سلام به همه دوستان
من شیراز هستم و حدود 2 سال نمایندگی فروش آسیاتک رو داشتم که البته شیراز به اسم ارم نت کار می کنه
حدود 4 الی 5 ماه هست دیگه باهاشون کار نمیکنم
اما هنوزم مجبورم جواب یه سری از مشتریایی که بهشون سرویس دادم رو بدم
داستان از اینجا شروع شد که حدود دی و بهمن سال گذشته اینا اومدن یه سری تغییرات بدن تو تجهیزات اما نمیدونم به چه دلیل 2 الی 3 ماه سرویسا برا گیمرا عملا غیر قابل استفاده شد
من خیلی پیگیر شدم برا مشتریام چون 90% گیمر بودن اما به جز اینکه صبر کنید حل میشه جوابی نشنیدم
در نهایت یه سری از مشتریا و خودم درخواست جمع آوری دادیم
بعد حدود 10 روز خبری نشد مجدد تماس گرفتم و گفتن که مخابرات جمع نمیکنه رفتیم مخابرات و متوجه شدیم همه داستان دروغ هست و حتی یکبار هم درخواست ندادن و حتی یکی از دوستان که از پارس آنلاین تقاضا داده بود من شخصا پرینتی رو دیدم که پارس آنلاین 11 بار تقاضا ارتباط داده بود و آسیا تک هر 11 بار با انصراف مشترک پاسخ داده بود
تماس گرفتم و گفتم چیه داستان و منشی شرکت ارم نت گفت که مدیر دستور داده هیچ خطی جمع آوری نکنیم، گفتم یعنی چی مگه زوره من نمی خوام از شما سرویس بگیرم، جوابی جز اینکه من مامورم و معذور نشنیدم
بعضی دوستان خط دیگه داشتن و ADSL از جای دیگه گرفتن و بعضی دیگه هم به اجبار تمدید کردن
حدود عید بود من آنلاین یه سرویس 256 نامحدود گرفتم
3 روز خط من حدود 200KB دانلود میکرد بعد به وضعی در اومد که 1KB هم دانلود نمیکرد دیگه تماس گرفتم و گفتن میخواستی نامحدود نگیری
اول تابستون بالاخره بعد از چند بار رفتن به ارم نت خط رو قطع کردن و من خلاص شدم
اما ضاهرا چند ماه اخیر آسیاتک شیراز باز مشکل پیدا کرده و مدیریت این شرکت باز روند سال قبل رو پیش رو گرفته و رانژه خط رو بر نمیداره
چندین نفر از دوستان مجبور شدن برن سازمان تنظیم مقررات و شکایت کنن و به گفته کسی که اونجا پاسخ گو بوده روزانه چندین نفر برای شکایت از آسیاتک میرن اونجا
ذوستانی که استان فارس هستن پیشنهاد میکنم به هیچ وجه طرف آسیاتک شیراز که زیر نظر ارم نت هست نرید
چون پشتیبانی عملا نداره و اگه هم جواب بدن بیشتر اعصابتون رو با چرندیاتشون خورد میکنن تا اینکه مشکل حل کنن
و اینکه سرویسشون برا گیم افتضاح هست
و در آخر مدیرش یه همچین آدمی هست که خیلی راحت می گه خط رو قطع نمیکنم مخصوصا زمانی که سرویسشون خراب میشه
منم از آسیاتک استفاده میکنم ..
اینجا به صورت سرقفلی اینترنت آسیاتک(ارم نت) خریدارن!!
راستش سرعت و پشتیبانی تو شهر ما خیلی خوبه ..
الان 1 شرکت جدید به نام خط سبز که میگن از زیر شاخه های صبانت هست شروع به فعالیت کرده ..
سرعت و قیمت مناسب تر نسبت به آسیاتک
2 سال که از آسیاتک سرویس میگیرم .. قبلنا زیاد قطعی داشتیم ولی الان 1 سالی میشه حل شده
امیدوارم مشکل شما هم حل بشه
تنها مشکل آسیاتک قیمت هاشونه .. و تازگی ها واسه شبانه محدودیت حجمی گذاشتن(خدا ازشون نگذره)