• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

asghar.asadi2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پینگش چه طوره اسیا تک ؟

دزد کلاه بردار

بچه ها هواستون باشه این آقا دزده یک میلیون و پانصد از من بالا کشیده

با پیگیری هایی که دارم می کنم بزودی توسط پلیس میندازمش تو زندون

گفتم اخطار بدم این دزد بی پدر سر شما ها کلاه نزاره

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
سلام
من هم اینترنت آسیاتک دارم تا یک ماه پیش برای دانلود شبانه یه حرف n به یوزرم اضاف می کردم و دانلود شبانه میکردم ولی الان یه مدته که با یوزر شبانه کانکت نمیشه و ارور 691 می ده
دوستانی که دانلود شبانه می کنن لطف کنن به من بگن چه جوری شبانه استفاده کنم ؟

اون n رو بردار و با روزانه کانکت شو حل میشه

farshid14

Registered User
لایک‌ها
110
دوستان عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید چه مودمی بخرم که :
1. با آسیا تک هماهنگ باشه .
2 . بتونم با استفاده از وایرلس در حالی که کامپیوتر خاموش هست از طریق تبلت کانکت بشم .
3 . بتونم از طریق پورت لن ا س ت ر ا ن گ 4902 در حالی کامپیوتر خاموش هست کانکت بشم .

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
کسی نامحدود طلایی 512 رو امتحان کرده ببینه سرعت دانلود چقدره؟

sums

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
دوستان این جریان اینترنت ملی آسیاتک چی هست؟چه سایت هایی باز میکنه سرعت 128 چه قدره؟
سرعت اینترنت نامحدود طلایی 128 چقدره؟
یه مدت شبا نمیرم تو اینترنت خبر ندارم چی به چی شده اگه n نزارم پشت یوزر از حجمم کم نمیکنه؟نمیخواد ساعت 2 مودم رو یه ریست کنم که از حجم صبح کم نکنه یا همینجوری دیگه کم نمیشه؟

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,176
سلام
دوستان این جریان اینترنت ملی آسیاتک چی هست؟چه سایت هایی باز میکنه سرعت 128 چه قدره؟
سرعت اینترنت نامحدود طلایی 128 چقدره؟
یه مدت شبا نمیرم تو اینترنت خبر ندارم چی به چی شده اگه n نزارم پشت یوزر از حجمم کم نمیکنه؟نمیخواد ساعت 2 مودم رو یه ریست کنم که از حجم صبح کم نکنه یا همینجوری دیگه کم نمیشه؟
n نذار. کم نمیکنه
ریسیت که نه ، ولی یه بار دیسکانکت کنی دوباره کانکت بشی ضرر نداره

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام
دوستان من الان نزدیک یک سال هست از این شرکت دارم سرویس میگیرم و واقعا هم راضیم بجز دانلود رایگان در شبها که واقعا سرعت خیلی بیخود میشه و بخوام فایل مثلا 200 مگی را دان کنم شاید از ساعت دو تا هفت یک چیزی حدود 20 مگ دانلود بشه تو این ساعت خلاصه خیلی بیخوده قبلا همماتریکس و صبا نت بودم شبهاش تقریبا بهتر از این بود راهی داره برای بهتر شدن دانلود در شبها ? الانم سرویس 128 میگیرم با حجم 5 گیگ

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
با سلام
دوستان من الان نزدیک یک سال هست از این شرکت دارم سرویس میگیرم و واقعا هم راضیم بجز دانلود رایگان در شبها که واقعا سرعت خیلی بیخود میشه و بخوام فایل مثلا 200 مگی را دان کنم شاید از ساعت دو تا هفت یک چیزی حدود 20 مگ دانلود بشه تو این ساعت خلاصه خیلی بیخوده قبلا همماتریکس و صبا نت بودم شبهاش تقریبا بهتر از این بود راهی داره برای بهتر شدن دانلود در شبها ? الانم سرویس 128 میگیرم با حجم 5 گیگ

راستش کل ارزش یک ISP به دانلود شبانش هست.

اما خب شما 128 دارید. میشه 16 کی ترنسفر ریت.
فرض کنیم شب ها یه 20-30% هم بیاد پایین تر! ( البته اگر حساب کنیم که شب ها Burst رو کنسل می کنند ) میشه حدودای 11.
که خب سرعت خیلی خیلی کمیه دیگه :)
من پارس آنلاین دارم شبا هم با سرعت 1 مگ دانلود می کنم ( مرکز دستغیب که نسبتا شلوغ هست. در خانه دوم هم در مرکز بهشتی که حتی پورت خالی هم ندارند چون خیلی شلوع هست 1.5 مگ سرعت شبانه دارم )
512 گرفتم. اگر خیلی سرعت کم شه پایین تر از 40 دیگه نمیاد. البته مشکل فنی خیلی زیاد داره پارس آنلاین.
اما نسبت به قبل بهتر شده. پروفایل هشون رو عوض کردند هم سرعت دانلود استیبل تر شده و هم پینگ.

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
راهی نیست برای بهتر شدن ؟؟؟ چون واقعا اصلا نمیشه دان کرد تنظیمی نداره تو سایت خودش که برم تنظیمش کنم ؟؟

sums

Registered User
لایک‌ها
5
راهی نیست برای بهتر شدن ؟؟؟ چون واقعا اصلا نمیشه دان کرد تنظیمی نداره تو سایت خودش که برم تنظیمش کنم ؟؟

سلام داداش خوبی؟
من 2ساله که از این شرکت adsl میگیرم و مشکل دانلود شبانه فقط موقع تعطیلی بچه مدرسه ای ها دارم فردا جمعه کنکور هست شما بیدار بمون شب برو تو اینترنت ببین چقدر سرعتش بیشتر از روز های دیگه میره بالا من قبلا روزهایی که امتحان بود مثل خرداد یا روز قبل کنکور سرعت دانلود 250 کیلوبایت روداشتم و اون شب ها 4 گیگ دانلود میکردم تا اول مهر مشکل دانلود شبانه رو داریم از مهر دوباره سرعت دانلود میره حدود 170 کیلوبایت تا عید بعد عید هم دوباره سرعت میاد پایین تا اول مهر سال دیگه.بعدم سرعت سرور سایتی که داری ازش دانلود میکنی خیلی مهمه.راستی شب ها سرعت دانلود adsl 128 با 512 قبلا هیچ فرقی نمیکرد به غیر از این که جدیدا فرق بکنه.

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
2 مگیش رو بگیری بهتر می شه!! تنها راهش همینه. هر سرعتی که بگیری 50-60درصدش رو شبانه بهت می ده.

ehsan6830

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب من همینجوری هوسی، عشقی،...
سرویس های 128، 512، 1024 و 2048 آسیاتک رو امتحان کردم! (یعنی هِی سرویسم رو عوض کردم ببینم هر کدوم چطورین!)
خب در مورد سرعت روزانه:
128-----> 160
512-----> 210
1024---> 220
2048---> 250
بود و سرویس های شبانه هم:
128-----> 8-15
512-----> 30-45
1024---> 85-90
2048---> 140-150

اینگونه بود که ما فهمیدیم تغییر سرویس دادن چقدر آسونه! :پی
کم کم دارم با این کنترل پنل آسیاتک آشنا میشم :دی

سلام سرعت دانلود من نسبت به اینایی که گفتید خیلی متفاوت هست
سرویس128گرفتم ولی500دانلود دارم و گاهی اوقات میرسه به 700و شبانه هم100دانلود دارم البته باید بگم که من داخل شیراز هستم

sums

Registered User
لایک‌ها
5
سلام سرعت دانلود من نسبت به اینایی که گفتید خیلی متفاوت هست
سرویس128گرفتم ولی500دانلود دارم و گاهی اوقات میرسه به 700و شبانه هم100دانلود دارم البته باید بگم که من داخل شیراز هستم

من تا قبل از ایجاد تغییرات جدید در پنل و تعرفه های آسیاتک اینترنت 512 داشم با مال دوستام که 128 داشتن مقایسه کردم و دیدم که سرعت 128 با 512 یکی هست برای همین 128 خریدم ولی جدیدا که پنل تغییر کرده مقایسه نکردم که سرعت ها تغییر کرده یا نه.

sums

Registered User
لایک‌ها
5
امروز زنگ زدم آسیاتک میکم سرعت اینترنت 128 نامحدود چقدره میگه سرعت ش 512 میگم سرعت دانلود چقدره بازم میگه 512 یکی میتونه ترجمه کنه؟؟؟؟؟

sums

Registered User
لایک‌ها
5
تا حالا کسی اینجا 128 نامحدود تلایی نگرفته بگه سرعت دانلود چند کیلو هست؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
زیاد توقع نداشته باشید من زنگ زدم اپراتور اصلا نمیدونست کیلوبایت یا کیلوبیت چیه . :rolleyes:

والا من شما رو نمیدونم اما بدون اغراق بگم که اپراتور ایرانسل اندازه " خر " نمیفهمید.

بهش گفتم امکانش هست با بخش پشتیبانی صحبت کنم ؟ می خوام ببینم راهی هست پینگ بیاد پایین تر یا خیر. زنه گفت الان تیکت می زنم براتون به مشکلتون رسیدگی کنن .
گفتم خانوم من مشکل یا شکایت که ندارم ! می خوام با بخش پشتیبانی صحبت کنم. مگه اونجا اپراتور ندارید؟ گفت من تعیین می کنم شما با کی صحبت کنید نه شما ( !!!!! ) گفتم که به شما من تیکت می زنم که پینگتون رو بیارن بالاتر...
دیگه حسش نیست توضیح بدم بعدش رو...

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
بالا