• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

utac

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
کسی از این طرح های برنزی اسیاتک استفاده کرده نظرشو بگه؟
اينترنت پر سرعت 0128 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 99200 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 0256 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
125600 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 0512 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
204800 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
383200 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
745600 ريال

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام
کسی از این طرح های برنزی اسیاتک استفاده کرده نظرشو بگه؟
اينترنت پر سرعت 0128 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز) 99200 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 0256 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
125600 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 0512 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
204800 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
383200 ريال
dotgreen.gif
اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود(نامحدود برنز)
745600 ريال

فقط همینو بگم که نامحدود اصلا بدرد نمیخوره. ناراضی خواهید بود تضمینی.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
مزخرف در حد تیم ملی خودمون
بعد از 8 ماه هنوز ختمو تخلیه نکردن
شاسکولن به خدا

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
مزخرف در حد تیم ملی خودمون
بعد از 8 ماه هنوز ختمو تخلیه نکردن
شاسکولن به خدا

پیگیری کنید دوست من، اگه نامه تخلیه رو به مرکزتون نفرستاند برید شرکت و نامه رو ازشون بگیرید و خودتون به مخابرات ببرید.

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان من نه میتونم اعتبار شارژم رو ببینم تو این سایت لعنتی جدیدشون و نه میتونم انلاین اعتبارم رو تمدید و حتی یک گیگ هم نمیتونم شارژ کنم چکار کنم ثبت نام جدید هم کردم تو سایت جدید ولی نمیشه

87682111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
دوستان من نه میتونم اعتبار شارژم رو ببینم تو این سایت لعنتی جدیدشون و نه میتونم انلاین اعتبارم رو تمدید و حتی یک گیگ هم نمیتونم شارژ کنم چکار کنم ثبت نام جدید هم کردم تو سایت جدید ولی نمیشه

منم همین جور. تازه اکانت شبانه م هم کانکت نمیشه. مگه یوزرش عوض شده؟ منم از شیرازم

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
با سلام

شما اگه ثبت نام کرديد خون نمايندگى واستون اکانت ميسازه و با ىوزر و پس مودم و مشخصاتى که بهتون ميده ميتونىد وارد شيد.
expire.asiatech.ir
اين بود آدرسش فکر کنم.
سىستم آنلاينشون هم خيلى خوبه ولى دير تغييرات اعمال ميشه
من بعد از 3روز پرداخت اينترنتى هنوز اکانتم تمديد نشده بود زنگ ميزدم نمايندگى شهرمون جواب نميدادن , زنگ زدم نمايندگى کل تهران خيلى خوشبرخورد بود و پاسخگو, جريان رو بهش گفتم خيلى سرىع واسم فعالش کرد.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

87682111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما اگه ثبت نام کرديد خون نمايندگى واستون اکانت ميسازه و با ىوزر و پس مودم و مشخصاتى که بهتون ميده ميتونىد وارد شيد.
expire.asiatech.ir
اين بود آدرسش فکر کنم.
سىستم آنلاينشون هم خيلى خوبه ولى دير تغييرات اعمال ميشه
من بعد از 3روز پرداخت اينترنتى هنوز اکانتم تمديد نشده بود زنگ ميزدم نمايندگى شهرمون جواب نميدادن , زنگ زدم نمايندگى کل تهران خيلى خوشبرخورد بود و پاسخگو, جريان رو بهش گفتم خيلى سرىع واسم فعالش کرد.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

داداش یوزر شبانه عوض شده ؟؟؟؟

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دوستان من چند تا سوال دارم
1- چه جوری میشه حجم رو دید من هر چی میزنم این مینویسه شما مجاز به استفاده از خدمات QuickTask نميباشد
2- یوزر شبانه تغییر کرده یا کلا وصل نمیشه ؟
3- در مورد سرعت دانلود شاتل میخواستم بدونم که آیا اگه سرعت 512 رو از شاتل بگیرم سرعت دانلود در بهترین وضعیت چقدر است؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز شيرازي
1.gif

. گويا دارند داده‌هاي كاربران را به تهران منتقل مي‌كنند و از اين پس براي ديدن حجم مصرفي بايد از آدرس زير همانند تهراني‌ها استفاده نماييم:

. الان من حجم مصرفيم را از لينك فوق ديدم. نام كاربريتون شماره تلفن با كد شيراز هست 7117654321 و پسوردتون هم همونه! (به عبارتي هردوش همونه كه بوده! واي تهراني‌ها كد تهران را در اينقسمت نمي‌دهند و فقط شماره تلفنشون را وارد مي‌كنند كه البته خود سايت اتوماتيك نام كاربريتن را ثبت مي‌كند) پس از ورود به پنلتان حجم باقيمانده خود را در قسمت Remained Credit مشاهده نماييد. (به MB هست)

. براي خريد حجم يا شارژ هم همان لينك Quick Task را بايد استفاده نماييد (توجه كنيد كه ما شماره مشتري نداريم چون كاربر نمايندشون هستيم و فقط كاربراني كه در تهران مستقيم از خودشون اكنت افتتاح نموده‌اند به آن قسمت دسترسي دارند) آدرسش اين هست ولي هنوز آن را براي ما (يا حداقل من) راه نيانداخته‌اند:

. اگر قرار باشه همه مثل هم بشيم پس احتمال زياد هم داره كه مثل تهراني‌ها فقط داراي فقط يك يوزرنيم براي روزانه و شبانه شويم. همچنين ممكنه كه ساعت شبانه هم همانند تهراني‌ها به جاي 2 تا 7 از ساعت 1 تا 9 شود. الان من با اكنت روزانه وصل شدم و دنلود كردم و متاسفانه سرعتم مثل اكنتي كه در تهران دارم شده بود!!! يعني 12KB/s~!!! (يعني از 1 تا 9 چيزي حدود 400~600 مگي ميشد!!) اما بعد در آدرس فوق چك كردم و ديدم مدت زمان كوتاه دنلودم با اكنت روزانه‌ام را به پاي همان اكنت روزانه و كل مصرفم گذاشته است! اين نشون ميده‌ كه هنوز تنظيمات مربوط به شبانه را راه نينداخته اند!!

. مي‌دونيد مسخره‌ترين و زشتترين كار نمايندگي جنوب آسياتك (همان ارم نت farsinternet.ir‏) eramnet.ir چي بوده!؟ اينكه بدون خبر قبلي يا حتا خبر جديد در سايتشون شروع به تغييرات نموده‌اند!!! و اين همه كاربر را سردرگم كرده‌اند. هنوز كه هنوزه در سايتشون هيچ خبري يا عذرخواهي يا .... وجود نداره!؟ معادل كلامات آنها: مشتري=كشك --- احترام=دروغ --- حق مشتري=دزدي

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/15
26.gif
103.gif

87682111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
igimax عزیز. ممنون بابت توضیحاتت. الان کلا ملتفت شدم. بعد یه سوال دیگه. این شبانه که با همان یوزر روزانه قراره یکی بشه رایگانه یا نیم بها؟؟؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. يك نكته ديگه: يادم رفت عرض كنم كه اينطور كه پيداست به غير از داده‌هاي مربوط به كاربران دارند تمامي تنظيمات كانكشن‌هاي كاربران و مكان‌هايي كه با نمايندگي آسياتك جنوب (ارم نت) قرارداد داشتند را هم به شكل مستقيم تحت كنترل تهران در مي آوردند. مثلن دانشكده علوم پزشكي شيراز با اين نمايندگي قرار داد داشت اما از همون پنج شنبه شب تا ديروز اكنت روزانه و شبانه اين بندگان خدا (پزشكان!) قطع بوده! (تا آنجا كه بعضيهايشان به من اطلاع دادند!) پس بعيد نيست كه همه كاربران شيرازي تغيير سرعتي در اكنت روزانه يا به احتمال زياد شبانه مشاهده كنند. ماها هم كه شبانمون فعلن تعطيل هست!؟

87682111 عزيز:
این شبانه که با همان یوزر روزانه قراره یکی بشه رایگانه یا نیم بها؟؟؟
. بايد صبر كنيم ببينيم خريد ما از پنل تهران با همان هزينه‌هاي مشابه تهران خواهد بود يا نه!؟ (چون الان شيراز اكنت يك ماهه 128kbps با حجم 5 گيگ را حدود 19,400 مي‌فروشه ولي تهران حدود 17,700) هم چنين در تهران حجم‌هاي 2 و 3 گيگ در ماهش اكنت شبانش نيم بها هست ولي 5 گيگ و بالاتر مجاني.

. كلن براي اطلاع از قيمت‌ها مي‌توانيد به آدرس http://crm.asiatech.ir برويد و در زير قسمت لاگين‌ها شما جدول قيمت‌ها بدون محاسبه ماليات را مشاهده مي‌كنيد. (از من نپرسيد فرق اسامي چابك و حامي و ... چيه كه نمي‌دانم ولي ميدانم اسم اكنت 128 و 5 گيگ در ماه معادل شيراز ميشه حامي!) در وسط همين صفحه هم لينك‌هاي پنل كاربران شهرهاي مختلف به غير از شهر تهران قرار داده شده است. كه فارس لينكش http://711.asiatech.ir هست. من در پست قبلي همين لينك فارس ولي مستقيم به Quick Task را قرار داده بودم.

. حالا اگر دوست داريد درون پنل شارژ/خريد/تمديد و رزرو كاربران آسياتك تهراني را مشاهده نماييد اين طوريه:

. اما براي اينكه محاسبه ماليات + قيمت اكنت دستتان بياييد من اكنت حامي 128kbps و 5 گيگ يك ماه كه مشابه همان 128kbps و 5 گيگ شيراز هست را انتخاب كردم كه قيمت كلش شد 17,745 تومان:

. جالبه كه در همان تهران اگر از نمايندگي آسياتك كه از آنجا ثبت نام نموده‌ايد همين اكنت را بخواهيد خريداري نماييد حدود 500 تومان گرانتر ميشود!!! شايد از اين به بعد ديگه همه كاربران مستقيم از خود سايت آسياتك خريداري نمايند!!؟؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/15
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان شيرازي عزيز
1.gif

. يك كشف جديد! در آدرس http://711.asiatech.ir/quicktask/quicktask_main_page.asp كه رفتيد در قسمت ADSL TEL#‎ بايد فقط شماره تلفن بدون كد شهر را وارد كنيد مثلن 987654321 ولي در قسمت ADSL USERNAME دقيقن همان نام كاربري كه در مودم يا كانكشن PC مي‌دهيد و معمولن تلفن + كد شهر است را بايد وارد نماييد. مثل 711987654321 و در آخرين خانه هم پسوردتان با رعايت بزرگي يا كوچكي حروف! البته اگر به اين شكل ثبت كرده بوديد! من از حروف بزگ و كوچك استفاده كردم و در آدرس فوق بايد درست همانطور وارد كنم!

. اما خنده داره! كه در آدرس report.asiatech.ir بزرگ و كوچكي پسورد براي آن مهم نيست!!! معلوم نيست سيستماشون چطوري هست!؟!؟

دنلود شبانه:
. براي اطمينان از اينكه آيا اكنت روزانه شما براي دنلود در ساعات شبانه آماده شده است يا نه!؟ به روش زير عمل نماييد:

توجه: با توجه به اينكه شماره 1844 اصلن پاسخگو نيست و حال رفتن به نمايندگي آسياتك در شيراز را هم ندارم! پس روش‌هاي زير را بر اساس تست و آزمايش شخصي نوشته‌ام و هيچ تضميني براي درستي آن نيست!!! پس بروز هر خطايي به عهده خودتان!!!

. همچنين براي دنلود شبانه، حتمن حتمن قبل از ساعت 1:50 شب مودمتان را Disconnect نماييد و ساعت 2:05AM به بعد با اكنت روزانه وصل شويد و به آدرس report.asiatech.ir رفته و Remaining Credit خود را جايي ياداشت كنيد و حتمن از سايت فوق Logoff نماييد. بعد بگذاريد به مدت 10~15 دقيقه دنلود انجام شود.

. بعد از گذشت 15 دقيق از دنلود در اكنت روزانه تان حالا دوباره در سايت report.asiatech.ir لاگين كنيد و از پنل سمت چپ روي لينك Reports كه در زير SMS هست كليك كنيد. به جدول Detail Connections برويد و در ستون Start Date Time ساعت كانكت شدن كنوني خود را بيابيد و حتمن حتمن مطمعن شويد كه در ستون End Date Time هم ساعت فعلي كه لاگين كرده‌ايد را نوشته (يعني همين 15~ دقيقه كه دنلود كرديد هست!) حالا اگر اكنت روزانه شما را به درستي براي دنلود شبانه تنظيم و آماده كرده باشند، در همان رديف و زير ستون Volume بايد عدد 0 نوشته شده باشد در حالي كه در زير ستون‌هاي User Send و User Receive از همان رديف بايد ميزان UL/DL شما در اين 15 دقيقه را به درستي نوشته باشد.

* * * پس اگر Volume برابر 0 بود و Remaining Credit شما هم هيچ تغييري نسبت به 15~ دقيقه پيش نكرده بود پس اين بدان معني هست كه اكنت روزانه شما براي دنلود در ساعات شبانه تنظيم شده است و از كل ترافيك شما مصرف نخواهد شد!

. براي اطمينان بيشتر يك بار DC كنيد و بعد از چند دقيقه دوباره كانكت شويد (EC) و باز به آدرس فوق رفته و همان رديف قبلي و قسمت‌هاي Volume و Remaining Credit را دوباره چك كنيد.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/16
26.gif
103.gif

Last edited:

adelsh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
igimax عزیز ممنون

من الان با نمایندگی تماس گرفتم گفتن که اینترنت شبانه هنوز درست نشده

ولی همین روشی که شما گفتین رو امتحان کردم و جواب میده یعنی send و receive رو طبق همون چیزی که دانلود کردم نشون میده ولی volume رو صفر میزنه و از Remaining Credit هم چیزی کم نمیشه
راستی شما گفتین 1:50 حتماٌ دیسکانکت بشیم ولی برای من که خودش اتومات حدود 1:55 دیسکانک میکنه و دیگه تا حدودای 2:05 نمیشه وصل شد یعنی اگه بخوای وصل بشی هم ارور میده

موفق باشید

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام adelsh عزيز
1.gif

ولی همین روشی که شما گفتین رو امتحان کردم و جواب میده یعنی send و receive رو طبق همون چیزی که دانلود کردم نشون میده ولی volume رو صفر میزنه و از Remaining Credit هم چیزی کم نمیشه
. ممنون كه اطلاع داديد، من هم ديشب با اكنت روزانه گذاشتم تا 7 دنلود شد و صبح چك كردم چيزي از كل مصرفم كم نكرده بود.

راستی شما گفتین 1:50 حتماٌ دیسکانکت بشیم ولی برای من که خودش اتومات حدود 1:55 دیسکانک میکنه و دیگه تا حدودای 2:05 نمیشه وصل شد یعنی اگه بخوای وصل بشی هم ارور میده
. خب! گاهي براي اينكه زياد پيچيده نشه و خيلي توضيح ندهيم كه دوستان خستشون بشه حد مينيموم يا جايي ماكزيموم را مي‌گيرم! مثلن براي من 1:50 قطع ميشه! بعد من تجربه آسياتك تهران را هم داشم، متاسفانه ن دقيقن 1 هفته بعد از اينكه آسياتك تهران اكنت روزانه را براي هر دوزمان تنظيم كرده بود اونجا بودم و اكنت خريده بودم!!! بعد وقتي 12:51AM قطع ميشد (اونجا شبانه 1 تا 9 صبح هست) اگه مودم روي حالت PPPoE بود چون هي سعي مي‌كرد دوباره كانكت بشه گاهي قاط!! ميزد! و تا خاموش و روشن كردن مودم را انجام نمي‌دادم درست نمي‌شد! به همين دليل براي محكم كاري اون بالا عرض كردم فعلن خاموش يا قطع كنند تا بعد كه درستش كنند!!!

. حالا جالبه!! آسياتك تجربه تهران و چند ماه خرابي اين تغييرات را دارد و الان اونجا بدون قطع شدن اكنت روزانه، ساعت مصرف را از روزانه به شبانه اتوماتيك تغيير مي‌دهند!(البته الان اكنت با نيم بهاي شبانه در تهران خريدم و ديگه شبانه دنلود نمي‌كنم ببينم خرابه يا درسته!!) اما الان كه دارند براي شيراز سيستمي مشابه را پياده مي‌كنند باز هم از اول راه شروع كرده‌اند!!! پيشرفت و يادگيري و استفاده از تجربيات گذشته = 0

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/05/17
26.gif
103.gif

shabgaгd67

Registered User
لایک‌ها
17
بچه ها آسیا تگ حرف نداره
حتما بگیرید
به راحتی هم سرعت بالا میدن

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
چرا اینقدر قیمت ها بالاست سرعتش راضی کننده است ولی خیلی قیمت بالاست نمیشه اعتراض کرد ؟

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
چرا در سایت آسیا تک سرعت ننوشته؟
فقط اسم سرویس‌ها را نوشته؛ حامی؛ چالاک؛ چلچه؛ چابک؛ کیمیا؟
این سرویس‌ها فقط در ضریب استفاده‌شان با هم فرق دارند یا سرعتشان هم متفاوت است؟
مثلن سرویسی که ۵۱۲ است کدام است؟ همچنین یک مگ؟
مارک مودم آسیا تک الان چی است؟
ممنون

بالا