• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من 128 برنزی 1 به هشت دارم سرعتم عالیه
باورت نمیشه با 15 دانلود میکنم!
خوش بختانه اسیا تک اگه میگه سرعتت فلانه واقعا هم همونه
اگه 512 برنزی بگیر که یک به هشت باشه واقعا سرعت 64 میگیری و....
ولی محدود رو نمیدانم
من پرسیدم گفتن مثلا یک مگه ما بالای 400 500 دانلود میکنه؟
راستی یعنی واقعا شبا سرعتت انقدر کم افت میکنه؟

با 15 :D
اون یک به هشت با این یک به هشت فرق میکنه اسیاتک فعلا فقط میگه 1 به 8 ولی در واقع اینطوری نیست! اگه اینطوری باشه مثلا 512 سرعتش تا 8 کیلوبایت میتونه پایین بیاد اون تقسیم بر 8 هم منظور تبدیل بیت و بایت هست
در سرویسهای محدود روزها سرعت تا 4 مگابیت بازه(البته اگه منطقه مخابراتی شلوغ باشه به این سرعت نمیرسه)
ولی تو شب میشه سرعت واقعی مثلا یک مگ محدود شبها سرعتش حدود 100 کیلوبایت هست

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
جالبه من تا حالا سرعت بالای 250 نداشتم... پس چجوری خطوط تا 4 مگ بازه ؟؟ یعنی منطقه ما 24 ساعته شلوغه ؟؟:blink::wacko:

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
جالبه من تا حالا سرعت بالای 250 نداشتم... پس چجوری خطوط تا 4 مگ بازه ؟؟ یعنی منطقه ما 24 ساعته شلوغه ؟؟:blink::wacko:

4 مگابیت
میشه حدود 500 کیلوبایت که خود من این سرعت را تجربه کردم در سرویس 1 مگ محدود!
البته مال مدتی قبل هست الان شاید تغییر کرده باشه

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
من الان حدودا دوساله که 2 مگ محدود دارم تا الان به 500 نرسیده ;)

Zappa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عوضش من بیشتر وقتها سرعتی بالاتر از 500 دارم
شبانه هم چیزی در حدود 250

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این سرعت 2048 نقره ای نا محدود که الآن زنگیدم و گفت شنبه یا یکشنبه وصل میشه، به نظرتون باز کردن صفحاتش چطوره؟ یعنی فقط به PING بستگی داره؟ مثلا اگه این سرعت 128 نا محدود داتک که الآن دارم، پینگش پایین باشه، نسبت به اون سرعت خفن ( حتی با پینگ بالا )، زودتر صفحات رو باز میکنه؟! یکی منو توجیه کنه ... :ph34r2:

آیا با این سرعتی که من گرفتم ( 2048 نقره ای نا محدود ) با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر بخوام دانلود کنم، افت سرعت خواهم داشت؟
:(

shahrooztk

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من تازه 1m برنزی گرفتم
میانگین سرعت دانلود تو چند ساعت که تست کردم میانگین روی 97-98 است . پایین میاد تا 110-20 ام میره . توی تهران و منطقه خلوت

اینجوری که دیدم واسه بقیه دوستانم همین طور . کسی اطلاع داره مخابرات 1m چند تا میده ؟

Onspeed

Registered User
لایک‌ها
212
سلام

دوستان اهوازی کسی اینجا هست که از آسیاتک سرویس داشته باشه! در حال حاضر چیز پی ان بصورت L2TP یا PPTP روی سرویساشون وصل میشه؟

سرویس 2048 محدود آسیاتک در ساعات رایگان (1 تا 9 صبح) شیر میشه یا اینکه فعلا برای جذب کاربرای بیشتر سعی شده سرعت روی همون پهنای باند اسمی سرویس باشه؟

Last edited:

021

Registered User
لایک‌ها
33
مشکل با آسیاتک

از سال 86 دارم از اسیا سرویس می گیرم این برای رفع هر گونه سو تفاهم احتمالی که کسی نیاد سنگش به سینه بزنه فقط جهت اطلاع رسانی می گم

شما هر کدام از طرح های حجمی آسیاتک را بگیرید در طول روز تو تهران سرعت شما تا 450 کیلوبایت میره بالا . اصل داستان مربوط به دانلود شبانه است از ساعت 1 تا 9 صبح

من 2 ماه قبلی 1 مگ با حجم 20 گیگ شارژ کردم هیچ مشکلی نبود سرعت شبانه زیر 100 نمی آمد پایین . این سری گفتم 2 مگ شارژ کنم و برای 20 گیگ یک ماه 57 هزار تومان دادم.

اما در کمال حیرت دیدم سرعت شبانه نتنها به 220 که گارانتی کردند نمی رسه بلکه رو 70 - 80 تا 130 بازی می کنه !!!!! روز اول گذشت خاموش کردم روز دوم همین طور دیدم نه مشکل دارند . روز سوم تماس گرفتم پشتیبانی خانوم نوروزی ایشون زحمت کشید چک کرد و سرعت را کمی تغییر داد اما حرف من را کامل قبول کرد. گفت شب اگر دیدی چنین مشکلی به وجود آمد تماس بگیر پشتیبانی بگو درست می کنند حق باشماست

باز شب شد دیدم نه همان مشکل را داریم !!!!!!!! تماس گرفتم آقا کلاه*** برداشت اول که گیر داد از سرور موزیلا دانلود کن ... همه این کارها کردم باز همان مشکل اما ادامه داشت. خیلی راحت از سر خودشون باز کردند گفتند شما باید صبح تماس بگیرید بخش صدای مشتری (شکایات) اون ها دست رسیشون بالاتر است ما الان کاری نمی تونیم بکنیم ! من پیغام می زارم براشون !.

من بدبخت که دستم از همه جا کوتاه بود و سرم کلاه رفته 10 دقیقه بعد مجددا تماس گرفتم به امید اینکه اپراتور دیگه برداره و به مشکل من رسیدگی کنه گفتم بابا اینقدر من را از روز به شب ، شب به روز پاسکاری نکنید. اما باز هم در نهایت را پاس دادن به امور شکایت که امروز صبح تماس بگیرم :)

و امروز صبح من زنگ زدم امور شکایات آقای حسینی برداشت و کامل مشکل گفتم .

جوابیه امور شکایات :

شکایات : شما با دانلود منیجر دانلود می کنید ؟
من : بله
شکایات : روز چند موتور می زارید ؟
من : 8
شکایات : نه بکنید 16 تا
شکایات : بعد می دونید به هر حال خوب شبانه است دیگه ما نباید انتظار زیادی داشته باشیم !!!!
من : آقای محترم شما پول 2 مگ از من گرفتید شما موظف هستید من را گارانتی کنید سرعت شبانه من زیر 200 نباید پایین بیاد
شکایات : خوب شما در طول روز 450 دانلود می کنید
من : گفتم بابا جان من طرح 128 کیلوبایت هم می گرفتم صبح تا 450 دانلود می کنم رفتم طرح 2 مگ گرفتم برای دانلود شبانه ام !!!!!
شکایت : ( دید من حالیم نمی تونه بپیچونه) گوشی دستتون ...
شکایات : بعد از 1 دقیقه آره من از همکارمون پرسیدم ایشون هم همین نظر من را دارن
من : کدوم نظر ؟
شکایات : شما دانلود منیجر رو 16 موتور بزارید انشاالله به اون سرعت می رسید
من : اقای محترم من 7 سال adsl دارم دانلود می کنم چه ربطی داره !!!!!!!
شکایات : نه ربط داره
من : آقا این جواب من نیست من سر ندونید. پولم پس بدید می خواهم برم طرح 1 مگ بگیرم نخواستم 2 مگ
شکایات : نه شما 1 ماه هستید اگر 3 ماه بودید می شد الان نمیشه
من : پس الان رسما دارید سر من را کلاه می زارید دیگه ؟
شکایات : نه !!! البته می تونیم سرعت شما را تا 6 مگ هم ببریم بالا در طول روز برسید به 600 کیلوبایت
من : به چه کارم میاد آخه من شبانه را می خواهم دانلود رایگان داشته باشم
شکایات : بله حق با شماست اما کاریش نمیشه کرد. حالا من از بچه های active پیگیری می کنم ببینم میشه کاریش کرد

بله می بینید چقدر راحت قشنگ آسیاتک داره دزدی می کنه و سر مشتری کلاه می زاره و با سر دوندان و پیچوندن از کار طفره می رن

از ما که گذشت و در نهایت این ماه دستمون به جایی بند نخواهد بود اما گفتم بنویسم اینجا 2 نفر بخونند تجربه من براشون تکرار نشه

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
این سرعت 2048 نقره ای نا محدود که الآن زنگیدم و گفت شنبه یا یکشنبه وصل میشه، به نظرتون باز کردن صفحاتش چطوره؟ یعنی فقط به PING بستگی داره؟ مثلا اگه این سرعت 128 نا محدود داتک که الآن دارم، پینگش پایین باشه، نسبت به اون سرعت خفن ( حتی با پینگ بالا )، زودتر صفحات رو باز میکنه؟! یکی منو توجیه کنه ... :ph34r2:

آیا با این سرعتی که من گرفتم ( 2048 نقره ای نا محدود ) با پ.ر.و.ک.س.ی ف.ا.ی.ر بخوام دانلود کنم، افت سرعت خواهم داشت؟
:(

کسی نبود سوالم رو جواب بده؟

MD66

Registered User
لایک‌ها
205
سلام
سرویس چالاک نامحدود برنزی بگیرم یا 4 گیگ در ماهش رو ؟
نامحدودش چجوریه؟ آخه نقره ایش زده با فلانقدر گیگ سرعت بالا انگار که نامحدودش سرعتش رو میارن پایین درسته؟
پیشنهاد بدین مرسی

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
آسیاتک کلاه بردار !

از سال 86 دارم از اسیا سرویس می گیرم این برای رفع هر گونه سو تفاهم احتمالی که کسی نیاد سنگش به سینه بزنه فقط جهت اطلاع رسانی می گم

شما هر کدام از طرح های حجمی آسیاتک را بگیرید در طول روز تو تهران سرعت شما تا 450 کیلوبایت میره بالا . اصل داستان مربوط به دانلود شبانه است از ساعت 1 تا 9 صبح

من 2 ماه قبلی 1 مگ با حجم 20 گیگ شارژ کردم هیچ مشکلی نبود سرعت شبانه زیر 100 نمی آمد پایین . این سری گفتم 2 مگ شارژ کنم و برای 20 گیگ یک ماه 57 هزار تومان دادم.

اما در کمال حیرت دیدم سرعت شبانه نتنها به 220 که گارانتی کردند نمی رسه بلکه رو 70 - 80 تا 130 بازی می کنه !!!!! روز اول گذشت خاموش کردم روز دوم همین طور دیدم نه مشکل دارند . روز سوم تماس گرفتم پشتیبانی خانوم نوروزی ایشون زحمت کشید چک کرد و سرعت را کمی تغییر داد اما حرف من را کامل قبول کرد. گفت شب اگر دیدی چنین مشکلی به وجود آمد تماس بگیر پشتیبانی بگو درست می کنند حق باشماست

باز شب شد دیدم نه همان مشکل را داریم !!!!!!!! تماس گرفتم آقا کلاه*** برداشت اول که گیر داد از سرور موزیلا دانلود کن ... همه این کارها کردم باز همان مشکل اما ادامه داشت. خیلی راحت از سر خودشون باز کردند گفتند شما باید صبح تماس بگیرید بخش صدای مشتری (شکایات) اون ها دست رسیشون بالاتر است ما الان کاری نمی تونیم بکنیم ! من پیغام می زارم براشون !.

من بدبخت که دستم از همه جا کوتاه بود و سرم کلاه رفته 10 دقیقه بعد مجددا تماس گرفتم به امید اینکه اپراتور دیگه برداره و به مشکل من رسیدگی کنه گفتم بابا اینقدر من را از روز به شب ، شب به روز پاسکاری نکنید. اما باز هم در نهایت را پاس دادن به امور شکایت که امروز صبح تماس بگیرم :)

و امروز صبح من زنگ زدم امور شکایات آقای حسینی برداشت و کامل مشکل گفتم .

جوابیه امور شکایات :

شکایات : شما با دانلود منیجر دانلود می کنید ؟
من : بله
شکایات : روز چند موتور می زارید ؟
من : 8
شکایات : نه بکنید 16 تا
شکایات : بعد می دونید به هر حال خوب شبانه است دیگه ما نباید انتظار زیادی داشته باشیم !!!!
من : آقای محترم شما پول 2 مگ از من گرفتید شما موظف هستید من را گارانتی کنید سرعت شبانه من زیر 200 نباید پایین بیاد
شکایات : خوب شما در طول روز 450 دانلود می کنید
من : گفتم بابا جان من طرح 128 کیلوبایت هم می گرفتم صبح تا 450 دانلود می کنم رفتم طرح 2 مگ گرفتم برای دانلود شبانه ام !!!!!
شکایت : ( دید من حالیم نمی تونه بپیچونه) گوشی دستتون ...
شکایات : بعد از 1 دقیقه آره من از همکارمون پرسیدم ایشون هم همین نظر من را دارن
من : کدوم نظر ؟
شکایات : شما دانلود منیجر رو 16 موتور بزارید انشاالله به اون سرعت می رسید
من : اقای محترم من 7 سال adsl دارم دانلود می کنم چه ربطی داره !!!!!!!
شکایات : نه ربط داره
من : آقا این جواب من نیست من سر ندونید. پولم پس بدید می خواهم برم طرح 1 مگ بگیرم نخواستم 2 مگ
شکایات : نه شما 1 ماه هستید اگر 3 ماه بودید می شد الان نمیشه
من : پس الان رسما دارید سر من را کلاه می زارید دیگه ؟
شکایات : نه !!! البته می تونیم سرعت شما را تا 6 مگ هم ببریم بالا در طول روز برسید به 600 کیلوبایت
من : به چه کارم میاد آخه من شبانه را می خواهم دانلود رایگان داشته باشم
شکایات : بله حق با شماست اما کاریش نمیشه کرد. حالا من از بچه های active پیگیری می کنم ببینم میشه کاریش کرد

بله می بینید چقدر راحت قشنگ آسیاتک داره دزدی می کنه و سر مشتری کلاه می زاره و با سر دوندان و پیچوندن از کار طفره می رن

از ما که گذشت و در نهایت این ماه دستمون به جایی بند نخواهد بود اما گفتم بنویسم اینجا 2 نفر بخونند تجربه من براشون تکرار نشه
به نظر میرسه از سیستم نرم افزاریشون هست اون طور که من فهمیدم و راستم میگن کاری از دستشون بر نمیاد نرم افزار روزها تا 500 یا 600 میده شب ها من همه سرویس ها را تست کردم بالای 128 همشون نهایت 130 تا میده و 128 32 کیلوبایت میده به خاطر همین هم هست جچم سرویس های سرعت پائین را کم کردن تو روزانه تا ضرر نکنند چون کسی که وارد بود می اومد 256 30 گیگ انتخاب میکرد و شب و روز هالشو میبرد با قیمت پائین تر توصیه من به شما اینترنت 512 30 گیگ در ماه به قیمت 52 هزار تومان هستش و شب ها تا 130 تاهم دانلود میکنه-در ضمن یک گزینه ای هم داریم به نام تغیر سرویس که میتونی سرویست را در crm تغیر بدی و تست کنی -

arinboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام ..
من الا 256 اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی دارم سرعت 35 40 بهم میده ..در تهران هستم منطقه 2
این طرح های نوروزی کی میاد پس ؟ من فردا سرویسم تموم میشه ....:(((((((؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این شبکه ملي 1024كيلو بيت ( اينترانت ) این چیه ؟ اینم اینترنته ؟

آسیاتک = قیمت و قطعی خیلی بالا.. خیلی

Last edited:

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
عمق فاجعه رو درک کنید؛

dng1bebl3ai3zm0aun8a.jpg

لازم به ذکر است اونجا که نوشته متوسط قیمت سرعت اینترنت 1 مگابیت در ایران، 176 دلار، شیر 1 به 1 نا محدود رو در نظر گرفتن که اصلا چنین چیزی عموما ارائه نمیشه تو ایران
اونوقت چه توقعی از اینترنت تو ایران ( حالا چه آسیاتک، چه شاتل، چه پارس آنلاین، چه داتک، چه صبانت، چه مبین نت و چه هر کوفت دیگه ای ) دارید؟ توقعاتمون رو متاسفانه باید تا حد زیادی کاهش بدیم و انقدر حرص نخوریم. به جای پیشرفت، روز به روز داریم پسرفت میکنیم
:puke: فکر کنم ارائه اینترنت نا محدود سرعت بالای ارزون به سنمون دیگه قد نده و همچنان برای نسل ما، یه آرزو بمونه :confused:

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
دوستان به نظر من اشتباه شماره یک شما اینه که محدود میگیرید چرا نامحدود نمیگیرید خودتون رو راحت کنید

من خودم دانلودرم یعنی چی یعنی این سیتم من دقیقا 18 روز پیش برای دو ساعت خاموش شده

یه 1 مگ بگیرید 120 تا میزنه سرعتش شب روزشم فرقی من ندیدم بکنه همیشه بین 110-130 میزنه
که خودم دقیقا با همین یک مگشون اونم برنزی قیمتشم 38 بود 240 گیگ دانلود زدم

OnlyRealMadrid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان به نظر من اشتباه شماره یک شما اینه که محدود میگیرید چرا نامحدود نمیگیرید خودتون رو راحت کنید

من خودم دانلودرم یعنی چی یعنی این سیتم من دقیقا 18 روز پیش برای دو ساعت خاموش شده

یه 1 مگ بگیرید 120 تا میزنه سرعتش شب روزشم فرقی من ندیدم بکنه همیشه بین 110-130 میزنه
که خودم دقیقا با همین یک مگشون اونم برنزی قیمتشم 38 بود 240 گیگ دانلود زدم

کاملا موافقم. راستی شما تهرانی؟ اگه تهرانی، کدوم منطقه ای؟ قطعی و افت سرعت شدید تا حالا نداشتی؟ پینگت با قند شکن و بدون قند شکن چنده؟

subiran

Registered User
لایک‌ها
54
کاملا موافقم. راستی شما تهرانی؟ اگه تهرانی، کدوم منطقه ای؟ قطعی و افت سرعت شدید تا حالا نداشتی؟ پینگت با قند شکن و بدون قند شکن چنده؟

من قبلا تهران بودم همین طوری بود قطعی هم نداشت الان چهار ماهه کرمانشاه هستم اینجا هم همینطوره
پینگ با قند شکن 200-250 الته زیاد پینگ نگرفتم اما بدون قند شکن هم از 170 تا 250
l

بالا