• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

iAR11

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دوستانی که سرویس نامحدود آسیاتک رو دارند یک شرح وضعیت میدن که کیفیت سرویس به چه صورت هست؟
آیا مستمر دانلود میکنن؟ و اینکه آسیاتک دانلودشون رو محدود یا سرعت رو کم نکرده؟ وضعیت تورنت به چه صورته؟ سرعت واقعی دانلود چقدر هست؟
من مبین نت دارم میخوام بیام سمت آسیاتک ولی میخوام نامحدود برنزی 512 بگیرم. اگر دوستان تجربه کار با این سرویس رو دارند، من رو راهنمایی کنن ممنون میشم.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
منم برنزی 512...

سرعت 60 - 70

تورنت هم کاری ندارم

شبانه روزی دانلود میکنم :دی ... شبا هم افت سرعت ندارم... همون مقدار روز (حتی بیشتر) دانلود میشه...

shabbeh

Registered User
لایک‌ها
6
من 2 مگ برنزی داشتم سرعتم رو 140 بود تورنت هم استفاده میکردم افت سرعت هم نداشتم. زنگ زدم بپرسم سرعت 512 طلایی که یه کوچولو از این گرونتر بود چنده. بهم گفت 128 تا 190!منم خر شدم تغیر سرویس دادم. الان میبینم حدود 70 است. مسخره نیست ؟ گرونتره ولی سر عتش نصفه.

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
من 2 مگ برنزی داشتم سرعتم رو 140 بود تورنت هم استفاده میکردم افت سرعت هم نداشتم. زنگ زدم بپرسم سرعت 512 طلایی که یه کوچولو از این گرونتر بود چنده. بهم گفت 128 تا 190!منم خر شدم تغیر سرویس دادم. الان میبینم حدود 70 است. مسخره نیست ؟ گرونتره ولی سر عتش نصفه.

منم در حال حاضر دقیق سرویس مشابه رو دارم کیمیای بیکران برنزی :rolleyes: با اسماش خیلی حال میکنم ... سرعتم روی 120 تا 140 هست.
با 75 تومن سرویس ش به مرابت از 1 مگابیت ایرانسل بهتره !!

شما سرویس ات 1/1 هست ! پینگ ات خیلی باید با ثبات باشه و سرعتت تقریبا بدون نوسان باشه

shabbeh

Registered User
لایک‌ها
6
منم در حال حاضر دقیق سرویس مشابه رو دارم کیمیای بیکران برنزی :rolleyes: با اسماش خیلی حال میکنم ... سرعتم روی 120 تا 140 هست.
با 75 تومن سرویس ش به مرابت از 1 مگابیت ایرانسل بهتره !!

شما سرویس ات 1/1 هست ! پینگ ات خیلی باید با ثبات باشه و سرعتت تقریبا بدون نوسان باشه

همه چیش عین همونه فقط سرعتش نصف و قیمتش کمی گرونتره !

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان این تعرفه:
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی
میانگین سرعتش چنده؟

چلچه همون 256 هست؟ یا 512؟ (فراموش کردم)

الان 125 حامی 5 گیگ محدودیت دارم، بعضی شبا سرعتش تا 200 هم میره.

amir_82111

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من 1 مگ شب رایگان دارم.تا 1 هفته پیش سرعت دانلود من روز و شب بین 400 تا 500 کیلوبایت بود ولی الان یک هفتست که شبها سرعتم از 130 بالاتر نمیره...جریان چیه؟

amir_82111

Registered User
لایک‌ها
0
من 2 ماه 2 مگ شب رایگان و 1 ماه 1 مگ شب رایگان داشتم که سرعت دانلود شب و روزم 400 تا 500 کیلو بایت بود و حدودا 550 گیگ دانلود کردم... یعنی شبی 9 تا 12 گیگ حالا نمیدونم سرور ترکیده که شبها سرعتم از 130 بالاتر نمیره...چرا؟

ashk4n

Registered User
لایک‌ها
330
من 2 ماه 2 مگ شب رایگان و 1 ماه 1 مگ شب رایگان داشتم که سرعت دانلود شب و روزم 400 تا 500 کیلو بایت بود و حدودا 550 گیگ دانلود کردم... یعنی شبی 9 تا 12 گیگ حالا نمیدونم سرور ترکیده که شبها سرعتم از 130 بالاتر نمیره...چرا؟
اسیا تک شیراز چند وقته سرعت شبانه از 30 بالا تر نمیره قبلا 90-100 بود اما روزانه فرقی نکرده

parvizb

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
1
با سلام خدمت همه دوستان من الان یک ماهه مشکل دارم و نمیدونم اشکال از کجاست و هر چی هم زنگ میزنم شرکت اسیا تک مشکلم رو حل نمیکنن من مودمم ایسوس ان 10 هست و همیشه هر وقت روشنش میکردم اتوماتیک لپتاپم کانکت میشد ولی الان یک ماهه اصلا وصل نمیشه یا وصل میشه بعدش سریع قطع میشه که مجبورم دستی برم روش و وصلش کنم بعدش اونجایی که انتن وایرلس دارم یا انتن میاد یا همیشه علامت ستاره بالاش میاد و اینترنت قطع میشه اینجوری بگم اصلا وایرلس وصل نمیشه و یا 5 دقیقه وصل میشه دوباره قطع میشه نمیدونم دقیقا مشکل از کجاست ؟ لطفا یکی دقیقا راهنماییم کنه مودمم ایسوس ان 10 هست اگر کسی اموزش نصب مودم رو داره بهم بده و اینکه ویندوزم ویندوز 8 32 بیت هست لطفا یکی تنظیمات کلی مودمم را بده و در ضمن مودمم هم صد بار ریست کردم و اولش که میخوام تنظیم کنم ازم پسورد میخواد که میزنم ادمین دومین گزینه رو بازم ادمین میزنم قبول نمیکنه و حتما باید اخر ادمین حرف آی بزنم که بشه ادمینی تا قبول کنه . ببخشید زیاد توضیح دادم و حرف زدم

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
این شرکت به جرات میتونم بگم کلاه بردار ترین و بی مسولیت ترین شرکت ارایه دهنده اینترنت تو ایرانه .زمانی که رفتم برای گرفتن اینترنت بهم گفتن اره اینتوریه نت 1 مگ 300 تا سرعت دانلود میده خیالت راحت منم گفتم از شرکت قبلیم ناراضی بودم که اومدم اینجا گفتن نه خیالت راحت اینجا سرعت خوبی میده مشترکامون که میان اینجا اینتوری میگن اره از این حرفا بعد من 33.500 دادم نت 2 گیگ گرفتم گفتم این دیگه خیلی عالیه!!! زمانی که نت خونم وصل شد گزاشتمش برای دانلود حدودا ساعت 11 شب بود تعجب کردم دیدم سرعت داره 10 الی 30 ک میده زنگ زدم گفتم چرا اینتوریه گفت اخه شبا شلوغ میشه اقا گفتم صبح امتحان کنم صبح رفت رو 40-45 زنگ زدم همون خانومی که زمانی این همه تعریف میکرد شروع کرد به انکار که وای عجیبه غیر ممکنه از این حرفا بعد از 1 هفته برام کارشناس فرستادن کارشناس گرفت 4 تا سیم باز کرد چسب زد(الکی)بعدشم 10 ت گرفت هیچ تغیری هم ایجاد نشد گفتم اقا اینتور خوب نشد زنگ زدم تهران شب بود ساعت 2 گفت شب تو ساعت رایگانه نمیتونم چک کنم صبح زنگ بزن صبح زنگ زدم گفت مشکل از پهنای باند مرکزتون هست گفتم اوکی کی حل میشه؟تا اخر ماه ایشالا امروز 20 تم هست.گذشت گذشت شد 4 ماه بعد زنگ زدم اقا درست نشد گفت وسایل تامین کردیم از این حرفا خلاصه گذشت گذشت تا رسید به 5 ماه گفتم اقا من صبر عیوب ندارم که به پا این شرکت بشینم تا درست شه لطفا سیستم منو از اون چیزی که بوده حساب کنید یعنی من اگه 2 مگ گرفتم شما از 256 حساب کنید و ما بقی پولو به حساب بنده واریز کنید گفتن باشه اصلا مشکلی نیست از این حرفا گذشت بازم 1 هفته خبری ازشون نبود تا براشون ثبت شکایت کردم گفتا مدیریت داره تصمیم میگیره 1 هفته دیگه گذشت گفتم اگه تصمیم کبری بود تا حالا تموم شده بود گفتا اره مدیریت توافق کرد که 50% سرویستون برگشت داده بشه که مبلغ 14 هزار تومن هست!!!!!! بشون گفتم من 5 ماهه دارم سرویس میگیرم با این سرعت اشغالی این 5 ماهی که من ماهی 33.500 میدادم یعنی شما 14 ت حساب کردید؟ خلاصه من این مبلغ قبول نکردم و گفتم به اولین صندوق صدقاتی که رسیدید بندازید توش قطع کردم.
بهتون توصیه میکنم اگه پولتون و وقتتونو دوست دارید حتما حتما از این شرکت اشتراک نگیرید یک مشت بی پدر دزد ریختن تو این شرکت ماله مردمو میدزدن خدا لعنتشون کنه.

trian

Registered User
لایک‌ها
2,885
دوستان به نسبت سرویس های دیگه سرعت آسیا تک چجوریه؟

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
اتفاقا توى منطقه ما اسيا تک بهتر از همه شرکت هاست. نمايندگيش افتضاحه ولى وقتى زنگ ميزنم تهران نمايندگى , سريع کارم رو راه ميندازن.

Sent From My HTC EVO 3D Using Tapatalk

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
آقا من دانلود زیاد میکنم
سرویسم رو چی کار کنم ارزون در بیاد

شبا سرعت 70 بیشتر نمیشه ! فقطم شبا میگیرم

نا محدود تا حالا تست نکردم یه نا محدود بگیرم با سرعت 256 شبانه روزی بزارم دانلود بیشتر میگیره یا همون شب 70 تا

ای یادش بخیر با سرعت بالا دانلود میکردیم !

fereydoon1

Registered User
لایک‌ها
895
آسیاتک 1 مگ نامحدود برنزی داشتم (40ت) سرعت دانلود اکثرا +90 میداد. شب تست نکردم!
من قبلا 20 گیگ 256 داشتم سرعت دانلود 300 میداد اما دیدم نمیصرفه 20 روزه تموم می شه! آخر نامحدود گرفتم خلاص!

اينترنت پر سرعت 0256 كيلو بيت نامحدود (نامحدود طلايي) (419000 ريال) اینو داری الان ؟

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
شاید منطقه ی شما اینجوریه. من که مشکلی نداشتم تابه حال! البته قطعی داره سرویس نامحدود اما اینم تو سایت ذکر شده (میزان دسترسی 98 درصد)
پ.ن : هر محلی یه سری شرکت هست که مشکل داره !

قربون دستت اگه اونا این مشکلو دارن بیان بگن اقا این مشکل هست اونجا با این شرایط اگه میخوای که اسمتو ثبت کنیم اگه من گفتم باشه بعد اگه جای اون 30 ک سرعت دانلو 1 ک میداد من حق حرف زدن نداشتم و مشکلی هم نداشتم اما این بی نا... چرا میان میگن سرعتش عالیه حرف نداره اینقدر میده فلانه کمی صداقت خوبه همش پول که نمیشه؟بخدا اگه همون اول میگفت 50 ت بده تا راستشو بهت بگیم میدادم تا اینکه 5 ماه بی زبون پولمو دور بریزم انصافم حدی داره.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
من خوزستان هستم.
برونزى واسم فعاله

Sent From My HTC EVO 3D Using Tapatalk

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان به نسبت سرویس های دیگه سرعت آسیا تک چجوریه؟

سعی کن زمانی که میخوای از هر جا چه شرکت پسر عموت باشه چه فرد قریبه یه رسید بگیری که اگه سرویسو گرفتی هرگونه مشکل فنی که تو این رسید ثبت نشده بود تمام مبلغ برگشت داده بشه چون بعضی از شرکتا با اینکه مشکلی تو اون منطقه هست یوسرو میگیرن به امید اینکه 1 روزی این مشکل بر طرف شه.

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
سلام
این نا محدود برنزی با طلایی چه فرقی داره دقیقا ؟؟؟ واسه دانلود می خوام بگریم !
البته یه کیمیای 10 گیگ هم هست که به طرز معجزه آسایی عالیه ! 2مگه ولی من موندم چه جوری 570Kb تا 590 kb در ثانیه دانلود دارم !!! :blink:

بالا