دوستان عزیزی که از تهران هستن آسیاتک رو در حال حاضر توصیه میکنید؟
دوستان کسی از منطقه فرد اسدی تهران از آسیا تک استفاده میکنه؟
میخوام از وایمکس به adsl کوچ کنم،از خدمات آسیا تک راضی هستین؟
سرعت نامحدود برنزی 512 و 1مگ چقدره؟راضی کنندس؟(چون قیمت 512 برنزی از محدود با حجم 5گیگ قیمتش کمتره،که خیلی این عجیبه!)
بله من منطقه فرداسدی هستم.
البته از سرویس نامحدود استفاده نکردم.
ولی در کل سرویسهای حجمیش در ساعت غیر رایگان خیلی خوبه. سرعت بین تقریبا 2 مگ تا 4.5 مگه ...
ساعات رایگان هم بستگی به نوع سرویست داره . چابک و چلچله و گل و پروانه و ...!
مثلا با سرویس کیمیا سرعت در ساعات رایگان هم خوبه و بین 1 تا 9 صبح حجم خوبی میتونی دانلود کنی. من بین 2 تا 3 گیگ میگرفتم.
ولی مثلا با با سرویس حامی زیر 1 گیگ میتونی دانلود داشته باشی.
پینگش هم راضی کننده است.
مشکلات اساسی هم که داره یکی اینه که تورنت اکثر اوقات جواب نمیده.
یکی هم اینکه قبل از شروع و بعد از اتمام ساعت رایگان شما رو dc میکنن و چند دقیقه ای طول میکشه تا دوباره وصل بشی.
میشه واضحتر توضیح بدی؟پروسه چند ماهه ... خوب یعنی دزده دیگه... سرویس که به 1000 نفر با یه پهنای باند مشخص با یه قیمت مشخص تعیین شده باید بدن میان به 3000 نفر میدن اون پهنای باندکه مخصوص 1000 نفر با همون قیمت که واسه 1000 نفر تعیین شده یعنی 2/3 پول یوزرارو داره میدزده
..دزد. دزد...دزد... :l
میشه دلیلشو بگی؟اساتک ارزش نداره
بخری دور از جون ..عین سگ پشیمون میشی..
کارت دانشجویی داری برو مخابرات 512 نامحدود بگیر ماهی 20 تومن
تو یه ماه میتونی با 512 150 گیگ فایل دانلود کنی از مخابرات
فکر نکن فقط مخابرات ...اساتکم گولشو نخور من داشتم از اساتک اومدم بیرون ..پشتیبانی مضخرف..سرویس مضخرف....
میشه واضحتر توضیح بدی؟
میشه دلیلشو بگی؟
من مشترک نیستم ولی تازه طرح آزمایشیشو فعال کردم،پشتیبانیش که جوابگو بوده ولی واسه چی میگی سرویسش مضخرفه؟
من تو p30world فرومشو دیدم درصد رضایتمندیه آسیاتک زیاد بود!حداقل از شرکتای مشابه مثل شاتلو ...
-------
رفقا میگن آسیاتک روزا سرعتو رو 4 مگ میبنده،درسته؟
یعنی کسی که 128 داره با کسی که 2مگ داره توروز سرعتش فرق نمیکنه؟
من میخوام 1مگ بگیرم،شبانه سرعتش رو چقدره؟
من خودم اسیا تک بودم نزدیک1 سال 1 سال هر ماه زنگ میزنم میگن مشکل پهنای باند داریم ..هنوز بعد 1 سال مشکل رفع نشده....
یه عکس اتچ میکنم ببین...من به عنوان کاربر اسیا تک که استفاده کردم ازش دارم عاقلانه میگم ای دی اس ال مخابرات سگش میرزه به اسیاتک ...
http://uploadtak.com/images/k7497_asiatech.jpg
برو خداتو شکر کن من چند روزه گاهی اصلا از 4.2.2.4 لینک ندارم که بخواد تایم اوت بده !
خوب منطقه مخابراتی شما حتما چند برابر منطقه مخابراتی ما یوزر گرفتن .. یعنی حق تورو بیشتر از من خوردن
دوست عزیز پس چرا نمیری شرکت تقاضا لغو ای دی اس الت نمیکنی ؟؟؟ بری از شرکت دیگه بگیری الان مشکل شرکت یخورده سفت سخت حضوری بری پولتم راحت میتونی اودت کنی ... تا اینا باشن اینقد راحت پول مردم هاپولی نکنند
منطقه با منطقه فرق میکنه .
تو فرداسدی هیچ شرکتی مشکل پهنای باند فک نمیکنم داشته باشه!
پینگی که اینجا گذاشتین افتضاحه و اگه من وضعیتم این بود اصلا تحمل نمیکردم ...
پینگی که من دارم نرماله.
ضمنا بحث مخابرات شد.
متاسفانه اینم منطقه با منطقه فرق میکنه.
فک کنم فرداسدی از اون مناطقی باشه که فقط به هیات علمی و قضات!!!! بالاتر از 256 میدن . سر زدم چندباری ...
وگرنه کسی از 512 نامحدود ماهی 20 تومن که افت کیفیت هم نداشته باشه , بدش نمیاد .
4 روز تو شهرما قطعی داشت! نماینده محترم هم تو این مدت در شرکت رو بسته بودند و پاسخگو نبودند! جالبتر اینکه دفتر تهران بعد از 3 روز که تماس گرفتم روحشون از این قضیه خبردار نبود!:|
سلام دوستان
من قبلا پارس آنلاین داشتم الان تازه آسیاتک گرفتم ، میخواستم بدونم برای اینترنت شبانه رایگان خودش اتوماتیک وار ساعت 2 رایگان میشه یا نه
آخه پارسال که آسیا تک داشتم باید آخر نام کاربری n اضافه میکردی ولی الان تو سایتش هیچ توضیحی نداده
(استان فارس)