• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

farbodjun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز. بد موقع و بدجا مشترک شدی! آسیاتک دیگه افتضاح شده! الان روزانه 128 همون 60-80 هستش و شانه ش هم 12-16 بستن! یعنی شب از 1 به بعد اینترنت دایال آپ+ داری!البته اون سری من زنگ زدم پشتیبانی، گفته تا 2-3 هفته آتی قراره پنهای باند به شدت افزایش پیدا کنه و سرعتا چه روزانه و چه شبانه خیلی خوب میشه! ولی اینا معلوم نیس چند درصد حرفشون راسته! خدا میدونه! فعلا که با یک فاجعه کامل به نام آسیاچرت سر و کله میزنیم...
داشتم کامنتای قبلی رو میخوندم، دیدم توام تا همین یکی دو ماه پیش با 128، دانلود 150-160 تجربه میکردی. با این حساب واقعا سرویسش بد شده...حالا یه سوال، آیا تو پیشنهاد میکنی این یک ماه اشتراکم رو به 256 ارتقا بدم تا ببینیم ماه بعد اوضاع چطوره؟الان با 256 سرعت دانلود روز و شب چقدره؟ هزینه ارتقا به 256 چقدره؟مرسی...

Last edited:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
=
دوست عزیز 128 باید اصولا 16 تا دانلود بده حالا شما 60-80 دانلود می کنی شد چرت؟؟؟؟!!!!!
من الان پیشگامان دارم با 128 حدود 16 دانلود میده !
در ضمن دایال آپ در بهترین حالت 7-8 تا دانلود میده نه 12-16 !
دوست عزیز!
فک کنم برای بار 8م هست که تو همین تاپیک آسیا... تک دارم اینو میگم!
کسی که 128 با محدودیت ترافیک حجمی ماهانه رو از یه شرکت خصوصی میگیره، به این علت میگیره که سرعت بالا داشته باشه! وگرنه اگه بخواد سرعتش سرعت اسمی باشه دیوااانه نیست و میره از مخابرات میگیره که هم نامحدوده، هم ماهی 9 تومنه (نه اینکه ماهی 18 تومن الی 20 تومن با توجه به مالیات و کوفت و... برای 5گیگ در ماه بده).
در ضمن چرن بودنش فقط به خاطر سرعت نیست! اینو بارها گفتم! پینگش به شدت بالاست این مجموعه!
برام عجیبه که شما 128 با این سرعت دارین و دم نمیزنین! چون این شرایطی که شما میگین ستمه! فکری به حال خودتونو سرویستون کنین خدایی
اگه شما دقت به میکردین گفتم دایال آپ+ یعنی کمی از دایال آپ بهتر! آندِر استند شد انشالله؟ :دی

داشتم کامنتای قبلی رو میخوندم، دیدم توام تا همین یکی دو ماه پیش با 128، دانلود 150-160 تجربه میکردی. با این حساب واقعا سرویسش بد شده...حالا یه سوال، آیا تو پیشنهاد میکنی این یک ماه اشتراکم رو به 256 ارتقا بدم تا ببینیم ماه بعد اوضاع چطوره؟الان با 256 سرعت دانلود روز و شب چقدره؟ هزینه ارتقا به 256 چقدره؟مرسی...

آره بابا! من سرعت 200-220 هم داشتم بعد اومد پایین رو 140-150 حالا هم که... خدا میدونه تا کجا میخواد پیش بره!
واللا راجع به 256 نمیدونم ولی من واسه تحمل شبانه تو این چند وقت موقتا به 2048 آپگرید کردم سرعت دانلودم 120 بود، الان تا نزدیک 180 هم میرسه (ولی به 256 که سرعت اسمیشه تا حالا نرسیده)
دیگه خودت تصمیم بگیر چیکار کنی! (هرچند من چشمم آب نمیخوره...).

Last edited:

farbodjun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
=
آره بابا! من سرعت 200-220 هم داشتم بعد اومد پایین رو 140-150 حالا هم که... خدا میدونه تا کجا میخواد پیش بره!
واللا راجع به 256 نمیدونم ولی من واسه تحمل شبانه تو این چند وقت موقتا به 2048 آپگرید کردم سرعت دانلودم 120 بود، الان تا نزدیک 180 هم میرسه (ولی به 256 که سرعت اسمیشه تا حالا نرسیده)

راستش من خیلی وقته شبا دانلود نمیکنم. سرعت دانلود روز واسم مهمه. الان با 2 مگش تو روز با چند دانلود میکنی؟ همین120 تا 180؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوست عزیز 128 باید اصولا 16 تا دانلود بده حالا شما 60-80 دانلود می کنی شد چرت؟؟؟؟!!!!!
من الان پیشگامان دارم با 128 حدود 16 دانلود میده !
در ضمن دایال آپ در بهترین حالت 7-8 تا دانلود میده نه 12-16 !

دایال آپ هزگز بالا تر از 7 دانلود نمیده . چون مودم 56 کیلوبیتی هست .:blush:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
=
دوست عزیز!
فک کنم برای بار 8م هست که تو همین تاپیک آسیا... تک دارم اینو میگم!
کسی که 128 با محدودیت ترافیک حجمی ماهانه رو از یه شرکت خصوصی میگیره، به این علت میگیره که سرعت بالا داشته باشه! وگرنه اگه بخواد سرعتش سرعت اسمی باشه دیوااانه نیست و میره از مخابرات میگیره که هم نامحدوده، هم ماهی 9 تومنه (نه اینکه ماهی 18 تومن الی 20 تومن با توجه به مالیات و کوفت و... برای 5گیگ در ماه بده).
در ضمن چرن بودنش فقط به خاطر سرعت نیست! اینو بارها گفتم! پینگش به شدت پایینه این مجموعه!
برام عجیبه که شما 128 با این سرعت دارین و دم نمیزنین! چون این شرایطی که شما میگین ستمه! فکری به حال خودتونو سرویستون کنین خدایی
اگه شما دقت به میکردین گفتم دایال آپ+ یعنی کمی از دایال آپ بهتر! آندِر استند شد انشالله؟ :دی

سلام دوست عزیز. :p

البته انتظار شما از سرعت بالای 100 با 128 کاملا ب ه جا هست و اینکه شرکت خصوصی به چه منظوری میگیرید.

اما خب. این یادتون باشه. اگر خط 5 نفر که شیر هستند و سرعت آنها به ترتیب 128. 256 و 512 هست و برست آنها رو 2 مگ بسته شده..
بخواهد سرعت دانلود بدهد.. قاعدتا اونی که 512 داره بیشتر از شما که 128 داری از چهنای باند بهره می بره ! پارس آنلاین نمونه بارز هست.
من 128 ش رو تست کردم.. تا 120-130 حداکثر دانلود میده. 256 از 170 تا 210 حد اکثر. ( 256 رو من 5 سال داشتم ) 512 هم که 1 ماه داشتم ( الانم دارم اما رو 1 مگ بستمش به خواست خودم ) تا 350 دانلود میداد.

اگر اینطوری نباشه..که شرکت چه سودی بکنه ؟ 128 و 512 هردو تو یه رنج سرعت باشند ؟ دیگه که میره سرویس چالاک بخره ؟ :blush:

در ضمن همینطور که گفتید گفتن مشکل پهنای باند هم دارند تازه با این شرایط شما 60 تا میگیرید. انقدر ناراحت نباشید.

دوما فکر کنم اشتباهی گفتید که پینگش خیلی کمه:rolleyes: چون پینگ کمتر بهتره ! نه بالاتر :cool:

Good Luck bro

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام help عزيز
1.gif

512 نامحدود 17 تومن ؟
blinksmiley.gif

اصلا نامحدودم هیچی. اینجارو ببینید. شاید من اشتباه متوجه شدم!
attachment-203105d1347426040-niezcsm8hjupaol8c7dd.jpg
. من ديشب هر سه فايل ليست قيمت‌هاشون را گرفتم (Zip بود) اين تصويري كه دوستمون گذاشته را هم ديدم و برام جالب بود! احتمالن اشتباه چاپي ...

. ولي در كل قيمت 512kbps سه ماه آن كه با ترافيك ماهي 1 گيگ (=3گيگ در سه ماه) است و قيمت كلي 15,000 تومان است. به ظاهر خيلي عاليه! اگر چه ماهي 1 گيگ به معني واقعي كمه! اين يعني روزي ~34MB بيشتر نبايد دنلود كنيد(وب گردي/چك ايميل/مسنجر/صحبت صوتي يا تصويري) كه خوب اصلن نميشه!!!! پس بايد حجم بخريد! قيمت حجمي 2,000تومان هم نسبتن خوبه! فرض كه شما 6 گيگ اضافه = 6x2,000 برابر 12,000 بخري و كل جم را برساني به 9 گيگ براي سه ماه (ماهي 3 گيگ و روزي 100MB) كل هزينه شما ميشه 12,000+15,000=27,000 كه باز هم عاليه! در كل بر اسا سرعت 512 كه داريد مي‌گيريد و حجم متغييري كه مي‌توانيد بخريد، قيمتش خوبه فقط اميدوارم سرعتشان هم خوب باشه و از اون مهمتر يكنواختي در سرعت ارائه شده داشته باشند!

. براي كنترل سرعت روزانه (چون حجم كم داري مي‌گيري!) به غير سايت خودشان براي اينكه همواره جلوي چشمتان باشه!!! از يك برنامه ساده و مجاني Network Monitoring همانند NetMeter استفاده كنيد. يا يكي ديگه از اين برنامه‌ها كه در اين لينك توضيح داده‌ شده‌اند: http://www.techsupportalert.com/best-free-download-upload-meter.htm

. بهتره همين ابتدار كار يكهو 6ماه يا 1 ساله نگيريد! پيشنهاد من همين 3 ماهش است! تا اگر در وسطاي كاريا اواخرش تغيير سرعتي رخ داد زياد ضرر نكرده باشيد و براي سري بعدش هم باز 3 ماهه بگيريد ...!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/22
26.gif
103.gif

help

Registered User
لایک‌ها
278
سلام help عزيز
1.gif

. من ديشب هر سه فايل ليست قيمت‌هاشون را گرفتم (Zip بود) اين تصويري كه دوستمون گذاشته را هم ديدم و برام جالب بود! احتمالن اشتباه چاپي ...

. ولي در كل قيمت 512kbps سه ماه آن كه با ترافيك ماهي 1 گيگ (=3گيگ در سه ماه) است و قيمت كلي 15,000 تومان است. به ظاهر خيلي عاليه! اگر چه ماهي 1 گيگ به معني واقعي كمه! اين يعني روزي ~34MB بيشتر نبايد دنلود كنيد(وب گردي/چك ايميل/مسنجر/صحبت صوتي يا تصويري) كه خوب اصلن نميشه!!!! پس بايد حجم بخريد! قيمت حجمي 2,000تومان هم نسبتن خوبه! فرض كه شما 6 گيگ اضافه = 6x2,000 برابر 12,000 بخري و كل جم را برساني به 9 گيگ براي سه ماه (ماهي 3 گيگ و روزي 100MB) كل هزينه شما ميشه 12,000+15,000=27,000 كه باز هم عاليه! در كل بر اسا سرعت 512 كه داريد مي‌گيريد و حجم متغييري كه مي‌توانيد بخريد، قيمتش خوبه فقط اميدوارم سرعتشان هم خوب باشه و از اون مهمتر يكنواختي در سرعت ارائه شده داشته باشند!

. براي كنترل سرعت روزانه (چون حجم كم داري مي‌گيري!) به غير سايت خودشان براي اينكه همواره جلوي چشمتان باشه!!! از يك برنامه ساده و مجاني Network Monitoring همانند NetMeter استفاده كنيد. يا يكي ديگه از اين برنامه‌ها كه در اين لينك توضيح داده‌ شده‌اند: Best Free Download-Upload Meter

. بهتره همين ابتدار كار يكهو 6ماه يا 1 ساله نگيريد! پيشنهاد من همين 3 ماهش است! تا اگر در وسطاي كاريا اواخرش تغيير سرعتي رخ داد زياد ضرر نكرده باشيد و براي سري بعدش هم باز 3 ماهه بگيريد ...!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/22
26.gif
103.gif

سلام مرد

راستش دلم طاقت نیورد و امروز رفتم و سرعت

2مگ با حجم 6 گیگ سه ماهه + شبانه رایگان گرفتم (3 ماهه 6 گیگ شد 27000 تومن)

و یه چیزه خیلی جالب اینکه صبح درخواست دادم و تا عصر وصل شد

سرعت 2 مگ روزانه با تست دانلود منیجر تقریبا 600 کیلو سرعت داشت ..

حالا میخوام شبانه هم تست بزنم و ببینم 2 مگ شبانه چه سرعتی داره!!

منه طمع کار از شدت و هیجان این سرعت رفتم کلی نرم افزار و فیلم تو دانلود منیجر به حالت آماده باش گذاشتم که اگر 600 تا شب سرعت بده کم نیاره

حدودا 8 گیگ دانلود میکنم (خدا بده برکت)

امشب واسه خاطر سرعت شبانه بیدار میمونم و عکس داغ میگیرم واسه شما :دی

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام help عزيز
1.gif

...

...
. به به! به به! بلا به دور و چشم زخم و ... هم به همچنين!! خيلي هم عالي! مباركه ... آقا لطفن از امضاي من روش صحيح تست پينگ و سرعت را مشاهده كنيد. البته خوتان به درستي تست سرعت گرفتيد (يعني با استفاده از يك برنامه مديريت دنلود همانند IDM) ولي لطفن براي تست پينگ هم به آن روشي كه عرض كردم تستي بگيريد و اينجا قرار دهيد. در ضمن DNSهاي سريع + ايمني كه معرفي نموده‌ام را هم برروي همه كارت‌هاي شبكه و كانكشنها و مودم خود تنظيم نماييد.

. اون برنامه‌ NetMeter هم چيز عالي هست براي گرفتن تصويرش به همراه IDM يا µTorrent يا ... منتظر نتايج تست عالي شما و تصاويرشان هستيم .... دوباره مبارك باشه و انشاالله
63.gif
براتون همينطوري باقي بماند ... اين سرعت (200KB/s به بالا) حداقل حق مسلم يك كاربر اينترنتي هست بدون توجه به محل زندگي برروي كره زمين!!!!
41.gif

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/22
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
سلام مرد

منه طمع کار از شدت و هیجان این سرعت رفتم کلی نرم افزار و فیلم تو دانلود منیجر به حالت آماده باش گذاشتم که اگر 600 تا شب سرعت بده کم نیاره

سلام :eek:

منظورتون 600 کیلوبایت هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//
اینطوری که معره کست...چیزی که تو ذهن من بود این بود که تا 256 هم به زور بده.. حالا منتظر تست ها هستیم.

بازم مبارک باشه.

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
امروز برای دومین روز متوالی اینترنتم حدود 10 دقیقه قطع شد. چراغ internet روی مودم از سبز به رنگ قرمز درمیاد و send و recieve دیگه ندارم. طبیعیه؟:eek:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام help عزيز
1.gif

. به به! خيلي عاليه!؟ شما رسمن ركورد همه ما را زديد! من از آسياتك ركورد شبي 3.2GB را داشتم (=186KB/s) و در همين اواخر يكي از دوستانم در آسياتك تجربه شبي 6GB داشته! (=349KB/s) .... ولي فكر كنم شما با توجه به سرعت 922KB/s ديشب چيزي حدود 15GB گرفتيد!؟؟؟! آره!؟
113.gif
انشاالله همينطور براتون بمونه ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/22
26.gif
103.gif

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
میخوام یه سرویس ای دی اس بگیرم برای جایی
که روزی میخوام 10-20 دانلود کنم
آسیاتک شبانه اش چطوره؟
میشه حساب کرد روش؟
یا برم مخابرات؟
اگه آسیاتک مناسبه چه سرویسش رو بگیرم؟

help

Registered User
لایک‌ها
278
سلام help عزيز
1.gif

. به به! خيلي عاليه!؟ شما رسمن ركورد همه ما را زديد! من از آسياتك ركورد شبي 3.2GB را داشتم (=186KB/s) و در همين اواخر يكي از دوستانم در آسياتك تجربه شبي 6GB داشته! (=349KB/s) .... ولي فكر كنم شما با توجه به سرعت 922KB/s ديشب چيزي حدود 15GB گرفتيد!؟؟؟! آره!؟
113.gif
انشاالله همينطور براتون بمونه ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/22
26.gif
103.gif

سلام مرد

امیدوارم همینجوری بمونه تا دوباره طرف هک اینترنت ماهواره ای نرم ..

تا چند ماه پیش کلا مک ما..هواره ای هک میکردم و از سرعت بالا لذت میبردم

سرعت 1200 کیلو داشتم!! باور نداری؟

بیا اینم عکس یادگاری::دی
88888888888.JPG

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
راستش من خیلی وقته شبا دانلود نمیکنم. سرعت دانلود روز واسم مهمه. الان با 2 مگش تو روز با چند دانلود میکنی؟ همین120 تا 180؟

راستشو بخوای من سرعت دانلود سرویس 2 مگم حدود 160-190 هستش. البته الان یه فایل از مایکروسافت جهت دانلود و تست گذاشتم که نمیدونم چرا ولی سرعت بین 90 تا 180 نوسان داشت!

اگر اینطوری نباشه..که شرکت چه سودی بکنه ؟ 128 و 512 هردو تو یه رنج سرعت باشند ؟ دیگه که میره سرویس چالاک بخره ؟ :blush:

در ضمن همینطور که گفتید گفتن مشکل پهنای باند هم دارند تازه با این شرایط شما 60 تا میگیرید. انقدر ناراحت نباشید.

دوما فکر کنم اشتباهی گفتید که پینگش خیلی کمه:rolleyes: چون پینگ کمتر بهتره ! نه بالاتر :cool:

Good Luck bro

1- خب اونو رو روی تایم شبانه در واقع اعمال میکنن! که ملت انگیزه برای سرویس چالاک و کیمیا داشته باشن!

2- آره من قاطی کردم! :دی اول اومدم بگم سرعت لود صفحات به شدت پایینه، بعد فک کردم بهتره با ادبیات مرتبط بنویسم، در نتیجه قاطی پاتی شد! ممنون از تذکرت اصلاحش کردم ;)

سلام مرد

ساعت 2:10 بامداد :دی

اینجا ایران هست ..

تست از اکانت شبانه خط سبز:

bc36y6ex2tpzwqyu3n2.jpg

بابا دمت گرررررررررررررررم کاش ما هم از این امکانات داشتیم کاکو ;)!
ما تا بخوایم اقدام به دانلود فایل کنیم که شما همه پارت های فایل رو دانلود کردی رفته! =))
خوش به حالت
ولی یه چیزی جالبه (و البته امیدوارم تا آخرشم برات جالب بمونه) اونم اینه که سرعت دانلود شبانه ت یک و نیم برابر روزانه س :دی (روزانه 4.8 مگابیت بر ثانیه، شبانه 7.3 مگابیت بر ثانیه) :دی

یه کاری میکنی؟ برو تو سایت speed.net یه تست سرعت بذار! نه به خاطر اینکه ببینی سرعتت چقدره! (چون ملاک درستی نیست) میخوام اون نوشته Faster than 99% of Iran یا همچین چیزی رو ببینی همچین حس باحالیه باور کن ;) :p

help

Registered User
لایک‌ها
278
ما تا بخوایم اقدام به دانلود فایل کنیم که شما همه پارت های فایل رو دانلود کردی رفته! =))
خوش به حالت
ولی یه چیزی جالبه (و البته امیدوارم تا آخرشم برات جالب بمونه) اونم اینه که سرعت دانلود شبانه ت یک و نیم برابر روزانه س :دی (روزانه 4.8 مگابیت بر ثانیه، شبانه 7.3 مگابیت بر ثانیه) :دی

سلام مرد

راستش این تکنولوژی و سرعت ها مخصوص شهر ما بوده که زمان های قدیم این امپراطور روم اومد و از شهرمون دزدید :دی
357413_j61p8p.gif

دیشب نمیدونستم چی بگیرم .. چه برسه به امشب .. چیزی حدود 10 گیگ زدم !! به مدت 4 ساعت
82356_58.gif

برم واسه دانلود منیجر امشب برنامه ریزی کنم که چه محصولی واسه شب تا صبح برداشت کنم
127fs4573872.gif

امیدوارم همچین سرعتی نصیب شما دوستان بشه
31.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام help عزيز
1.gif

تا چند ماه پیش کلا مک ما..هواره ای هک میکردم و از سرعت بالا لذت میبردم

سرعت 1200 کیلو داشتم!! باور نداری؟

بیا اینم عکس یادگاری::دی
. چرا باور نكنم عزيز!؟ مگه چيز غريبيه!؟ روز اولي كه من به اين فروم آمدم بخاطر انجمن خيلي عالي ما*هواره و دنلود آفلاين و ... اش بود! يعني حدود 8 سال پيش ما اين كارها را كرده‌ايم!! يادش بخير.....

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ

IgImAx
91/06/23
26.gif
103.gif

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
راستشو بخوای من سرعت دانلود سرویس 2 مگم حدود 160-190 هستش. البته الان یه فایل از مایکروسافت جهت دانلود و تست گذاشتم که نمیدونم چرا ولی سرعت بین 90 تا 180 نوسان داشت!

1- خب اونو رو روی تایم شبانه در واقع اعمال میکنن! که ملت انگیزه برای سرویس چالاک و کیمیا داشته باشن!

2- آره من قاطی کردم! :دی اول اومدم بگم سرعت لود صفحات به شدت پایینه، بعد فک کردم بهتره با ادبیات مرتبط بنویسم، در نتیجه قاطی پاتی شد! ممنون از تذکرت اصلاحش کردم ;)

بابا دمت گرررررررررررررررم کاش ما هم از این امکانات داشتیم کاکو ;)!
خوش به حالت

یه کاری میکنی؟ برو تو سایت speed.net یه تست سرعت بذار! نه به خاطر اینکه ببینی سرعتت چقدره! (چون ملاک درستی نیست) میخوام اون نوشته Faster than 99% of Iran یا همچین چیزی رو ببینی همچین حس باحالیه باور کن ;) :p

سلام. :lol:

خواهش می کنم، راستی با سرعت 4.5 مگ و سند نصف حدودا می شوید Faster Than 89% of iran به 99 نمیرسه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
خب... خواستم چیزی نگم دیدم واقعا تعداد معترض ها زیاده...

جناب Koosha_Raisi و masouud

به طور خلاصه لطف کنین لحن صحبتتون رو درست کنین. اگر یه کاربری باهاتون بحث می کنه ، اینجا جای جواب دادن و بحث نیست... بحثاتون رو تو پی ام ادامه بدین !

امیدوارم دیگه موردی نبینیم.

بالا