• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
چند مورد عجیب ، اول اینکه چرا برای اینکه پشتیبانی گفته سرعت 512 باید 60-70 باشه و طبیعیه ، اینقدر تعجب کردید ؟ یادمون نره که تمام شرکت ها دارند سرعتی که بالاتر از حد استاندارد هست رو به عنوان Added VAlue های خودشون میدند و از همه مهم تر اینکه همه این شرکت ها دائماً با تنظیم مقررات سر سرعتی که دارند میدند دعوا دارند و طبق قانون باید هی کمتر و کمترش کنند .
دوم اینکه نمیدونم چقدر با روش تست Speedtest.net آشنایی دارید ولی اینکه یک بار تست تو این سایت سرعت دیگری رو به شما نشون داده دلیل بر کیفیت پایینش نیست .
از همه عجیب تر اینکه چون تست سرعتتوت تو این سایت یک بار پایین بوده ، بعد از یک روز درخواست جمع آوری میدید ؟:blink::wacko:
راستی یک بار دیگه تو همون سایت Speedtest یه آدرس زیر تست کنید . تفاوت رو ببینید .

Asiatech.speedtest.net
سرور رو آسیاتک انتخاب کنید .

راستی دو صفحه قبل یه توضیحاتی در مورد سرعت دادم :

سلام شما خوبین؟ میبینم که شما هم همون استدلال همکاراتون رو میارین! عزیز دل کسی که 512 میگیره، با محدودیت حجمی که داره و پولی که میده بایدم سرعت بالاتر از سرعت اسمی تحویلش بدین! وگرنه مشتریتون میپّره!
512 مخابرات هم نا محدوده هم خیلی ارزون تر از 512 حجمی شماست! اگه قرار باشه سرعت برابر با سرعت اسمی باشه، هیچ کس نمیاد از شما سرویس بگیره! پس لطفا، خواهشا دیگه از این استدلالا نیارین که اصلا قابل قبول نیست!

Mircosoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
23

سلام شما خوبین؟ میبینم که شما هم همون استدلال همکاراتون رو میارین! عزیز دل کسی که 512 میگیره، با محدودیت حجمی که داره و پولی که میده بایدم سرعت بالاتر از سرعت اسمی تحویلش بدین! وگرنه مشتریتون میپّره!
512 مخابرات هم نا محدوده هم خیلی ارزون تر از 512 حجمی شماست! اگه قرار باشه سرعت برابر با سرعت اسمی باشه، هیچ کس نمیاد از شما سرویس بگیره! پس لطفا، خواهشا دیگه از این استدلالا نیارین که اصلا قابل قبول نیست!

سلام مهدی جان
قربانت
شما خوبی وولک؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوستان من با پشتیبانی آسیاتک که صحبت میکردم، بهم گفتن این چند روزه یه کم افت سرعت داشتن و...
در ضمن گفت برای یکی دو هفته آتی قراره پهنای باند رو بتّرکونن و وعده سرعت خیلی بالاتر رو داد. حتی گفت شبانه هم سرعتش اوکی میشه و از این حالت مزخرف در میاد! حالا راستو دروغش پای خودشون! من فقط گفتم...
1 ماه دیگه هم با آسیاتک می مونم ببینم الوعد وقا هست یا...

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
اصل مشکل منم همین جاست که اینا اصلا سرعتی واسه ی شما تعیین نمی کنند
طرح هارو نگاه کنید کیمیا چلچله و ... که همونطور که گفتم اشاره به نرخ اشتراک داره
پس اینا در کل کل پورتاشونو رو 4 مگ بستن حالا واسه یکی 1به 1 هست واسه یکی 1 به 10 واسه همین کسی که طرح های ارزون ترو خرید کرده ممکنه تا 400+ هم سرعت دان کردنش بره !
حالا من با توجه به اینکه مصرفم بالاست چند تا گزینه رو ب روم هست
1.اینترنت ماهواره ای
2.طرح برنزی کیمیا
3.طرح طلایی کیمیا
که اگه بخوام طلایی بگیرم میرم همون اینترنت ماهواره ای رو می گیرم چون هزینش با تجهیزات ماهوارهای یکی میشه و هم میشه به صورت رایگان (افلاین) دانلود کرد هم انلاین
یا اینکه برم طرح برنزی بگیرم که احتمالا اینکارو بکنم چون الان من یه 5 گیگ گرفتم 3 گیگش مصرف شده خوب تویه یه ماه من باید 10 گیگ بگیرم که ظاهران هزینش با برنزی تقریبا یکی میشه
فقط یه سوال اسیا تک برای شبا محدودیت حجمی داره یا نه ؟

10 گیگ به برنزی ارجحیت داره از من گفتن بود...

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستان لطفن از تست‌هاي سايت SPEEDTEST استفاده نفرماييد. دليل آن و روش بهتر و صحيح‌تر را در لينك امضايم قرار داده‌ام. ممنون ...
53.gif
54.gif

mehdicvl جان:
. خوبيد؟ توي تاپيك "آزماشگاه ويروس‌ها" ديگه از اطلاعات و مطالب مفيدتان چيزي نمينويسيد!؟ حالا من ديگه وقت ندارم! شما چرا!؟
3.gif
من هم مثل شما اميدوارم كه شبانه خوب بشه! الان شبي 680 مگ بيشتر نميگيرم! به همان 1.5 گيگ سابق هم راضيم! (حداقل بشه در دو يا 3 شب ايميج ويندوز 8 و ... را بگيرم!) حالا 3.2 گيگ روزهاي اول ثبت نامم بيخيالش!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/16
26.gif
103.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
امروز آسیاتکم وصل .

از یه چیزش خوشم اومد اونم اینکه 2روزه وصل شد !
از یه چیزش حالم بد شد ! (512k) اونم اینکه به پشتیبانی میگم سرعت دانلودش 60-70. جواب میده : خوبه ، مشکلی نداره ، طبیعی این سرعت !!!!!!!

و اما سرعت . من تا حالا با 4 تا adsl روی همین خط امتحان کردم . نتایج و براتون می زارم :

256 مخابرات :

مشاهده پیوست 199520

256 صبانت :

مشاهده پیوست 199521

512 شاتل :

مشاهده پیوست 199522

512 آسیاتک :

مشاهده پیوست 199526

نتیجه ای که از این آمار میگیریم اینه که واسه یه روز کافی آسیاتک . فردا درخواست جمع آوری میدم !!!!

شما بیت و بایت رو با همدیگه قاطی کردید.
8 بیت = 1 بایت

512 کیلوبیت که اینترنت شماست، اصولاً باید 64 کیلوبایت سرعت دانلودتون باشه. سرعت دانلودتون هم طبق فرموده‌ی خودتون 60 70 هست، پس برای چی شاکی هستید؟

Kbps = کیلوبیت بر ثانیه
KBps = کیلوبایت بر ثانیه

vpngator

Registered User
لایک‌ها
117

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام masouud عزيز
1.gif

خوشا به حال باغی که قهر کند شغالش.
کسی هم ورشکست نمیشه شما سرویس نگیری.
همون بهتر.
. و شما:
شما اصلا شعور و ادب ندارید که اینطور حرف میزنید
دارین منو به شغال و آسیاتک را به باغ تشبیه میکنین
این درسته که منم با یه ضرب المثل شما رو به کفتار شغال یا یه حیوون تشبیه کنم
یا حرف نزنین و نظر ندید یا اگه نظر میدین بدونید چی دارین میگین.
. متاسفانه قبلن توسط من و چندتا از دوستان به آقاي Koosha_Raisi تذكر داده شده كه در سطح اين فروم( و همه فروم‌هاي ديگه) بر اساس مرامنامه آن http://forum.persiantools.com/t38293.html اجازه توهين كردن به هيچ كاربري نيست و حتا از اون هم ريزتر شده و گفته شده نبايد از جملاتي كه باعث كدورت و نارحتي دوستان شود استفاده كنيد!

. ايشان به كرات در پست‌هاي مختلف به روش‌هاي مختلف اطلاعات و نظرات ديگران را به شكلي بد مورد تمسخر قرار داده‌اند! به شكلي كه تا اكنون كه حدود 234 پست داده‌اند كمتر مي‌شود در بين پست‌هاي ايشان پستي مفيد و دوستانه يافت!!!

. دوستان بر اساس قوانين فروم " http://forum.persiantools.com/t38293.html " مي‌توانند هر كجا كه نقض قانوني را مشاهده نمودن با كليك برروي آيكن Report (همان مثلث سياه حاوي علامت !) كه در زير هر پست قرار دارد، پست كاربران خاطي را گزارش دهند. اين گزارشات توسط مدير محترم هر انجمن مورد بررسي قرار خواهد گرفت.

. متاسفانه تعداد كاربراني كه در همين 1ماه اخير عضو شده و مستقيم و فقط به همين تاپيك‌هاي ISPها سر زده‌اند و عليه يا به نفع يك ISP پست زده‌اند زياد شده است! اينطوري نبايد باشه كه همين امروز عضو بشي و همين امروز يكهو در جهت يا عليه يك ISP پست بزني و بقيه را ... فرض كنيد!؟

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/16
26.gif
103.gif

masouud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من بیخود و بی جهت از یه شرکت isp شکایت نکردم و قطعا هیچ کس هم بی جهت نمیات وقت خودشو تلف کنه و از یه شرکت اینترنتی شکایت کنه.
کسی که میات اینجا از یه شرکت اینترنتی اینجا شکایت میکنه صد در صد شکایت و نارضایتی خودشو به گوش شرکت رسونده ولی جواب درستی بهش ندادن.
پس در نهایت به این فروم سر میزنه.
منم از شهرستان آبادان هستم واقعا از شرکت آسیاتک ناراضی هستم اول اینکه سرعت لوود صفحه و دانلودم واقعا افتضاحه... با تک تک افراد شرکت آسیاتک حرف زدم ولی همشون یه حرفی میزدن و مودم خرابه... مخابرات مشکل داره... خط نویز داره... سیستمت ویروس داره... در حالی که اصلا مشکل هیچ کدوم از ااین موارد نبود و مشکل از طرف خودشون هست که کمبود پهنای باند دارن.
گفتیم ولش کن با همین سرعت لاک پشتی مسازیم!
ولی الان یک هفتست دارن از من حجم میدزدن!!!!!!
هیچکسم باورش نمیشه که 500 میگ دانلود داشتم از من 1500 گیگ کم کردن!!!
50 میگ دانلود میکنم 150 تا کم میکنه تا الان که یه هفته میگذره حساب کردم 4 گیگ ازم الکی کم کردن.
بهشون زنگ زدم بازم قبول نمیکردن. اینم از آسیاتک اینترنت پرسرعت ADSL

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستان لطفن از تست‌هاي سايت SPEEDTEST استفاده نفرماييد. دليل آن و روش بهتر و صحيح‌تر را در لينك امضايم قرار داده‌ام. ممنون ...
53.gif
54.gif

mehdicvl جان:
. خوبيد؟ توي تاپيك "آزماشگاه ويروس‌ها" ديگه از اطلاعات و مطالب مفيدتان چيزي نمينويسيد!؟ حالا من ديگه وقت ندارم! شما چرا!؟
3.gif
من هم مثل شما اميدوارم كه شبانه خوب بشه! الان شبي 680 مگ بيشتر نميگيرم! به همان 1.5 گيگ سابق هم راضيم! (حداقل بشه در دو يا 3 شب ايميج ويندوز 8 و ... را بگيرم!) حالا 3.2 گيگ روزهاي اول ثبت نامم بيخيالش!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/16
26.gif
103.gif

سلام مجدد. واللا کم سعادتیِ من بوده که نتونستم به محضرتون شرفیاب شم!
این چند وقت درگیر پایان نامه و دفاع بودم...
الانم که دارم برنامه ریزی میکنم برای TOEFL خودم رو آماده کنم. ولی پست ها رو کم و بیش دنبال میکنم.

شما اصلا شعور و ادب ندارید که اینطور حرف میزنید
دارین منو به شغال و آسیاتک را به باغ تشبیه میکنین
این درسته که منم با یه ضرب المثل شما رو به کفتار شغال یا یه حیوون تشبیه کنم
یا حرف نزنین و نظر ندین یا اگه نظر میدین بدونید چی دارین میگین.

دوست عزیز پستی که مشکل داره رو ریپورت کنین ! گوشه پست سمت چپ یه مثلث سیاه با علامت تعجب در وسطشه جهت "گزارش تخلف". خوشبحتانه مسئولین فروم پرشین تولز بر خلاف خیلی فروم ها سریعا پیگیری میکنن و واقعا دمشون گرم

8 بیت = 1 بایت

512 کیلوبیت که اینترنت شماست، اصولاً باید 64 کیلوبایت سرعت دانلودتون باشه. سرعت دانلودتون هم طبق فرموده‌ی خودتون 60 70 هست، پس برای چی شاکی هستید؟

Kbps = کیلوبیت بر ثانیه
KBps = کیلوبایت بر ثانیه

به همون دلیلی که من عرض کردم! کسی که سرعت اسمی بخواد میره سراغ مخابرات! اینترنت با سرعت اسمی، نامحدود، قیمت به مراتب کمتر

موفق و موید باشید

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
8 بیت = 1 بایت

Kbps = کیلوبیت بر ثانیه
KBps = کیلوبایت بر ثانیه

از همه عجیب تر اینکه چون تست سرعتتوت تو این سایت یک بار پایین بوده ، بعد از یک روز درخواست جمع آوری میدید ؟
راستی یک بار دیگه تو همون سایت Speedtest یه آدرس زیر تست کنید . تفاوت رو ببینید .

تا اونجایی که یادمه فرق بیت و بایت و یه 10-12 سال پیش باهاش آشنا شدم ، پس از این بابت فکر نمی کنم مشکلی باشه !

"512 کیلوبیت که اینترنت شماست، اصولاً باید 64 کیلوبایت سرعت دانلودتون باشه" حق باشماس . الان من آسیاتک دارم که سرعت بالای 60-70 ازش ندیدم با 2 خط دیگم یکی شاتل 512 و مخابرات 256 دارم . اونوقت الان شاتل داره 250-60 تا دانلود می کنه اسم اون چی میشه ؟ صبانت که تا 3-4 روز پیش قبل از جمع آوری 128-256 دانلود 120-30 می داد اون چی !؟

پس نکنه شانل داره 512 کیلوبایت میده آسیاتک 512کیلوبیت ! :eek:

اگه الان شما داری استفاده میکنی 50-60 کیلوبایت به گفته خودتون سرعت دانلود دارید باید بدونید که سرعت بیشتر از این هم هست پس یه پیگیری و پرس و جو بفرمایید .

به قول جناب "mehdicvl" مخابرات می گیرم ماهی 20تومن میدم با سرعت 64 نه 512 آسیاتک با 22 تومن و محدودیت 5 گیگ و سرعت 60-70 !!!

5 دفعه با پشتیبانی تو 24 ساعت صحبت کردم و با 5 جواب مختلف مواجه شدم ! سرعت کل کشور پایین ، شما مشکل نویز دارید ، مشکل از آسیاتک داریم برطرف می کنیم ، مرکز مخابراتیتون مشکل داره ، و در آخر با خانومی صحبت کردم و گفتن مشکلی از طرف شما نیست مشکل از ماست و مشخص ام نیست کی برطرف بشه !

یکیشونم میخواست منو با نرم افزار عجیب و غریب و معجزه گر idm آشنا کته و آموزش نصب بهم بده !!! :blink: ( این مدلی شو دیگه ندیده بودم )

حداقل یه نفر مسئولی چیزی بزارن بالا سر اینا یه هماهنگی کنه جوابا یکی باشه !

با این شواهدی که من دارم می بینم و با توجه به صحبت های خودشون در جوابشون گفتم ، پس لطف بفرمایید خط منو جمع کنید !

asiatech.jpg

shatel.jpg

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
5 دفعه با پشتیبانی تو 24 ساعت صحبت کردم و با 5 جواب مختلف مواجه شدم ! سرعت کل کشور پایین ، شما مشکل نویز دارید ، مشکل از آسیاتک داریم برطرف می کنیم ، مرکز مخابراتیتون مشکل داره ، و در آخر با خانومی صحبت کردم و گفتن مشکلی از طرف شما نیست مشکل از ماست و مشخص ام نیست کی برطرف بشه !

یکیشونم میخواست منو با نرم افزار عجیب و غریب و معجزه گر idm آشنا کته و آموزش نصب بهم بده !!! ( این مدلی شو دیگه ندیده بودم )

حداقل یه نفر مسئولی چیزی بزارن بالا سر اینا یه هماهنگی کنه جوابا یکی باشه !

سلام دوست عزیز.:rolleyes:

بخش پشتیبانی وظیفه داره که با کاربرا طوری رفتار کنه که انگار به قول خودمون newbie هستند، حالا اگر شما برنامه IDM را می شناسید قرار بر این نیست که همه کاربر ها اینطوری باشند.

مثل چند تا از دوستان که در همین بخش ADSL به دنبال خبر عوض شدن ساعت رایگان پارس آنلاین از 1 تا 6 صبح به 2 تا 7 صبح شکایت کرده بودند که نمیتونند تا ساعت 2 صبح بیدار بمانند و دانلود هارا شروع کنند.
یا آون یکی دوستمون نمیدونست تورنت چطوری Queue تایم داره. یا خیلی از دوستان نمی دونند چطوری لینک مستقیم بسازند و....

این قضیه هیچ اشکالی نداره. چون همه ما Newbie بوده ایم :cool:

من روز های اول که با پشتیبانی پارس آنلاین صحبت می کردم در مورد بعضی مشکلات اول از سطح پایین با من شروع می کرد : " پروکسی و وی پی ان شما که روشن نیست ؟ پرینتر رو خاموش کنید. درتگاه های دیگر رو Unplug کنید.
بروید به قسمت Setting کروم و Use proxy server for this LAN را غیر فعال کنید..آپیت ویندوز را قطع کنید. آپدیت آنتی ویروس رو قطع کنید.... خطتان نویز دارد... کامپیوتر را با LAN وصل کنید...

اون روز دیگر با پشتیبانی مبین نت صحبت می کردم به من گفت اون نوار رو بالا سمت چپ در مرورگر خود می بینید ؟ اونجا باید آدرس (URL) را تایپ کنید;) "

این قسمتی از کار روتین است. خیلی از کاربر های اینترنت کاری به غیر از ایمیل چک کردن و یاهو مسنجر رفتن انجام نمی دند. خیلی ها سطح اطلاعات وسیعی ندارند. برای همین بخش پشتیبانی موظف هست اینطوری رفتار کنه :)
برای همین فکر نکنید شما رو احمق فرض می کنند. اما خب سر و کله زدن باهاشون هم کمی اعصاب می خواد.

در مورد سرعت و اینها هم که باور دارم igimax عزیز بهتون پاسخ دادند.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
من هیچ کارم این وسط :D

فقط سوالم اینه که،
سرویس 512 کیلوبیت، باید به شما 64 کیلوبایت دانلود بده
قانونش اینه
آسیاتک تو این مورد کار غیر قانونی کرده مگه؟
[به خدا هیچی از آسیاتک بم نمیرسه، موقعی هم که سرویس داشتم ازشون دهنشونُ صاف کرده بودم :دی]

بقیه‌ی شرکتا که پورت رو باز میذارن، با خودشونه. برمیگرده به سیاست کاریشون که میخوان یوزر زود به زود پهنای باند تموم کنه و دوباره گیگ اضافه بخره.
حالا آسیاتک تو این یه مورد کار غیرقانونی نکرده، فقط پورتا رو به سرعت خریدتون لیمیت کرده (البته برای جاهایی که من گرفتم، هنوزم پورتا بازه. ممکنه برای بعضی مناطق Limit کرده باشن)

حالا مخابرات داره نامحدود میده، خوب از مخابرات بگیرید
تو این مورد نمیتونید از دست آسیاتک شاکی باشید.
پس ول کنید آسیاتک رو، از مخابرات بگیرید.

پهنای باندی که همه‌‎ی آی اس پی ها میگیرن، از مخابرات رد میشه
یعنی مافیای اصلی مخابراته، نه آی اس پی ها
آی اس پی ها هم، هر کدوم یه سری کلک رشتی‌هایی دارن برای سر کیسه کردن مشتری
برید شاتل همینه وضعیت، برید پارس آنلاین همینه وضعیت، مخابراتم همینه، وایرلس و وایمکس و بقیه هم دردسرای خودشونُ دارن.
فقط و فقط، اعصاب و وقتتون خراب میشه ...

چون پهنای باند تو ایران گرونه (گردن بعضیا باید کلفت‌تر شه دیگه) همه دانلوداشونُ میذارن شبانه انجام بدن، وقتی هم این همه حجم کاربر بریزه رو سر پهنای باند، مطمئناً یکی کم میاره، یکی محدود میکنه، یکی کانترُ قطع نمیکنه و و و ...
بقیه‌ی تاپیکا رو هم ببینید، وضعیت همینه ...

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
من صرفا جهت یادآوری میگم! اینترنت با محدودیت حجمی اگه بخواد سرعتشم سرعت اسمی باشه فقط مخابرات خوبه!
راستی من امروز سرویسم رو به کیمیا تغییر دادم واسه این 10-15 روز آخر که ببینم حالا سرعت اسمی واقعا میده یا نه!
جهت فهمیدن سرعتم مطابق با توصیه igimax عزیز، یه فایل از سرور سایت مایکروسافت گذاشتم برای دانلود اینم نتیجه اش...
2048 تقسیم بر 8 میشه 256 دیگه؟ ضریب اشتراک کیمیا هم اینجور که خودشون گفتن 1 به 1 هست دیگه!
یعنی سرعت من از نصف سرعت اسمی هم کم تره! تازه خدا شاهده که این سرعت ماکزیمم سرعت بود و نوسانی میرفت تا 80 و برمیگشت! (فک کنم شبانه فاجعه به تمام معنا باشه)

(راهی وجود نداره که بشه عکس رو به صورت ضمیمه گذاشت که اگه کسی نخواست الکی عکس براش لود نشه؟)

123.jpg

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام masouud عزيز
1.gif

. دوست عزيز! شما از ظلمي كه احتمالن به شما شده ناراحتيد! ولي لطفن سعي كنيد خودتان را كنترل كنيد! به هرحال مشكلات براي همه پيش مي‌آيد و افراد مختلفي هم ممكنه كه بر زخم آدم نمك بپاشند! شما آنها را بيخيال شويد! پاسخ شما به ايشان كفايت مي‌كند! بهتر است از الان به دنبال يافتن بهترين راه براي حل مشكل خود باشيد! همه ما در مشكلات ISPهاي مختلف با شما مشتركيم!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/17
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام mehdicvl جان
1.gif

جهت فهمیدن سرعتم مطابق با توصیه igimax عزیز، یه فایل از سرور سایت مایکروسافت گذاشتم برای دانلود اینم نتیجه اش...
. شما محبت داريد، ولي بهتر است كه از يك برنامه Network Monitoring همانند Netmeter هم استفاده كنيد (براي قرار دادن تصوير از نمونه‌هاي تست سرعت شبكه‌تان عرض مي‌كنم و . موارد مفيد ديگر...) چون IDM و بقيه مديريتهاي دنلود، فقط سرعت لحظه‌اي و گاهي هم ميانگين و نه Real Time را نمايش مي‌دهند. گاهي ديدن ثبات در دنلود مهمتر از تيك‌هاي ماكزيموم دنلود است كه فقط در نمودار‌هاي برنامه‌هاي Network Monitoring مي‌توان ديد! در لينك امضاي من در همان پست تست پينگ و سرعت شبكه لينك دنلود برنامه فوق و ... موجود است.

(راهی وجود نداره که بشه عکس رو به صورت ضمیمه گذاشت که اگه کسی نخواست الکی عکس براش لود نشه؟)
. يك راهي است ولي نميدانم آيا اگر خود تصوير در پست موجود نباشد آيا آن تصوير پس از يك ساعت از سرور فروم پاك مي‌شود يا نه!؟:

1) شما تصوير را آپلود كنيد و سپس به Go Advanced/Preview post رفته

2) در قسمت پيش نمايش برروي تصوير خود راست كليك كنيد و copy image location را انتخاب كنيد

3) يك متن از پست خود را انتخاب و روي تگ Link كليك كنيد و لينك تصوير را برروي آن قرار دهيد.

. راه دوم! استفاده از سايت Your fancy image host - IMGboot است.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/17
26.gif
103.gif

Last edited:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام Koosha_Raisi عزيز
1.gif

شما هم اگر نگاهی به Conversation گذشته من و شما بندازید توهین آشکار خودتون به من رو میبینید
smilingsmiley.gif
. چون اين جمله را گفتيد لازم شد براي دوستان جديدي كه اينجا هستند توضيحي دهم چون دوستان قديمي من را مي‌شناسند و خودشان خوب مي‌دانند كه من چه شخصيتي دارم! همچنين ارسال اين پست را از اين جهت لازم ديدم كه اگر خداي ناكرده! براي بار سومي شما باز به شخصي توهيني نموديد! به جاي اينكه به شما دوباره تذكري دهم، فقط آن پست و همين پست را به عنوان نمونه كاملي از نحوه نوشتار شما در اين فروم به مديران بخش مربوطه ارسال مي‌نمايم. مطمعن باشيد كه اگر شما هزار بار ديگر هم در پست‌هاي خود به من توهين كنيد، من پست شما را گزارش نخواهم داد چون اين حق من است و مي‌توانم ازش بگذرم يا ... ولي حق نداريد به دوستان قديمي يا جديد به هر نحوي كه دوست داريد توهين نماييد! اگر چيزي در چنته داريد!؟ اگر اطلاعات مفيدي داريد!؟ اگر قصد شما كمك رساني به دوستان است!؟ لازم نيست با ادبيات تند خود موجب آزار دوستان شويد! اينجا دشمن وجود نداره! اكثر دوستان به قصد يادگيري يا ياد دادن يا هردوي آنها به اينجا آمده‌اند! مثل اكثر دوستان فقط اطلاعات خود را با منطق و دليل و مودبانه ذكر كنيد و اگر هم مي‌خواهيد بر نظرات ديگران اشكالي وارد كنيد باز هم دليل و منطق و سند خود را ارائه دهيد و نه مثل نمونه‌هاي زير فقط در يك كلمه يا چند خط سخن پراكني كنيد!!!

. براي اينكه ببينيم در گفتگو‌هاي بين ما چه گذشته!؟ (وقتي ميشه گفت "گفتگو" لازم نيست وسط جمله فارسي بنويسيد Conversation!!) به پست‌هاي زير توجه كنيد:

شروع داستان شما با من! (و نه من با شما!!!):
. همه چيز از پست شماره 3458 (1391/05/17) من در همين تاپيك شروع شد! من در آن پست كه مخاطب عام داشت، نسبت به دوستاني كه تستي در سايت speedtest انجام ميدادند مطلبي نوشتم. مطلب من عمومي و بدون ذكر نام شخصي بود، اگر چه در همان صفحه آقاي AMIR0098 چنين تستي كرده بودند. اما داستان پست‌هاي شما از بعد از آن پست شروع شد! شما سوال يا موردي را خطاب به من مطرح مي‌كرديد و من فقط طبق معمول كامل در چندين پاراگراف پاسخ مي‌دادم! حتا يكبار شما در پست 3463 با اين جمله: "در ضمن لطفا محل سکونت من رو نگاه کنید
rolleyessmileyanim.gif
" سعي نموديد به نوعي ادعاي عضويت در پارس آنلاين را نماييد كه پس از سوال من و پاسخ شما معلوم شد كه هيچ سمتي در آن ISP نداريد!! ولي باز با اين اوصاف من در پست 3467 شما را دوستانه دعوت به همكاري و به اشتراك گذاري اطلاعات خوبتان با ديگر دوستان نمودم!!! در طول گفتگوي ما در بين پست‌هاي فوق، نوشتار شما مشكلي نداشت و پس از پست 3467 هم ديگه گفتگويي بين ما بوجود نيامد!

. اما باز شما در پست 3473 (1391/05/20) همان تاپيك شروع كرديد! اينبار در اين تاپيك لطف كرديد و من را متهم به "ارسال پست‌هاي اسپم" نموديد!!؟ جالبه!! نه!؟ سپس شروع كرديد به ارسال‌ پست‌هايي كه در آن كل پست‌ من را كه يا مخاطب عمومي يا خاص داشت را نقل قول كرده و زير آن يك كلمه تا حداكثر 3 خط مطالبي جهت اسپم و مزاحمت مي‌نوشتيد! همانند پست 3477 كه در زير آن پاسخ دادم! يا پست 7632 از تاپيك شاتل كه به يك كلمه به شكل تمسخر آميزي گير داده و بعد خود شما نتيجه تست پروتوكل‌هاي آن را در اين پست به ديگران داريد اعلام مي‌كنيد!

. اگر هم گاهي توضيحي مختصر مي‌داديد اصلن حوصله مطالعه مطالب پيشين من و توضيحات پس از آن را نداشتيد! نميشه كه آدم همينطور بدون مطالعه كامل مطالب ديگران، كل مطلب را نقل قول كند ولي باز بدون بررسي مطالب طرف مقابل و ذكر اشكالاتش بر حرف خود پايفشاري كند!؟ يا با عباراتي توهين آميز پاسخ دهد! نمونه اين كار در پست 2221 است! دارم براي دوست خوبمان Arsenal270 جان مواردي را توضيح مي‌دهم شما وارد بحث ما مي‌شويد و كل مطلب را نقل قول مي‌كنيد و موردي را خطاب به من مي‌فرماييد كه من در چند پست بعد از آن مجبور مي‌شوم به شما توضيحاتي در مورد تك جمله‌هاي شما دهم! شما هم لطف مي‌كنيد و در پايان همه آن پست‌ها، اينچنين با استدلال و منتطق كل توضيحات من را پاسخ مي‌دهيد:
گور بابای امنیت ^^

پینگ پایین تر = Latency کمتر در Wow = زندگی بهتر
. بعله! اين همه ادبيات و روش منطقي پاسخ شما: "گور باباي امنيت!" (بماند كه باز منطق شما در خط دوم اشكال تكنيكي داشت كه در پست‌هاي بعدي كامل خدمتتان توضيح دادم ولي باز نفهميديد!) من هم همان موقع سريع پست شما را Like كردم چون دقيقن شخصيت و هدف خودتان را از پست زدن و طرح سوال از من و ديگران را نشان داديد!

پايان راه شما با من:
. خدا را شكر! آخرين پست‌هاي شما خطاب به من از تاپيك پارس آنلاين و پست 3042 (1391/05/21) بوده! جناب عالي! بر خلاف همه دوستاني كه از روش بسيار ساده‌ام استفاده مي‌كردند و نتيجه تست‌هاي شبكه خود را در همان تاپيك‌ها ارسال مي‌كردند، شما خيلي مودبانه! اعلام كرديد كه:

من حوصله ی اون دستور رو که شما نوشتید ندارم عوضش نتایجش رو که خودم از کماند پرومت گرفتم می گم..

. بعله! از روش خودتان رفتيد كه مراحلي بسيار طولانيتر و بعضن نادرست بودند و سپس از من تقاضاي پاسخ نموديد! و من هم در پست بعدي پاسخ شما را دادم و نوشتم كه اين روش تست شما چه اشكالاتي دارد! ولي باز هم بدون مطالعه و درك مطالب من و ... باز هم در 2 خط سوال كرديد و من مجبور شدم به غير از دادن توضيحات تكميلي و قرار دادن لينكي به سايت‌هاي آموزشي خارجي، به كنايه به اشكالي كه در روش تست و كلن تفكر شما بود و جالبه كه خودتان هم به آن اشاره و اقرار كرده بوديد و نه من!!!! يعني نداشتن "حوصله" و نگذاشتن وقت براي مطالعه و درك حرف ديگران در اين پست پاسختان را دادم!

. اما متاسفانه!
40.gif
شما جنبه درك مطلب ديگران و حتا درك مطالب نوشته شدوه توسط خودتان هم كم بوده و هست! و پس از آن همه روز و آن همه پست آموزشي و توضيحي كه در همان تاپيك‌ها داده‌ بودم شما به جاي درك موضوع! لطف كرديد و مودبانه در پست 3046 اينچنين پاسخ خود را منطقي و علمي شروع كرديد:

خیلی زبونت دراز شده دوست عزیز حسابی حواستو جمع کن کجا باید و کجا نباید متلک بندازی.
...
.....
.........
. در اين همه پست، توهين‌ها و متلك‌هاي شما را تحمل كردم ولي دريغ از شما كه تحمل صفتي كه خودتان به خودتان داده بودديد را هم نداشتيد! (منظورم كم حوصله بودنتان است!) در ادامه آن پست، متاسفانه فقط در چند خط براي آخرين بار به شما پستي زدم! و از شما خواستم كه ديگه مزاحم من نشويد و از من سوالي نپرسيد كه مجبور به پاسخ دادن به آن شوم! ولي كاشكي! همين توضيحات امروزم را به جاي آن چند خط مي‌نوشتم! شايد!؟ شايد!!؟ كه كمي تاثير در نوشتارتان داشت!

. اما چون پست من دراز شد! فقط براي نمونه چند عدد از پست‌هاي توهين‌ آميز شما را به دوستان قديمي و جديد را فقط جهت آگاهي دوستان عزيز و مديران محترم اينجا قرار مي‌دهم! باشد كه تاثيري بر نوشتارهاي آينده شما گذاشته و بدانيد كه حداقل من مراقب پست‌هاي شما هستم و صبر هر شخصي هم حدي دارد!

. پست 3092 - تاپيك پارس آنلاين: نحوه پاسخ دادن به سوال يا مشكل يك كاربر (لطفن به پاسخ كاربر مورد مخاطب ايشان در ادامه همان تاپيك هم نگاهي نماييد):
دوست عزیز عقلتو کمی ( فقط کمی ) به کار بندازی می فهمی که نیاز نیست تا 2 صبح بیدار بمونی بعد دانلود هارو شروع کنی !!! مثلا نا سلامتی Queue و تایم داره اون کامپیوتر لا مصب. اون دانلود منجر....

. پست 3149 - تاپيك پارس آنلاين (1391/05/30): جملات ايشان باعث رنجش يكي از كاربران قديمي DIXIE CHICKS جان شد (لطفن به پاسخ كوچه علي چپ ايشان و سپس پست بعدي من در همانجا دقت كنيد!) :
به نقل از Koosha_Raisi :
بله شما راست میگید.

عوض اینکه از سرعت شبانه پایین و اینا بنالید زنگ بزنید پشتیبانی یا در تاپیک مطرح کنید و پیگیری کنید.

کسانی که حوصله Troubleshoot کردن مشکلشون رو هم ندارند همون بهتر زیر 20 دانلود کنند.
همه ی کسانی که این جا پست می زنن اون قدر عقل و شعور دارن که در مورد مشکلشون با پشتیبانی هم تماس بگیرن. جواب پشتیبانی هم همیشه یه چیزه، شما سرعت 512 داری، حداکثر سرعت دانلود 70 تاست که در شبانه به 1/3 کاهش پیدا می کنه و سرعت شبانه ی شما کاملا ایده آل هست.

بهتر نحوه ی حرف زدنتون رو تصحیح کنید، این جا کاربرانی محترم هستند که پست های کاربردی داشته باشند و برای حرف هایی که می زنن دلیل و مدرک داشته باشن. شما هم اگه می خواین به نفع شرکت خاصی کار کنید مختارید ولی اجازه ندارید که بقیه رو احمق فرض کنید و با لحنی توهین آمیز مورد خطاب قرارشون بدید

. آخرين نمونه: پست 3335 - تاپيك آسياتك : نحوه خطاب قرار دادن يك كاربر:
خوشا به حال باغی که قهر کند شغالش.
کسی هم ورشکست نمیشه شما سرویس نگیری.
همون بهتر.

. خطاب به Koosha_Raisi: الان ديگه شما بايد با اين همه لينك كه به پست‌هاي توهين آميز و تمسخر گونه شماست بدانيد كه چه كسي زبان دراز واقعي است! هم چنين در مقابل اين همه نمونه از گفتارهايتان و همچنين ادامه دادن آن !؟ الان ديگه بايد بدانيد چه كساني باحوصله بوده‌اند و چه كسي كم حوصله است!
. پس به عنوان آخرين جمله من به شما: حوصله خودتان را بالا ببريد، بر نحوه پاسخگويي به ديگران و ادبيات حاكم بر نوشتارتان هم دقت كنيد! اين آخرين تذكر دوستان از طرف من حقير به شما بود!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/17
26.gif
103.gif

Last edited:

help

Registered User
لایک‌ها
278
ببخشید این برای کدوم قسمت کشور هست؟

چون شیراز شبانه همه با هم share میشه!

سلام

میترسم اسم شهر بگم و فردا اینجا اوضاع خیکی بشه :دی

منم نزدیک شیراز هستم

شما چه سرعتی گرفتید؟شبانه چه سرعتی دارید؟

الان من 2 تا اکانت دارم
که با 128 شبی 850 مگ و با 1024 تقریبا 2100 مگ دان میزنم (ماشالله):دی

البته از این سرعت اونچنان رضایتی ندارم .. دوست دارم با دو اکانت شبی 5 گیگ بزنم ولی خواب دیدم خیر باشه!!

بالا