سلام
Koosha_Raisi عزيز
شما هم اگر نگاهی به Conversation گذشته من و شما بندازید توهین آشکار خودتون به من رو میبینید
. چون اين جمله را گفتيد لازم شد براي دوستان جديدي كه اينجا هستند توضيحي دهم چون دوستان قديمي من را ميشناسند و خودشان خوب ميدانند كه من چه شخصيتي دارم! همچنين ارسال اين پست را از اين جهت لازم ديدم كه اگر خداي ناكرده! براي بار سومي شما باز به شخصي توهيني نموديد! به جاي اينكه به شما دوباره تذكري دهم، فقط آن پست و همين پست را به عنوان نمونه كاملي از نحوه نوشتار شما در اين فروم به مديران بخش مربوطه ارسال مينمايم. مطمعن باشيد كه اگر شما هزار بار ديگر هم در پستهاي خود به من توهين كنيد، من پست شما را گزارش نخواهم داد چون اين حق من است و ميتوانم ازش بگذرم يا ... ولي حق نداريد به دوستان قديمي يا جديد به هر نحوي كه دوست داريد توهين نماييد! اگر چيزي در چنته داريد!؟ اگر اطلاعات مفيدي داريد!؟ اگر قصد شما كمك رساني به دوستان است!؟ لازم نيست با ادبيات تند خود موجب آزار دوستان شويد! اينجا دشمن وجود نداره! اكثر دوستان به قصد يادگيري يا ياد دادن يا هردوي آنها به اينجا آمدهاند! مثل اكثر دوستان فقط اطلاعات خود را با منطق و دليل و مودبانه ذكر كنيد و اگر هم ميخواهيد بر نظرات ديگران اشكالي وارد كنيد باز هم دليل و منطق و سند خود را ارائه دهيد و نه مثل نمونههاي زير فقط در يك كلمه يا چند خط سخن پراكني كنيد!!!
. براي اينكه ببينيم در گفتگوهاي بين ما چه گذشته!؟ (
وقتي ميشه گفت "گفتگو" لازم نيست وسط جمله فارسي بنويسيد Conversation!!) به پستهاي زير توجه كنيد:
شروع داستان شما با من! (و نه من با شما!!!):
. همه چيز از پست
شماره 3458 (1391/05/17) من در همين تاپيك شروع شد! من در آن پست كه مخاطب عام داشت، نسبت به دوستاني كه تستي در سايت speedtest انجام ميدادند مطلبي نوشتم. مطلب من عمومي و بدون ذكر نام شخصي بود، اگر چه در همان صفحه آقاي
AMIR0098 چنين تستي كرده بودند. اما داستان پستهاي شما از بعد از آن پست شروع شد! شما سوال يا موردي را خطاب به من مطرح ميكرديد و من فقط طبق معمول كامل در چندين پاراگراف پاسخ ميدادم! حتا يكبار شما در پست
3463 با اين جمله: "در ضمن لطفا محل سکونت من رو نگاه کنید
" سعي نموديد به نوعي ادعاي عضويت در پارس آنلاين را نماييد كه پس از سوال من و پاسخ شما معلوم شد كه هيچ سمتي در آن ISP نداريد!! ولي باز با اين اوصاف من در
پست 3467 شما را دوستانه دعوت به همكاري و به اشتراك گذاري اطلاعات خوبتان با ديگر دوستان نمودم!!! در طول گفتگوي ما در بين پستهاي فوق، نوشتار شما مشكلي نداشت و پس از پست 3467 هم ديگه گفتگويي بين ما بوجود نيامد!
. اما باز شما در
پست 3473 (1391/05/20) همان تاپيك شروع كرديد! اينبار در اين تاپيك لطف كرديد و من را متهم به "
ارسال پستهاي اسپم" نموديد!!؟ جالبه!! نه!؟ سپس شروع كرديد به ارسال پستهايي كه در آن كل پست من را كه يا مخاطب عمومي يا خاص داشت را نقل قول كرده و زير آن يك كلمه تا حداكثر 3 خط مطالبي جهت اسپم و مزاحمت مينوشتيد! همانند
پست 3477 كه در زير آن پاسخ دادم! يا
پست 7632 از تاپيك شاتل كه به يك كلمه به شكل تمسخر آميزي گير داده و بعد خود شما نتيجه تست پروتوكلهاي آن را
در اين پست به ديگران داريد اعلام ميكنيد!
. اگر هم گاهي توضيحي مختصر ميداديد اصلن حوصله مطالعه مطالب پيشين من و توضيحات پس از آن را نداشتيد!
نميشه كه آدم همينطور بدون مطالعه كامل مطالب ديگران، كل مطلب را نقل قول كند ولي باز بدون بررسي مطالب طرف مقابل و ذكر اشكالاتش بر حرف خود پايفشاري كند!؟ يا با عباراتي توهين آميز پاسخ دهد! نمونه اين كار در
پست 2221 است! دارم براي دوست خوبمان
Arsenal270 جان مواردي را توضيح ميدهم شما وارد بحث ما ميشويد و كل مطلب را نقل قول ميكنيد و موردي را خطاب به من ميفرماييد كه من در چند پست بعد از آن مجبور ميشوم به شما توضيحاتي در مورد تك جملههاي شما دهم! شما هم لطف ميكنيد و در پايان همه آن پستها، اينچنين با استدلال و منتطق كل توضيحات من را پاسخ ميدهيد:
گور بابای امنیت ^^
پینگ پایین تر = Latency کمتر در Wow = زندگی بهتر
. بعله! اين همه ادبيات و روش منطقي پاسخ شما: "گور باباي امنيت!" (
بماند كه باز منطق شما در خط دوم اشكال تكنيكي داشت كه در پستهاي بعدي كامل خدمتتان توضيح دادم ولي باز نفهميديد!) من هم همان موقع سريع پست شما را Like كردم چون دقيقن شخصيت و هدف خودتان را از پست زدن و طرح سوال از من و ديگران را نشان داديد!
پايان راه شما با من:
. خدا را شكر! آخرين پستهاي شما خطاب به من از تاپيك پارس آنلاين و
پست 3042 (1391/05/21) بوده! جناب عالي! بر خلاف همه دوستاني كه از روش بسيار سادهام استفاده ميكردند و نتيجه تستهاي شبكه خود را در همان تاپيكها ارسال ميكردند، شما
خيلي مودبانه! اعلام كرديد كه:
من حوصله ی اون دستور رو که شما نوشتید ندارم عوضش نتایجش رو که خودم از کماند پرومت گرفتم می گم..
. بعله! از روش خودتان رفتيد كه مراحلي بسيار طولانيتر و بعضن نادرست بودند و سپس از من تقاضاي پاسخ نموديد! و من هم در پست بعدي پاسخ شما را دادم و نوشتم كه اين روش تست شما چه اشكالاتي دارد! ولي باز هم بدون مطالعه و درك مطالب من و ... باز هم در 2 خط سوال كرديد و من مجبور شدم به غير از دادن توضيحات تكميلي و قرار دادن لينكي به سايتهاي آموزشي خارجي، به كنايه به اشكالي كه در روش تست و كلن تفكر شما بود و جالبه كه خودتان هم به آن اشاره و اقرار كرده بوديد و نه من!!!! يعني
نداشتن "حوصله" و نگذاشتن وقت براي مطالعه و درك حرف ديگران در
اين پست پاسختان را دادم!
. اما متاسفانه!
شما جنبه درك مطلب ديگران و حتا درك مطالب نوشته شدوه توسط خودتان هم كم بوده و هست! و پس از آن همه روز و آن همه پست آموزشي و توضيحي كه در همان تاپيكها داده بودم شما به جاي درك موضوع! لطف كرديد و مودبانه در
پست 3046 اينچنين پاسخ خود را منطقي و علمي شروع كرديد:
خیلی زبونت دراز شده دوست عزیز حسابی حواستو جمع کن کجا باید و کجا نباید متلک بندازی.
...
.....
.........
. در اين همه پست، توهينها و متلكهاي شما را تحمل كردم ولي دريغ از شما كه تحمل
صفتي كه خودتان به خودتان داده بودديد را هم نداشتيد! (منظورم كم
حوصله بودنتان است!) در ادامه آن پست، متاسفانه فقط در چند خط براي آخرين بار به شما پستي زدم! و از شما خواستم كه ديگه مزاحم من نشويد و از من سوالي نپرسيد كه مجبور به پاسخ دادن به آن شوم! ولي كاشكي! همين توضيحات امروزم را به جاي آن چند خط مينوشتم! شايد!؟ شايد!!؟ كه كمي تاثير در نوشتارتان داشت!
. اما چون پست من دراز شد! فقط براي نمونه چند عدد از پستهاي توهين آميز شما را به دوستان قديمي و جديد را
فقط جهت آگاهي دوستان عزيز و
مديران محترم اينجا قرار ميدهم! باشد كه تاثيري بر نوشتارهاي آينده شما گذاشته و بدانيد كه حداقل من مراقب پستهاي شما هستم و صبر هر شخصي هم حدي دارد!
.
پست 3092 - تاپيك پارس آنلاين: نحوه پاسخ دادن به سوال يا مشكل يك كاربر (لطفن به پاسخ كاربر مورد مخاطب ايشان در ادامه همان تاپيك هم نگاهي نماييد):
دوست عزیز عقلتو کمی ( فقط کمی ) به کار بندازی می فهمی که نیاز نیست تا 2 صبح بیدار بمونی بعد دانلود هارو شروع کنی !!! مثلا نا سلامتی Queue و تایم داره اون کامپیوتر لا مصب. اون دانلود منجر....
.
پست 3149 - تاپيك پارس آنلاين (1391/05/30): جملات ايشان باعث رنجش يكي از كاربران قديمي
DIXIE CHICKS جان شد (لطفن به پاسخ كوچه علي چپ ايشان و سپس
پست بعدي من در همانجا دقت كنيد!) :
به نقل از Koosha_Raisi :
بله شما راست میگید.
عوض اینکه از سرعت شبانه پایین و اینا بنالید زنگ بزنید پشتیبانی یا در تاپیک مطرح کنید و پیگیری کنید.
کسانی که حوصله Troubleshoot کردن مشکلشون رو هم ندارند همون بهتر زیر 20 دانلود کنند.
همه ی کسانی که این جا پست می زنن اون قدر عقل و شعور دارن که در مورد مشکلشون با پشتیبانی هم تماس بگیرن. جواب پشتیبانی هم همیشه یه چیزه، شما سرعت 512 داری، حداکثر سرعت دانلود 70 تاست که در شبانه به 1/3 کاهش پیدا می کنه و سرعت شبانه ی شما کاملا ایده آل هست.
بهتر نحوه ی حرف زدنتون رو تصحیح کنید، این جا کاربرانی محترم هستند که پست های کاربردی داشته باشند و برای حرف هایی که می زنن دلیل و مدرک داشته باشن. شما هم اگه می خواین به نفع شرکت خاصی کار کنید مختارید ولی اجازه ندارید که بقیه رو احمق فرض کنید و با لحنی توهین آمیز مورد خطاب قرارشون بدید
. آخرين نمونه:
پست 3335 -
تاپيك آسياتك : نحوه خطاب قرار دادن يك كاربر:
خوشا به حال باغی که قهر کند شغالش.
کسی هم ورشکست نمیشه شما سرویس نگیری.
همون بهتر.
.
خطاب به Koosha_Raisi: الان ديگه شما بايد با اين همه لينك كه به پستهاي توهين آميز و تمسخر گونه شماست بدانيد كه چه كسي
زبان دراز واقعي است! هم چنين در مقابل اين همه نمونه از گفتارهايتان و همچنين ادامه دادن آن !؟ الان ديگه بايد بدانيد چه كساني باحوصله بودهاند و چه كسي
كم حوصله است!
. پس به عنوان آخرين جمله من به شما: حوصله خودتان را بالا ببريد، بر نحوه پاسخگويي به ديگران و ادبيات حاكم بر نوشتارتان هم دقت كنيد! اين آخرين تذكر دوستان از طرف من حقير به شما بود!
موفق باشيد.
خداحافظ
IgImAx
91/06/17