آسیاتک کلاه بردار !
از سال 86 دارم از اسیا سرویس می گیرم این برای رفع هر گونه سو تفاهم احتمالی که کسی نیاد سنگش به سینه بزنه فقط جهت اطلاع رسانی می گم
شما هر کدام از طرح های حجمی آسیاتک را بگیرید در طول روز تو تهران سرعت شما تا 450 کیلوبایت میره بالا . اصل داستان مربوط به دانلود شبانه است از ساعت 1 تا 9 صبح
من 2 ماه قبلی 1 مگ با حجم 20 گیگ شارژ کردم هیچ مشکلی نبود سرعت شبانه زیر 100 نمی آمد پایین . این سری گفتم 2 مگ شارژ کنم و برای 20 گیگ یک ماه 57 هزار تومان دادم.
اما در کمال حیرت دیدم سرعت شبانه نتنها به 220 که گارانتی کردند نمی رسه بلکه رو 70 - 80 تا 130 بازی می کنه !!!!! روز اول گذشت خاموش کردم روز دوم همین طور دیدم نه مشکل دارند . روز سوم تماس گرفتم پشتیبانی خانوم نوروزی ایشون زحمت کشید چک کرد و سرعت را کمی تغییر داد اما حرف من را کامل قبول کرد. گفت شب اگر دیدی چنین مشکلی به وجود آمد تماس بگیر پشتیبانی بگو درست می کنند حق باشماست
باز شب شد دیدم نه همان مشکل را داریم !!!!!!!! تماس گرفتم آقا کلاه*** برداشت اول که گیر داد از سرور موزیلا دانلود کن ... همه این کارها کردم باز همان مشکل اما ادامه داشت. خیلی راحت از سر خودشون باز کردند گفتند شما باید صبح تماس بگیرید بخش صدای مشتری (شکایات) اون ها دست رسیشون بالاتر است ما الان کاری نمی تونیم بکنیم ! من پیغام می زارم براشون !.
من بدبخت که دستم از همه جا کوتاه بود و سرم کلاه رفته 10 دقیقه بعد مجددا تماس گرفتم به امید اینکه اپراتور دیگه برداره و به مشکل من رسیدگی کنه گفتم بابا اینقدر من را از روز به شب ، شب به روز پاسکاری نکنید. اما باز هم در نهایت را پاس دادن به امور شکایت که امروز صبح تماس بگیرم
و امروز صبح من زنگ زدم امور شکایات آقای حسینی برداشت و کامل مشکل گفتم .
جوابیه امور شکایات :
شکایات : شما با دانلود منیجر دانلود می کنید ؟
من : بله
شکایات : روز چند موتور می زارید ؟
من : 8
شکایات : نه بکنید 16 تا
شکایات : بعد می دونید به هر حال خوب شبانه است دیگه ما نباید انتظار زیادی داشته باشیم !!!!
من : آقای محترم شما پول 2 مگ از من گرفتید شما موظف هستید من را گارانتی کنید سرعت شبانه من زیر 200 نباید پایین بیاد
شکایات : خوب شما در طول روز 450 دانلود می کنید
من : گفتم بابا جان من طرح 128 کیلوبایت هم می گرفتم صبح تا 450 دانلود می کنم رفتم طرح 2 مگ گرفتم برای دانلود شبانه ام !!!!!
شکایت : ( دید من حالیم نمی تونه بپیچونه) گوشی دستتون ...
شکایات : بعد از 1 دقیقه آره من از همکارمون پرسیدم ایشون هم همین نظر من را دارن
من : کدوم نظر ؟
شکایات : شما دانلود منیجر رو 16 موتور بزارید انشاالله به اون سرعت می رسید
من : اقای محترم من 7 سال adsl دارم دانلود می کنم چه ربطی داره !!!!!!!
شکایات : نه ربط داره
من : آقا این جواب من نیست من سر ندونید. پولم پس بدید می خواهم برم طرح 1 مگ بگیرم نخواستم 2 مگ
شکایات : نه شما 1 ماه هستید اگر 3 ماه بودید می شد الان نمیشه
من : پس الان رسما دارید سر من را کلاه می زارید دیگه ؟
شکایات : نه !!! البته می تونیم سرعت شما را تا 6 مگ هم ببریم بالا در طول روز برسید به 600 کیلوبایت
من : به چه کارم میاد آخه من شبانه را می خواهم دانلود رایگان داشته باشم
شکایات : بله حق با شماست اما کاریش نمیشه کرد. حالا من از بچه های active پیگیری می کنم ببینم میشه کاریش کرد
بله می بینید چقدر راحت قشنگ آسیاتک داره دزدی می کنه و سر مشتری کلاه می زاره و با سر دوندان و پیچوندن از کار طفره می رن
از ما که گذشت و در نهایت این ماه دستمون به جایی بند نخواهد بود اما گفتم بنویسم اینجا 2 نفر بخونند تجربه من براشون تکرار نشه