kaftare_bad
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 3
- لایکها
- 0
منم اهواز هستم 512 برنزی دارم سرعت دانلود هم بدون 1 دقیقه قطعی بین 60 تا 65 نوسان داره
من خیلی راضیم
من خیلی راضیم
غروب اس ام اس اومد که خططون رانژه شده و من یه غلطی کرده بودم که نصب مودم حضوری رو پولش رو دادم و زدم. نصب اینترنت آسیاتک خیلی سخته؟! مودمم D-Link 2730U هستش. اگه آسونه نصبش، یکی لطف کنه راهنماییم کنه و همین امشب نصبش کنم ... اگرم دست زدن بهش ریسکه که منتظر بمونم خوده یارو بیاد وصل کنه ... آخه داتک خیلی ساده وصل شد ... منم که فردا صبح 5 باید برم پادگان و 3 میرسم خونه و کسی هم نیست جواب تلفن بده ...
اونترنته(2048) - شبکه ملي 2048 كيلو بيت ( اينترانت ) (735000 ريال + آبونمان) این چیه ؟ اینترنته ؟
نه سرعت نا محدودها برای همه پایین نمیاد... دانلود من شب و روز یکی هست ...تند نرید عرض کردم که شب سرعت تمامی سرویس ها میاد پایین مثل بقیه شرکتها!
منم برا عیدم 2048 گرفتم سرعتم بین 350 تا 450 متغیر هست ...
ولی خداییش آسیاتک خیلی گرونه ..... خیلی
م
چرا انقدر گرونه دوستان خبر دارن ؟؟؟؟؟؟
به نظرتون برم ار مخابرات بگیرم ماهی 9 تومنه .. سرعت ثابت 60 بدون حجم.... خوبه ؟؟؟؟؟
محابرات این مودم ای دی اس ال محابرات که dsl-2600u هست رو قبول میکنه ؟
امروز سرویس 2048 نامحدود برنزی گرفتم
سرعت روز از 120 بالاتر نمیره
سرعت شب از 20 بالاتر نمیره
ضمنا به مخابرات منطقه هم هیچ ارتباطی نداره,تا دیروز با سرویس حجمی سرعتم تا 450 هم میرفت
تردید نداشتم که آسیاتک هم به این وضعیت میوفته
دیگه حوصله تماس گرفتن با شرکت رو هم ندارم,تو این مدت قشنگ فهمیدم که اگر چیزی ایراد داشته باشه درست که نمیشه هیچ اعصابتم نابود میشه
الان چند نفر میان میگن نه مال ما خوبه و به منطقه مربوطه
می دونم برادر من,مال من هم خوب بود,نوبت شما هم میرسه
این خانه از پایبست ویران است