• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
عه؟ اینا تازه خودشون گفتن لازم نیست حتما" از شرکت مودم بگیرین،بعد که گفتن 93 تومنه من گفتم خوب داره 6-7 تومن از پارس آنلاین اروزنتره میده حتما" خوبه دیگه. زودتر باید یکی بهم میگفت این رو!

همون تو پیهالز دیده بودمت،فکر کنم بایت فایت هم بودی.

93 تومننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن ؟

You Kiddin' me bro ?

خب باید می پرسیدید قبلش:blush: بله بایت فایت هم بودم.

من بهترین مودم تی پی لینک رو گرفتم مثل بنز کار میکنه نه تایم اوت نه performance drop نه داغ می کنه...75 هزار تومن.

Asia-Tech : Enjoy our sh!t over-priced Modem and let us die laughin' at ya.. " Evil Laugh "

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
پارس آنلاین که میده 100 تومن،تازه زوری هم هست.باز من خودم با دستای خودم دارم این پولو میدم بهشون :D
یوزر من vahid_elx_645ci بود.یکی دوبار تو بایت فایت یوزر پسوردمو دادم که گرگمو ببری شکار و اینا :D

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
پارس آنلاین که میده 100 تومن،تازه زوری هم هست.باز من خودم با دستای خودم دارم این پولو میدم بهشون :D
یوزر من vahid_elx_645ci بود.یکی دوبار تو بایت فایت یوزر پسوردمو دادم که گرگمو ببری شکار و اینا :D
:):):):)

پارس آنلاین زوری بود..!!! 5 سالی میشه که زوری نیست لول :)

m_pixel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
من تازه این تاپیک رو دیدم
یعنی خداوکیلی من از اوایل تا حالا که قم هستم ای دی اس ال داشتم هیچ کدوم به مفت خوری و گرونی پرقطعی تر از آسیاتک نبوده.
خونه رو هم چون داریم عوض میکنیم مجبورم یه ماه یه ماه تمدیدش کنم
سرویس 1مگ گرفتم 33تومن روز که سرعت 70 هست بعضی ساعتا 200
شب هم 20 کیلوبایت.
با اون اسمای ضایه که معلوم نیست از کجا در آوردن.خواستن اسم سرعتش تو زبون مردم نچرخه که هر سرعتی دلشون خواست بدن
80% پولی که میگیره حرومه.
آخه وقتی اون مدیر منطقش میبینه سرعت یه مگش اندازه دو مگ نمیشه.خب چه کاریه که میزنه یه مگ.یا روی 2مگ سرعتشو نمیبنده تا بهتر بشه.
اینکار کم فروشی و دزدی نیست؟
من همش مشکل دارم باهاشون.همش قطعی!!
2و3روز یه بار زنگ میزنم پشتیبانی
هرروزم میگن فردا درست میشه.
سراسریه!!!
گفتم سرتاسر شرکتتون دزد و کلاه برداره.
اگه یه بار بود هرکسی باشه تحمل میکنه.
شرکت بی در و پیکر تر از آسیا تک ندیدم.
اصلا هم مشتری براشون مهم نیست.
خداوکیلی مدیرش بیاد جلوم میخوام یه ساعت کامل بزنمش.
تنها چیز خوبی که این شرکت داره برقرای موقت 3 روزشو.
خوبی دیگه ای دیدین مدیونه هرکی نگه.

من که از سرشون نمیگذرم.

Last edited:

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
یعنی تا ما ثبت نام کردیم پولش رو هم دادیم همه شدن خوب،این شد مزخرف ترین:eek:

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یعنی تا ما ثبت نام کردیم پولش رو هم دادیم همه شدن خوب،این شد مزخرف ترین:eek:
شما یه آی اس پی پیدا کن همه ازش تعریف کنن !

من 5 ساله مشترکشون هستم... هنوزم برگردم 5 سال پیش باز همینو انتخاب می کنم !

البته به شهر هم بستگی داره ظاهرا...

masouud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
من 2 ماه هست مشترک آسیا تک شدم با پهنای باند 512
ماه اول سرعتم رو 150 الی 200 بود
ولی 2 هفتست که سرعت دانلودم افتضاح رو 20 یا زیر 20 بعضی اوقات به بایت هم میرسه
سرعت پیج باز کردن هم که افتضاحه پیگمم که رو 450 تا 570 !!
دیگه اعصابم داغونه کلی به تهران و آهواز شرکت آسیا تک زنگ زدم آخه من از آبادان هستم ولی جواب درستی ندادن
خودمم مودم و سیمای تلفن و اسپلیتر و همه چیو بررسی کردم مشکلی نداشتن.
دوستام که چندتا خونه اونورتر ما هستن از همین آسیا تک اشتراک میگیرن سرعتشون عالیه رو 150 تا 200
به نظرتون مشکل از چیه؟ اگه راه حلی دارین بگین؟؟؟
به نظرتون از پورت adsl تو مخابرات منطقمون نیست؟؟؟

11085

Registered User
لایک‌ها
26
دوست عزیز من ۱۲۸ گرفتم ماهیانه ۳ گیگ سرعت دانلود روزانه ۲۳۰ هست و کلا هیچ فرقی نمیکنه با ۱۰۲۴ چون اونا رو هم تست کردم!
اسیاتک بعضی وقت ها مشکل داره برای ارتقا پهنای باندشون اینجوری میشه،شما سعی کن مودم تو بزاری روی اتصال اتوماتیک و دستی نباشه.
شاید مرکز تلفن شما با دوست تون یکی نباشه.

m1113

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
از بین سرویس های محدود کدوم از همه بهتره که دانلود شبانه هم رایگان باشه و هم سرعتش خوب باشه ؟

11085

Registered User
لایک‌ها
26
از بین سرویس های محدود کدوم از همه بهتره که دانلود شبانه هم رایگان باشه و هم سرعتش خوب باشه ؟

من با ۱۲۸ نامحدود طلایی برای دوستم روزانه بیشتر از ۳۵ دانلود نمیکنه و شبانه هم همین سرعت بود!
اما بنظر شما ۱۲۸ ماهیانه ۱۰ گیگ خرید کنید بهتر چون قیمت هر دوش هم ۲۵۰۰۰تومان هست و سرعت شبانه حجمی هم بهتر هست.

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
عه؟ اینا تازه خودشون گفتن لازم نیست حتما" از شرکت مودم بگیرین،بعد که گفتن 93 تومنه من گفتم خوب داره 6-7 تومن از پارس آنلاین اروزنتره میده حتما" خوبه دیگه. زودتر باید یکی بهم میگفت این رو!

همون تو پیهالز دیده بودمت،فکر کنم بایت فایت هم بودی.

سلام
درسته که شاید با همون قیمت یا شاید کمتر تو بازار مودم های دیگری هم پیدا کنید ، ولی با توجه به خرید مستقیم شما از آسیاتک در خصوص مودم به جز شرکت گارانتی مودم تایید و ساپورت آسیاتک رو هم خواهید داشت که شاید خود این ام در قیمت گذاری شرکت ها تاثیر داشته باشه .
در هر صورت مبارک باشه و امیدوارم سرویس خوبی داشته باشید .
موفق و موید باشید .:)

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سرعت من که 10 شده . ای تف تو شرفشون با این وضع سرویس .
ای کاش تمدید نمی کردم . خدا لعنتشون کنه .
مشاهده پیوست 187045

سلام
دوست عزیز شما باید هاست فایلی رو که از اونجا دانلود میکنید رو هم در نظر بگیرید . همونطور که میبینید تعداد session های شما به جای اینکه به حد اکثرش که 16 تا هست تو IDM برسه روی 4 تا کار میکنه که یکیش هم تو Get گیر کرده .
سرعت دانلود رو با یه هاست مطمئن تست کن و برای بهتر استفاده کردن از حد اکثر سرعت همیشه سراغ هاست های خوب با پنهای باند بالا باش .
اصولا سایت هایی که لینک مستقیم میدن زیاد پهنای باند بالایی ندارند (مجانی های ایرانی رو منظورمه )

در هر صورت اگر باز هم خواستید این موارد رو چک کتید با آسیاتک تهران شماره 1844 داخلی 3 و یا 82144444 تماس بگیرید و بخواهید به جز چک کردن توضیحات لازم در مورد هاست ها و مراحل تست رو هم برایتون ارائه بدن .
موفق باشید .

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام
من بخوام خطمو از آسیاتک تخلیه کنم چکار باید بکنم ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ..Masoud.. عزيز
1.gif

والا تماس گرفتم میگه باید مهلت اکانت تمام بشه و تازه دو هفته هم ازش بگذره
sadsmiley.gif
عجب بدبختیه ها
. اينجا با جاهاي ديگه فرق مي‌كنه!!! بايد حضوري بريد آنجا و دو راه براي ارائه تقاضاي جمع آوري داريد! يك: يا بايد بگيد با مدير كار دارم و نامه از قبل نوشته شده براي قطع و جمع آوري ADSL را بهش بدهيد و تاكيد كنيد كه نياز داريد كه زود اينكار انجام شود. (در نامه هم قيد نماييد) يا راه دوم! كه مناسب اينجا و گاهي بعضي از نمايندگي‌ها هست اينه كه كمي هم سروصدا كنيد!!! اينطوري ممكنه همانروز جمع آوري بشه!

. وگرنه جمع آوري ADSL = در آوردن يك فيش و حداكثر 2تا و زدن يكي از آنها به جايي ديگه در همان مكان هست!!! يعني زمان موردي نياز = 1~2 دقيقه!!!! همه اينها در صورتيه كه هم مركز مخابراتي يك مسول فني با وجدان و با سواد داشته باشه + نمايندگي باوجدان و صادق.....!

. چون براي خود من و چند نفر ديگه كه باز اول رفتيم آسياتك ثبت نام كرديم، حدود 12~2 بعد از ظهر رفتيم و غروب همان روز! حدود ساعت 6~8 ارتباط برقرار شد!! پس جمع كردنش هم به همين راحتي هست!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/08
26.gif
103.gif

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
والا تماس گرفتم میگه باید مهلت اکانت تمام بشه و تازه دو هفته هم ازش بگذره :( عجب بدبختیه ها

سلام
اگر تو سایت مراحل مربوط رو طی کردید با 1844 تماس بگیرید و با بخش شارژ و یا فروش صحیت کنید و اعلام کنید که مراحل مربوط به جمع آوری رو در سایت پر کردم . باید به صورت استاندارد براتون مورد رو رفع کنن .
اگر دیدید نتیجه ای که میخواین رو نگرفتید با دخلی 6 صدای مشتریان تماس بگیرید .
آسیاتک چون ISO 10002 داره که مربوط به صدای مشتریان و ثبت شکایات هست : اینجا
گمان میکنم سریعتر از روال عادی با توجه به شکایت پیش برید .
موفق باشید .
البته راه آقای igimax عزیز هم باید عملی باشه ، ولی گره ای که با دست باز میشه رو چرا با داد و بیداد ؟ :p

بالا