• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12

سلام. شما دقیقا چه سرویسی میگیرید؟ چون در حال حاضر شایت مزخرفشون باز نمیشه، نمیتونم ببینم اینی که شما میگیرین چند گیگ ترافیک در ماه میده
اما حجم اضافه آسیاتک 4500 بدون مالیات و... به ازای هر گیگ هست

تایم رایگان شبانه از ساعت 1 بامدد تا 9 صبح هست.
منتها اگه شما سرویستون با ترافیک حجمی 3 گیگ در ماه باشه، میشه نیم بها و نه رایگان
اگه 5گیگ در ماه و یا بیشتر باشه میشه رایگان
و اگه سرویستون 2گیگ در ماه و یا کمتر باشه سرویس رایگان ندارین

الان نگاه کردم مثل اینکه سرویسم 2 گیگ ترافیک در ماهه-اینجا: تعرفه هاي سرويس ADSL
ولی به ازای هر گیگ حجم اضافه 3000 ازم میگیرن :blink:
از 1 تا 9 ؟خودش نوشته 2 تا 8 صبح!
پس اینجور که معلومه من سرویس رایگان ندارم.حالا اگه بخوام سرویسمو به 6 گیگ در ماه ارتقاع بدم(که نصف شبا مجانی شه) باید چیکار کنم؟
راستی از کجا بدونم چقدر از حجم اینترنتم باقی مونده؟

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
دوستان عزیز .
من هم مشترک آسیاتک هستم و هم یکی از پرسنل ..
داشتم در مورد شرکت میگشتم ببینم چه خبره خوردم به اینجا و چند صفحه آخر رو خوندم .
حتی یه کم هم خسته بودم کامل هم نخوندم .
فقط خواستم خدمتتون عرض کنم که در طول مدت زمانی که در آسیاتک بودم .
بوده مدت زمان هایی که مشترکانی رو دیدم که سر موضوع مشکل 2 سال پیش هفت تیر طرف با دو نفر با قمه اومده بود شرکت .
و بسیار بسیار دیدم کسانی که نامه کتبی برای تشکر از سرویس به موقع و یا حتی اصلاح سرویسشون فرستادن .
بودن کسانی که وقتی با همکاران پشتیبانی صحبت میکردن وقتی بعد از قطع کردنشون کاری که بهشون گفته بودن و میکردن و مشکل حل میشد ، انقدر ایرانی بودن که وقت میذاشتن دوباره 1844 رو میگرفتن پشت خط میموندن و به طرف میرسیدن که فقط تشکر کنن .
در هر صورت من بعید میدونم از دوستانم کسی در آسیاتک رفتار زشتی مانند دوستمون Asiatak داشته باشه ولی در هر صورت از تمام شما عزیزان و مشترکان آسیاتک تشکر میکنم که در طول این مدت زمان چند ساله آسیاتک با ما همراه بودید و با کمی ها و کاستی های ما ساختید .
بهتون اطمینان میدم آسیاتک پر از جووون ها آدم های مشتاق و پر انرژی ای مثل خودتونه که هر روز تلاشمون رو برای بهتر کردن سرویس و خدمات بیشتر میکنیم .
از شما عزیزانی که با این عزیزی که خودش رو یکی از همکاران ما معرفی کرده و به روشی پیچیده سعی از دفاع کردن از آسیاتک داره درگیری نوشتاری و اعصابی داشتن هم عذر خواهی میکنم ، گرچه باز میذارم به حساب این که من کسی رو اینقدر زودجوش و بی منطق تو اسیاتک نمیشناسم و حدس میزنم فقط قصد تبلیغات منفی داشتند .
باز هم بابت همه چیز ممنون .
متاسفانه به دلیل مشغله های بسیار زیادی که در پیش رو دارم توانایی پست بیشتر در آینده رو شاید نداشته باشم ، پس از دوستان خواهش میکنم سوالی از من در خصوص شرایط آسیاتک نپرسید که یک وقت خدای نکرده در صورت عدم امکان پاسخگویی بی احترامی به شما عزیزان نشه .
هر جا هستید ، موفق و موید و شاد و تندریت و پیروز باشید .
با آرزوی بهترین های برای همه شما عزیزان و احترام
یکی از بچه های آسیاتک

راستی اینم بگم میدونم هوامون رو دارید ، ما هم سعی میکنیم تا جایی که میتونیم و از دستمون بر میاد هواتون رو داشته باشیم . ;)

Last edited:

project_igi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
@ajkan: دوست عزیز که میگی کارمند آسیاتک هستی. ممنون از پست متعادل و منطقی تون. ممنون از حس همدردیتون ...
ولی بهرحال نارضایتی از آسیاتک وجود داره که البته بیشترش مربوط میشه به وضعیت اسفبار اینترنت در ایران. ولی انصاف رو در نظر بگیریم از خیلی از ISP ها مخصوصا شاتل پر مدعا بهتر بوده . امیدوارم این شرکت سیاست سیر کیفیت نزولی رو در پیش نگیره چون در اینصورت چیزی جز از دست دادن کاربرها نصیب شرکت نمیشه.

timemachine2029

Registered User
لایک‌ها
129
بر پدر این اسیا تک دیشب همش ارور 699 میداد اصلا کانکت نشد!!!!!!!
دیشب از ساعت 1 تا 7 صبح هر 1 ساعت یکبار امتحان میکردم ببینم کانکت میشه یا نه!!

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
اینجا رو بخونید : http://forum.persiantools.com/t260185.html

و متاسفانه هنوز هم دارن بر ضد سرویس دهنده های دیگه از جمله آسیا و پارس بد جور فعالیت می کنن

آخی دلم سوخت:دی چقدر آدمای بدی هستن اینها که هر آشغالی بهشون میدن به به و چه چه نمی کنن:دی
spock.gif
spock.gif

دوستان از این به بعد برای رفاه حال این عزیزان 2 برابر به حساب این شرکت ها واریز کنین:دی
spy.gif
spy.gif

اگر بدجوز فعالیت می شه به خاطر اینه که این سرویس دهنده های محترم بدجور دارن دزدی می کنن :دی

پ.ن: روزگاریست که در آن دزدان طلب کار نیز هستند....

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465
ببخشید بگید تو 128 نامحدود سرعت دانلود بار نرم افزار دانلود مثل دانلود اکسلتر چنده؟ آیا بالای 20 کیلوبایته؟شه

دقت کنید که سرویس بنده CRA نیست، سرویس من( اینترنت پرسرعت حامی نامحدود - 269000 ريال + آبونمان) هست.

همونطور که گفتم سرعت دانلود با و بدون برنامه های دانلود منیجر، زیر 20 KB/s و معمولا دقیقا همون 128 Kbps یا 16 KB/s هست.

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
دقت کنید که سرویس بنده CRA نیست، سرویس من( اینترنت پرسرعت حامی نامحدود - 269000 ريال + آبونمان) هست.

همونطور که گفتم سرعت دانلود با و بدون برنامه های دانلود منیجر، زیر 20 KB/s و معمولا دقیقا همون 128 Kbps یا 16 KB/s هست.
خب این رو مخابرات داره میده 10 تومن. میتونم بپرسم برای چی بیشتر از 2 برابر پول دادین به آسیاتک؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خب این رو مخابرات داره میده 10 تومن. میتونم بپرسم برای چی بیشتر از 2 برابر پول دادین به آسیاتک؟

چون بنده خدا فکر میکرده این که 26900 تومنه دیگه CRA نیست و سرعت دانلود روزانه اش مث اون یکی حجمیاس!
دستت درد نکنه که اطلاع رسانی کردی! چون منم یه مدت به سر زده بود که اگه اون نامحدود گرونه خوبه، برم بخرم!
خیلی اینا نامردن! خب اگه CRA رو جدا مینویسین! خب خدماتتون رو هم باید نسبت به CRA متمایز کنین.
اینم یه شیوه نوین و شیک برای دزدی!

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
الان نگاه کردم مثل اینکه سرویسم 2 گیگ ترافیک در ماهه-اینجا: تعرفه هاي سرويس ADSL
ولی به ازای هر گیگ حجم اضافه 3000 ازم میگیرن :blink:
از 1 تا 9 ؟خودش نوشته 2 تا 8 صبح!
پس اینجور که معلومه من سرویس رایگان ندارم.حالا اگه بخوام سرویسمو به 6 گیگ در ماه ارتقاع بدم(که نصف شبا مجانی شه) باید چیکار کنم؟
راستی از کجا بدونم چقدر از حجم اینترنتم باقی مونده؟

اگه میشه جواب منو بدین
ممنونم

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12

haghft

Registered User
لایک‌ها
328
اختیار داری داداش دشمنت شرمنده

دوستان جواب همینم بدین کافیه:

QuickCharge
شما می تونید با مراجعه به سایت بالا و وارد کردن اطلاعاتتون از باقی مانده حجم خود که در سمت راست سایت هست مطلع بشید

aminsm

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
465

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
آقا تو این سایت مسخرشون من نتونستم پیدا کنم که چه جوری می تونم حجم با قی موندم رو ببینم ، کسی می دونه کجاس ؟

Rakhsh

Registered User
لایک‌ها
37
امروز صبح ساعت 6 نشستم پای آسیاتک. سرعت دانلود شبانه ش روی سرویس حامی (128) 10 گیگ ، شده 450 کیلوبایت در ثانیه! ساعت 9 صبح هم گذشت دیدم روزانه ش هم شده 450. قبلا به ترتیب 16 و 150 بود. کلا حساب کتاب نداره کاراشون! ماه پیش 2 مگ گرفتم سرعت شبانه 47 بود احتمالا میخوان جبران کنن!

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469
سلام به همه اسیا تکی ها از همتون کمک فوری و دقیق می خواهم
امروز خسته شدم از دست ایس پیم
من در کرجم
از شرکت عصر نت اریا سرویس می گیرم 512 کیلو بایت محدود
سرعت دانلودش در بهترین حالت 150 کیلوبایته در بهترین
بعد هزینش چون من زیاد تو اینترنتم بهضی از روز 2000 یا بیشتر می افته پام
چون انلاین بعضی وقتا می زنم از نظر پینگه بده بعضی از شبا پینگش رو 1000 هست :eek:
سوالات من کامل توضیح بدین ممنون
من اگر بخوام سرویسای 512 نامحدود از اون ارزون بگیرم چجوره سرعت اش خوبه یا شاید 1 مگ ؟؟؟؟
محدود بگیرم 5 گیگ برای 1 مگ برای من خوبه ؟؟؟
منظورتون از سرویس شبناش چیه تعرفه هاش ؟؟؟
چند روز تحویل میدن؟؟؟؟
مودم خواصی که نمی خوان ؟؟؟؟
ممنون از همه جون مردا که جواب میدن

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141

تایم رایگان شبانه از ساعت 1 بامدد تا 9 صبح هست.
منتها اگه شما سرویستون با ترافیک حجمی 3 گیگ در ماه باشه، میشه نیم بها و نه رایگان
اگه 5گیگ در ماه و یا بیشتر باشه میشه رایگان
و اگه سرویستون 2گیگ در ماه و یا کمتر باشه سرویس رایگان ندارین

سلام مجدد. من این قسمت رو اشتباهی عنوان کرده بودم! پوزش میطلبم!
کلا برای سرویس های 3گیگ و کمتر تایم شبانه نیم بها دارین

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
آقا تو این سایت مسخرشون من نتونستم پیدا کنم که چه جوری می تونم حجم با قی موندم رو ببینم ، کسی می دونه کجاس ؟
به این آدرس مراجعه کنین:
http://report.asiatech.ir

امروز صبح ساعت 6 نشستم پای آسیاتک. سرعت دانلود شبانه ش روی سرویس حامی (128) 10 گیگ ، شده 450 کیلوبایت در ثانیه! ساعت 9 صبح هم گذشت دیدم روزانه ش هم شده 450. قبلا به ترتیب 16 و 150 بود. کلا حساب کتاب نداره کاراشون! ماه پیش 2 مگ گرفتم سرعت شبانه 47 بود احتمالا میخوان جبران کنن!
خدا کنه! شایدم 6 صبح بوده یه کم شل گرفتن! (البته بیشتر از یه کم)

سلام به همه اسیا تکی ها از همتون کمک فوری و دقیق می خواهم
امروز خسته شدم از دست ایس پیم
من در کرجم
از شرکت عصر نت اریا سرویس می گیرم 512 کیلو بایت محدود
سرعت دانلودش در بهترین حالت 150 کیلوبایته در بهترین
چون انلاین بعضی وقتا می زنم از نظر پینگه بده بعضی از شبا پینگش رو 1000 هست :eek:
سوالات من کامل توضیح بدین ممنون
من اگر بخوام سرویسای 512 نامحدود از اون ارزون بگیرم چجوره سرعت اش خوبه یا شاید 1 مگ ؟؟؟؟
محدود بگیرم 5 گیگ برای 1 مگ برای من خوبه ؟؟؟
منظورتون از سرویس شبناش چیه تعرفه هاش ؟؟؟
چند روز تحویل میدن؟؟؟؟
مودم خواصی که نمی خوان ؟؟؟؟
ممنون از همه جون مردا که جواب میدن

سلام.
در مورد نامحدود که توصیه میشه سمتش نری! چون حتی برخی از مناطق مخابراتی میینی سرعتشون از سرعت اسمی پایین تره!
شما اگه 5 گیگ محدود 1 مگ بگیرین، در روز سرعت دانلودتون فک کنم رو 300 باشه و شبانه هم حدود 100
شبانه چیست؟ سرویس با محدودیت حجمی، در یک بازه زمانی خاص (که برای آسیاتک 1 تا 9 صبح هست) اینترنتتون رایگانه! یعنی از اون 5گیگ که خریدین هیچی کم نمیشه! اون بازه زمانی همون سرویس شبانه هست
پینگ آسیاتک جدیدا یه کم رفته بالا ولی اون عددی که شما گفتین خیلی خیلی خیلی زیاده خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی! یعنی شما اگه از آسیاتک بگیرین احتمالا احساس میکنین خیلی پینگ پایینه! و سایتا و صفحات نت به مراتب خیلی سریع تر لود میشن
مودم من دی-لینک هست! فک نکنم مشکلی با مودم داشته باشن (یعنی به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکلی نیست).
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم!
این یعنی چی؟ شما مگه ماهانه شارژ نمیکنین؟

amirakbari00

Registered User
لایک‌ها
469

به این آدرس مراجعه کنین:
http://report.asiatech.ir

خدا کنه! شایدم 6 صبح بوده یه کم شل گرفتن! (البته بیشتر از یه کم)

سلام.
در مورد نامحدود که توصیه میشه سمتش نری! چون حتی برخی از مناطق مخابراتی میینی سرعتشون از سرعت اسمی پایین تره!
شما اگه 5 گیگ محدود 1 مگ بگیرین، در روز سرعت دانلودتون فک کنم رو 300 باشه و شبانه هم حدود 100
شبانه چیست؟ سرویس با محدودیت حجمی، در یک بازه زمانی خاص (که برای آسیاتک 1 تا 9 صبح هست) اینترنتتون رایگانه! یعنی از اون 5گیگ که خریدین هیچی کم نمیشه! اون بازه زمانی همون سرویس شبانه هست
پینگ آسیاتک جدیدا یه کم رفته بالا ولی اون عددی که شما گفتین خیلی خیلی خیلی زیاده خیلـــــــــــــــــــــــــــــــــــــی! یعنی شما اگه از آسیاتک بگیرین احتمالا احساس میکنین خیلی پینگ پایینه! و سایتا و صفحات نت به مراتب خیلی سریع تر لود میشن
مودم من دی-لینک هست! فک نکنم مشکلی با مودم داشته باشن (یعنی به احتمال خیلی خیلی زیاد مشکلی نیست).
فقط من یه چیزی رو متوجه نشدم!

این یعنی چی؟ شما مگه ماهانه شارژ نمیکنین؟
نه امکان واریز انلاین داشت من هر روزی که کار داشتم(که همه روزا بود میرفتم میرختم یا مثلاماهانه که میرختم حساب میکردم روزی چقدر میشه
خیلی ممنون از شما
فقط 2 مگ نمی صرفه نه ؟؟؟؟
چند روزه تحویل میدن؟؟؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
نه امکان واریز انلاین داشت من هر روزی که کار داشتم(که همه روزا بود میرفتم میرختم یا مثلاماهانه که میرختم حساب میکردم روزی چقدر میشه
خیلی ممنون از شما
فقط 2 مگ نمی صرفه نه ؟؟؟؟
چند روزه تحویل میدن؟؟؟

خب ببینین من خودم ساکن تهرانم! مخابرات تهران خیلی طول میده که خط رو از ژانره یه ISP آزاد کنه و برای یه ISP دیگه باز کنه! همشم از روی تنبلیه! من سرویس قبلی که گرفتم حدود 3 هفته طول کشید که وصل شه! بعد که میخواستم از صبانت بیام آسیاتک، از هرکس که پرسیدم بهم گفتن 5 روز طول میکشه که سرویس صبانت جمع آوری شه، 3 هفته هم واسه سرویس جدید... عملا 1 ماه!!! اما حالا خوش شانس بودم یا دمِ عید بود آقایون مخابراتچی میخواستن سریع کارا رو حمع کنن برن تعطیلات عید یا هر چی کل عملیات جمع آوری 2 روز و سرویس جدید هم 2 روز طول کشید (2 روز کاری البته). اینجا بود که فهمیدم اینا فقط تنبلی میکنن که انقدر لفتش میدن!
خود ISP زیاد طول نمیده! همه دردسر ها رو مخابرات داره! تا اونجایی که من میدونم مخابرات شهرای دیگه این قدر تنبل نیستن! یا اینکه به نسبت مشترک کارمندای بیشتری دارن!
خلاصه اگه مخابراتچی ها آدم باشن و تنبلی نکنن نباید بیشتر از 5 روز کاری طول بکشه
2 مگ خب ببینین در تایم غیر رایگان (یعنی از 9 صبح تا 1 بامداد) سرعت دانلود همه سرویسا بالای 150 هست! (مال من که 128کیلوبیت رو 200 میچرخید) اما مثلا من یه زمانی 2مگ داشتم (همونی که به مشترکین جدید میدن) سرعت دانلودم رو 400 تا 450 بود! اما در تایم رایگان (1 بامداد تا 9 صبح) سرویس 1مگ و 2مگ و... معنی پیدا میکنن! اگه اهل دانلود های زیادین 2مگ میصرفه! اما اگه در ماه کمتر از 25 گیگ هست به نظرم حتی 512 هم جواب میده!
البته یه نکته یی هم هست! اونم اینکه همه سرعتایی که من بهتون گفتم، به منطقه خودتون هم بستگی داره! یعنی مخابرات منطقه شما ممکنه مشترک آسیاتک زیاد داشته باشه یا کم! هرچند من تاحالا نشنیدم کسی در تایم غیر رایگان سرعتش زیر 100 باشه، اما این رو هم مد نظر داشته باشین.

بالا