• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سر شب سرعت خیلی پایینه. از دور رو بر 4 به بعد بهتر می شه....

ggali

Registered User
لایک‌ها
9
من فقط یه اشتراک میخوام که نامحدودباشه چون مشکل من اینه که زودترافیکم تموم میشه....

به نظرتون 512طلایی خوبه؟؟؟

Baila Moreno

Registered User
لایک‌ها
29
اقا شما بگید من با اینا چیکار کنم ؟ ؟؟

من احمق
512 داشتم شب رو 45 دانلود میکردم رفتم 2 مگ گرفتم الان رو 10 حداکثر دانلودشه
زنگم میزنم پاسخگویی درستی نمی کنن
میگن چون شبانه اینطوریه
میگم بابا این 2 مگه باید حداقل رو 140 باشه
الان از 512 هم کمتره
باز میگه مشکلی نیست چون شبانه اینطوریه

حالا میگین من به اینا چی بگم ؟
manam kimya daram . ye shab yek sare soratam 170 bud vali shabe bad shod 70.
vaghean hesab ketab nadare ...

utac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی میدونه سرعت سرویس ها با نام زیر چیست؟
کیمیا؟
چلچله؟
چابک؟
چالاک
حامی؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
شورشو در آوردن!
سرعت روزانه که افت کرده (من سرعت دانلودم بین 180 تا 220 بود الان شده 100)
شبانه هم که فااااااااااااااجعه! (رایگان نخوایم کیو باید ببینیم باباااااااااااااااااا)
بخواد اینجوری پیش بره من احتمالا از سری بعد برم سراغ صبانت یا شاتل

utac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقر طول میکشه تا اسیا تک اینترنت وصل کنه؟

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
داداش سمت اسیاتک نیا. که فقط هرس خوردن. از مخابرات بگیری شرف داره

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
چقر طول میکشه تا اسیا تک اینترنت وصل کنه؟
بستگی داره چقدر سریع پیش بره... وصل بشه همون لحظه اس ام اس برات میاد... یک هفته / دو هفته ... شما 10 روز در نظر بگیر !

utac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
وبگردی بدون دانلود از حجم کم میکنه؟ من یک سرویس 2 مگابایت با حجم 2گیگابایت از اسیا تک گرفتم هنوز هیچ دانلودی هم انجام ندادم ولی خدود 200 مگ از حجمم کم شده

ghoo

Registered User
لایک‌ها
157
سلام
وبگردی بدون دانلود از حجم کم میکنه؟ من یک سرویس 2 مگابایت با حجم 2گیگابایت از اسیا تک گرفتم هنوز هیچ دانلودی هم انجام ندادم ولی خدود 200 مگ از حجمم کم شده

وبگردی هم نوعی دانلود هست دیگه

وقتی شما دارید صفحه وبی را باز می کنید در واقع دارید آنرا دانلود می کنید

بسته به حجم فایلهای موجود در وب سایت و نوع طراحی و زبان برنامه نویسی آن حجم مصرفی متغیر می باشد

اگر بیشتر صفحات آن متنی خشک و خالی باشد مثل وبلاگها و فرومها( منهای تبلیغات موجود در آنها) حجم مصرفی شما ناچیز خواهد بود

ولی اگر فایلهای حجیم مثل ویدئو و افکتهای صوتی و گرافیکی و ... در آن زیاد باشد به همان نسیبت هم در موقع مشاهده این صفحات حجم بیشتری از ترافیک شما مصرف خواهد شد

Konami

Registered User
لایک‌ها
5
روش جديد .... اسياتك

از ديشب ميبينم اكانتم اكسپاير شده با اينكه ١٢ روز مانده و حجم ٤٤٠ مگ هم دارم كه از يك گيگى كه چندروز پيش خريدم مونده و به اشتباه ٤٤٠ منفى زده !!!!

زنگ زدم پشتيبانى ميگه ايميل زديم به بخش نرم افزارى تا مشكل برطرف بشه بعد از ١٢ ساعت كه مشكل برطرف نشده تماس ميگرفتم وعده يك ساعته ميدادن تا اخر ميگه اگه تا شنبه درست نشد تماس بگيرين !!! ميگم مگه چيكار ميخواهيد بكنيد!!! ميگه من اطلاع ندارم ميگم پشتيبانى اطلاع نداشته باشه من بايد از كى بپرسم ميگه شرمنده به ما هم اطلاعات نميدن !!!

خيلى جالبه!!! كلا ٥ تومن هم موبايل صحبت كردم اخر هم مجبور شدم ٥ تومن بدم يك گيگ بخرم تا اينترنتم براى جمعه قابل استفاده بشه بعد ميبينم ٤٤٠ مگ از يك گيگ كه خريدم كم كرده كلا ٥٥٠ تا بهم حجم داده !!!!

يعني كلا يك روز نت نداشتم ٥ تومن هم دادم تا با همون حجم دوباره بتونم اين شبكه افتضاح را وصل كنم سرعت شبانه كه افتضاح و پراز قطعى روزانه كه سرعت هاى ١٢٨ تا ١ مگ با هم فرقى نداره ولى قيمت هاش فرق داره !!! من نميدونم واقعا اينا به گفته خودشون دارن خدمات ميدن يا .... ميكنن؟

King_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا من امروز كلآ داشتم با نتم ور ميرفتم ، يكي ميگه چه جوري بايد مقدار حجممو بفهمم ؟؟؟؟ مال آسياتك

persianalpha

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,386
روش جدید دزدی
مدت اعتبار باقي مانده: 27 روز
حجم باقي مانده: Unlimited

حجم رو نمیزنه

King_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يكي بگه حجممو از كجا بايد بفهمم ؟!

MoHaMaD9394

Registered User
لایک‌ها
110
بخوانید و عبرت بگیرید...!!!!

2روز پیش بود که اینترنتم قطع شد و صفحه امور مشتریکن آسیاتک میومد برام...که یعنی بیا و شارژ کن و ...من 6روز از زمانم و 1گیگ از ترافیکم مونده بود...ساعت 11صبح زنگ زدم پشتیبانی گفتند مشکل فنیه و تا 2ساعت دیگه بر طرف میشه...ساعت2 زنگ زدم بازم همینو گفند...ساعت 4زنگ زدم بازم همینو گفتند...تا 12شب هم هر چی تماس گرفتم جواب ندادن قبلش هم میگفتن مشکل نرم افزاری پیش اومده!!

12شب گذشت منم بدجور لنگ اینترنت بودم گفتم بذار ببینم دوباره یه دوره یک ماهه تمدید میکنم با صرف نظر از این 5روز شاید اینترنتم وصل شد...تمدید کردم و 1دقیقه نشد اینترنتم وصل شد...

آخه یکی نیست بگه دیوسای حروم.......موقعی که استخون پرت میکنم جلوتون 3سوته اینترنتو وصل میکنید...ولی موقعی که میگم 6روز از اینترنتم مونده و قطعش کردین میگید مشکل فنیه؟

ای سگ....شه تو سفره اتون و نونی که میدید به زن و بچتون با این روش کسب در آمدتون.

من 128 مخابرات رو با سرعت دانلود 16کیلوبایت به اینترنت این دزدای بی همه چیز ترجیه میدم.

جالبتر از همه،یک هفته پیش زنگ زدم میگم آقای پشتیبانی،من دانلود روزانم رو 200کیلوبایته شبانم رو 10کیلوبایت،داستان از چه قراره؟

میفرمایند سرویس شما شابنه اش رایگانه از سرویس های نیم بها استفاده کنید...یعنی دزدی و حرومخوری تا چه حد؟روزانه که از حجمم کم میشه سرعت 15برابر میدین شبانه سرعت واقعی هم نمیدین؟

دایال آپ شرف داره به این آسیاتک دزد..

بالا