• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

help

Registered User
لایک‌ها
278
تعرفه اینترنت پرسرعت و نامحدود مخابرات:

۶۴ کیلو ..............ماهیانه ۹,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۱۲۸ کیلو..............تومان ۱۴,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۲۵۶ کیلو.............تومان ۲۲,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۵۱۲ کیلو...........تومان ۳۳,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۱ مگا.............تومان ۵۵,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۱.۵ مگا.........تومان ۷۵,۹۰۰

بیت بر ثانیه ۲ مگا..........تومان ۱۰۵,۹۰۰
بیت بر ثانیه
بیست نت | اینترنت پرسرعت ADSL مخابرات فارس شیراز

مدت زمان از اولین اتصال در دوره های ارسال قبض محاسبه می شود.
مدت زمان هر دوره مصرف به نسبت مدت زمان دوره محاسبه می شود.

. حال سر میزنیم به شرکت بزرگ آسیاتک(بخور بخور)

اينترنت پر سرعت 0128 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) 292,950 ريال

اينترنت پر سرعت 0256 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) 450,450 ريال

اينترنت پر سرعت 0512 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) 975,450 ريال

اينترنت پر سرعت 1024 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) 2,214,450 ريال

اينترنت پر سرعت 2048 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) 4,104,450 ريال
:: ADSL-Tools ::

تفاوت قیمت را در استان فارس حس کنید .. جهنم پر شده از این گران فروش ها .. خدا بگم چیکارتون نکنه ای .......

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ..Masoud.. عزيز
1.gif

...
...
...جهنم پر شده از این گران فروش ها .. خدا بگم چیکارتون نکنه ای .......
و
دقیقا همینجوریه. اما آسیاتک یه یچزی گذاشته به اسم اینترنت نامحدود برنزی که فقط واسه پیچوندن بازرس ها هست و موقع خرید تو لیست موجود نیست!!
. به غير از اينكه در مورد تفاوت قيمت‌ها با هر دو عزيز موافقم ولي در يك ديد كلي همشون با هم دارن بخور بخور مي‌كنند و اين وسط ما گاهي با يكي از اينها خودمان را راضي مي‌كنيم! ولي در كل همشون دارن سرويسي را كه ميشه و مي‌توانند با سرعتي بيشتر ولي همين قيمت بدهند را دارند با سرعتي بسيار بسيار پايين ولي همان قيمت سرعت‌هاي بالا مي‌فروشند! مگه همين مخابرات نبود كه سيم كارت ميداد 1.2 ميليون تومان!؟ وقتي كسي ميپرسيد چرا؟ هزار دليل دهن پر كن مي‌آورد ولي به مجردي كه ايرانسل آمد در عرض كمتر از 1 سال قيمت سيمكارتش به 5 هزارتومان رسيد!!!! يا مثلن اون موقع كه تازه فكس آمده بود دفاتر خدماتيشون 200 تومان بعدها شد 50 تومان مي‌گرفتند تا يك برگ فكس بفرستند!؟ مگه فكس خط يا سرويس خاصي مي‌خواست!؟ نه! با همين خط معمولي تلفن انجام ميشد......!!!!

. تا زماني كه از اين وضعيت به ظاهر راضي باشيم و فقط از اين شاخه درخت به شاخه ديگه همان درخت بپريم وضع همين كه هست خواهد بود چون ساقه و ريشه يكيه و شايد فقط براي مدت كوتاهي روي يكي از شاخه‌ها باد خنكي به ما بخوره ولي بعدش همان داستان هست.

. روز اولي كه به آسياتك آمدم اكنت 6 ماه گرفتم + يك مودم مجاني 24 توماني هم روش! تا 3 ماه در شبانه شبي حداقل 3.2 گيگ دناود مي‌كردم ... بعد از 3 ماه شد شبي 1.2~0.8 گيگ و همينطور بين اينها بازي كرد تا الان كه شده شبي 680 مگابايت!! قبلن هم صبانت داشتم از شبي 1.7 شروع به شبي 200 مگ رسيد!!! همشون همينه دوستان .... هيچ فرقي ندارن ....

. يكبار براي دوستان خارجيم يك پرسشنامه+تست سرعت، ثابتي براشون فرستادم نتيجه اين بود كه كشوري مثل نپال هم وضعش از ما خيلي بهتر بود!!! ISPها اكثرن اكنت‌هايي با سرعت‌هاي متفاوت از هم داشتند ولي قيمت‌ها خطي بالا نمي‌رفت !!! ولي اينجا با خط كش و بيت به بيت را حساب مي‌كنند ولي آخر اكنت كه ميشه هر مگ يا گيگ باقي مانده را كه براي بيت به بيت آن پول گرفته‌ بودند را باطل مي‌كنند!!! حالا ديگه خودتان حساب كنيد.....!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/09
26.gif
103.gif

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
شما کدوم شهری؟

اصلا منطقی نیست آخه !

سلام
اگر تو سایت مراحل مربوط رو طی کردید با 1844 تماس بگیرید و با بخش شارژ و یا فروش صحیت کنید و اعلام کنید که مراحل مربوط به جمع آوری رو در سایت پر کردم . باید به صورت استاندارد براتون مورد رو رفع کنن .
اگر دیدید نتیجه ای که میخواین رو نگرفتید با دخلی 6 صدای مشتریان تماس بگیرید .
آسیاتک چون ISO 10002 داره که مربوط به صدای مشتریان و ثبت شکایات هست : اینجا
گمان میکنم سریعتر از روال عادی با توجه به شکایت پیش برید .
موفق باشید .
البته راه آقای igimax عزیز هم باید عملی باشه ، ولی گره ای که با دست باز میشه رو چرا با داد و بیداد ؟ :p

من کازرون هستم . اتفاقا" همون 1844 زنگ زدم میگه باید تموم بشه و دو هفته هم ازش بگذره !!!!! میخواستم بدونم جمع آوری خط مثلا" برای من باید از طرف تهران انجام بشه یا نمایندگی و مخابرات کازرون ؟

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ..Masoud.. عزيز
1.gif

من کازرون هستم . اتفاقا" همون 1844 زنگ زدم میگه باید تموم بشه و دو هفته هم ازش بگذره !!!!! میخواستم بدونم جمع آوری خط مثلا" برای من باید از طرف تهران انجام بشه یا نمایندگی و مخابرات کازرون ؟
. از طرف خود نمايندگيتون و مركز مخابرات منطقه تون هست. نمايندگي اگر پنلي در مركز مخابراتي داشته باشه(از طريق اينترنت يا شبكه داخليشون!) به سرعت تقاضا را ارسال مي‌كنه و در غير اينصورت معمولن يك نامه تقاضاي جمع آوري را فكس يا پست مي‌كنه ... شما مي‌تونيد خودتون به نمايندگي مراجعه كنيد و اون نامه را دستي ببريد مخابرات.

. اگر هم رفتيد نمايندگي و نمايندگي گفت كه نامه ارسال شده باز بهتره به مركز مخابرات و بخش مربوطه زنگ بزنيد و ببينيد آيا نامه جمع آوري به دستشون رسيده يا نه؟ (زنگ بزنيد مخابرات، خودشون بهتون راهنمايي مي‌كنن كه به كدام بخشش بايد تماس بگيريد) يا ميشه خودتون به مركز مخابراتيتون مراجعه كنيد!

. تجربه داشتم كه عرض مي‌كنم! هم براي قطع شدن هم براي وصل شدن تجربه داشتيم كه زنگ زديم نمايندگي گفته نامه داديم ولي حالا حالاها نميشه و امرن نميتونيد كاريش كنيد!!! بعد ما زنگ زديم مخابرات پيگير شديم! اگر نامه نرسيده بوده كه باز به نمايندگي زنگ زديم گفتيم چرا دروغ مي‌گي يالا همين الان بفرست و ... اگر هم كه نامه رسيده بوده گفتيم بابا دانشجوي دانشگاهاي آنلاينيم!! و خيلي سريع به اينترنت نياز داريم (يا تغيير ISP) لطفن درستش كنيد ... و درست كردن!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/09
26.gif
103.gif

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام ..Masoud.. عزيز
1.gif

. از طرف خود نمايندگيتون و مركز مخابرات منطقه تون هست. نمايندگي اگر پنلي در مركز مخابراتي داشته باشه(از طريق اينترنت يا شبكه داخليشون!) به سرعت تقاضا را ارسال مي‌كنه و در غير اينصورت معمولن يك نامه تقاضاي جمع آوري را فكس يا پست مي‌كنه ... شما مي‌تونيد خودتون به نمايندگي مراجعه كنيد و اون نامه را دستي ببريد مخابرات.

. اگر هم رفتيد نمايندگي و نمايندگي گفت كه نامه ارسال شده باز بهتره به مركز مخابرات و بخش مربوطه زنگ بزنيد و ببينيد آيا نامه جمع آوري به دستشون رسيده يا نه؟ (زنگ بزنيد مخابرات، خودشون بهتون راهنمايي مي‌كنن كه به كدام بخشش بايد تماس بگيريد) يا ميشه خودتون به مركز مخابراتيتون مراجعه كنيد!

. تجربه داشتم كه عرض مي‌كنم! هم براي قطع شدن هم براي وصل شدن تجربه داشتيم كه زنگ زديم نمايندگي گفته نامه داديم ولي حالا حالاها نميشه و امرن نميتونيد كاريش كنيد!!! بعد ما زنگ زديم مخابرات پيگير شديم! اگر نامه نرسيده بوده كه باز به نمايندگي زنگ زديم گفتيم چرا دروغ مي‌گي يالا همين الان بفرست و ... اگر هم كه نامه رسيده بوده گفتيم بابا دانشجوي دانشگاهاي آنلاينيم!! و خيلي سريع به اينترنت نياز داريم (يا تغيير ISP) لطفن درستش كنيد ... و درست كردن!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/09
26.gif
103.gif
ممنون دوست گلم بابت راهنمایی . راستش من سه هفته پیش تقاضا دادم خظم تخلیه بشه و نمایندگی کازرون هم که ما اینجا هستیم میگه همونروز نامه رو فکس کرده شیراز منتها قبلا" اینترنت آسیاتک استان فارس با واسطه و از طریق ارم نت شیراز به ما میرسید ولی از حدود 1 ماه پیش مستقیم شده و مستقیم رفته زیر نظر تهران و این واسطه برداشته شده که اتفاقا" خیلی اوضاع مخصوصا"‌پینگش خراب شده .... حالا از مهلت سرویس من یک هفته بیشتر نمونده .میخواستم بدونم اگه مهلتش تمام بشه خودشون قطع میکنن ؟

help

Registered User
لایک‌ها
278
سلام

دیروز یه اکانت 1 مگ از آسیاتک گرفتم

روزانه 250 تا سرعت داره !
شبانه 110 !

شبی 2 گیگ به راحتی میشه دان زد .. نمیدونم ایندفعه 1 مگ 1 ساله بگیرم !! آخه کار این شرکت ها معلوم نی ..

ممکنه بعد 1 ماه سرعت شبانه افت کنه

اعصاب معصاب نی

darvish1900

Registered User
لایک‌ها
116
سلام

شبانه 110 !

شبی 2 گیگ به راحتی میشه دان زد .. نمیدونم ایندفعه 1 مگ 1 ساله بگیرم !! آخه کار این شرکت ها معلوم نی ..

اعصاب معصاب نی

اصلا همچین کاری رو نکنید اسیاتک تابت کرده ثبات سرعت نداره. گول نخور.

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام

شبانه 110 !

اعصاب معصاب نی

اولش همینطوره . بعد یکی دو ماه شبانه داغون میشه که به 10 هم نمیرسه

farzaneh.p

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من تازه آسیاتک گرفته م و زیاد به قوانینش وارد نیستم. اگه مثلا من یه سرویس یه ماهه با 5 گیگ ترافیک بگیرم و در عرض یه ماه فقط یک گیگش رو مصرف کنم، یا اصلا هیچیشو مصرف نکنم. توی شارژ بعدیم ترافیک باقی مونده م اضافه می شه یا صفر می شه؟!! :rolleyes:

help

Registered User
لایک‌ها
278
دوستان سلام
من تازه آسیاتک گرفته م و زیاد به قوانینش وارد نیستم. اگه مثلا من یه سرویس یه ماهه با 5 گیگ ترافیک بگیرم و در عرض یه ماه فقط یک گیگش رو مصرف کنم، یا اصلا هیچیشو مصرف نکنم. توی شارژ بعدیم ترافیک باقی مونده م اضافه می شه یا صفر می شه؟!! :rolleyes:

صفر میشه //به عبارتی خوراک دام میشه !

help

Registered User
لایک‌ها
278
من اوایل که گرفته بودم سرعت روزانه شبانه +210 بود . الان شبانه رو وصل می کنن به دیال آپ :D روزانه ام وصل می کنن به ماهواRه
من قبلنا یادمه یه شبه ویژوال استودیو 2010 و یه پارت یه گیگ فوتوشاپ cs 6 دان کردم

البته من با 128 شبی 2 گیگ میزدم که الان 2 ماهیی میشه سرعت افت کرده و رسیده به شبی 800 مگ

ولی الان

با 1 مگ میشه شبی 2 گیگ دان زد !!

1 ماه صبر میکنم ببینم اوضاع چجوریه !!

اگر با افت سرعت مواجه نشدم مجبورم 1 ساله بگیرم

1 ساله سرعت 1 مگ با حجم 60 گیگ میشه 220 تومن !

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
بهترین کار اینه که 256 با حجم 20 گیگ بگیرید. قیمتش 37 هستش دانلود رایگانم نیاز ندارید! حداقل من که بیشتر از 20 گیگ لازم ندارم فعلا!

خب دوست عزیز خیلی از کاربر ها ( مثل خودم ) فیلم HD دانلود می کنند که اگر 1080 هم نباشه بالای 5 گیگ حجم داره.
بعضی فیلم ها تا 15 گیگ حجم دارند. برای همین دانلود شبانه تو کیفیت ISP خیلی تاثیر داره.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خب شما کارت باعث می شه که اینترنت نامحدود بگیری! یه راه دیگه هم داره اونم اینه که از دوستانی که آرشیو می فروشن تهیه کنید
اینجوری به جای گیگی 5000 خیلی راحت گیگی 40 50 میدید!

برای چی از دوستانی که آرشیو دارن پول مفت بدم بخرم :p
من از موقعی که اینترنت ADSL به پارس آنلاین اومد گرفتم.
بعضی اوقات پشیمون می شدم و می خواستم ISP عوض کنم به علت یک سری مشکلات. اما دانلود شبانه بالا نذاشته این اتفاق بی افته !

من قبلا 256 20 گیگ داشتم کل دانلوارو شب می ذاشتم. الان که 512 10 گیگ دارم دیگه چی میگی...!!!! رسما همش شبانه ست. و از سرعت راضیم.

این وضیفه ی ISP هست که سرعت دانلود شبانه بالا بده. نگید که : " هرچی مفت باشه به اشکال نیست " این جزو Policy شرکت هست.

mr-dion

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان 256 طلایی نامحدود سرعت دانلودش چنده؟

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
سلام
در خصوص سرعت باید خدمتتان عرض کنم که متاسفانه به دلایلی در حال حاظر آسیاتک قادر به ارائه سرویس همیشگی خود نیست ( هنوز هم از خیلی شرکت های دیگر بهتره ، به طور مثال اگر شما سرویس 512 خریداری کردید و باید انتظار سرعت دانلود 64 داشته باشید ، در گذشته سرعت حدود 300 الی 400 متغیر بود ، ولی در حال حاظر بیت 150 الی 350 متغیر هست . فراموش نکنیم عدد دریافتی 64 بود و افت کیفیت ارزش افزوده مبنی بر افت کیفیت کلی نیست ) البته آسیاتک به این نکته واقف است که وقتی سرویسی را به مشترک ارائه داده باید به صورت مداوم کیفیت سرویس رو از تمامی جوانب ، سرعت و قیمت و پشتیبانی و ... در نظر داشته و نگهداری کند . و این نکته رو هم فراموش نکرده که سرویس رو باید ثابت نگه داره و باید همون سرویسی که روز اول ارائه داده تا مشتری به سمتش بیاد رو به صورت Stable نگه داری کنه .
در هر صورت مژده این موضوع رو هم بدم که از یک هفته تا 1 ماه دیگه سرویس ها از قبل هم بهتر خواهد شد و مشترکین محترم بدون مشکلاتی مانند سرعت متفاوت شبانه و روزانه میتوانند از سرویس خود استفاده کنند .
امیدوارم این اتفاق هر چه سریعتر صورت بگیره که همه بتونیم از سرویس های پرسرعت تر استفاده کنیم .
خوشحال میشم نطر دوستان رو در این مورد بدونم .
شاد و موفق و پیروز باشید .

masouud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
یعنی حجم دزدی به این واضحی دیگه ندیده بودم
من تا حالا از 4 تا شرکت اشتراک نت گرفتم ولی هیچ شرکتی مثل آسیاتک اینقدر دزدی نمیکنه از کاربراش
من دیروز 420 mg دانلود داشتم 80 تا هم میزارم واسه لوود صفحه میشه 500 تا اومده بجای 500 mg از من 1540 گیگ کم کرده!
خدایی این انصافه لعنت بهتون آسیا تک... این از سرعت پایین اینترنتتون اینم از حجم دزدی تون!
ای مرده شور این شرکت بیصاحابتون و ببرن دزدای آشغال کثافتتتتتتت:mad::mad::evil2:

masouud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
همین الان با تهران حرف زدم گفت صبر کن وصل کنم با صدای مشتری صحبت کن
یه آقایی گذاشتن که اصلا حرف حالیش نیست میگم دیروز به جای اینکه 500 میگ کم کنه
1500 گیگ کم شده از حجمم. میگه اصلا چنین چیزی ممکن نیست بیبینین این نرم افزار سیستم ما اینقدر قوی و پیشرفتست که اصلا الکی حجم کم نمیکنه
آره نرم افزار شما تو دزدیدن حجم پیشرفتست اینقدر آهسته حجم میدزده که کاربرای بدبختتون نمیفهمن حجم ازشون کم شده!!!!
میگم همین الان یه صفحه باز کردم و بستم که صفحه ریپورت آسیاتک بود اودم دیدم بخاطر یه لوود صفحه ازم 100 میگ کم کرد آخه این دزدی نیست؟!!!؟!! میگه شما یه نرم افزار دیو متر du meter نصب کن ببین جه جوری حجم کم میشه نتیجشو بهم بگو!!:hmm: آخه احمق نفهم تو از کجای افغانستان مدرک گرفتی وقتی میگی سیتم نرم افزاریتون قوی و پیشرفتست چرا از تو سایتتون مقدار حجم کم شده و باقیمونده رو نبینم؟؟ برم du meter نصب کنم.
این ماه که تموم بشه از این شرکت دزد دیگه اشتراک نمیگیرم میرم خط و تخلیه میکنم. دزدای کثیف آخه دزدی اونم در حد 1 گیگ حالا اگه 10 20 میگ بود میشد ازش گذشت. ازتون نمیگذرم کثافتا

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
همین الان با تهران حرف زدم گفت صبر کن وصل کنم با صدای مشتری صحبت کن
یه آقایی گذاشتن که اصلا حرف حالیش نیست میگم دیروز به جای اینکه 500 میگ کم کنه
1500 گیگ کم شده از حجمم. میگه اصلا چنین چیزی ممکن نیست بیبینین این نرم افزار سیستم ما اینقدر قوی و پیشرفتست که اصلا الکی حجم کم نمیکنه
آره نرم افزار شما تو دزدیدن حجم پیشرفتست اینقدر آهسته حجم میدزده که کاربرای بدبختتون نمیفهمن حجم ازشون کم شده!!!!
میگم همین الان یه صفحه باز کردم و بستم که صفحه ریپورت آسیاتک بود اودم دیدم بخاطر یه لوود صفحه ازم 100 میگ کم کرد آخه این دزدی نیست؟!!!؟!! میگه شما یه نرم افزار دیو متر du meter نصب کن ببین جه جوری حجم کم میشه نتیجشو بهم بگو!!:hmm: آخه احمق نفهم تو از کجای افغانستان مدرک گرفتی وقتی میگی سیتم نرم افزاریتون قوی و پیشرفتست چرا از تو سایتتون مقدار حجم کم شده و باقیمونده رو نبینم؟؟ برم du meter نصب کنم.
این ماه که تموم بشه از این شرکت دزد دیگه اشتراک نمیگیرم میرم خط و تخلیه میکنم. دزدای کثیف آخه دزدی اونم در حد 1 گیگ حالا اگه 10 20 میگ بود میشد ازش گذشت. ازتون نمیگذرم کثافتا

سلام دوست عزیز .
نصب DUmeter ضرری نداره که انقدر عصبانی میشید .
به نظرم نصب کنید و نتیجه رو پیگیری کنید .
در ضمن به عنوان دوست و برادر ، نذارید ناراحتی و عصبانیتتون از هر چیزی باعث زیر پا گذاشتن فاکتور های بزرگی از شخصیتتون بشه ، به طور مثال ادب و تبعیض نژادی رو عرض میکنم خدمتتون .
در هر صورت اگر در خصوص نصب DU Meter و یا دلیل نصب و استفاده اش سوالی داشتید ، بنده و دوستان در خدمت هستیم .
راستی با اینکه یک ماهه عضو شدید و کلا 3 تا پست زدید ، چه دل پری داشتید :happy:

بالا