردم ديدم Client IP4 شده 5.22 و سرور همون 2 يا 79 سابق هست. يعني اينها هم توي همين چند روزي كه من نداشتم همچين تغييري مثل تهران دادند!

. فايده و علت چنين تغييري چي هست!؟ من اين IP جديد را در سايت What Is My IP Address? Lookup IP, Hide IP, Change IP, Trace IP and more... چك كردم هيچ اطلاعي از ISP و مكان درست من و ... نميده!؟ اما اون IP هاي 79 و 2 اطلاعاتشون درست بود!

mehdicvl عزيز:
دوستان امروز پینگ نسبت به روزای قبل خیلی بهتر شده!
راستی یه چیز جالب بگم!
من رفیقم امریکا زندگی میکنه، امروز با هم صحبت میکردیم! ازش خواستم با CMD تست پینگ بگیره!
اول گفتم از گوگل تست بگیره که نتیجش 18ms بود!
بعد گفتم از یه سایت با دامنه ir تست بگیره، نتیجه جالب بود! 230ms
. يك دليلش احتمالن همان گزارشي هست كه از Trace كردن IP هاي درون ايران يكبار در همين تاپيك گذاشتم (بگرديد پيداش مي‌كنيد) بين IP سيستم ما تا اولين IP سايت‌هاي خارجي حدود 7~10 IP داخلي و 2تا IP از روسيه وجود داره. اما در خارج اين تعداد حداكثر 2~3 هست. تمامي دوستانم در كشور‌هاي ديگه پينگشون زير 30 هست. من يكبار يك نظرسنجي از وضعيت ISPشون و سرعتشون و محدوديت‌هايشان و .... از دوستان خارجيم انجام دادم كه نتيجه آن را انشاالله فردا در اين انجمن قرار مي‌دهم.

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/03/04
26.gif
103.gif

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت نامحدود 128 و 256 آسیاتک روزها با نرم افزار دانلود چقدره؟همون حامی و چالاک منظورمه نامحدودشون.....من دو مگ چابک پنج گیگ در ماه دارم گفتم اگه نامحدوداش سرعت دنلودشون خوبه ایندفعه از اونا بگیرم.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
کسی میدونه سرعت دانلود اینترنت نامحدود 128 و 256 آسیاتک روزها با نرم افزار دانلود چقدره؟همون حامی و چالاک منظورمه نامحدودشون.....من دو مگ چابک پنج گیگ در ماه دارم گفتم اگه نامحدوداش سرعت دنلودشون خوبه ایندفعه از اونا بگیرم.لطفا اگه کسی میدونه راهنمایی کنه؟

من این سری 128 نامحدود گرفتم، سرعت روز و شب دقیقا همین 128 هست.

سرعت محدودها (به خاطر اینکه حجمتون زودتر تموم بشه) خیلی بیشتر از سرعتی هست که اسما" خرید میکنید.

برای من که فرقی نمیکرد 128 محدود بخرم یا 512 محدود، هر دو، تا 2 مگ برای من سرعت داشتند.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان

سلام. شما دقیقا چه سرویسی میگیرید؟ چون در حال حاضر شایت مزخرفشون باز نمیشه، نمیتونم ببینم اینی که شما میگیرین چند گیگ ترافیک در ماه میده
اما حجم اضافه آسیاتک 4500 بدون مالیات و... به ازای هر گیگ هست
یه سوال دیگه هم دارم
از ساعت چند تا چند ترافیک رایگانه؟

تایم رایگان شبانه از ساعت 1 بامدد تا 9 صبح هست.
منتها اگه شما سرویستون با ترافیک حجمی 3 گیگ در ماه باشه، میشه نیم بها و نه رایگان
اگه 5گیگ در ماه و یا بیشتر باشه میشه رایگان
و اگه سرویستون 2گیگ در ماه و یا کمتر باشه سرویس رایگان ندارین

newmj2

Registered User
لایک‌ها
62
من این سری 128 نامحدود گرفتم، سرعت روز و شب دقیقا همین 128 هست.

سرعت محدودها (به خاطر اینکه حجمتون زودتر تموم بشه) خیلی بیشتر از سرعتی هست که اسما" خرید میکنید.

برای من که فرقی نمیکرد 128 محدود بخرم یا 512 محدود، هر دو، تا 2 مگ برای من سرعت داشتند.

ببخشید بگید تو 128 نامحدود سرعت دانلود بار نرم افزار دانلود مثل دانلود اکسلتر چنده؟ آیا بالای 20 کیلوبایته؟شه

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
ببخشید بگید تو 128 نامحدود سرعت دانلود بار نرم افزار دانلود مثل دانلود اکسلتر چنده؟ آیا بالای 20 کیلوبایته؟شه
اگه سرویسای CRA منظورتونه نهایتا 1 کیلوبایت در ثانیه! ما که 2 مگ گرفتیم ته سرعتش 10 کیلوبایت بود!

بالا