• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره قبلا شبانه 2 مگ بود 250. قبلا روزانه 128 هم تا 250 اینا بهت سرعت می داد ، الان 160 اینا به زور میده .

دوست گرامی سرعتی که شما داری میگرید به مراتب خیـــــــــــلی بالاتر از شرکتهای هست که فقط اسم در کردن اما نه پاسخگوی مشترک هستن نه به اون اندازه که میگن سرویس میدن شما اگر یکسری موارد و رعایت کنی سرعت به مراتب بیشتر هم میشه این چیزی هم که میگید سرعت شبانه پایین تر هست درسته اما نه اونقدر که با 128 فرقی نداشته باشه اینم جزو قوانین سازمان مقرارت هست هیچ ربطی به شرکت اسیاتک نداره در صمن بهتره یک نگاهی به تعرفه های شرکتهیا رقیب آسیاتک بندازید و از کسانی که از اون شرکتها سرویس گرفت سوال کنید تا متوجه اختلاف سرعت و قیمت سرویسها بشید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Asiatack عزيز
1.gif

سرعت سرویس 128 حامی در تهران بین 120-160 در ساعات که ترافیک شبکه زیادهست بین ساعات 10 الی 13 در ساعات با ترافیک کمتر تا 220هم شما بیخود خودت رو به تهران نچسبون این که داری شما استفاده میکنی دایال اپ هست
. دوست عزيز! هيچ افتخاري برايم ندارد كه خودم را به اين شهر يا آن شهر (به قول شما) بچسبانم. من ايرانيم و بر اساس كارم به كامپيوتر افراد مختلف در شهر‌هاي مختلف ايران و حتي خارج ايران دسترسي مستقيم دارم. پس مي‌توانم مقايسه‌اي هر چند كوچك در ساعات مختلف روز برروي ISPهاي مشابه يا مختلفي داشته باشم.

. اما خدمتتان در مورد سرعت شبانه و روزانه و ادب و اطلاعات پاسخدهندگان دفاتر فني به سوالات مرتبط به ISP و شبكه و نه اطلاعات ديگر و شخصيشان، بايد عرض كنم كه براي فهميدن وضعيت "متاسفانه" اكثر (و نه همه‌ي) پاسخ دهندگان دفاتر فني آسياتك و بلكه اكثر ISP ها فقط و فقط كافيست كه شما به صفحات مختلف اين تاپيك آسياتك يا هر تاپيك ISP ديگري در اين فروم يا حتا فروم‌هاي ديگر نگاهي انداخته تا با پست‌هاي مختلفي از افراد گوناگون و شهرهاي مختلفي (چه شهرستان تهران چه شهرستان اصفهان چه شهرستان ...... در كل، تمامي ايران) مواجه شويد كه همگي از نحوه برخورد اكثر تلفنچي‌ها ناراضي بوده و هستند.(كه شايسته نام اوپراتور! يا مسئل فني ندارند) كافي فقط وقت گذاشته و به شكل انتخاب‌هاي و اتفاقي 10 صفحه از هر ISP يا فقط ISP آسياتك كه احتمالن مورد نظر شما است در تاپيك‌هاي فروم‌هاي مختلف پست‌هايشان را مطالعه نماييد تا ببينيد وضعيت وخيم چنين تلفنچي‌هايي و ميزان اطلاعات آنها در مورد ISP و شبكه و نحوه برخور آنها با مشتركينشان چه در دفتر اصلي و چه در نمايندگي‌ها به چه گونه است!؟ دوباره تكرار مي‌كنم، اكثرشان و نه همه آنها چون در حد خيلي كم هستند نمايندگي‌هايي كه واقعن با ادب و احترام برخورد مي‌كنند ولي همان آنها هم باز اطلاعاتي كه به كاربر ارائه مي‌دهند همانند يك نوار ضبط شده است كه اگر خارج از آن نوار قرار باشد صحبتي شود ممكنه سيستم خوشان هنگ كند!!!

. من براي نمونه چند صفحه قبل در مورد يكي از نمايندگي‌هاي تهراني آسياتك كه در خود تهران هم است مطالبي نوشته بودم، براي حل مشكلي با آنها تماس گرفتم و 2 نفر از 3 نفرشون اصلن نمي‌دانستند كه آسياتك Mac آدرس را براي 15 دقيقه از آخرين DC حفظ مي‌كند (تازه شايد اين دو نفر اصلن اسم MAC Address را هم نشنيده بودند!) و يكي از آن 2 نفر گويا از روي اجبار و ناراحتي داشت صحبت مي‌كرد!!! نفر سوم هم كه اطلاعاتي داشت (بچه فنيشون بود!) فوق العاده بي ادب و فوق العاده كم حوصله و كاملن با اين لحن كه شما بيسوادي و من دارم بر سرت منت مي‌گذارم كه چند دقيقه‌اي با شما حرف ميزنم!!! حالا وقتي بي ادبي در صحبت آنها هست ديگه چه اهميت دارد كه ايشون تحصيلات سيكل يا دانشگاهي يا دكترا داشته باشد!؟ بي ادبي و كم حوصلگي دو پارامتري هستند كه در هيچ اپراتوري نبايد وجود داشته باشد كه اكثر اينها دارند. نكته خنده دار ديگه اينكه در همين تهران و زير گوش آسياتك نمايندگاني دارد كه در خود سايت آسياتك از 5 ستاره بيش از 3.5 ستاره دريافت نموده‌اند ولي حتي در سايتشون امكان پرداخت و شارژ آنلاين نيست! يا سايتشون به هزار آدرس ديگه شما را redirect مي‌كنند كه باز هم معلوم نيست جواب دهد يا نه!؟ (كه جواب نداده كه پرداخت آنلاين ندارند ديگه!!!)

. پس اكثر كساني كه اينجا يا در فروم‌هاي ديگر داد شكايت از وضعيت ISP ها و دفاتر فني و ... دارند واقعن از روي غرض و مرض يا دشمني با اين ISP يا آن يكي چيزي نمي‌گويند (تاكيد مي‌كنم اكثرشان) و فقط درد دلشان است كه در اينجا از وضعيت نابسامان اينترنت مملكتشان بيان مي‌كنند. وقتي كه مي‌بينند كه ISP ها در حد يك گدا، بايت به بايت حجم ترافيك كلي ماهانه هر كاربر با آن حساب مي‌كنند ، ولي در پايان دوره حجم باقي مانده را به دوره بعدي انتقال نمي‌دهند!!! وقتي كه مي‌بينند كه براي قطعي‌هاي مكرر شبكشون كسي جوابگو نيست و اگر هم كه جوابگو باشند اكثر مواقع هيچ پاسخي يا راه حلي براي حل مشكلشان ندارند!؟ ولي در پايان دوره همين‌ها كه اصلن پاسخ تلفن را نمي‌دادند پشت سرهم از 4 روز قبل يا SMS ارسال مي‌كنند يا خودشان شخصن با كاربر تماس مي‌گيرند كه آقا/خانوم بياييد شارژ كنيد!!؟ وقتي كه مي‌بينند كه براي يك صحبت عادي تصويري با خيشاوندان دور خود تصميم مي‌گيرند دقايقي را از همين شبكه مورد نظر شما استفاده نمايند اگر در آن لحظه از شبانه روز با مشكلي عجيب روبرو نشوند، ممكن است گاهي با افت شديد سرعت و حتا قطعي صدا يا تصوير مواجه شوند و يك تماس ساده با عزيزان دور از خودشان بر دل آنها باقي بماند!!! يا وقتي كه ISPها ميدانند كه هيچ كاربري به خاطر سرعت اسمي 128Kbps از آنها اكنت نمي‌خرد بلكه بخاطر سرعت بيشتري كه روي اين سرويس ارائه مي‌دهد آن ISP را انتخاب كرده‌اند، ولي پس از مدتي ناگهان از وسط دوره خود با سرعتي در حد همان ديال آپي كه شما فرموديد مواجه مي‌شود ......... آيا در چنين مواردي و موارد متعدد ديگري كه نام نبرده‌ام ولي در صفحه‌هاي مختلف همين تاپيك و تاپيك‌هاي ديگر موجود است، آيا حق با كاربر است يا ISP و دفاتر فنيشون كه عرض كردم كه اكثرشان چه وضعي دارند!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/30
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Asiatack عزيز
1.gif

. شما لطفن مشخص نماييد كه آيا از پرسنل آسياتك هستيد يا از كاربرانش؟ اگر پرسنل هستيد در كدام شهر هستيد؟ دفتر مركزي تهران يا نمايندگي‌هاي آسياتك؟ كلي عرض مي‌كنم و نه اينكه دقيق بفرماييد ... چون لازمه بدانيم با دوستي كه ناگهان وارد فروم شده و به همه نوع پستي با حالتي تند و عصبي پاسخ مي‌دهد خودش چه نسبتي با آن ISP دارد؟

دوست عزیز اولا" که تمام پرسنل آسیاتک برخلاف اون چیزی که از شما تصور میکنید همه خیلــــــــــــــــی خیلــــــــــــی با ادب هستن دقیقا" برخلاف شما که بجای اپراتور براش معادل دیگه بکار میبرید و همونطور که عرض کردم همه داری مدارک تحصیلی عالیه هستن.
2 .شما اگر با واحد پشتیبانی در مورد مشکلتون تماس گرفته باشید اگر خوب گوش کنیید شخص پاسخ دهنده خودش رو اول از هر کاری معرفی میکنه تا بعدا قابل پیگیری باشه.
3تمام تماس ها و مکالمات شما در هر مورد خاصی و یا بیموردی که باشه با تمام جزییات ثبت و به مسول واحد ارجاع داده میشه تا مشکل و یا عدم حل مشکل شما بررسی بشه.
4.هر شرکتی یک که اساس وبنیان درست و حسابی داشته باشه یک واحد مربوط به شکایات داره که مشترک میتوننه هر گونه انتقاد و یا پیشنهاد سازنده رو به مطرح کنه که آسیاتک هم از این قاعده مستثنی نیست و از ساعت8 الی5بعداز ظهر اگر هر گونه شکایت و یا پیشنهادی باشه سریعا" رسیدگی میشه.
5.شما که اینجا داری با این لحن صحبت میکنی و به اپراتور میگی تلفنچی کاملا" واضح و مشخصه که با اپراتور و مسول فنی که باید بطور 24 ساعته پاسخگو مشترکین باشه تا کوچکترین مشکل اپراتور رو برطرف کنه چطور صحبت میکنی؟؟؟
شماکدوم یکی از این مراحل رو رفتی و جواب نگرفتی ؟؟؟؟
. تمامي موارد فوق شايد فقط شامل دفتر مركزي تهران باشد كه شايد بيشترين كنترل را برروي پرسنل خودشان دارند ولي در مورد اكثر نمايندگي‌هاي آسياتك چه در تهران و چه خارج از آن تقريبن چنين مواردي با اين دقت و جزياتي كه فرموديد حاكم نيست. پس آنها مي‌توانند با همان ادب ظاهري به هر نوعي كه مي‌توانند سر كاربر كم اطلاع را شيره بمالند حالا اگر اون كاربر اطلاعاتي و تجاربي هر چند كم (همانند من) داشته باشد و از آنها دلايل بروز مشكل و راه حلش را طلب نمايد، كم كم ادب خودشان را با بيحوصله پاسخ دادن و سپس پاسخ‌هاي بي ربط و ....نشان مي‌دهند. (نه همه بلكه اكثرشان)

در خصوص حجم هم باید بگم بازم هم کاملا" مشخصه که شما از اساس با آسیاتک مشکل داری که از طرف خود شماست در اینجا خدمت اون دسته ازدوستانی که خبر ندارن عرض میکنم شما در ازای هرگیگ حجم ترافیک که خریداری میکنید بیشتر از 254 مگ اضافه هدیه میگیرید یعنی هر یک گیگ میشه1000مگ اگر شما یک گیگ خرید کنید به شما اول 1074مگ میده در اخر هم برای اینکه مشترک از خدمات راضی باشه و در موقع لزوم به هر دلیل نتونست حجم خریداری کنه به مشترک180مگ مجدد اضافه میده پس یعنی شما یک گیگ خردیاری میکنید ولی به شما1254مگ میده حالا برای من یک سوالی پیش میاد تو کجای ایران به این قول این دوستمون میگن گدا بایت ؟؟؟
برای محض اطلاع همه هموطنان عزیز عرض میکنم هر گیگ حجم ترافیک قیمت45000ریال هست که نصبت به Isp دیگه حداقل 1000تومان ارزان تر هست که مابقیش مالیات و عوارض برا افزوده سال1391که معادل5%هست میشه قیمت هر 1گیگ حجم ترافیک 47000ریال که به حساب مخابرات و ... واریز میشه و اصلا" به آسیاتک تعلق نمیگیره
. ممنون كه از زير پاسخ به حجم مصرف نشده پايان دوره و انتقال ندادن آن به دوره بعدي طفره رفتيد ولي اينچنين دقيق گيگابايت فروشي خود را حساب نموديد... در ثاني شما كه به تازگي به اين فروم آمده ايد و شمشير خود را از رو بسته‌ايد و هنوز مشخص نفرموده‌ايد كه چه سمتي در اين شركت داريد؟ شايد بتوانيد 2944 پست اين تاپيك را كه حداقل 30%~20% آن مشكلات مختلف كاربران هست را ناديده بگيريد (عرض كردم حداقل) ولي از اينكه در شركت آسياتك سمتي داريد(احتمالن) بايد از بي اطلاعي شما از وضعيت متفاوت نمايندگي‌هاي شما در كل كشور تاسف بخورم!!! در هر شهري هر نمايندگانتان به روشي كار مي‌كنند كه بعضي‌ از آنها با آنچه در تهران مي‌گذرد زمين تا آسمان است! در بعضي از شهر‌ها واقعن نمايندگي‌هاي خوبي داريد و خارج از چهار چوب كلي امتيازاتي به كاربران مي‌دهند و در بعضي اصلن از اين چيزي كه شما مي‌فرماييد بيخبر هستند!!! در بعضي از همين نمايندگي‌ها حتا در پايان دوره هيچ تماسي نمي‌گيرند و اگر هم 1 ماه سراغشان نرويد خططان را جمع نمي‌كنند ...

چندتا سوال دارم اگر جوابی براش داری خوشحال میشم همه رو متوجه کنی : دوست گرامی مگه شما نمیگید تلفنچی ها شرکت بی ادبن؟مگه نمگید کسی جزشما اطلاعات عمومیش بالا نیست؟مگه نمگید سرعت پایینه؟مگه نمگید آرزوی یک مکالمه با عزیزتون که راه دوره به دلتون مونده؟مگه نمگید شرکت آسیاتگ گدابایت حجم میده؟زنگ میزنه؟مسیج میده؟؟؟و......... نمایندگانش چنین و چنان پس چرا از جایی که فکر میکنی سرویس بهتر،ارزونتر،با کیفت بهتر،با تلفنچی ها با ادب تر ،با اطلاعات عمومی بالاتر ،دست دلباز تر تو حجم دادن و.......... چرا اشتراکت رو قطع نمیکنی از Ispدیگه بگیر که زبون شما رو متوجه بشن و همونطور که شما میخواهین بهتون سرویس بدن؟؟؟؟
. شما درست نخوانديد دوست عزيز! من عرض كردم كه ISPهاي درون ايران تا حدودي در زمينه‌هايي مثل هم هستند و همانطور كه به شما عرض كردم برويد پست‌هاي قبلي من و ديگران را بخوانيد خواهيد ديد كه ما تا حدودي از سرويس‌هاي‌ آسياتك حتا با وجود ضعف‌هاي قديميش از بقيه ISPها راضيتر هستيم كه يعضي از ما (مثل) من پس از تغيير چند ISP اكنون در اين ISP هستيم. ولي آيا خيل عظيم نارضايتي جديد كاربران را هم در همين تاپيك ديديده‌ايد يا صاف در اين فروم لاگين نموده و همين چند پست آخر را داريد مطالعه و به خيال خودتان پاسخ مي‌دهيد!؟

. اگر صبر كنيد كاربران ناراضي خواهند آمد و به شما خواهند گفت كه از همين آسياتك چه سرعتي داشته‌اند و اكنون چه دارند و چه شده است!؟ اگر هم كه حوصله داريد بفرماييد 10 صفحه آخر همين تاپيك را مطالعه بفرماييد و بعد با اطلاع از وضع ناراحتي كاربران به دفاع يا حداقل پاسخگويي صحيح بپردازيد.

. اگر مدتي ميمانديد و بيشتر با جو فروم آشنا مي‌شديد هم ميدانستيد كه من اهل خود نمايي نيستم و هم اين 3000 پست اينجا و تاپيك‌هاي ديگر براي چه و در مورد چه موضوعاتي هستند.... آسياتك اولين ISP من نيست و مطمعنن آخرينش هم نخواهد بود. همانطور كه صبانت و پارس آنلاين با اجراي سياست‌هاي غلط خود كاربران خود را از دست دادند اميدوارم شماها اينكار را حداقل حالا حالاها انجام ندهيد.

یک پیشنهاد هم بهت میکنم دوست گرامی: اشما که بقول خودت با دوستان خارجی گفتگو میکنی کاری به شهرهایی غیر تهران ندارم ولی شما اگر یک جستجوی کوچیک تو اینترنت انجام بدی میبنی ایران تو جهان تو این زمینه با دو پله سعود رتبه 6 تا مونده به آخر هست حالا فکر میکنی مقایسه شما حتی با کشور لیبی که یک رتبه بالاتر از ایران هست کلا" عقلانیه؟
. خوشحالم كه به اين نكته خودتان اشاره كرديد و با وجود اطلاع از اين موضوع باز هم به مديريت آسياتك و بقيه ISPها تبريك عرض مي‌كنم كه حداقل براي مدت كوتاه چند ساله‌اي سعي مي‌كنند به كاربران ايراني حداقل سرويس شايسته آنها را ارائه دهند و اميدوارم كه ناگهان با كارهايي همچون رفتار فعلي نام ISP خود را خراب نكرده و كاربران خود را از دست ندهند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/30
26.gif
103.gif

yoogi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
من مدت دوسال مشترک لایزر بودم انصافا هم راضی بودم ... چیزی به اسم پشتیبانی نداشت ولی اینقدر کیفیت سرویس خوب بود که هیچ وقت نیازی بهش نبود
ولی چشمتون روز بد نبینه!! آسیاتک به طمع 12هزار کاربر مجانی مارو بالاجبار منتقل کرد پیشه خودش و از اون روز بود که من هرچی بلا و مصیبت تو اینترنت ندیده و نشنیده بودم رو به عینه سرم اومد!!!!
جناب آسیاتک اگه کاربر میگیری قبلش پهنای باند بگیر ... اگه گرفتی و زاییدی زیرش سریع اقدام کن و خسارت متقابل رو قبول کن .... اگه خسارت نمیدی حداقل قول و حرف الکی بار کاربر بدبخت نکن
اشتباه آسیاتک این بود که الان علاوه بر اون 12 هزار کاربر لایزر قسمتی از کاربران قدیمی خودش هم تو این قضیه انتقال ، از آسیاتک متنفر شدن و این در بلندمدت به ضرر شرکت تموم میشه!!
خواهشا دفاع بیخودی نکنید...

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
بالاخره یکی از مسئولین آسیاتک اومد عضو پی تی شد! (و البته چقدر هم تابلو عضو شده!)
از بس که من زنگ زدم پشتیبانی و این تلفنچی ها هِی منو پیچوندن! و البته منم کم نیاوردم!
هر چرتی که میخواستن قالب کنن، جوابشونو دادم! (غلط و درستشو به خودتون واگذار میکنم)
هر بار مشکلی مطرح میکردم، یه کم بازی بازی میکردن نهایتا میگفتن: مشکل از کامپیوتر شماس!!! و البته هر بار که همچین جواب بی معنا و احمقانه یی دادن، منم سنگ تموم گذاشتم و گفتم یه سر به فروم پی تی بزنین ببینین مشکل منه یا بقیه هم مشکل دارن؟!! (فک کنم از بس بهشون گفتم به پی تی سر بزنین دیگه دیدن باید یه ناظر هم اینجا بذارن که این جناب آسیا تَک اومدن! :پی)
---------------------------
من چند تا نکته بگم! اولا igimax عزیز استاد ما هستن! حرف ایشون برای ما حجته! جناب آسیاتک وقتی بدون مطالعه قبلی میای جواب پست های افرادو میدی همین میشه! متوجه نیستی به کی داری جواب میدی!! اینجا رو زدی به کاه دون!
در مورد اخلاق!
من یه روز زنگ زدم از مسئول محترمتون که خیلی هم با ادب هستن سوال بپرسم! ایشونم سنگ تموم گذاشتن و مارو پشت کوهی فرض کردن و... نیاز به گفتن نیست! لحن صحبت و گستاخی هایی که کردن، بی ادبانه حرف زدنشون! تازه آخرشم برگشته میگه من 15دقیقه از وقتم رو گذاشتم دارم با تو حرف میزنم!!!! یکی نیس بگه...
این جناب انقدری بی شخصیت تشریف داشتن که! من زنگ زدم صدای مشتری، انقدر این تلفنچی با ادبتون!!! اعصابم رو ریخته بود به هم که... زنگ زدم صدای مشتری و شکایت کردم! (خدا میدونه پیگیری میشه یا نه! من که بعید میدونم) من اعصااااابم اون روز کلا ریخت به هم! خدا از بزرگی کمتون نکنه شما واقعا خیلی با ادب هستین خیلی!!!
البته همه تلفنچیاتون اینطوری نیستن ولی من تا حالا چیزی به نام احترام رو در صحبت با شماها درک نکردم!

اما در مورد سواد!!!
خب این عزیزان که مدارک عالیه دارن به قول شما اونم دقیقا در زمینه آی تی و کامپیوتر و...
زنگ زدم پشتیبانی میگم سرعت لود صفحات اومده پایین چرا؟ میگه برو یه فایل رو دانلود کن ببین سرعت دانلودت تو IDM چقدره!! میگم نه عزیز! منظورم اینه که پینگ بالاست! فک کنم نفهمید پینگ چیه (شایدم حوس پینگ پونگ به سرش زد که ساکت شد :دی) بعد گفت شما سرعتتون 128 هست و سرعت دانلودتون باید رو 16 باشه! یه فایل با IDM دانلود کن ببین چه سرعتی میده؟ نتیجه اینکه مشکلی نیست! دو سه بار بهش توضیح دادم که بابا پینگ، آپلود، دانلود! اینا میدونی چین؟ ها نه خدایی؟ نگرفت که نگرفت! آخرشم برگشت همون جمله رو تکرار کرد (یه فایل دانلود کن ببین سرعت دانلودت چقدره!). واقعا کسی که تحصیلات عالیه داره در زمینه کامپیوتر در اون حدی که من عمران خونده (بیل و کلنگ و فرغون) از پینگ (فقط واژه پینگ) میدونم نباید اطلاعاتش بیشتر باشه؟
شما که میگین تلفنچیاتون دوره آموزشی میرن، یه دوره 20 دقیقه یی در مورد واژه پینگ و ارتباط اون با سرعت لود صفحات (یعنی باز شدن صفحه های اینترنتی) بذارین خوبه به خدا!
--------------------
خواهر من امروز اومده بود خونه ما (اونا از صبانت سرویس میگیرن) رفت نت! همینجور مونده بود که چرا انقدر صفحه ها دیر باز میشن!
من که سرویسم رو از صبا برده بودم رو آسیاچرت! قرار بود چند وقت بعدش خواهرم اینا هم ببینن اگه خوبه ISP رو عوض کنن! خواهرم هر وقت صحبت میشه میگه خدا رو شکر که ما عوض نکردیمااا! نمونه آخر مکالماتمونم که به همین امروز برمیگرده که عرضزکردم

آها راستی! من شبانه رایگان نمیخوام! میخوام شبا هم سرویسم ADSL باشه و نه Dial-up! چرا زور میکنین ملت رو؟
اینکه چرا کسی ISP عوض نمیکنه، جدای از اینکه همه ISP ها در خد مزخرف نزدیک به هم هستن! ولی یه نکته دیگه هم هست راجع به تهران اونم اینه که جمع آوری سرویس و گرفتن سرویس از یه ISP دیگه = حدود 1 ماه عدم دسترسی به اینترنت
اینو یادم رفت بگم! من مشترک از تهران و خودِ دفتر مرکزی آسیا چرت هستم!

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Asiatack عزيز
1.gif

. شما لطفن مشخص نماييد كه آيا از پرسنل آسياتك هستيد يا از كاربرانش؟ اگر پرسنل هستيد در كدام شهر هستيد؟ دفتر مركزي تهران يا نمايندگي‌هاي آسياتك؟ كلي عرض مي‌كنم و نه اينكه دقيق بفرماييد ... چون لازمه بدانيم با دوستي كه ناگهان وارد فروم شده و به همه نوع پستي با حالتي تند و عصبي پاسخ مي‌دهد خودش چه نسبتي با آن ISP دارد؟

. تمامي موارد فوق شايد فقط شامل دفتر مركزي تهران باشد كه شايد بيشترين كنترل را برروي پرسنل خودشان دارند ولي در مورد اكثر نمايندگي‌هاي آسياتك چه در تهران و چه خارج از آن تقريبن چنين مواردي با اين دقت و جزياتي كه فرموديد حاكم نيست. پس آنها مي‌توانند با همان ادب ظاهري به هر نوعي كه مي‌توانند سر كاربر كم اطلاع را شيره بمالند حالا اگر اون كاربر اطلاعاتي و تجاربي هر چند كم (همانند من) داشته باشد و از آنها دلايل بروز مشكل و راه حلش را طلب نمايد، كم كم ادب خودشان را با بيحوصله پاسخ دادن و سپس پاسخ‌هاي بي ربط و ....نشان مي‌دهند. (نه همه بلكه اكثرشان)

. ممنون كه از زير پاسخ به حجم مصرف نشده پايان دوره و انتقال ندادن آن به دوره بعدي طفره رفتيد ولي اينچنين دقيق گيگابايت فروشي خود را حساب نموديد... در ثاني شما كه به تازگي به اين فروم آمده ايد و شمشير خود را از رو بسته‌ايد و هنوز مشخص نفرموده‌ايد كه چه سمتي در اين شركت داريد؟ شايد بتوانيد 2944 پست اين تاپيك را كه حداقل 30%~20% آن مشكلات مختلف كاربران هست را ناديده بگيريد (عرض كردم حداقل) ولي از اينكه در شركت آسياتك سمتي داريد(احتمالن) بايد از بي اطلاعي شما از وضعيت متفاوت نمايندگي‌هاي شما در كل كشور تاسف بخورم!!! در هر شهري هر نمايندگانتان به روشي كار مي‌كنند كه بعضي‌ از آنها با آنچه در تهران مي‌گذرد زمين تا آسمان است! در بعضي از شهر‌ها واقعن نمايندگي‌هاي خوبي داريد و خارج از چهار چوب كلي امتيازاتي به كاربران مي‌دهند و در بعضي اصلن از اين چيزي كه شما مي‌فرماييد بيخبر هستند!!! در بعضي از همين نمايندگي‌ها حتا در پايان دوره هيچ تماسي نمي‌گيرند و اگر هم 1 ماه سراغشان نرويد خططان را جمع نمي‌كنند ...

. شما درست نخوانديد دوست عزيز! من عرض كردم كه ISPهاي درون ايران تا حدودي در زمينه‌هايي مثل هم هستند و همانطور كه به شما عرض كردم برويد پست‌هاي قبلي من و ديگران را بخوانيد خواهيد ديد كه ما تا حدودي از سرويس‌هاي‌ آسياتك حتا با وجود ضعف‌هاي قديميش از بقيه ISPها راضيتر هستيم كه يعضي از ما (مثل) من پس از تغيير چند ISP اكنون در اين ISP هستيم. ولي آيا خيل عظيم نارضايتي جديد كاربران را هم در همين تاپيك ديديده‌ايد يا صاف در اين فروم لاگين نموده و همين چند پست آخر را داريد مطالعه و به خيال خودتان پاسخ مي‌دهيد!؟

. اگر صبر كنيد كاربران ناراضي خواهند آمد و به شما خواهند گفت كه از همين آسياتك چه سرعتي داشته‌اند و اكنون چه دارند و چه شده است!؟ اگر هم كه حوصله داريد بفرماييد 10 صفحه آخر همين تاپيك را مطالعه بفرماييد و بعد با اطلاع از وضع ناراحتي كاربران به دفاع يا حداقل پاسخگويي صحيح بپردازيد.

. اگر مدتي ميمانديد و بيشتر با جو فروم آشنا مي‌شديد هم ميدانستيد كه من اهل خود نمايي نيستم و هم اين 3000 پست اينجا و تاپيك‌هاي ديگر براي چه و در مورد چه موضوعاتي هستند.... آسياتك اولين ISP من نيست و مطمعنن آخرينش هم نخواهد بود. همانطور كه صبانت و پارس آنلاين با اجراي سياست‌هاي غلط خود كاربران خود را از دست دادند اميدوارم شماها اينكار را حداقل حالا حالاها انجام ندهيد.

. خوشحالم كه به اين نكته خودتان اشاره كرديد و با وجود اطلاع از اين موضوع باز هم به مديريت آسياتك و بقيه ISPها تبريك عرض مي‌كنم كه حداقل براي مدت كوتاه چند ساله‌اي سعي مي‌كنند به كاربران ايراني حداقل سرويس شايسته آنها را ارائه دهند و اميدوارم كه ناگهان با كارهايي همچون رفتار فعلي نام ISP خود را خراب نكرده و كاربران خود را از دست ندهند.

ببین دوست عزیز اولا" که شما چند تا توهین کردی که اصلا" چون با من طرف نبودی جوابت رو ندادم ولی چون داری سم پاشی بیمورد و نابجا میکنی جوابت رو دادم
اولا" که شما هر جا حرفی بی ربطی زدی من راهنمایت کردم
دوما" جواب سوالاتم رو که مثل اینکه در باره اش حرفی نداری رو هنوز ندیدم؟؟؟
حالا برات میگم تا یکم اطلاعات عمومیت بالا بره از چیز که خبر نداری بیخود و بیمورد اطلاع رسانی غلط نکنی
در خصوص نمایندگان تهران به شدت تمام نمایندگی ها کنترل میشه اینطوری نیست شما بری هر کار دلت خواست انجام بدی شما جزو مجموعه آسیاتک نیستی که مسول نمایندگیها براتون هر روز گزارش کار بده شما یک مشترک هستید همینو بس در ضمن گرتن امتیاز نمایندگی مثل خریدن میوه وسبزی نیست که شما فکر میکنی ضمانتهای خاص و سخت خودش رو داره اگر خبر نداشتی پس باخبر باش
من هرچی که بگم شما میخوای حرف بی منطق خودت رو تکرار کنی
باز هم میگم من منتظر جواب سوالات خودم هستم البته اگر جوابی باشه

هر مشترک تازه وارد و نا آگاهی که بخواد با شرکتی که خدماتی اینترنت پرسرعت قرار داد ببنده یک فرمی بهش میدن که بهش میگن فرم قرار داد که شما حتی اگر اینترنتی ثبت نام کرده باشی اینو اول میبنی تا بری به مرحله بعد این تا اینجا یعنی شما به علم اگاهی از این قرار داد و............ در کمال صحت عقل و سلامت و. ... اینو قبول میکنی و پاش امضا میزنی

نکته مهم که شما نمیدونی فقط برای اطلاع عرض میکنم از بین 11 شرکت isp هیچ شرکتی تاکید میکنم هیچ شرکتی این قانون رو نداشته ونداره که حجم خریداری شده رو که مصرف نشده رو به دروه قبل منتقل کنه اگر مشترک میخواد حجمش سوخت نشه میتونه بصورت یکماه به بالا شارژ رو انجام بده که آسیاتک برای اینکار تخفیفی بیشتر از شرکتهای دیگه تو روزهای عادی و تو روزها و ایام خاص با 50%تخیفف مثل عید نوروز که بجای اینه تعرفه ها رو با نرخ سال 1391بالا ببره با تخفیف 50درصد عرضه میکرد اینکارو میکنه پس هیچ دلیلی نداره بخواد هم اروزن بده هم حجم سوختبرای مشترک بمونه هم تخفیف ویژه بده
دوست عزیز خوب بخون و دقت کن: شما موقع شارژ هزینه یک ماه رو پرداخت میکنی یعنی 30روز اما شرکت برای رفاه مشترکین 3روز هم ارفاق میکنه که از همون حجم استفاده کنی شما یک حجم رو برای مدت مشخصی و معین خریداری میکنی اونم با کمتر از قیمت نسبت به شرکتهای دیگه هر روز شرکت مخابرات ایران از آسیاتک بابت اشغال پورت مالیات میگیره که اگر تو ایران زندگی میکنی باید بدونی مالیات هر سال 1%افزایش پیدا میکنه که امسال شد5%، مثل ایرانسل که شما بقول معروف شارژشگفت انگیز انجام میدی با شما طی میکنه این شارژ تا این مدت اعتبار دار اگر مصرف نکنی سوخت میشه درضمن قانون هست بزار برات یک مثل ساده بزنم درک کنی شما یک خط ایرانسل خریداری کردی هزینه اش رو هم پرداخت کردی اگر تو3ماه این خط کار نکنه خط امتیازه برمیگرده به ایرانسل ،اما آسیاتک اینکارو نمیکنه حجم بیشتر از خریدی که انجام دادی بهت میده زمان بیستر از زمان خریداری شده میده سرویس با کیفت بهتر از Isp های دیگه میده پس دلیل نداره چوب حراج بزنه به دارایی های خودش اگر اون Isp های دیگه زدن مطمعن باش این بهترش رو انجام میده در مورد نمایندگیها فقط این رو عرض کنم هیچ یک از نمایندگیها تهران حتی اجازه اضافه کردن یک پول سیاه رو به تعرفه ذکر شده در سایت ندارن اما تو هزینهای نصبو فروش مودم ازادن که مطلابق تعرفه خردیاری شده شخص نمایندگی مودم رو به مشترک عرضه کنند که با وجود نمایندگیهای زیاد اسیاتک هیچ نمایندگی برای جلب مشتری این قیمتها رو بیشتر از 5%درصد افزایش نمیده در مورد اینکه میگید نماینده تا یکماه هم سوریس رو جمع آوری میکنه باز باید بگم شایدا" اشتباه میکنی بیشتر مهلت همون 3 ورزی هست که عرض کردم مگر اینکه نمایندگی بخواد ضرر کنه که اون فقط نمایندگان آسیاتک میدونن جریانش به چه صورت هست اینم که عرض کردم فقط و فقط مختص تهران هست باز بحث شهرستان رو نکنید

در مورد اینکه چرا من که تازه وارد انجمن شدم این پست رو زدم باید بگم هر پست بی منطق که باهدف تخریب شرکتی که واقعا" خدمات عالیه داره ارایه میده رو ببینم که ذره ای حرف حساب توش نباشه سریعا" جواب میدم شما هم اگر چشمای نازنینت رو باز کنی بهتره از همون پست اولی شروع کنی به خوند تا همین چند تا پست آخر
در مورد آسیاتک هم باید بگم براش متاسفم که یک همچین مشترکی داره که باوجود اینکه من چند بار عرض کردم فقط تهران فقط تهران باز میپرسه شهرستان چرا اینطوریه ؟
اگر شما شهرستان هستید بگید شهرستان تا راهنمایت کنم اگر واثعا" مشکلی داری که فکر میکنه از طرف شرکت هست بدونی چیکار کنی یکبار میگید تهران خودتون رو با خارج مقایسه میکنید الان میگید تهران یا شهرستان فرقی نداره من ایران زندگی میکنم
کاربر گرامی: سرعت اینترنت حتی در تهران هم به عوامل زیادی بستگی داره چه برسه به شهرستان مثل این میمونه که شما یک جنسی رو به واسطه چند دست چرخیدن بخواهید خریداری کنید پس تو کیفیت و قیمت خیلــــــــــــــــــــــــــی تاثیر داره شما بهتره قانون ریگلاتوری که تو سایت هست با حوصله بخونی که اینقدر زود قضاوت نکنی

در مورد هر چی که مرتبط با تهران باشه تاکید میکنم فقط تهران میتونم راهنماییت کنم

البته هنوز هم منتظر سوالاتی که پرسیدم هم میمونم تا ببینم به چه علت با وجود اینهمه مشکلی که شما میگید آسیاتک داره هنوز سرویس رو از این Isp معروف میگیرد ؟
ا
ینم آفتخاری دیگهبرای آسیاتک امروزشنبه دریافت شد
[h=1]کسب گواهینامه اهتمام در نخستین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات[/h]
اخبار آسیاتک >

این بار هم پرچم زرین افتخار بر قله رفیع آسیاتک به اهتزاز درآمد
در نخستین جشنواره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت آسیاتک موفق به کسب گواهینامه اهتمام به کیفیت گردید.
این دستاورد ارزشمند، نمادی از تلاش بی وقفه ما برای ارتقاء سطح خدمات و دستیابی به وفاداری شما مشتریان گرامی می باشد.

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام Asiatack عزيز
1.gif

ببین دوست عزیز اولا" که شما چند تا توهین کردی که اصلا" چون با من طرف نبودی جوابت رو ندادم ولی چون داری سم پاشی بیمورد و نابجا میکنی جوابت رو دادم
اولا" که شما هر جا حرفی بی ربطی زدی من راهنمایت کردم
دوما" جواب سوالاتم رو که مثل اینکه در باره اش حرفی نداری رو هنوز ندیدم؟؟؟
حالا برات میگم تا یکم اطلاعات عمومیت بالا بره از چیز که خبر نداری بیخود و بیمورد اطلاع رسانی غلط نکنی
در خصوص نمایندگان تهران به شدت تمام نمایندگی ها کنترل میشه اینطوری نیست شما بری هر کار دلت خواست انجام بدی شما جزو مجموعه آسیاتک نیستی که مسول نمایندگیها براتون هر روز گزارش کار بده شما یک مشترک هستید همینو بس در ضمن گرتن امتیاز نمایندگی مثل خریدن میوه وسبزی نیست که شما فکر میکنی ضمانتهای خاص و سخت خودش رو داره اگر خبر نداشتی پس باخبر باش
من هرچی که بگم شما میخوای حرف بی منطق خودت رو تکرار کنی
باز هم میگم من منتظر جواب سوالات خودم هستم البته اگر جوابی باشه

هر مشترک تازه وارد و نا آگاهی که بخواد با شرکتی که خدماتی اینترنت پرسرعت قرار داد ببنده یک فرمی بهش میدن که بهش میگن فرم قرار داد که شما حتی اگر اینترنتی ثبت نام کرده باشی اینو اول میبنی تا بری به مرحله بعد این تا اینجا یعنی شما به علم اگاهی از این قرار داد و............ در کمال صحت عقل و سلامت و. ... اینو قبول میکنی و پاش امضا میزنی

نکته مهم که شما نمیدونی فقط برای اطلاع عرض میکنم از بین 11 شرکت isp هیچ شرکتی تاکید میکنم هیچ شرکتی این قانون رو نداشته ونداره که حجم خریداری شده رو که مصرف نشده رو به دروه قبل منتقل کنه اگر مشترک میخواد حجمش سوخت نشه میتونه بصورت یکماه به بالا شارژ رو انجام بده که آسیاتک برای اینکار تخفیفی بیشتر از شرکتهای دیگه تو روزهای عادی و تو روزها و ایام خاص با 50%تخیفف مثل عید نوروز که بجای اینه تعرفه ها رو با نرخ سال 1391بالا ببره با تخفیف 50درصد عرضه میکرد اینکارو میکنه پس هیچ دلیلی نداره بخواد هم اروزن بده هم حجم سوختبرای مشترک بمونه هم تخفیف ویژه بده
دوست عزیز خوب بخون و دقت کن: شما موقع شارژ هزینه یک ماه رو پرداخت میکنی یعنی 30روز اما شرکت برای رفاه مشترکین 3روز هم ارفاق میکنه که از همون حجم استفاده کنی شما یک حجم رو برای مدت مشخصی و معین خریداری میکنی اونم با کمتر از قیمت نسبت به شرکتهای دیگه هر روز شرکت مخابرات ایران از آسیاتک بابت اشغال پورت مالیات میگیره که اگر تو ایران زندگی میکنی باید بدونی مالیات هر سال 1%افزایش پیدا میکنه که امسال شد5%، مثل ایرانسل که شما بقول معروف شارژشگفت انگیز انجام میدی با شما طی میکنه این شارژ تا این مدت اعتبار دار اگر مصرف نکنی سوخت میشه درضمن قانون هست بزار برات یک مثل ساده بزنم درک کنی شما یک خط ایرانسل خریداری کردی هزینه اش رو هم پرداخت کردی اگر تو3ماه این خط کار نکنه خط امتیازه برمیگرده به ایرانسل ،اما آسیاتک اینکارو نمیکنه حجم بیشتر از خریدی که انجام دادی بهت میده زمان بیستر از زمان خریداری شده میده سرویس با کیفت بهتر از Isp های دیگه میده پس دلیل نداره چوب حراج بزنه به دارایی های خودش اگر اون Isp های دیگه زدن مطمعن باش این بهترش رو انجام میده در مورد نمایندگیها فقط این رو عرض کنم هیچ یک از نمایندگیها تهران حتی اجازه اضافه کردن یک پول سیاه رو به تعرفه ذکر شده در سایت ندارن اما تو هزینهای نصبو فروش مودم ازادن که مطلابق تعرفه خردیاری شده شخص نمایندگی مودم رو به مشترک عرضه کنند که با وجود نمایندگیهای زیاد اسیاتک هیچ نمایندگی برای جلب مشتری این قیمتها رو بیشتر از 5%درصد افزایش نمیده در مورد اینکه میگید نماینده تا یکماه هم سوریس رو جمع آوری میکنه باز باید بگم شایدا" اشتباه میکنی بیشتر مهلت همون 3 ورزی هست که عرض کردم مگر اینکه نمایندگی بخواد ضرر کنه که اون فقط نمایندگان آسیاتک میدونن جریانش به چه صورت هست اینم که عرض کردم فقط و فقط مختص تهران هست باز بحث شهرستان رو نکنید

در مورد اینکه چرا من که تازه وارد انجمن شدم این پست رو زدم باید بگم هر پست بی منطق که باهدف تخریب شرکتی که واقعا" خدمات عالیه داره ارایه میده رو ببینم که ذره ای حرف حساب توش نباشه سریعا" جواب میدم شما هم اگر چشمای نازنینت رو باز کنی بهتره از همون پست اولی شروع کنی به خوند تا همین چند تا پست آخر
در مورد آسیاتک هم باید بگم براش متاسفم که یک همچین مشترکی داره که باوجود اینکه من چند بار عرض کردم فقط تهران فقط تهران باز میپرسه شهرستان چرا اینطوریه ؟
اگر شما شهرستان هستید بگید شهرستان تا راهنمایت کنم اگر واثعا" مشکلی داری که فکر میکنه از طرف شرکت هست بدونی چیکار کنی یکبار میگید تهران خودتون رو با خارج مقایسه میکنید الان میگید تهران یا شهرستان فرقی نداره من ایران زندگی میکنم
کاربر گرامی: سرعت اینترنت حتی در تهران هم به عوامل زیادی بستگی داره چه برسه به شهرستان مثل این میمونه که شما یک جنسی رو به واسطه چند دست چرخیدن بخواهید خریداری کنید پس تو کیفیت و قیمت خیلــــــــــــــــــــــــــی تاثیر داره شما بهتره قانون ریگلاتوری که تو سایت هست با حوصله بخونی که اینقدر زود قضاوت نکنی

در مورد هر چی که مرتبط با تهران باشه تاکید میکنم فقط تهران میتونم راهنماییت کنم

البته هنوز هم منتظر سوالاتی که پرسیدم هم میمونم تا ببینم به چه علت با وجود اینهمه مشکلی که شما میگید آسیاتک داره هنوز سرویس رو از این Isp معروف میگیرد ؟
ا
[h=1]کسب گواهینامه اهتمام در نخستین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات[/h]
اخبار آسیاتک >

در نخستین جشنواره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات، شرکت آسیاتک موفق به کسب گواهینامه اهتمام به کیفیت گردید.
این دستاورد ارزشمند، نمادی از تلاش بی وقفه ما برای ارتقاء سطح خدمات و دستیابی به وفاداری شما مشتریان گرامی می باشد.

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
داداش هر وقت آسیاتک ثبات پیدا کرد بیا این حرفها روب گو هر دفعه یک قیمت میدین

بعد 5 سال اشتراک پارسال خودم از شر آسیاتک راحت کردم الان 1 سال و دو ماه که از شررش راحت از مخابرات گرفتم کلی هم راضیم

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش هر وقت آسیاتک ثبات پیدا کرد بیا این حرفها روب گو هر دفعه یک قیمت میدین

بعد 5 سال اشتراک پارسال خودم از شر آسیاتک راحت کردم الان 1 سال و دو ماه که از شررش راحت از مخابرات گرفتم کلی هم راضیم

دوست عزیز: قیمتها دست یک شرکت میخواد اسیاتک باشه یا........ نیست قیمتها توسط سازمان مقررات ارتبطات رادیویی هر سال تغییر میکنه اونم یکبار در سال اسیاتک در مناسبتهای مختلف تخفیفهای ویژهم ارایه میده مثل ایم عید نوروز،نیمه شعبان و...

برای مشترکین که هزینه براشون مهمه نه کیفیت سرویسهای مخابرت گزینه عالی هستن
اینم خدمت شما مطلالعه کنید تا ببنید قیمت رو این سازمان اعلام میکنه شرکت میتونه زیر این قیمت بده مثل اسیاتک ولی بیشتر از 5%درصد بالاتر از این قیمت نمتونه بده اخبار هم گوش کرده باشید به دفعات اعلام شده
مشتريان گرامي به استحضار مي رساند با توجه به تبصره "2" ماده "117" قانون برنامه پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران كه مقرر مي‌دارد نرخ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده از سال اول برنامه، سالانه يك واحد درصد افزايش يابد، از اول سال 1390 نرخ ماليات و عوارض بر ارزش افزوده كالاها و خدمات عمومي از سه درصد "3%" به چهار درصد "4%" افزايش مي‌يابد. ادامه...

yoogi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام Asiatack عزيز
1.gif

.
ا
[/SIZE][/FONT][/B] [h=1]کسب گواهینامه اهتمام در نخستین دوره جایزه ملی کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات[/h]
اخبار آسیاتک >

من که بشخصه هر شرکتی تو این رتبه بندی ها مقام بیاره دورش رو قلم میگیرم
نمونه بارزش هم اون شاتل دزد که با وجود اینکه آه و نفرین همه دنبالشه ولی همیشه پای ثابت این رتبه بندی هاست!!؟؟
بهترین ملاک برای سنجش شرکت ها تو ایران بی قانون فقط و تنها فقط آمارگیری میدانیه !! یعنی تو این فروم و فروم پی سی میشه به هزارتوی این شرکتهای بعضا دزد پی برد
آسیاتکی که من فقط یکماه مشترکش بودم نتونست من رو راضی کنه حالا بیاد و هزار تا جایزه خوش خط و خال هم بگیره ... فعلا که تو اصل قضیه مونده!!!!
مثلا همون لایزر بدبخت هیچ جایزهای حتی تو دهات نداشت ولی من واکثر 12هزار کاربرش رو راضی نگه میداشت ..... این ارزش داره نه اون جوایز توخالی و پوشالی!!!

Asiatack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من که بشخصه هر شرکتی تو این رتبه بندی ها مقام بیاره دورش رو قلم میگیرم
نمونه بارزش هم اون شاتل دزد که با وجود اینکه آه و نفرین همه دنبالشه ولی همیشه پای ثابت این رتبه بندی هاست!!؟؟
بهترین ملاک برای سنجش شرکت ها تو ایران بی قانون فقط و تنها فقط آمارگیری میدانیه !! یعنی تو این فروم و فروم پی سی میشه به هزارتوی این شرکتهای بعضا دزد پی برد
آسیاتکی که من فقط یکماه مشترکش بودم نتونست من رو راضی کنه حالا بیاد و هزار تا جایزه خوش خط و خال هم بگیره ... فعلا که تو اصل قضیه مونده!!!!
مثلا همون لایزر بدبخت هیچ جایزهای حتی تو دهات نداشت ولی من واکثر 12هزار کاربرش رو راضی نگه میداشت ..... این ارزش داره نه اون جوایز توخالی و پوشالی!!!

دوست عزیز شما دور هرچی دوست داری قلم بکش ولی در جریان باش همون لایزر متعلق به اسیاتک هست که امتیازش ازش سلب شد الان یکماهه همه کاراهاش رو خود آسیاتک انجام میده ولی خدایی من موندم این آمار ارقام رو از کجا میارید مشیه منبع این آمار و اعداد رو اعلام کنید که منم یکم به اطلاعات عمومی خودم اضافه کنم ؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دمت گرم! اصلا به پست من اشاره نکردی! :دی
ببین یه نیگا بنداز به پستایی که خودت میدی، بعد ببین کسی تا حالا like کرده اونا رو یا نه! بعد بیا نظر بده! آسیا چرت!

جواب دادنات به پست دیگران هم 100% مشخص کرد که از همون تلفنچی های آسیاچرت هستی!
محور حرفات رو اخلاق تیم پشتیبانی بود + سوادشون! در نتیجه صرف نمیکرد پست من رو جواب بدی!
در مورد کیفیت آسیاچرت هم که... خود دانی!
طرف مشترک لایزر بوده میگه از وقتی لایزر به آسیاچرت واگذار شده سرویشون افتضاح شده و... بعد شما جواب میدی که:

در جریان باش همون لایزر متعلق به اسیاتک هست که امتیازش ازش سلب شد الان یکماهه همه کاراهاش رو خود آسیاتک انجام میده
به خدا که نوبری!
ببین برادر تلفنچی عزیز! آسیاچرت افت شدید کرده! افتضاح شده! حالا شما بیا اینجا خوش زبونی کن! حرفت طرفدار نداره!
راستی نکنه شما همون...
ببخشید یه سوالی! شما معنی واژه پینگ رو میدونین؟ :دی

Last edited:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
آقای تلفنچی محترم چی باعث شده شما تصور کنی کاربراهایی که اینجا کامنت میذارن هالو و بی سواد هستند؟ :hmm:
کلا انگار این تلفنچی ها مشکل خودبزرگ بینی دارند (حالا بیا بگو تلفنچی نیستم!)
دوست عزیز مطمئن باش سطح علمی و اطلاعات کاربرانی که اینجا نظر میدن (مخصوصا کسانی که شما در این تاپیک وارد بحث با اونها شدید) بسیار بالاتر از اون چیزی هستش که امسال شما و مدیرانتون فکرش رو می کنید
با کمال پررویی برگشتی میگی برید از هرجا می خواهید سرویس بگیرید,و بعد به خودتون می بالید که مشتری مدار هم هستید؟!
حرف های شما در مورد سرعت آسیاتک (سرعت هایی که ذکر کردید) در تمام پست هایی که دادید دروغ محض هست و این رو تمام کاربران آسیاتک می دونند,پس لطفا بیخود به خودت زحمت نده که این جریان رو توجیه کنی

از دوستان و اساتید محترم عذرخواهی می کنم که لحنم تند بود (هرکاری کردم نتونستم جلوی خودم رو بگیرم)

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان به نکته جالبی رو من کشف کردم! از پست هایی که این جناب Asiatack میدن، میشه حدودا فهمید این کارکنان آساچرت چه ساعتی شیفتشون عوض میشه! :دی
دقت کردین که لحن پست دادن ها در پست های مختلف (و بالطبع ساعات مختلف) فرق داره؟ 1 یوزر برای چند تلفنچی، پاسخگویی 24 ساعته آسیاچرت که میگن همینه دیگه :دی

آسیاتک به هیچ یک از مشترکن اجبرا نمیکنه سرویس شبانه بگیرن
آفرین! تو خوبی! :دی

شما اگر راست میگی شمارتو رو تو پست خصوصی بده من بفرستم بره برای تعغییر اگر هم خیل خیلی با صبا حال میکنی بازم بگو ظرف حداکثر 72ساعت جمع اوریش رو بگم بزنن اونم دقیقا" به استناد همین پستی که زدی لینک میکنم برای شرکت همون لحضه بهت اعلام میشه
شماره تلفن اشتراکت رو بده اگر فردا هیمن ساعت توستی کانکت بشی هر چی خواستی بگو
بعد میگه من تلفنچی نیستم! :دی زد به سرش که تهدید کنه، پاک فراموش کرد که گفته کاربر معمولیه! (شنیده بودیم دروغگو کم حافظه است ولی نه دیگه انقدر) :پی
-------------------------------------------------
همینطوریش زنگ میزنیم پشتیبانی سوهان روح هستین (البته همتون نه! ولی اکثرتون)! دیگه اینجا اگه میشه ابراز... نکنین! به خدا
راستی! جناب تلفنچی! میگم این اصطلاح زدی به کاه دون رو ظاهرا نمیدونی چرا میگن نه؟ حالا از روی احترام برداشت های شخصیتون رو نگفتین، منم از روی احترام میگم برید تو اینترنت سرچ (یعنی جستجو) کنید. اون واژه پینگ هم... اشکال نداره چون شمام احتمالا نمیدونستی چیه اونم میتونین سرچ (جستجو) کنین.

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
سلام
منم آیاتک دارم
قم هستم راضی هم هستم
512 در روز دانلود 250 مثله 2مگ
در شب هم 60
البته 2مگ بگیری شب ها که رایگان میشه بالای 150 وای میسه و خیلی خوبه
از ساعت 1 تا 9 بامداد رایگان

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. خب! براي اينكه از اين بحث‌هاي فرسايشي بيايم بيرون و بر گرديم به همان نقطه‌اي كه بوديم!!! يك گزارش از سرعت دنلود امشبم: متاسفانه همانطور كه حدس زده بودم!! از شبانه ما كم كرده‌اند تا به بعضي از كابراي تهران برسه!!! الان سرع شبانه من مثل دو شب ديگه 6~10 كيلوبايت است و همانطور كه عرض كرده بودم قبلن من 80~90 بودم. اما الان اكنت تهراني آشنامون كه قبلن 6~10 بود را نگاه كردم ميانگين سرعت دنلودش در تورنت 179 شده! واقعن اينها هم عجب حالي مي‌كنند كه سر شيرفلكه مي‌شينند و 10 20 30 40 مي‌كنند و بعد حال يك عده را مي‌گيرند و به عده قليل ديگري حال مي‌دهند.

. راستي يك تجربه عملي و شخصي هم داشتم كه قبلن احتمالن خدمت دوستان عرض كرده بودم ولي باز ميتواند مفيد باشه و يكمي آموزنده. يكبار بر اساس حرف يكي از دوستان خوبمون 1eng.ir عزيز، كه گفتند اكثر ISP ها از نرم افزار براي كنترل سرعت كاربران و ... استفاده مي‌كنند و نام آن نرم افزار و سايتش را هم آوردند و اطلاعاتي هم در مورد آن در همين تاپيك نوشتند، بعد من و اقواممون در اينجا از يك نمايندگي آسياتك گرفته‌ايم. هردوي ما از يك مركز مخابراتي هستيم ولي ما به مركز خيلي نزديكتريم و ... سرعت اينترنت آنها مخصوصن شبانه خيلي بهتر از من است حتا در 6 ماه پيش كه سخت گيري در شبكه‌هاي كل كشور برروي هيتلرشكن‌ها زياد بود آنها كمترين مشكل را داشتند. جالبه شايد اين را شنيده باشيد كه گاهي كه به دفتر فني زنگ مي‌زنيد و دليل اين نوع تفاوت‌ها بين خودتان و دوستاني كه از همان ISP و نمايندگي اكنت گرفته‌ايد را مي‌پرسيد مثلن در جواب يا تفاوت مراكز مخابراتي يا فاصله شما و ... يا .... را كه همگي مشكلات سخت افزاري هستند را به عنوان دليل عرض مي‌كنند.

. يكبار من بر اساس همان گفته دوستمان يك تستي انجام دادم. در اينترنت من دوتا از برنامه‌هاي هيتلر شكن من با مشكل فراوان كانكت مي‌شدند يا اگر هم كانكت مي‌شدند اصلن قابل استفاده نبودند، همين دو برنامه را به اقوامم هم داده بودم و آنها در همان زمان برعكس من تقريبن راحت استفاده مي‌كردند. (يعني حداقل مشكل در طول هفته داشتند) بعدش سرعت دنلود روزانه من مثلن 60 بود آنها 170 و شبانه من 45 و آنها 260 ...! يكروز كه اكنتشان تمام شده بود در منزل آنها از يوزرنيم و پس خودم استفاده كردم و با كمال تعجب ديدم عينن همان محدوديت‌ها در منزل آنها هم رخ داد ولي آنها با شارژ اكنت خودشان و كانكت شدن با آن برنامه‌ها و ... هيچ مشكلي نداشتند!!!؟؟؟ ديگه خودتان مي‌توانيد حدس بزنيد كه اين يعني چه!؟

. خدا پدر و مادر كساني مثل 1eng.ir جان را بيامرزه كه با اطلاع رساني خوب خودشان آگاهي كاربران را بالا مي‌برند و جلوي دريافت اطلاعات غلط را هم مي‌گيرند.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/31
26.gif
103.gif

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
خواهش میکنم، من که چیزی بلد نیستم :دی
بزرگواری :heart:

سر این موضوع کم شدن سرعت اینترنت، حتی به پشتیبانی آسیاتک هم زنگ نزدم. میدونم که هم از لحاظ منطقی و هم از لحاظ سوادی، جواب درست و حسابی نمیدن! اعصابمم خرابتر میشه :دی

من همیشه سرعت 512 یا 1 یا 2 مگ میگرفتم، میگفتم شاید بخوان سرعت رو مثه الان محدود کنن و نشه ازش استفاده کرد.
برای 2 ماه، گفتم 128 بگیرم، چه کاریه هزینه اضافی بدم.
این 2 ماه اخیر (3 روز دیگه مونده ازش) 128 کیلوبیت (حامی) گرفتم، مشکلی با سرعت نبود (روز و شب همون 2 مگ بود) ولی از موقعی که یوزرای خدا بیامرز لایزر اومدن اینو، سرعت شبانه به همون 128 کیلوبیت رسید ...

الان تنها حدسم اینه که،
هر سرویسی داشته باشی، چه 128 کیلوبیت چه 2 مگابیت! روزانه همون 2 مگابیت پورت رو بهت میده (البته بستگی به منطقه ی مخابراتی هم داره! ایرانه دیگه!) ولی شبانه برمیگرده به سرویسی که خریداری شده!

حالا برای تمدید این ماه، 2 مگابیت گرفتم ببینم بازم شباه مشکل داره یا نه ... (به نظرم باید درست بشه)

پ.ن:

یه نفر میتونه تو 2 3 خط یه توضیح کوچیکی بده که جریان این 20 25 پست آخر چیه؟ گرد و خاکی شده ها :دی // یوزر Asiatack کیه؟ آسیاتک رو اصولاً اینجوری مینویسن دُکتر (هر کی که هستی) Asiatech
Tech مخفف تکتولوژی هست، tack مخفف چیه؟ مخفف "زرشک پولو"ـه؟

پیشنهاد میکنم تا مشخص نشده کیه، بذارید به پست دادن خودش ادامه بده و بحثی باهاش نکنید.
اگه مشخص شد که یکی از مدیران آسیاتکه یا کارمند یا بیسیمچی یا هر چی دیگه (که بعید میدونم) بش اجازه بدیم تو بحثامون شرکت کنه :دی

مِستر Asiatack (!)
طراحی سایت آسیاتک کار کدوم به دوران رسیده ایه؟ از تو لُپ لُپ پیداش کردین؟
روانشناسی رنگ ها = 0
یوزر فرندلی = 0.25
خلاقیت = 0.25 -
...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام 1eng.ir عزيز
1.gif

سر این موضوع کم شدن سرعت اینترنت، حتی به پشتیبانی آسیاتک هم زنگ نزدم. میدونم که هم از لحاظ منطقی و هم از لحاظ سوادی، جواب درست و حسابی نمیدن! اعصابمم خرابتر میشه :دی
. آره من هم دقيقن به همين دليل اصلن در همين 3 روز (5شنبه و جمعه كه نيستند اصلن!!) و اون دو روز هفته پيش كه مثل الان شده بود، بهشون زنگ نزدم!!! جالبه نه اينكه در ليست كل دنيا اون آخراي اينترنتيم، بخش فنيمون هم مثل همين آماره هست!

. اصلن دلم نمي‌خواد براي هر دليل باهاشون حرف بزنم، اما در همين هفته پيش از دو سايت خارجي (4Shared و YF) مشكلي براي اكنت‌هاي مجاني كه از آنها دارم پيش آمد و به هردوشون ايميل زدم و شاكي شدم. بخصوص خيلي به 4Shared شاكي شدم كه من الان متوجه شدم كه مدت زيادي هست لينك‌هاي دنلود من براي ديگران مشكل داره و كل دنلود‌هاي من افت كرده و .... يك كلام نگفتند سرويس مجاني داري مي‌گيري حالا طلبكار هم شدي؟! خيلي ساده عذر خواهي كردند و ... جالب اينكه پاسخ ايميل اول من را سريع و پس از فقط 1 ساعت و خرده‌اي دادند (نه 24 يا 48 ساعت كاري) و از من اطلاعات بيشتري خواستند و من هم براشون ارسال كردم بعدش فردا شبش يا دو شب بعدش ايميل زدند كه لطفن الان چك كنيد و چندتا از لينكهايتان را براي تست دوباره، براي ما بفرستيد!!!! فكرش بكن! من چك كردم و ديدم درسته و براشون لينك‌هاي ديگه و مهم را ارسال كردم و طرف سريع جواب داد كه همه چيز الان درسته و يكسري مشكلات فني بوده و الان همه چيز حل شده و ببخشيد ....

. اين نوع سايت‌ها خداتومن از حضور كاربران در سايتشون در مي‌آورند ولي درك و فهمشون هم به همون اندازه بالاست و نمي‌گن "شما فقط يك مشتري ساده هستي" آن هم "يك مشتري سرويس مجاني ما! پس در حد خودت حرف بزن!" چرا اين را نمي‌گويند!؟ چون مي‌دانند احترام به يكنفر به اندازه همه كاربراشون مهم هست. حاضرم و تا الان هم چندينبار شده كه به خارجي‌ها ايميل زده‌ام و حقم را خواسته‌ام ولي از دفاتر به اصطلاح فني اينها اصلن اعصابش نيست ....

یه نفر میتونه تو 2 3 خط یه توضیح کوچیکی بده که جریان این 20 25 پست آخر چیه؟ گرد و خاکی شده ها :دی // یوزر Asiatack کیه؟ آسیاتک رو اصولاً اینجوری مینویسن دُکتر (هر کی که هستی) Asiatech
. ايشون يكهو از آسمون بر زمين آمدند (يا بر عكس!) و به تندي براي چند نفر از دوستان مطالبي نوشتند كه من هم يكي از همين خوش شانس‌ها بودم! به ايشون مطالبي گفتم كه درد دل اين مدتم بود ولي بيشتر بهشون بر خورد و در پست بعدي و آخريم از ايشون دقيقن همين سوال شما را پرسيدم كه نسبت يا سمت شما در آسياتك چي هست كه گويا جواب دقيقي ندادند و من هم به حال خودشان گذاشتمشان .... جالبه شبيه ايشون قبلن يكنفر ديگه در تاپيك پارس آنلاين ظهور پيدا كرده بوده و .... خدا موارد ديگه‌اش را بخير بگذرونه!

حالا برای تمدید این ماه، 2 مگابیت گرفتم ببینم بازم شباه مشکل داره یا نه ... (به نظرم باید درست بشه)
. لطفن اگر جواب داد خبر بدهيد، اگر چه من هميشه بدم ميومده پول زياد به اينها بدم بعد اگر سرويسشان مثل همان 128 بشه كه داشتم ديگه از عصبانيت سكته را خواهم زد!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/02/31
26.gif
103.gif

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37

ببین جناب Asiatack شما فرمودین بچه های پشتیبانی همشون خیلی خیلی با ادب برخورد میکنن! و اینکه همشون تحصیل کرده هستن! (البته اینو احتمالا همکار شیفت قبلیتون گفتن)! منم یه مثال زنده آوردم براتون! خیلی خیلی ساده هم بی ادبی شده بود! هم بی سوادی! اینکه میگین سعی میکنن ساده حرف بزنن که کاربر متوجه بشه توجیه درستی نیس! چون وقتی خود کاربر داره از اصطلاحی استفاده میکنه که نشون میده اون کاربر اندکی (فقط اندکی) اطلاعات داره، دیگه دوباره و سه باره تکرار واژگان ساده غیر منطقیه!
من وقتی اون پست رو دادم، در کمال احترام فقط براتون مثال آوردم!
اما لحن جواب دادن شما و همکاراتون به پست های دیگه باعث شد منم کمی مدل حرف زدنم عوض بشه! ولی همچنان بی ادبی و بی حرمتی نکردم...
در ضمن من مشکلم با تایم رایگان شبانه است که میگم میشه Dial-up (و اینو خود پشتیبانی هم گفت که تایم رایگان اجباریه! مگر اینکه سرویس نامحدود بگیرین!) و اینکه سرعت باز شدن صفحات (چه صبح و چه شب) افت کرده! ولی شما ظاهرا دوست دارین جور دیگه برداشت کنین!
فک نکنم لازم باشه در مورد علت عدم ارائه شماره منزل شخصی براتون توضیحی بدم نه؟

ولی خلاصه سرویساتون افت کرده! هزار و یک مدرک هم اگه از افتخارات شرکتتون بیارین، دلیل نمیشه! (تازه تاریخ اون خبر ها و بازه زمانی که ISP ها مورد ارزیابی قرار گرفتن هم خودش بحثیه).
ممنون از شما که واقعا مودبین! و به تک تک اعضا دارین درس ادب میدین!
دقیقا! یه سری زنگ زده بودم برای سرعت پایین! طرف گفت شما با دستور پینگ آشنایی داری. میگم بله کجا رو پینگ کنم؟ گفت شما استارت رو باز کن بعد Run رو بزن و ... . یعنی دقیقا از رو جزوش داشت برام میخوند!

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
سلام
شرمنده من حوصله ندارم حرفهای (!) رو جواب بدم

ولی از همین جا به هر کسی که میخواد آسیاتک بگیره پیشنهاد می کنم اینکار رو نکنه - من 35 تومن دادم هفته اول که کاملا افتظاخ بود از هفته بعدش هم سرعتم نصف شد هربار هم زنگ زدم پشتیبانی آدم رو خنگ فرض می کنه و هر چی بخواد میگه حتی یادمه با یه آقایی به نام کشاورزی بود فکر کنم که صحبت کردم که الکی من رو دو هفته معطل کرد نذاشت کنسل کنم با کمتز از این پول پارس انلاین دارم که واقعا نسبت به این اسیاتک شرف داره حداقل محدود نمیکنه حتی من به اسیاتک گفتم که وقتی نمیتونید سرعت اسمی رو ارایه بدید چرا زمان شبانه رو زیاد کردید به حالت اول برگدونید همون سرعت بالا باشه همش منو منو میکردن من مطمئن هستم خیلی هاشون سواد کامپیوتری و اینترنتی هم ندارن حتی توی انجمن های p30word یکی میگفت اومدن یک عالمه نام کاربری ساختن و به خوب رای دادن - من چندبار باید بگم بهشون که سرعت شبهام کم شده میگه شب رایگانه و پیشکشیه میگم ادم (!)چرا قبلا اینطوری نبود چرا زودتر اطلاع ندادین که من اصلا از شما اینترنت نگیرم
در اخر بگم اگر از بچه های اسیاتک کسی میخواد جواب این پست من رو بده-جواب که چه عرض کنم- بگم که طولانی نباشه من نمیخونم
خلاصه از اسیاتک سرویس نگیرید خیلی پشیمون میشید جدای از سرعت بسیار کم فوق العاده پشتیبان های بدی دارن اصلا جواب درست نمیدن این رو من بهتون میگم که یک ساله هم از اینا سرویس دارم هم از پرس انلاین
حتی شاتل بگیرید شرف داره درسته ممکنه محدود کنه حداقلش پشت تلفن بی احترامی نمیکنه و ببخشید بلانسبت ادم خر فرض نمیکنه
اصلا من چند روزه تو ذهنم اوفتاده برم ازشون شکایت کنم که چرا اینترنت بالاتر از 128 حتی 2 مگ به کاربران خانگی میدن (نه برای اینکه ندن بلکه برای اینکه از دستشون شاکیم پول من رو خورن)
آسیاتک کلاهبرداره پول من رو خورده
یه خانمی هم هست به نام ذوقی دست کشاورزی زو تو دروغ از پشت بسته کلا من با پشتیبانی نبوده که صحبت نکرده باشم-یه رئیسی نامی هم هست که هر وقت زنگ زدم یه جمله رو همیشه تکرار میکنه
دروغگوتر از اسیاتک ندیدم به عمرم درغگور به تمام معنا
من هم برای شروع یکی از سرویسای cra شون رو گرفته بودم که ببینم سرعت چطوره (2 مگ). سرعت رو حول و حوش 10 میچرخید!! زنگ زدم دقیقا 5 دقیقه بعد از اینکه سرویس من رو فعال کرده بودن گفتم آقا جون من نمیخوام این رو.

گفتن سرویس های CRA مرجوعی نداره!! و خلاصه پول ما رو خوردن که حرومشون باشه.
کلا این سیاست سرعت های اسمی و سرعتهای واقعی یه سیاست کثیفه! خیلی کثیف. (اینکه سرعت اسمش 128 هستش و در واقعیت 1 مگ و خوردی) چون هر وقت دلشون بخواد میتونن همون 128 اسمی رو واقعی بهت بدن و دستت هم به هیچ جا بند نیست. میگن 128 هستش دیگه.

بالا