• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
باشه متری 250 میلیون تومن میدیم میخوای؟ :پی (اصلاحش کردم مرسی که گفتی)

واقعا؟ خب یعنی چی؟ یعنی پینگ دایال آپ از ADSL پایینتره؟ مگه میشه؟
یعنی کسی که سرویس 128 داره با اونی که 2048 داره سرعت باز کردن صفحاتشون لزوما فرق نداره؟ نه بابا مگه میشه؟ پینگ دایال آپ 150 تا 200؟ عمرا!

(من امروز دارم انصراف میدم. فعلا تا فک کنم 2-3 هفته دیگه خداحافظ)

نه منظور من رو نفهمیدید.

میگم پینگ دایال آپ باید بین 150 تا 200 باشه و هست. تو ایران رو نمیگم. حقیقت اینه.... پینگ ADSL و سرویس Cable هم از 15 تا 40.
اینجا پینگ ADSL ما از دایال آپ بیشتره. منظور من این بود.

نخیر. اونی که تو آمریکا از دایال آپ استفاده می کنه سرعت باز کزدن صفحاتش ازADSL شما بیشتره. خیالتون راحت.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

حقیقت تلخه نه ؟ :rolleyes:

خیلی از ایرانیها نمیدونند اون ور چه خبره.

ADSL نوعی اتصال به اینترنت پیش پا افتاده است که فقط برای مشترکینی که از خط مسی رنج می بنرد استفاده می شه که تا 16 مگ بهشون Access بده.

اینترنت خانگی اون ور Cable نام داره با خط فیبر نوری... که کانال های تلوزیونی رو هم ساپورت می کنه. همونی که وزیر محترممون 3 سال پیش قول اومدنش به ایران رو رو خط های فیبر دادند.. اما فعلا رو فیبر ADSL هم نمیدند چه برسه به کیبل:D. از 128 تا 1 Gbps. تعرفه ها اون ور از 10 مگ به بالا شروع میشه. برای Cable. مثلا 60 مگ نا محدود هست حدود 35 یورو.
این قیمت مال یکی از ISP های سوئد هست که همینطور که می دونید بعد هلند پر سرعت ترین اینترنت اروپا رو داره و بین 10 کشور برتر جهان ا نظر اینترنت.

3g که اینجا تازه اومده با قیمت خون باباشون. باز هم تکنولوژی تقریبا منسوخ شده ست.

وایمکس که اونور وجود نداره.
مودم جیبی هم همینطور ! چون همه تو سیمکارتشون اینترنت دارن.

راستی. من ترکیه بودم اینترنت هتل 17 مگ بود با تست من و پینگ 4.2.2.4 ... 18ms
راستی اگر حرف من کمی عجیب میاد تو ویکیپدیا یه سرچ بزنید. پینگ دایال آپ رو خودتون پیدا کنید.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
داداش من سرعت کل کشور ها رو می دونم یه زمانم همشونو حفظ بودم. منظورم از این ( :blink: ) اینه که آمریکا کلا دایال آپ نداره. توی کشور های پیشرفته کلا دایال آپ حذف شده و زیر 512 رو اصلا اینترنت حساب نمی کنن.

به خدا من فقط مثال زدم.

help

Registered User
لایک‌ها
278
پینگ !! فینگ !! جینگ !! مینگ !!

اگر بابا اجنبی اینترنت 10 مگ و پینگ 10ms داره چه قایده !!

نه فیلم میگیرن .. نه ویندوز .. نه نرم افزار های کپی .. چه فایده؟!

لذت از آن ماست

با اینترنتشون بیشتر فی..س بوک و تماس تصویری استفاده میکنن

البته وقتی آفلاین داشتم میدونستم یک چیز دانلود میکنن اونم به صورت flv و wmv
grin.gif

با شبانه رایگان و اینترنت کوفتی ایران صفاش بیشتره
itachitrollfaceplz.png

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
پینگ !! فینگ !! جینگ !! مینگ !!

اگر بابا اجنبی اینترنت 10 مگ و پینگ 10ms داره چه قایده !!

نه فیلم میگیرن .. نه ویندوز .. نه نرم افزار های کپی .. چه فایده؟!

لذت از آن ماست

با اینترنتشون بیشتر فی..س بوک و تماس تصویری استفاده میکنن

البته وقتی آفلاین داشتم میدونستم یک چیز دانلود میکنن اونم به صورت flv و wmv
grin.gif

با شبانه رایگان و اینترنت کوفتی ایران صفاش بیشتره
itachitrollfaceplz.png

آیا می دانستید راه های زیادی برای دور زدن پلیس کپی رایت وجود دارد ؟ :eek:

در ضمن کسی مثل احمق ها اونجا فیلم دانلود نمیکنه دوست من. مثل اینکه اصلا خبر نداریا :D:D:blush:

اونجا با همون سرویس کیبل هر فیلمی رو بخواهند Stream میکنند از طریق خود تلوزیون به صورت فول اچ دی. هر فیلمی..بدون محدودیت یا پرداخت.

اونجا یک سری شرکت ها هستن که یه دستگاهی می فروشن که اسم سرویسش و دستگاهش یادم رفته. یه دستگاه جعبه مانند... مثلا ماهی 15-20 دلار اشتراک می گیرند. تمام فیلم ها براتون آنلاکه میتونید ببینید.

از طریق همین کیبل. از خود تلوزیون... اینجا شما چقدر پول اینترنت با پینگ بالاتر از دایل آپ میدید ؟ من که دارم 40 تومن میدم. اونجا با این قیمت میتونم 30 مگ نا محدود بگیرم. با 40 کانال تلوزیونی Unlock شده.

این حرفا دیگه معنا نداره که مثل ما بعد 5 روز یک فیلم بگیرند.. در ضمن بازی آنلاین چی...................................................................

الان ماشین IX - 35 که در حال حاضر 90 میلیون هست و قبل تورمات 56 میلیون بود... اون ور آب هست 18000 دلار.
پورش کاررا از 80000 دلار... بنز مثلا از 30000 دلار شروع میشه.

اونجا کسی iPhone ، 850 دلاری نمیخره ! میره لاکشو که با اوپراتور خودش مثلا t....Mobile کار می کنه رو می خره 100- 150 دلار. اینجا با 150 دلار دسته ** هم به آدم نمیدن :)

ببخشید بابت آف تاپیک.

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان:11:
لطفا هر روز یا هر چند روز یکبار از طریق قسمت ثبت شکایت و صدای مشتریان آسیاتک پیام بفرستید براشون تا ساعت شبانه را به1-9 افزایش بدهند و برای ارائه ندادن سرویسهای نامحدود برنزی از طرف شیراز شکایت بفرستید
من که هر روز پیام را میفرستم براشون
این طرفی که شکایت را پیگیری میکنه و تماس میگیره میگه هر چی درخواست ها بیشتر باشه بهتره و زودتر اعمال میکنن

شیراز نامحدود برنزی نمیده چون به ضررشون هست و میخوان سرویسهای گرون نامحدود طلایی را بکنن تو پاچه ملت! یا برای مشترک جدید ارائه میده!

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
دوستان:11:
لطفا هر روز یا هر چند روز یکبار از طریق قسمت ثبت شکایت و صدای مشتریان آسیاتک پیام بفرستید براشون تا ساعت شبانه را به1-9 افزایش بدهند و برای ارائه ندادن سرویسهای نامحدود برنزی از طرف شیراز شکایت بفرستید
من که هر روز پیام را میفرستم براشون
این طرفی که شکایت را پیگیری میکنه و تماس میگیره میگه هر چی درخواست ها بیشتر باشه بهتره و زودتر اعمال میکنن

شیراز نامحدود برنزی نمیده چون به ضررشون هست و میخوان سرویسهای گرون نامحدود طلایی را بکنن تو پاچه ملت! یا برای مشترک جدید ارائه میده!

یه شکایت ارسال کردم که چرا استان فارس شبانه از 2 تا 8 هست ولی تهران 1 تا 9

مگه خون مردم تهران رنگینتره ؟ !

@حامد@

Registered User
لایک‌ها
71
پیرو انتقادی که ارسال کردم ، تماس گرفتند از اسیاتک باهام و مسئولشون گفت که این تایم رو خود مخابرات منطقه خودتون مشخص کرده . اونا گفتند از این ساعت تا این ساعت در اختیار شما هست واسه تایم رایگان . گفت که اونا ( اسیاتک ) مشخصا دوست داره که استان فارس هم مثل تهران 1 تا 9 رایگان باشه ولی خب مخابرات خود منطقه شما هست که این محدودیت رو ایجاد کرده !

قضیه اینطوری هست .

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام l3est عزيز
1.gif

داداش من سرعت کل کشور ها رو می دونم یه زمانم همشونو حفظ بودم. منظورم از این (
blinksmiley.gif
) اینه که آمریکا کلا دایال آپ نداره. توی کشور های پیشرفته کلا دایال آپ حذف شده و زیر 512 رو اصلا اینترنت حساب نمی کنن.
. بعله!!! ديال آپ دارند مثل شير!!! متاسفانه هنوز جاهايي هست كه نه ADSL نه Cable Internet و نه ... در خود همين آمريكا رسيده باشه!!! اين اتفاق بيشتر در شهرهاي دور از شهر‌هاي اصلي و حومه‌ها هست و نه شهرهاي اصلي هر ايالت! ميدانيد كه كلن آمريكا كشوري پهناوره!!! و تعدادي از مردم از شهرهاي اصلي به دلايل مشكلات فراواني كه دارند به حومه ها فراري مي‌شوند و در اينجاست كه ديگه اون سرويس‌هاي عالي كمياب مي‌شوند. از طرف ديگه اطلاعات عموميشون هم اصلن در حد ما ايراني‌ها نيست كه!!
16.gif
مثلن وقتي براي 3 تاشون از راه برنامه Teamviewer قصد درست كردن سيستمشون را داشتم، اصلن از اينكه بشه از راه دور نشانه گر موسشون را تكان بدم براشون خيلي بعيد و عجيب بود! در حالي كه حداقل اكثر ايراني‌ها ديگه تا حدودي با چنين چيزايي آشنايي دارند يا حداقل در مورد انواع اينترنت وسرعتشون سوالاتي مي‌پرسند. در چنين حالتي نتيجه چي ميشه! اين:

. هنوز 3 تا 3.5 ميليون نفر دارند از ديال آپ AOL استفاده مي‌كنند (معرفي و توضيح در مورد اين كمپاني http://en.wikipedia.org/wiki/Aol) و هنوز 3 ميليون نفر هرروز صداي You've got mail را مي‌شنوند! اين هم آمارش و لينك‌هاي مختلفش! در يكي از لينكها رييس بخش تحريريه از كارمندش خواسته ببينيه آيا هنوز ديال آپ در آمريكا زنده هست يا نه!؟ (ببيني چقدر اطلاعات عموميشون بالاست) ... آخرش طرف مجبور ميشه 9.9$ بده و يك اكنت AOL بگيره تا به بخش گفتگوي عمومي اين سرويس دسترسي پيدا كنه و ببينه چند نفر عضو داره!؟

aol-2q12-subscribers-chart-570x446.gif

. جالبه كه اين كاربران خبر ندارند كه با پرداخت ماهي 40$ ميتوانند اينترنت دوطرفه ما*هوا*ره‌اي خريداري كنند!!!؟؟؟ Rural High-Speed Internet Service - HughesNet Satellite Internet و ... اين يك نمونه بود! همهجاي آمريكا هم ماهواره‌ها پوشش اينترنتي و تلوزيوني دارند... (همون سال 2004 كه عضو اين فروم شدم داشتم جستجو مي‌كردم ببينم DirectTV آمريكا در خاورميانه هم سرويس داره يا نه!!؟؟ از بس كه قيمتهاش كم و عالي بود)

. همچنين در آمريكا دوستاني دارم(بازي آنلاين) كه سرعتشان حداكثر 100KB/s بيشتر نبود و گه گاهي هم افت سرعت داشتند يا كلن قطع مي‌شدند! ولي خوب پينگشون زير 30 بود و همه سايتي هم رويشان باز و ...! يكي ديگه از دوستانم همين 2 ماه پيش تازه از شر وايرلس (در منطقه آنها خبري از اينترنت سيمي نبود!!! كه همين خيلي باعث بروز مشكل و قطع شدن و ... ميشد) خلاص شدند و براشون فيبر نوري كشيدند! (يك انقلاب بود براشون!!!) جالبه كه اكثر اين‌هاي كه خارج و دور از شهر‌هاي بزرگ هستند يك يا دو عدد موتور برق هم دارند چون برق رفتن و قطع شدن برق امري عادي شده!!!!!!! اما خوب در شهر‌ها بزرك و اصلي هر ايالت اينترنت‌هاي خفن هم زياده! دوتا از اقوام ما در دو شهر مختلف هستند و رشته كاريشون هم برنامه نويسي هست. هر دوشون اينترنتي بالاي 25Mbps دارند!

. آماراي كه خيلي وقت پيش از دوستان بازي آنلاينم گرفتم (8 كشور مي‌شد) نپال از همه بدتر بود كه باز هم وضعش از ما خيلي بهتر بود! آمريكا(در شهرهاي بزرگش) و كانادا و ژاپن خيلي عالي بودند. آلمان هم خيلي خوب بود و...

. موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/27
26.gif
103.gif

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18
ساعت شبانه هاشون تغییر کرده؟
الان ساعت یک و نیم شبه،من با اشتراک 128 دارم با سرعت 70-80 دانلود می کنم:blink:

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دوستاني كه بازي‌هاي آنلاين انجام مي‌دهند، مطلبي را جديدن در اينترنت ديدم كه وقتي در فروم خودمان جستجو نمودم، كسي در موردش صحبت نكرده بود! يك روش و يك برنامه هست كه با اعمال تغييري در تنظيمات شبكه و TCP/IP ويندوز، ادعا دارد كه پينگ شما را براي بازي كمتر خواهد نمود!؟ اصل مطلب و توضيحاتش را در اينجا قرار دارم: http://forum.persiantools.com/t300932.html

. من كاربر آسياتك هستم ولي براي من توي يكي از بازي‌ها آنچنان تفاوتي ايجاد نكرد و هنوز وقت نكرده‌ام روي بقيه‌اشان هم تست كنم! اما شايد براي شما پاسخ دهد! اگر تست نموديد، لطفن نتيجه را در همان تاپيك اعلام كنيد و نه اينجا! ممنون ...

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/06/28
26.gif
103.gif

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
ساعت شبانه هاشون تغییر کرده؟
الان ساعت یک و نیم شبه،من با اشتراک 128 دارم با سرعت 70-80 دانلود می کنم:blink:

جدّی؟
فک کنم فقط منتظر من بودن که انصراف بدم! :پی
(الان با اینترنت وایرلس همسایه (با اجازش) وصل شدم)

Vulcan

Registered User
لایک‌ها
18

جدّی؟
فک کنم فقط منتظر من بودن که انصراف بدم! :پی
(الان با اینترنت وایرلس همسایه (با اجازش) وصل شدم)

کم کم سرعت دوباره اومد پایین تا ساعت تقریبا" 3 که رسید به 18-17
امشب که سرعت نهایتا" میشه 15

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
این چه وضعشه!! :eek: مگه 1 تا 9 رایگان نیس ؟

از ساعت 3 یه چیزی گذاشتم واسه دانلود
الان پا شدم دیدم دانلودد کرده ولی از حجمم کم کرده قشنگ!!!

چرا ؟؟؟؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
این چه وضعشه!! :eek: مگه 1 تا 9 رایگان نیس ؟

از ساعت 3 یه چیزی گذاشتم واسه دانلود
الان پا شدم دیدم دانلودد کرده ولی از حجمم کم کرده قشنگ!!!

چرا ؟؟؟؟

کسی اطلاعی نداره ؟

واقعا؟ عجیبه!
البته این سرعتای داغون اینا به اسطهلاک سیستم نمی ازه به نظرم
خبری نیس سایتشون رو چک کردم، خبر جدید مبنی بر تغیرر تایم رایگان نبود!
زنگ بزنین پشتیبانی اگه جواب نگرفتین زنگ بزنین صدای مشتری!

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
واقعا؟ عجیبه!
البته این سرعتای داغون اینا به اسطهلاک سیستم نمی ازه به نظرم
خبری نیس سایتشون رو چک کردم، خبر جدید مبنی بر تغیرر تایم رایگان نبود!
زنگ بزنین پشتیبانی اگه جواب نگرفتین زنگ بزنین صدای مشتری!

زنگ زدم به پشتیبانی میگم من ساعت هفت و نیم صبح چک کردم و نسبت به حجمی که ساعت 3 یعنی 4 ساعت و نیم قبلش داشتم ، حجمم کم شده فلان مقدار! میگه آاقا مگه اصلا همچین چیزی میشه ، نرم افزار ما هوشمنده!!

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
زنگ زدم به پشتیبانی میگم من ساعت هفت و نیم صبح چک کردم و نسبت به حجمی که ساعت 3 یعنی 4 ساعت و نیم قبلش داشتم ، حجمم کم شده فلان مقدار! میگه آاقا مگه اصلا همچین چیزی میشه ، نرم افزار ما هوشمنده!!

خب شما ریز مصرفتون رو چک کم ببین از چه ساعتی تا چه ساعتی چقدر حجم دانلودتون بوده، چقدرش محاسبه شده (اینا چهار ستون آخر بود فک کنم)

بالا