• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

M4sterJoint

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من آسیاتک دارم و هر ماه نامحدود چالاک طلایی میگیرم 256 45 هزار تومان سرعت دانلود همیشه ثابت بین 60-75 است و گاهی هم 80 میشه.(خیلی بدردم میخوره چون ماهی نزدیک 20-25 گیگ مصرف دارم اگه نامحدود داشته باشم)

این ماه به دلیل امتحانات محدود چلچله 512 خریدم 5 گیگ سرعت دانلود افت داشت نسبت به قبل چون قبلا میخرید 150-200 بود الان از 150 بالاتر نمیرفت و سرعت لود پیج صفحات خیلی پایین اومده! این روز ها هم 1 روز اینترنت به دلیل تغییر تجهیزات در

مرکز مخابراتی ثارالله حصارک کرج قطع بود که از 1 روز قبل با اس ام اس اطلاع رسانی شده بود. به نظرتون این افت سرعت به دلیل این تغییر تجهیزاته چند روز دیگه درست میشه؟

چابک 1 mb هم میخریدم سرعت 200-250 بود.

کلا از آسیاتک راضی هستم امکاناتش بی نظیره(شارژ سریع،اطلاع رسانی از اس ام اس،quick task و ...) ولی 2 ایراد داره یکیش که همیشه بود: گرون بودن قیمت ها. 2-(تازه مشکل شده) : افت سرعت.

شلوغ بودن پورت ها خیلی تاثیر داره اولا که خریده بودیم 512 بود (هنوز quick_Task ) نبود و از دفتر شارژ میکردیم ) (3 سال پیش) سرعت خیلی خوب بود 300 بود الان خیلی افت کرده نسبت به قبل(این 3 ماه)

من خانه مادربزرگم اینترنت شبدیز داره 512 ماهی 20 تومن .(کم تر هم میشه ریخت اعتباریه مثل ایرانسل) سرعت دانلود 440 kbps !!!!!! اونجا جاده ماهدشته و خیلی کم نت دارن و همه ips ها خدمات نمیدن ! واقعا تعجب کردم شبدیز سرعت 457 داره !!! بعد من آسیاتک با این همه امکانات و اسم ... سرعت 150 کیلوبایت (512) !!!!

Last edited:

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
آسیا تک خودش ای دی اس ال می‌دهد
یا از یک شرکت دیگر می‌گیرد به دیگران می‌فروشد؟

ISATIS2012

Registered User
لایک‌ها
5
آسیا تک خودش ای دی اس ال می‌دهد
یا از یک شرکت دیگر می‌گیرد به دیگران می‌فروشد؟

با سلام
پهنای باند توسط سازمان مقررات از خارج کشور خریداری میشه و به isp ها واگذار میشه
آسیاتک یک isp اصلی هست و چندین زیرمجموعه دارد
موفق باشید

ISATIS2012

Registered User
لایک‌ها
5
سلام دوستان

من آسیاتک دارم و هر ماه نامحدود چالاک طلایی میگیرم 256 45 هزار تومان سرعت دانلود همیشه ثابت بین 60-75 است و گاهی هم 80 میشه.(خیلی بدردم میخوره چون ماهی نزدیک 20-25 گیگ مصرف دارم اگه نامحدود داشته باشم)

این ماه به دلیل امتحانات محدود چلچله 512 خریدم 5 گیگ سرعت دانلود افت داشت نسبت به قبل چون قبلا میخرید 150-200 بود الان از 150 بالاتر نمیرفت و سرعت لود پیج صفحات خیلی پایین اومده! این روز ها هم 1 روز اینترنت به دلیل تغییر تجهیزات در

مرکز مخابراتی ثارالله حصارک کرج قطع بود که از 1 روز قبل با اس ام اس اطلاع رسانی شده بود. به نظرتون این افت سرعت به دلیل این تغییر تجهیزاته چند روز دیگه درست میشه؟

چابک 1 mb هم میخریدم سرعت 200-250 بود.

کلا از آسیاتک راضی هستم امکاناتش بی نظیره(شارژ سریع،اطلاع رسانی از اس ام اس،quick task و ...) ولی 2 ایراد داره یکیش که همیشه بود: گرون بودن قیمت ها. 2-(تازه مشکل شده) : افت سرعت.

شلوغ بودن پورت ها خیلی تاثیر داره اولا که خریده بودیم 512 بود (هنوز quick_Task ) نبود و از دفتر شارژ میکردیم ) (3 سال پیش) سرعت خیلی خوب بود 300 بود الان خیلی افت کرده نسبت به قبل(این 3 ماه)

من خانه مادربزرگم اینترنت شبدیز داره 512 ماهی 20 تومن .(کم تر هم میشه ریخت اعتباریه مثل ایرانسل) سرعت دانلود 440 kbps !!!!!! اونجا جاده ماهدشته و خیلی کم نت دارن و همه ips ها خدمات نمیدن ! واقعا تعجب کردم شبدیز سرعت 457 داره !!! بعد من آسیاتک با این همه امکانات و اسم ... سرعت 150 کیلوبایت (512) !!!!
با سلام
احتمالا دارن تو مرکز شما به خاطر تقاضای بالا تجهیزات اضافه میکنن
دعا کنین هواوی نذارن که اکثرن هم میزارن
موفق باشید

Sir Pendar

Registered User
لایک‌ها
2,560
ما که از آسیاتک رفتیم اینقدر که اذیتم کرد
قبول ندارم :)
خیلی خدمات عالی میده . من در حال تخلیه خط از مخابرات ام تو بخش عمومی سایت پیام گذاشتم
خدا شاهده زیر 10دقیقه بهم زنگ زدن گفتن مشکل از چیه. خیلی حرفه ای اند .

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
1 مگ برنزی => 90-110 کیلوبایت میده
512 برنزی => +55 کیلوبایت اکثرا رو 65 هست.

در واقع با یه مگ میشه 234 گیگ در ماه دانلود کرد (اگه 24 ساعت آنلاین باشید)
با 512 هم تقریبا نصف این مقدار.

یه سوال: 256 طلایی فرقش با 1 مگ برنزی چیه؟

green.mu

Registered User
لایک‌ها
0
یه سوال: 256 طلایی فرقش با 1 مگ برنزی چیه؟
فرقش تو ضریب اشتراک و سرعتشونه که طلایی بهتر و البته گران تره
من تازه به آسیاتک پیوستم.آن هم رایگان.دقیقا زمانی که از همه شرکت ها از جمله شاتل و مخابرات ناراضی بودم ناگهان روزنه امیدی پیدا شد و با تعرفه های ارزان و خدمات شایسته ی آسیاتک آشنا شدم !
یه سرویس سه ماهه با یک گیگ ترافیک برام وصل کرد.بدون هیچگونه هزینه نصب و تعرفه.کاملا رایگان
الان ده روزه که گذشته و ترافیک تمام شده و چون از نظر سرعت و خدمات راضیم کردن میخام سرویس چلچله با ضریب اشتراک4 و 5 گیگ ترافیک برای هرماه یه سالش رو بگیرم که 36% برای یه ساله تخفیف گذاشته.شبانه هم 1 تا 9 رایگان
کسی میدونه سرعت شبانه سرویس چلچله چنده؟
من قبلا مخابرات و شاتل داشتم.شاتل هم شبانش 1 تا 8 بود و هم محدودیت شبانه داشت.یعنی در هر هفته 3 روزش رو شب به درد دانلود میخورد و بقیه روزای هفته سرعت شب نزدیک صفر بود:دی و مهمتر اینکه به شدت ترافیک میخورد.
مخابرات هم که شبانه نداشت و بیخود
ولی مصرف آسیاتک کاملا نرماله.سرعت عالی.خدمات20
من قم هستم...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
@reza_026
و سایر دوستان...

لطفا بحث اینترنت ماهواره ای رو جای دیگه (تو پی ام و ...) ادامه بدین... چون اولا خلاف قوانین هست و دوما ربطی به این تاپیک نداره !

دوستان عزیز این متن نامه ای هست که من به مدیریت فروش اون شرکت زدم و متاسفانه این شرکت بد آدمی رو به عنوان مشتری ناراضی از خودشون درست کردن...موقعیت بنده از لحاظ دسترسی به طیف زیادی از مردم از طریق سخنرانی هام میتونه براشون و این نحوه برخورد بد و سرویس بد گرون تموم شه...
این نامه ای هست که دادم:

متن نامه به آسیاتک که چند بار فکس و پیگیری شد اما به روی مبارک هم نیاوردن حتی به منشی مدیر عامل هم تاکید کردم که بسیار مهمه و به منشی آقای حیدری!!:

لطفا برسد به دست مديريت محترم واحد فروش يا بازاريابي

با سلام
اينجانب اميد ... مشترك خط اينترنت 8809.... پر سرعت شركت شما

مراتب اعتراض شديد خود را ار نحوه پيگيري و خدمت رساني آن شركت محترم اعلام مي دارم
با وجود درخواست هاي متعددي كه طي 2 هفته گذشته از همكاران شما براي پيگيري دليل مشكل خط خود داشتم، عملا هيچ اقدامي كه بنده در جريان آن قرار گيرم انجام نگرفته است
بنده به دليل نوع كار و گرداندن يك وبسايت علمي و ارتباط با مخاطبانم و دانشجويان كلاس هايم از طريق اينترنت، هيچ گونه اختلالي در اينترنت را قابل پذيرش نمي دانم .از آنجا كه پيدا كردن منبع مشكل چه از طرف مخابرات و يا شركت آسياتك باشد و چه از طرف مشترك(بنده)، به عهده شركت ارائه دهنده خدمات است، هنوز هيچ گونه دليل مشخصي براي وجود اختلال در خط من گزارش نشده است

همانطور كه مستحضر هستيد در دنياي رقابتي كنوني ارتباط مؤثر با مشتري جزو اركان بقاي يك سازمان است، يك مشتري ناراضي(حتي اگر اين نا رضايتي مربوط به عدم اطلاع دقيق وي باشد) با انتقال شكايات خود به ساير مشتريان بالقوه مي تواند براي يك سازمان هزينه هاي بسيار زياد تري از آنچه حل كردن مشكل وي تحميل مي كند همراه داشته باشد
دوست عزيز، بنده با توجه به اينكه سخنراني هاي متعدد و كلاس هاي متعددي در مورد بازاريابي و فروش ارائه مي كنم، دوستانه به شما پيشنهاد مي كنم از اينكه بنده به يك مشتري ناراضي تبديل شوم با ارائه توضيحات كافي و قانع كننده و رفع مشكل اينجانب جلوگيري بفرمائيد. زيرا خود بهتر آگاهيد 400-300 نفر دانشجوي مديريت و يا فروشنده و ساير افراد، هر ماه در دوره هاي مختلف از زبان استاد خود در مورد نحوه خدمت رساني ضعيف يك شركت بشنوند هيچ گونه اقدام قانع كننده اي براي كسب رضايت مشتري انجام نداده، مي تواند بيشتر هزينه داشته باشد تا براي رفع مشكل اينجانب اقداماتي صورت پذيرد

.
پيشترحضور شما عذر خواهي مي كنم كه تا اين حد صريح منظور خود را رساندم،اميدوارم با تدابير آن مقام محترم مشكل اينجانب هرچه سريع تر برطرف شود

با آرزوي توفيق براي شما
اميد ...

موسس و مدير وب سايت ...

سخنران و مدرس بازاريابي و فروش
مشاور شركت هايي چون بيمه پارسيان - بهنوش - ايران ژلاتين كپسول- طلوع اوج پلاست و غيره

خلاصه رزومه:

http:....................ties-977.aspx

09121....

اینم از این نامه...
خوب دوستان عزیز بنده شدیدا پیگیر مشکل خط شدم اما تمام جوابی که شنیدم این بود که مشکل از خطوط داخلی خودتونه...و بعد از 2 هفته از ارسال این نامه یکی اومد درب منزل و گفت مشکل از شما نیست!!!
و بعد از چند روز از ارتباط با مشتریشون تماس گرفتن و من گفتم مشکل از من نیست و جواب چی بود؟؟؟ گفتن خودتون مخطار هستید دیگه وضعیتتون اینه...!! یعنی چند ماه به دروغ گفتن مشکل از خودتونه و در آخر که دستشون رو شد گفتن همینیه که هست...
بنده در سر تمام کلاس هام به عنوان مثالی از خدمات بسیار بد این شرکت رو مثال میزنم و بهتون قول میدم میلیون ها تومان ضرر به شرکتتون تحمیل کنم به عنوان سخنران بازاریابی و فروش هرچند ذره ای از اعصابی که از من خورد شد هم نمیشه...
با تشکر
یک مشتری ناراضی!!!

@ omidamin

الان شما خواستی بگی خیلی معروفی و خیلی جاها سمینار داشتی و سخنران بودی و واقعا شخص مهمی هستی ؟ خب همه در جریان قرار گرفتیم ممنون ... من واقعا خوشحالم که فروم چنین کاربرای فرهیخته ای داره...! ولی نامه ی شما با ذکر مشخصاتتون و سوابقتون و ... به درد کاربرا و مخاطبای این تاپیک نمیخوره !

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
یه تجربه شخصی دارم اینکه هر چی سرعت بالاتری از اسیا تک میگیرم .... در عمل بیشتر افت سرعت دارم ...یعنی اگه 256 بگیرم مثلا 25 کیلو دانلودمه ولی 2 مگ که میگیرم 100 کیلو دانلودمه .... نمیدونم بقیه هم همینطورن؟؟؟.....

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,343
دوستان سرویس اسیا تک چطوره ؟
ضریب 1/4 و 1/2 رو کسی داشته ؟
قیمت هاش به نسبت شرکتهای دیگه خیلی خوبه

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
یه تجربه شخصی دارم اینکه هر چی سرعت بالاتری از اسیا تک میگیرم .... در عمل بیشتر افت سرعت دارم ...یعنی اگه 256 بگیرم مثلا 25 کیلو دانلودمه ولی 2 مگ که میگیرم 100 کیلو دانلودمه .... نمیدونم بقیه هم همینطورن؟؟؟.....
در مورد برنزی که برای من اینجوری نبود...

512 ممکنه به 70 هم برسه اما 128 که داشتم کمتر به 16 میرسید...

کلا انگار منطقه ما خیلی خلوته ! هر چی سرویس بگیرم افت سرعت احساس نمیشه !
دوستان سرویس اسیا تک چطوره ؟
ضریب 1/4 و 1/2 رو کسی داشته ؟
قیمت هاش به نسبت شرکتهای دیگه خیلی خوبه
من که راضیم، ولی مثل همیشه بستگی به منطقه داره ! :دی

اون ضریب ها الکی هست ، حتی خود پشتیبانی هم گفت به اونا توجه نکنید :دی ... سرویس حجمی بگیری از 128 تا 2 مگ ، روی 2 یا 4 مگ سرعتت هست... سرویس غیر حجمی (نامحدود) در حالت ایده آل سرعت واقعی هست... مثلا 128 = 16KB

MozikShop

Registered User
لایک‌ها
67
بچه ها آسیا تک نامحدود 2 مگ بگیرم چقدر رسیو میده ؟

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
دوستانی که نامحدود دارن
میتونید با cmd از konami.net یه پینگ بگیرید نتیجه رو بذارین؟
مرسی

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
دوستان برای شرکت قصد دارم سرویس از آسیاتک بگیرم ...
2مگابیت نامحدود (کیمیا بیکران برنزی) وضعیتش به چه صورتی هست؟

طرف گفت سرویسی که قصد دارید بگیرین ضریب 1/2 داره که سرعت دانلود بین 130 تا 150 متغییر هست بعد ازش در مورد پینگ که پرسیدم گفت نمیدونم.
حالا دوستان میشه یه چندتایی پینگ از جاهای مختلف بدین ببینیم وضعیت به چه صورتی هست؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستانی که نامحدود دارن
میتونید با cmd از konami.net یه پینگ بگیرید نتیجه رو بذارین؟
مرسی
ping.png

اول و دومی با وی پی نون ! سومی بدون وی پی نون ... 512 نامحدود برنزی
دوستان برای شرکت قصد دارم سرویس از آسیاتک بگیرم ...
2مگابیت نامحدود (کیمیا بیکران برنزی) وضعیتش به چه صورتی هست؟

طرف گفت سرویسی که قصد دارید بگیرین ضریب 1/2 داره که سرعت دانلود بین 130 تا 150 متغییر هست بعد ازش در مورد پینگ که پرسیدم گفت نمیدونم.
حالا دوستان میشه یه چندتایی پینگ از جاهای مختلف بدین ببینیم وضعیت به چه صورتی هست؟
سلام سید محمد عزیز
پارسال دوست امسال آشنا :دی

512 برنزی دارم، به دردت میخوره؟ ... پینگ از کجاها بذارم؟

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام سید محمد عزیز
پارسال دوست امسال آشنا :دی

512 برنزی دارم، به دردت میخوره؟ ... پینگ از کجاها بذارم؟

کم سعادتی من هست که در خدمت نیستم ...

میشه اینا رو تست کنی؟

کد:
ping google.com -n 10
ping no-ip.com -n 10
ping techrepublic.com -n 10
ping persiantools.com -n 10
ping iweb.com -n 10
ping adobe.com -n 10
ping oracle.com -n 10
ping centos.org -n 10
ping sourceforge.net -n 10

شرمنده

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام به همه دوستان .من از دیروز تا حالا نمیدونم اینترنتم چه مرگش شده نمیتونم شارژ انلاین بگیرم .من همیشه با کارت ملتم 1 گیگ شارژ رو خریداری میکردم ولی الان از دیروز نمیشه هر چی میزنم ارور میده (اشکال امنیتی رخ داده است) همش همینو میزنه و با کارت ملت بابام هم زدم اونو میزنه شما مجاز به انجام این تراکنش نمیباشید و با جی پی آر اس هم رفتم و حتی با وایمکس بابام هم رفتم بازم همین ارورها میده و زنگ میزنم به پشتیبانی شبکه اونجا هم حرف درست و حسابی نمیزنند و میگن باید تا یکشنبه صبر کنی و میگم من این دو روزه کار دارم که تعطیلیه اصلا عین خیالشون نیست اینم اینترنتمن نمیدونم دیگه باید چکار کنم هنگ هنگم ..دوستان میتونید راهنماییم کنید که ببینم چکار کنم و چرا این ارورها میاد

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
کم سعادتی من هست که در خدمت نیستم ...

میشه اینا رو تست کنی؟

کد:
ping google.com -n 10
ping no-ip.com -n 10
ping techrepublic.com -n 10
ping persiantools.com -n 10
ping iweb.com -n 10