• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

masouud

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوست عزیز .
نصب DUmeter ضرری نداره که انقدر عصبانی میشید .
به نظرم نصب کنید و نتیجه رو پیگیری کنید .
در ضمن به عنوان دوست و برادر ، نذارید ناراحتی و عصبانیتتون از هر چیزی باعث زیر پا گذاشتن فاکتور های بزرگی از شخصیتتون بشه ، به طور مثال ادب و تبعیض نژادی رو عرض میکنم خدمتتون .
در هر صورت اگر در خصوص نصب DU Meter و یا دلیل نصب و استفاده اش سوالی داشتید ، بنده و دوستان در خدمت هستیم .
راستی با اینکه یک ماهه عضو شدید و کلا 3 تا پست زدید ، چه دل پری داشتید :happy:

دوست عزیز من الان 3 ماه هست که برنامه du meter رو سیستمم نصبه... من فرد بی ادبی نیستم به کسی هم دوست ندارم بی احترامی کنم ولی وقتی میبینم خیلی خیلی راحت حجم اینترنتیم رو میدزدن و یه آب خنک هم روش
بعدش زیر بار نمیرن این مسئله خیلی من و ناراحت و عصبی میکنه... شما وقتی 500 میگ دانلود داشتین بجاش 1500 گیگ از حجمتون کم میکنن چیکار میکنین ؟؟؟ عصبانی نمیشین و با بی ادبی باهاشون برخورد نمیکنین؟؟؟! ازشون تشکر کنم بابت حجم دزدی اونم در حد 1 گیگ. بعد در مورد ادب و تبعیض نژادی با من حرف میزنین.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141

در مورد du meter من این مشکل هدر رفتن حجم رو با صبانت داشتم! اونا هم همین توصیه رو بهم کردن! من گفتم خب اگه نصبیدم و دیدم الکی حجم کم میشه کی مسئوله؟؟؟؟؟ گفت نه مطمئن باش کم نمیشه! گفتم خب 1 در 1000 فک کن شد! باز شما منو محکوم میکنین دیگه! نمیشه پیگیری کرد دیگه! گفت: آره! :دی
پس du meter و اینا همه کشکه زیاد به اینکه بخواین از این طریق حقی رو زنده کنین فکر نکنین ;)

در مورد حجم دزدی واقعا بی انصافیه بخوام بگم آسیاتک حجم میدزده! چون بارها و بارها امتحانشو پیشم پس داده!

اما سرویساشون به شدت داغون شده! کم کم داره حالم از کیفیت پایین خدماتشون بهم میخوره! سرعت لود صفحات در تایم غیر رایگان به نسبت ISP های دیگه به شدت پایینه (تایم رایگان هم که گفتن نداره).
این تایم رایگان 1 تا 9 صبح اجباریشونم که اصن یه وضی! :دی
آسیاتک یه زمانی آسیاتک بود، الان چند ماهی میشه دیگه شده آسیاچرت!

من اگه درگیر پایان نامه نبودم همون چند ماه پیش سرویسم رو عوض میکردم...
هرچند هنوز هم دیر نیست...

به احتمال زیاد برم سراغ شاتل چون من دانلود ماهانه ام نهایتا 8-10 گیگ بشه و در نتیجه Ban یا Limit نمیشم!
پیشاپیش​

خداحافظ آسیاچرت، سلام شاتل

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

در مورد du meter من این مشکل هدر رفتن حجم رو با صبانت داشتم! اونا هم همین توصیه رو بهم کردن! من گفتم خب اگه نصبیدم و دیدم الکی حجم کم میشه کی مسئوله؟؟؟؟؟ گفت نه مطمئن باش کم نمیشه! گفتم خب 1 در 1000 فک کن شد! باز شما منو محکوم میکنین دیگه! نمیشه پیگیری کرد دیگه! گفت: آره! :دی
پس du meter و اینا همه کشکه زیاد به اینکه بخواین از این طریق حقی رو زنده کنین فکر نکنین ;)

در مورد حجم دزدی واقعا بی انصافیه بخوام بگم آسیاتک حجم میدزده! چون بارها و بارها امتحانشو پیشم پس داده!

اما سرویساشون به شدت داغون شده! کم کم داره حالم از کیفیت پایین خدماتشون بهم میخوره! سرعت لود صفحات در تایم غیر رایگان به نسبت ISP های دیگه به شدت پایینه (تایم رایگان هم که گفتن نداره).
این تایم رایگان 1 تا 9 صبح اجباریشونم که اصن یه وضی! :دی
آسیاتک یه زمانی آسیاتک بود، الان چند ماهی میشه دیگه شده آسیاچرت!

من اگه درگیر پایان نامه نبودم همون چند ماه پیش سرویسم رو عوض میکردم...
هرچند هنوز هم دیر نیست...

به احتمال زیاد برم سراغ شاتل چون من دانلود ماهانه ام نهایتا 8-10 گیگ بشه و در نتیجه Ban یا Limit نمیشم!
پیشاپیش​

خداحافظ آسیاچرت، سلام شاتل

دوست عزیز اگر میخواهید شاتل بگیرید اونم سرویس آرت پولتون رودور ریختید.

سرویس سرعت ارسال تا سرعت دریافت تا ترافیک ضریب دسترسی قیمت (تومان) IP

با استناد به لینک شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت-قیمت سرویس ها

سرعت دانلود 512 و آپلود 256 قیمت 93 هزار تومان در ماه را در پی دارددددددددددد ( فااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک!!! )

که مطمئن باشید سرعت دانلودتان از 64 بالاتر نخواهد رفت :) چون اسم سرویس نا محدوده.

خودتون هم گفتید بیشتر از 10 گیگ دانلود ندارید. اما اگر یک وقت یه موردی پیش اومد شد 20 گیگ چی ؟ اونوقت میخواهید بن شید اونم با اون پول کلفتی که به تخمای شاتل میره سرعتتون بشه 6 کیلوبایت ؟

به عنوان مثال : پارس آنلاین 512 می دهد با ماهی 30 گیگ ترافیک !!!!!!!!!!!!!! به قیمت 60 هزارتومان :) :cool: که تازه دانلود شبانه دارد! که تازه پورت شما تا 2.5 مگ بسته شده است و مثل آرت شاتل نیست که به زور به 64 برسه!

فکرش را بکنید. 512 30 گیگ پارس 60 هزار تومان.... 512 10 گیگ 40 هزار تومان... با دانلود شبانه و برست بالا! حالا شاتل با اون سرویس به اصطلاح نامحدود ( بر منکرش لعنت....) که مطمئنا به 15 گیگ برسه بن میشید...

سرعت 512 بدون برست رو به شما داره میده 93 هزار تومان ;)

نه فقط پارس آنلاین ! بقیه شرکت ها هم همینطور. حالا بستگی به خودتون داره..

امیدوارم نوشته ام کمک کرده باشه.

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
دوست عزیز اگر میخواهید شاتل بگیرید اونم سرویس آرت پولتون رودور ریختید.

سرویس سرعت ارسال تا سرعت دریافت تا ترافیک ضریب دسترسی قیمت (تومان) IP

با استناد به لینک شاتل-خدمات اینترنت پرسرعت-قیمت سرویس ها

سرعت دانلود 512 و آپلود 256 قیمت 93 هزار تومان در ماه را در پی دارددددددددددد ( فااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااک!!! )

که مطمئن باشید سرعت دانلودتان از 64 بالاتر نخواهد رفت :) چون اسم سرویس نا محدوده.

خودتون هم گفتید بیشتر از 10 گیگ دانلود ندارید. اما اگر یک وقت یه موردی پیش اومد شد 20 گیگ چی ؟ اونوقت میخواهید بن شید اونم با اون پول کلفتی که به تخمای شاتل میره سرعتتون بشه 6 کیلوبایت ؟

به عنوان مثال : پارس آنلاین 512 می دهد با ماهی 30 گیگ ترافیک !!!!!!!!!!!!!! به قیمت 60 هزارتومان :) :cool: که تازه دانلود شبانه دارد! که تازه پورت شما تا 2.5 مگ بسته شده است و مثل آرت شاتل نیست که به زور به 64 برسه!

فکرش را بکنید. 512 30 گیگ پارس 60 هزار تومان.... 512 10 گیگ 40 هزار تومان... با دانلود شبانه و برست بالا! حالا شاتل با اون سرویس به اصطلاح نامحدود ( بر منکرش لعنت....) که مطمئنا به 15 گیگ برسه بن میشید...

سرعت 512 بدون برست رو به شما داره میده 93 هزار تومان ;)

نه فقط پارس آنلاین ! بقیه شرکت ها هم همینطور. حالا بستگی به خودتون داره..

امیدوارم نوشته ام کمک کرده باشه.

مگه مغز خر خوردم برم آرت بگیرم؟ قائدتا سرویس اکو میگیرم دوست عزیز ;)

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
خدمات این شرکت عالیه

ikrz174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خدمات این شرکت خوبه
من اول 3 گیگ کیمیا داشتم که شبانش نیم بها بود (2 ماه پیش)
برای این ماه 5 گیگ کیمیا گرفتم که شبانشم رایگان باشه شب اول 8 گیگ دانلود کردم ولی شب دوم 500 مگ که فکر میکنم اگه بن یا لیمیت نشده باشم به خاطر افت کیفیت سرور سایت هایی است که ازشون دان می کنم
مثلا برای دانلود از سایت راسخون قسمت نرم افزار من سرعتم +350 بود هم شب هم روز میتونید تست کنید و ببینید و برای دانلود فیلم و ... مجبور شدم یه اکانت رپیدشیر بخرم که اونم سرعتش +350 هست حالا باید ببینم امشب چقدر می شه دان کرد

فقط یه سوال چه فرقی هست بین نامحدود طلایی و برنزی طرح کیمیا ؟

ویرایش***********************
اشتباها بجای کیمیا از عبارت طلایی استفاده شده بود
ببخشید!

Last edited:

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
خدمات این شرکت عالیه

خب البته...
دو تا بحث مطرحه!
یکی اینکه تعریف شما از عالی چیه؟
دوم اینکه شما عضو جدیدین و اندکی نگران کننده (50 تا پست دارین که همش مال همین امروزه!) البته قصد جسارت ندارم ولی خب با توجه به انواع اقسام جریانات پیش اومده در این فروم، من ترجیح میدم نظر قدیمیا رو فقط بپذیرم ;)

خدمات این شرکت خوبه
من اول 3 گیگ طلایی داشتم که شبانش نیم بها بود (2 ماه پیش)
برای این ماه 5 گیگ طلایی گرفتم که شبانشم رایگان باشه شب اول 8 گیگ دانلود کردم ولی شب دوم 500 مگ که فکر میکنم اگه بن یا لیمیت نشده باشم به خاطر افت کیفیت سرور سایت هایی است که ازشون دان می کنم
مثلا برای دانلود از سایت راسخون قسمت نرم افزار من سرعتم +350 بود هم شب هم روز میتونید تست کنید و ببینید و برای دانلود فیلم و ... مجبور شدم یه اکانت رپیدشیر بخرم که اونم سرعتش +350 هست حالا باید ببینم امشب چقدر می شه دان کرد

فقط یه سوال چه فرقی هست بین نامحدود طلایی و برنزی طرح کیمیا ؟

سلام خوبین؟ خب من اول که مشترکشون شدم بهم پیشنهاد سرعت بالا برای 1 ماه رو دادن که سرعت دانلودم روی 440 فیکس بود (یعنی افت نداشت! وگرنه که بستگی به سرور دانلود هم داره!)
تا اونجایی که من میدونم، طرح های اسم دار طرح های حجمی هستن البته فک کنم مطمئن نیستمااا! اما کیمیا رو مثلا میدونم یعنی سرعت 2048 کیلوبیت بر ثانیه
الانم به سایتشون سر زدم سرویس طلایی ندارن که!
مثلا سرویس کیمیا-بیکران (نا محدود) طلایی دارن :دی
فک کنم (با توجه به اختلاف قیمت فاحش نسبت به برنزی)،
سرویس کیمیا بیکران طلایی نسبت به سرویس حجمی افت سرعت کمتری داره و سرویس کیمیا برنزی بیکران، در واقع در بهترین حالت سرعت معادل 60% تا 70% سرعت اسمی رو میده یعنی یه چی حدود سرعت دانلود 150 کیلوبایت یر ثانیه! (که البته من شنیدم همین سرعتم نمیده و کلا سرویسای نامحدود خیلی دااااااغونن! و در ضمن در صورت فعال کردنشون امکان تغییر سرویس تا آخر دوره وجود نداره)
------------------
ویرایش:
من زنگ زدم از بخش فروش پرسیدم، یه جورایی همون حرفی که من زدم رو تکرار کرد!
گفت سرویس برنزی مث سرویس مخابراته و سرعتش حتی از سرعت اسمی هم کمتره
سرویس طلایی مث سرویسای خودشونه، افت نداره یا اگه داره خیلی کمه (نسبت به حجمیا!)
بعدم یه حرف عجیــــــــب زد! من ازش پرسیدم 128 طلایی سرعتش چطوریه، گفت ما سرویسای طلایی رو رو 2 مگ بستیم، سرعت 128 طلایی حتی به 300 هم میرسه! :دی
گفتم خب چرا حجمیا رو مث قدیم رو 2 مگ نمیبندین؟ گفت اونام رو 2 مگ بسته شده! حتما خط شما ایراد داره (پاسخ همیشگی همه پشتیبانی ها در همه ISP ها)

Last edited:

ikrz174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام خوبین؟ خب من اول که مشترکشون شدم بهم پیشنهاد سرعت بالا برای 1 ماه رو دادن که سرعت دانلودم روی 440 فیکس بود (یعنی افت نداشت! وگرنه که بستگی به سرور دانلود هم داره!)
تا اونجایی که من میدونم، طرح های اسم دار طرح های حجمی هستن البته فک کنم مطمئن نیستمااا! اما کیمیا رو مثلا میدونم یعنی سرعت 2048 کیلوبیت بر ثانیه
الانم به سایتشون سر زدم سرویس طلایی ندارن که!
مثلا سرویس کیمیا-بیکران (نا محدود) طلایی دارن :دی
فک کنم (با توجه به اختلاف قیمت فاحش نسبت به برنزی)،
سرویس کیمیا بیکران طلایی نسبت به سرویس حجمی افت سرعت کمتری داره و سرویس کیمیا برنزی بیکران، در واقع در بهترین حالت سرعت معادل 60% تا 70% سرعت اسمی رو میده یعنی یه چی حدود سرعت دانلود 150 کیلوبایت یر ثانیه! (که البته من شنیدم همین سرعتم نمیده و کلا سرویسای نامحدود خیلی دااااااغونن! و در ضمن در صورت فعال کردنشون امکان تغییر سرویس تا آخر دوره وجود نداره)
------------------
ویرایش:
من زنگ زدم از بخش فروش پرسیدم، یه جورایی همون حرفی که من زدم رو تکرار کرد!
گفت سرویس برنزی مث سرویس مخابراته و سرعتش حتی از سرعت اسمی هم کمتره
سرویس طلایی مث سرویسای خودشونه، افت نداره یا اگه داره خیلی کمه (نسبت به حجمیا!)
بعدم یه حرف عجیــــــــب زد! من ازش پرسیدم 128 طلایی سرعتش چطوریه، گفت ما سرویسای طلایی رو رو 2 مگ بستیم، سرعت 128 طلایی حتی به 300 هم میرسه! :دی
گفتم خب چرا حجمیا رو مث قدیم رو 2 مگ نمیبندین؟ گفت اونام رو 2 مگ بسته شده! حتما خط شما ایراد داره (پاسخ همیشگی همه پشتیبانی ها در همه ISP ها)

سلام
طرح هایی که اسیا تک گذاشته با توجه به اسمشون تا اونجایی که من پرسیدمو یادم میاد :D مربوط می شه به نرخ اشتراکشون
یعنی طرح کیمیا اشتراک 1 به 1 رو در اختیار کاربرا قرار میده و همین جور دفعات تقسیم بیشتر میشه !
نکته ای که برا منم قابل فهم نیست همینه ! وقتی شما اشتراک 1 به 1 می گیرید دیگه نا محدود برنز و طلایی چه معنی میده
حالا اگه بیام بگیم که تو برنز افت سرعت دارین یعنی مثلا از 2 مگ به سرعت های کمتر میرین قابل توجیه تره تا اینکه بخوایم بگیم اینا اشتراکو بالا می برن چون زمان عقد قرار داد هیچ مدرکی دال بر اینکه سرعت قرار دادی شما چقدره بهتون نمیدن ولی اشتراک 1 به 1 رو تضمین می کنند !!!!!
خوب حالا که سرعت رو کم می کنند یه سوال پیش می آد که طرح نامحدود برنزی اسیا تک چه فرقی با نامحدود های مخابرات داره ؟ فقط ظاهران این یکی قیمتش چند براره مخابراته !!!!
نمی دونم ! شاید 2 مگ مخابراتو گرفتم !!! دوستان نمیدونن چه جوریه ؟

mehdicvl

Registered User
لایک‌ها
141
سلام
طرح هایی که اسیا تک گذاشته با توجه به اسمشون تا اونجایی که من پرسیدمو یادم میاد :D مربوط می شه به نرخ اشتراکشون
یعنی طرح کیمیا اشتراک 1 به 1 رو در اختیار کاربرا قرار میده و همین جور دفعات تقسیم بیشتر میشه !
نکته ای که برا منم قابل فهم نیست همینه ! وقتی شما اشتراک 1 به 1 می گیرید دیگه نا محدود برنز و طلایی چه معنی میده
حالا اگه بیام بگیم که تو برنز افت سرعت دارین یعنی مثلا از 2 مگ به سرعت های کمتر میرین قابل توجیه تره تا اینکه بخوایم بگیم اینا اشتراکو بالا می برن چون زمان عقد قرار داد هیچ مدرکی دال بر اینکه سرعت قرار دادی شما چقدره بهتون نمیدن ولی اشتراک 1 به 1 رو تضمین می کنند !!!!!
خوب حالا که سرعت رو کم می کنند یه سوال پیش می آد که طرح نامحدود برنزی اسیا تک چه فرقی با نامحدود های مخابرات داره ؟ فقط ظاهران این یکی قیمتش چند براره مخابراته !!!!
نمی دونم ! شاید 2 مگ مخابراتو گرفتم !!! دوستان نمیدونن چه جوریه ؟

من اومدم پستم رو دوباره اصلاح کنم که دیدم شما پست گذاشتین :دی
این بار زنگ زدم پشتیبانی فنی سوال پرسیدم، گفتن طرح طلایی 128 رو 256 بسته شده، 256 رو 512 و... 2مگ روی 4 مگ بسته شده! :پی

اما نامحدود مخابرات یا برنزی اینا...
نامحدود ضریب اشتراکش 1 به 10 هستش! واسه همین هیـــــــــــــچی نمیشه بگی راجع به سرعتت!
مال مخابرات تا حدود زیادی بستگی به خود مخابرات منطقه داره! مثلا من کسایی رو دیدم که از سرعت مخابرات مینالند که نصف سرعت اسمی هم نیس! اما مثلا همسایه پایینی ما 256 مخابرات رو داره و سرعت دانلودش رو خودم تست کردم دقیقا 30 بود!
نمیدونم! خلاصه من از نامحدود میترسم و اصولا سمتش نمیرم

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

سلام بر شما عزیزم :happy:

حالا آسیاتک جواب روتینش " خط شما مشکل داره " هست قرار بر این نیست که بقیه ISP ها هم همینطور باشه ! والا ISP ما تا حالا همچین چیزی نگفته. :blink:

اصلا همچین حرفی خیلی بی ربطه! اصلا یعنی چی مشکل داره خطتون ؟ چه مشکلی ؟ از کجا ؟ رو چی تاثیر میذاره ؟ مسئول کیه ؟ دفعه دیگر این سوال هارو با حالت تند ازشون بپرسید.

پشنیبانی پارس آنلاین معرکه ست ( با حوصله تمام 30 مین هم پشت خط باشی ج.ابت رو می دهند ) اما مثل تمام ISP ها گاهی سعی در پیچوندن و چرت و پرت گفتن میکنند. که آدم خوب و بد هم داره.

هیچ وقت با اوپراتور طوری صحبت نکنید که حق با اونه. قشنگ بکوبید تو صورتش مشکلتون رو :p. (البته با رعایت احترام )

ikrz174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من اومدم پستم رو دوباره اصلاح کنم که دیدم شما پست گذاشتین :دی
این بار زنگ زدم پشتیبانی فنی سوال پرسیدم، گفتن طرح طلایی 128 رو 256 بسته شده، 256 رو 512 و... 2مگ روی 4 مگ بسته شده! :پی

اما نامحدود مخابرات یا برنزی اینا...
نامحدود ضریب اشتراکش 1 به 10 هستش! واسه همین هیـــــــــــــچی نمیشه بگی راجع به سرعتت!
مال مخابرات تا حدود زیادی بستگی به خود مخابرات منطقه داره! مثلا من کسایی رو دیدم که از سرعت مخابرات مینالند که نصف سرعت اسمی هم نیس! اما مثلا همسایه پایینی ما 256 مخابرات رو داره و سرعت دانلودش رو خودم تست کردم دقیقا 30 بود!
نمیدونم! خلاصه من از نامحدود میترسم و اصولا سمتش نمیرم

اصل مشکل منم همین جاست که اینا اصلا سرعتی واسه ی شما تعیین نمی کنند
طرح هارو نگاه کنید کیمیا چلچله و ... که همونطور که گفتم اشاره به نرخ اشتراک داره
پس اینا در کل کل پورتاشونو رو 4 مگ بستن حالا واسه یکی 1به 1 هست واسه یکی 1 به 10 واسه همین کسی که طرح های ارزون ترو خرید کرده ممکنه تا 400+ هم سرعت دان کردنش بره !
حالا من با توجه به اینکه مصرفم بالاست چند تا گزینه رو ب روم هست
1.اینترنت ماهواره ای
2.طرح برنزی کیمیا
3.طرح طلایی کیمیا
که اگه بخوام طلایی بگیرم میرم همون اینترنت ماهواره ای رو می گیرم چون هزینش با تجهیزات ماهوارهای یکی میشه و هم میشه به صورت رایگان (افلاین) دانلود کرد هم انلاین
یا اینکه برم طرح برنزی بگیرم که احتمالا اینکارو بکنم چون الان من یه 5 گیگ گرفتم 3 گیگش مصرف شده خوب تویه یه ماه من باید 10 گیگ بگیرم که ظاهران هزینش با برنزی تقریبا یکی میشه
فقط یه سوال اسیا تک برای شبا محدودیت حجمی داره یا نه ؟

ikrz174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ولی من قصد طرفداری ندارم اول که گرفته بودم سرعت فوقالعاده پایین بود اما هیچ وقت یه همچین جوابی ندادن حتی خیلی خیلی عذر خواهیم کردن ! چیزی که من تا حالا ندیده بودم با وجود اینکه اشکال از خود دستگاه من بود
از این رفتارشون واقعا خوشم اومد
ولی من به مبین نت (که الان دارم) و داتک و صبا نت که زنگ می زدم با پرویی تمام حرف می زدند و به هیچ وجه قبول نمی کردن اشکالشون رو حتی زمانی که مدیر فنیشون تایید میکرد
البته از دوستان شنیدم که شاتل هم برخورد مناسب و پیگیریه قوی داره حتی بهتر از اسیا !!!!

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امروز آسیاتکم وصل .

از یه چیزش خوشم اومد اونم اینکه 2روزه وصل شد !
از یه چیزش حالم بد شد ! (512k) اونم اینکه به پشتیبانی میگم سرعت دانلودش 60-70. جواب میده : خوبه ، مشکلی نداره ، طبیعی این سرعت !!!!!!!

و اما سرعت . من تا حالا با 4 تا adsl روی همین خط امتحان کردم . نتایج و براتون می زارم :

256 مخابرات :

mokhaberat.png

256 صبانت :

sabanet.png

512 شاتل :

untitled.png

512 آسیاتک :

2161547932.png

نتیجه ای که از این آمار میگیریم اینه که واسه یه روز کافی آسیاتک . فردا درخواست جمع آوری میدم !!!!

ikrz174

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
امروز آسیاتکم وصل .

از یه چیزش حالم بد شد ! (512k) اونم اینکه به پشتیبانی میگم سرعت دانلودش 60-70. جواب میده : خوبه ، مشکلی نداره ، طبیعی این سرعت !!!!!!!

و اما سرعت . من تا حالا با 4 تا adsl روی همین خط امتحان کردم . نتایج و براتون می زارم :

256 مخابرات :

مشاهده پیوست 199520

256 صبانت :

مشاهده پیوست 199521

512 شاتل :

مشاهده پیوست 199522

512 آسیاتک :

مشاهده پیوست 199526

نتیجه ای که از این آمار میگیریم اینه که واسه یه روز کافی آسیاتک . فردا درخواست جمع آوری میدم !!!!

اینم مال ماست

http://speedtest.net/result/2101529681.png

MkVisuall

Registered User
لایک‌ها
20
خب البته...
دو تا بحث مطرحه!
یکی اینکه تعریف شما از عالی چیه؟
دوم اینکه شما عضو جدیدین و اندکی نگران کننده (50 تا پست دارین که همش مال همین امروزه!) البته قصد جسارت ندارم ولی خب با توجه به انواع اقسام جریانات پیش اومده در این فروم، من ترجیح میدم نظر قدیمیا رو فقط بپذیرم ;)

خدمات عالی از نظر من:
فطعی زیاد
غیب دن پهنای باند
پشتیبانی تعطیل

ajkan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
امروز آسیاتکم وصل .

256 مخابرات :

مشاهده پیوست 199520

256 صبانت :

مشاهده پیوست 199521

512 شاتل :

مشاهده پیوست 199522

512 آسیاتک :

مشاهده پیوست 199526

سلام
چند مورد عجیب ، اول اینکه چرا برای اینکه پشتیبانی گفته سرعت 512 باید 60-70 باشه و طبیعیه ، اینقدر تعجب کردید ؟ یادمون نره که تمام شرکت ها دارند سرعتی که بالاتر از حد استاندارد هست رو به عنوان Added VAlue های خودشون میدند و از همه مهم تر اینکه همه این شرکت ها دائماً با تنظیم مقررات سر سرعتی که دارند میدند دعوا دارند و طبق قانون باید هی کمتر و کمترش کنند .
دوم اینکه نمیدونم چقدر با روش تست Speedtest.net آشنایی دارید ولی اینکه یک بار تست تو این سایت سرعت دیگری رو به شما نشون داده دلیل بر کیفیت پایینش نیست .
از همه عجیب تر اینکه چون تست سرعتتوت تو این سایت یک بار پایین بوده ، بعد از یک روز درخواست جمع آوری میدید ؟:blink::wacko:
راستی یک بار دیگه تو همون سایت Speedtest یه آدرس زیر تست کنید . تفاوت رو ببینید .

Asiatech.speedtest.net
سرور رو آسیاتک انتخاب کنید .

راستی دو صفحه قبل یه توضیحاتی در مورد سرعت دادم :

سلام
در خصوص سرعت باید خدمتتان عرض کنم که متاسفانه به دلایلی در حال حاظر آسیاتک قادر به ارائه سرویس همیشگی خود نیست ( هنوز هم از خیلی شرکت های دیگر بهتره ، به طور مثال اگر شما سرویس 512 خریداری کردید و باید انتظار سرعت دانلود 64 داشته باشید ، در گذشته سرعت حدود 300 الی 400 متغیر بود ، ولی در حال حاظر بیت 150 الی 350 متغیر هست . فراموش نکنیم عدد دریافتی 64 بود و افت کیفیت ارزش افزوده مبنی بر افت کیفیت کلی نیست ) البته آسیاتک به این نکته واقف است که وقتی سرویسی را به مشترک ارائه داده باید به صورت مداوم کیفیت سرویس رو از تمامی جوانب ، سرعت و قیمت و پشتیبانی و ... در نظر داشته و نگهداری کند . و این نکته رو هم فراموش نکرده که سرویس رو باید ثابت نگه داره و باید همون سرویسی که روز اول ارائه داده تا مشتری به سمتش بیاد رو به صورت Stable نگه داری کنه .
در هر صورت مژده این موضوع رو هم بدم که از یک هفته تا 1 ماه دیگه سرویس ها از قبل هم بهتر خواهد شد و مشترکین محترم بدون مشکلاتی مانند سرعت متفاوت شبانه و روزانه میتوانند از سرویس خود استفاده کنند .
امیدوارم این اتفاق هر چه سریعتر صورت بگیره که همه بتونیم از سرویس های پرسرعت تر استفاده کنیم .
خوشحال میشم نطر دوستان رو در این مورد بدونم .
شاد و موفق و پیروز باشید .

isoh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من حدود یک سالیه از آسیاتک استفاده می کنم قبلا خیلی خوب بود. با 512 سرعت دانلودم حدود kB/s 230 بود.اما به مرور افت داشت که البته باز هم ازش راضی بودم. اما این چند روز اخیر مدام قطعی و مشکل داشته و الان سرعت دانلود من بیش از 20 نمی شه. متاسفانه ظاهرا قرار نیست بهتر بشه و من اگه این روند ادامه داشته باشه تا آخر این ماه قطع می کنم سرویس رو.

بالا