• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
خب شما ریز مصرفتون رو چک کم ببین از چه ساعتی تا چه ساعتی چقدر حجم دانلودتون بوده، چقدرش محاسبه شده (اینا چهار ستون آخر بود فک کنم)

ایناهاش!

من سرویس 5 گیگ در ماهم ، که شب ها رایگانه مثلا
الان ساعت یک و چهل دقیقست که داره دانلود میکنه ولی از حجمم داره کم میشه!!!!!!!!!!

Helpax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
کلاً یک توصیه واسه کسایی که قصد خرید دارن: از همه نظر آشغاله.

حتی واسه دانلود از مخابرات بگیرید، سرعتتون 10 برابر هم میشه.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
ایناهاش!

من سرویس 5 گیگ در ماهم ، که شب ها رایگانه مثلا
الان ساعت یک و چهل دقیقست که داره دانلود میکنه ولی از حجمم داره کم میشه!!!!!!!!!!
عجــــــــب!
خب یه تماسی با پشتیبانی بگیر (همون نصف شب) بهشون بگو بررسی کنن.
صبح هم یه تماس با صدای مشتری بگیر و کاملا تیریپ شاکی باهاشون حرف بزن! (تاکید میشه کاملا شاکی). اونوقت ممکنه ترتیب اثر بدن!
کلاً یک توصیه واسه کسایی که قصد خرید دارن: از همه نظر آشغاله.

حتی واسه دانلود از مخابرات بگیرید، سرعتتون 10 برابر هم میشه.

اوایل سال خیلی خوب بود (هرچند پینگ بالا رو آسیاتک همیشه خدا داشته و دارد)، اما از یه زمانی به بعد....
صبر ایّوبم آرزوست
واسه همین منم دیگه انصراااف دادم

Omid RKO

Registered User
لایک‌ها
50
دیشب کلا من از ساعت یک به بعد کانکت شدم
حدودا 30 مگ از حجمم کم کرده و به نظر میرسه نسبت به شب گدشته که 700 مگ همون شب ( 1 تا 9 ) ازم کم کزده بود تغیر کرده
حالا امشب هم ببینیم چی میشه

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
افتضاح !
این چه وضعشه !
پینگ سایت های داخل کشور بالا 200 الی 400 هستند !
سرعت باز کردن وب پیچ ها افتضاح !
تیک جمع آوری رو زدم ، رو خط دیگمون فردا اقدام به شرکت دیگه می کنم
2 ماه دارن منو علاف می کنند
ریموت می زنم سرور داخل کشور انگار ریموت زدم رو کاوشگر مریخ تو یه سیاره دیگه !
احمق می گه من راحت ریموت می زنم ، می گم خوب معلومه تو مرکز نشستی !
پشتیبانی هم تعطیل !
می گه وظیفه ما نیست

hamidiri

Registered User
لایک‌ها
7
سلام به همه دوستان
من شیراز هستم و حدود 2 سال نمایندگی فروش آسیاتک رو داشتم که البته شیراز به اسم ارم نت کار می کنه
حدود 4 الی 5 ماه هست دیگه باهاشون کار نمیکنم
اما هنوزم مجبورم جواب یه سری از مشتریایی که بهشون سرویس دادم رو بدم
داستان از اینجا شروع شد که حدود دی و بهمن سال گذشته اینا اومدن یه سری تغییرات بدن تو تجهیزات اما نمیدونم به چه دلیل 2 الی 3 ماه سرویسا برا گیمرا عملا غیر قابل استفاده شد
من خیلی پیگیر شدم برا مشتریام چون 90% گیمر بودن اما به جز اینکه صبر کنید حل میشه جوابی نشنیدم
در نهایت یه سری از مشتریا و خودم درخواست جمع آوری دادیم
بعد حدود 10 روز خبری نشد مجدد تماس گرفتم و گفتن که مخابرات جمع نمیکنه رفتیم مخابرات و متوجه شدیم همه داستان دروغ هست و حتی یکبار هم درخواست ندادن و حتی یکی از دوستان که از پارس آنلاین تقاضا داده بود من شخصا پرینتی رو دیدم که پارس آنلاین 11 بار تقاضا ارتباط داده بود و آسیا تک هر 11 بار با انصراف مشترک پاسخ داده بود
تماس گرفتم و گفتم چیه داستان و منشی شرکت ارم نت گفت که مدیر دستور داده هیچ خطی جمع آوری نکنیم، گفتم یعنی چی مگه زوره من نمی خوام از شما سرویس بگیرم، جوابی جز اینکه من مامورم و معذور نشنیدم
بعضی دوستان خط دیگه داشتن و ADSL از جای دیگه گرفتن و بعضی دیگه هم به اجبار تمدید کردن
حدود عید بود من آنلاین یه سرویس 256 نامحدود گرفتم
3 روز خط من حدود 200KB دانلود میکرد بعد به وضعی در اومد که 1KB هم دانلود نمیکرد دیگه تماس گرفتم و گفتن میخواستی نامحدود نگیری
اول تابستون بالاخره بعد از چند بار رفتن به ارم نت خط رو قطع کردن و من خلاص شدم
اما ضاهرا چند ماه اخیر آسیاتک شیراز باز مشکل پیدا کرده و مدیریت این شرکت باز روند سال قبل رو پیش رو گرفته و رانژه خط رو بر نمیداره
چندین نفر از دوستان مجبور شدن برن سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنن و به گفته کسی که اونجا پاسخ گو بوده روزانه چندین نفر برای شکایت از آسیاتک میرن اونجا
ذوستانی که استان فارس هستن پیشنهاد میکنم به هیچ وجه طرف آسیاتک شیراز که زیر نظر ارم نت هست نرید
چون پشتیبانی عملا نداره و اگه هم جواب بدن بیشتر اعصابتون رو با چرندیاتشون خورد میکنن تا اینکه مشکل حل کنن
و اینکه سرویسشون برا گیم افتضاح هست
و در آخر مدیرش یه همچین آدمی هست که خیلی راحت می گه خط رو قطع نمیکنم مخصوصا زمانی که سرویسشون خراب میشه

help

Registered User
لایک‌ها
278
سلام به همه دوستان
من شیراز هستم و حدود 2 سال نمایندگی فروش آسیاتک رو داشتم که البته شیراز به اسم ارم نت کار می کنه
حدود 4 الی 5 ماه هست دیگه باهاشون کار نمیکنم
اما هنوزم مجبورم جواب یه سری از مشتریایی که بهشون سرویس دادم رو بدم
داستان از اینجا شروع شد که حدود دی و بهمن سال گذشته اینا اومدن یه سری تغییرات بدن تو تجهیزات اما نمیدونم به چه دلیل 2 الی 3 ماه سرویسا برا گیمرا عملا غیر قابل استفاده شد
من خیلی پیگیر شدم برا مشتریام چون 90% گیمر بودن اما به جز اینکه صبر کنید حل میشه جوابی نشنیدم
در نهایت یه سری از مشتریا و خودم درخواست جمع آوری دادیم
بعد حدود 10 روز خبری نشد مجدد تماس گرفتم و گفتن که مخابرات جمع نمیکنه رفتیم مخابرات و متوجه شدیم همه داستان دروغ هست و حتی یکبار هم درخواست ندادن و حتی یکی از دوستان که از پارس آنلاین تقاضا داده بود من شخصا پرینتی رو دیدم که پارس آنلاین 11 بار تقاضا ارتباط داده بود و آسیا تک هر 11 بار با انصراف مشترک پاسخ داده بود
تماس گرفتم و گفتم چیه داستان و منشی شرکت ارم نت گفت که مدیر دستور داده هیچ خطی جمع آوری نکنیم، گفتم یعنی چی مگه زوره من نمی خوام از شما سرویس بگیرم، جوابی جز اینکه من مامورم و معذور نشنیدم
بعضی دوستان خط دیگه داشتن و ADSL از جای دیگه گرفتن و بعضی دیگه هم به اجبار تمدید کردن
حدود عید بود من آنلاین یه سرویس 256 نامحدود گرفتم
3 روز خط من حدود 200KB دانلود میکرد بعد به وضعی در اومد که 1KB هم دانلود نمیکرد دیگه تماس گرفتم و گفتن میخواستی نامحدود نگیری
اول تابستون بالاخره بعد از چند بار رفتن به ارم نت خط رو قطع کردن و من خلاص شدم
اما ضاهرا چند ماه اخیر آسیاتک شیراز باز مشکل پیدا کرده و مدیریت این شرکت باز روند سال قبل رو پیش رو گرفته و رانژه خط رو بر نمیداره
چندین نفر از دوستان مجبور شدن برن سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنن و به گفته کسی که اونجا پاسخ گو بوده روزانه چندین نفر برای شکایت از آسیاتک میرن اونجا
ذوستانی که استان فارس هستن پیشنهاد میکنم به هیچ وجه طرف آسیاتک شیراز که زیر نظر ارم نت هست نرید
چون پشتیبانی عملا نداره و اگه هم جواب بدن بیشتر اعصابتون رو با چرندیاتشون خورد میکنن تا اینکه مشکل حل کنن
و اینکه سرویسشون برا گیم افتضاح هست
و در آخر مدیرش یه همچین آدمی هست که خیلی راحت می گه خط رو قطع نمیکنم مخصوصا زمانی که سرویسشون خراب میشه

منم از آسیاتک استفاده میکنم ..
اینجا به صورت سرقفلی اینترنت آسیاتک(ارم نت) خریدارن!!

راستش سرعت و پشتیبانی تو شهر ما خیلی خوبه ..
الان 1 شرکت جدید به نام خط سبز که میگن از زیر شاخه های صبانت هست شروع به فعالیت کرده ..
سرعت و قیمت مناسب تر نسبت به آسیاتک

2 سال که از آسیاتک سرویس میگیرم .. قبلنا زیاد قطعی داشتیم ولی الان 1 سالی میشه حل شده

امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
تنها مشکل آسیاتک قیمت هاشونه .. و تازگی ها واسه شبانه محدودیت حجمی گذاشتن(خدا ازشون نگذره)

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
سلام دوستان
سرعت دانلود سرویسهای 1024 و 2048 برابره یا نه؟
روزانه و شبانه

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام دوستان عزيز
1.gif

. دو خبر خوب:

. سايت گوگل داراي DNS IPv6 شد! پست آموزش DNS را به روز نمودم و IPv6 گوگل را در آن هم وارد نمودم. روش اتوماتيك تغيير دادن DNS توسط يك برنامه كوچك هم در آن پست قرار داده‌ام تا دوستان نا آشنا با بحث شبكه و .. به راحتي از آن استفاده نمايند. ولي مثل هميشه آموزش دستكاري شبكه هم براي يادگيري دوستان مبتدي قرار داده شده تا هم نكات ابتدايي را يادگرفته و از اين پس خودشان انجام دهند و هم بدون نياز به وجود كسي يا برنامه‌اي، در همه جا توان اعمال تغييرات را براي افزايش ايمني سيستم داشته باشند.

توضيح واضحات!: تغيير DNS هم بخشيش به افزايش بخشي از توانايي سرعت شبكه مربوط مي‌باشد و هم از جهتي به امنيت آن مربوط مي‌باشد. اگرچه بخش امنيتش براي همه پررنگتر ومهم‌تر است. به همين دليل هم است كه پست آموزش DNS را در آزمايشگاه ويروسم قرار داده‌ام. از همين هفته هم كه سايت virustotal توسط كمپاني گوگل خريداري شده (لطفن جهت لينك منبع و خبر به همان تاپيك مراجعه نماييد) شايد در آينده شاهد باشيم كه گوگل يكي از ايمنترين سرويس دهندگان اينترنتي خواهد بود.

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/05
26.gif
103.gif

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام. دوستان تهرانی کسی می تونه بره تو کنترل پنلش؟ منظورم این صفحه است. الان چند روزه که نمی تونم برم داخلش!

پ.ن: همین الان درست شد! :عجیب

Last edited:

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
آسیا تک ، گند زده !
یه مشکل بود ، کلی درگیری ! حل شد !
سرویس رو تمدید کردیم !
یعنی به بدبختی و کلی فحش حل شد ! مشکل از سمت خودشون هم بود !
الان ، سرعت ها واقعی شده ، یعنی 1 مگ دارم ! 100 بیشتر دانلود نمی ده ( حجمی )

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام l3est عزيز
1.gif

با ویندوز 8 سرعت دانلودم رفت رو 200
ohno-smiley02.gif
. سرعت كدام اكنت!؟ شبانه يا روزانه!؟ بعدش سريع برگشتي روي 7 ببيني چطوره!؟ چون بعضي روزها در اكنت روزانه سرعت ميتونه خيلي متغيير بشه و زياد هم اتفاق افتاده! تا چند ساعت دقيقن 65KB/s بوده و بعد يكهو چند ساعت شده 200 .....!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/06
26.gif
103.gif

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام l3est عزيز
1.gif

. خب! پس ببين با ويندوز 8 در شب چطور دنلود مي‌كنه!؟ چون اين حالا ميتونه جزو اون اتفاقاتي باشه كه ممكنه روزانه را فعلن براي شما زياد كردن و اتفاقي با نصب ويندوز 8 يكي شده! (ويندوز ديگري هم داريد!؟) اما اگر شبانه هم تغييري ديديد اونوقت شايد!؟!؟ راستي نسخه ويندوز 8 شما چيه!؟ همين نسخه 90 روزه اوريجينال آخري كه ميشه از سايت مايكروسافت مجاني دنلودش كرد!؟

. من هم 7 دارم هم 8 و هم Ubuntu ...! (ديروز پارتيشن XP را پاك كردم و به 7 چسبوندمش!!) اگر لازم بشه ميتونم توي همش تست كنم! ولي نبايد ربطي به نوع سيستم عامل داشته باشه!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/06
26.gif
103.gif

mohammadlover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوستان کسی سرویس چابک (1024) نامحدود بیکران برنزی داره ؟ سرعتش حدوداً چقدره ؟
کلاً سرویس های "نامحدود بیکران برنزی" نسبت به سرعت اسمی خودشون چطورن ؟

..Masoud..

Registered User
لایک‌ها
2,015
سلام
من از آسیاتک اینترنت دارم امروز مهلتش تمام میشه میخواستم بدونم اگه تمدید نکنم چند روز میشه تا خطم روجمع آوری کنن ؟
ممنون

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام ..Masoud.. عزيز
1.gif

سلام
من از آسیاتک اینترنت دارم امروز مهلتش تمام میشه میخواستم بدونم اگه تمدید نکنم چند روز میشه تا خطم روجمع آوری کنن ؟
ممنون
. مواظب باش!!! اينها جديدن يكي از قوانيني كه روز اول در برگه ثبت نام نوشته بودند و ما هم آن را امضا كرده‌ايم را اجرا مي‌كنند!! قبلن آن را اجرا نمي‌كردند! اين قانون اين را ميگه كه :
"اگر مهلت اكنت كاربر تمام شود و كاربر براي شارژ آن اقدام نكند، خط ADSL ايشان پس از حداكثر 4 روز جمع آوري خواهد شد و اگر به هر دليلي جمع آوري نشود بابت هر روز تاخير در شارژ مجدد، 1500 ريال جريمه از ايشان دريافت خواهد شد.!"

. من هميشه كه مي‌رفتم مسافرت ممكن بود اكنتم تمام مي‌شد و تا برگشت 10~30 روزي طول مي‌كشيد ولي خطم را جمع نمي‌كردند و دوباره شارژ مي‌كردم. ولي آخرين بار پس از بازگشت از سفر قصد شارش كردن داشتم كه با مبلغ 3000~3700 تومان جريمه ديركرد شارژ در پنلم مواجه شدم! زنگ زدم و همون مطلب فوق را گفتند ولي گفتند ما به جاي 4 روز يك فورجه 10 روزه در نظر گرفتيم!!!

. كلن هركي به هركيه! بايد به نمايندگيي كه روز اول از آنجا ثبت نام كرديد زنگ بزنيد و قانون آنها را بپرسيد!!!؟؟ اگر قصد شارژ كردن در دراز مدت را نداريد بايد جمع آوري كنيد. تازه در خود پنل آسياتك crm.asiatech.ir هم وقتي وارد اكنتتان شويد اون پايين نوشته هزينه رزرو خط پس از اتمام شارژ (با يك همچين چيزي!) براي كساني كه مي‌خواهند برن سفر ولي نمي‌خواهند شارژ كنند بايد مبلغي را براي اينكه خطشان از رانژه در نياد و جريمه ديركرد هم نخورند!!! بپردازند!!!!!!!!!

موفق باشيد.
67.gif

خداحافظ
IgImAx
91/07/09
26.gif
103.gif

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
بچه ها، شماره پشتیبانی آسیاتک عوض شده؟