• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
پینگ یعنی چی ؟:rolleyes:

ping یک ابزار کمکی شبکه( network utility) هست که با استفاده از پروتکل ICMP بسته هایی رو به یک ماشین در شبکه می فرسته اگر جواب گرفتن اون ماشین در شبکه alive هست اگر نه dead هست !! هر ms پینگ کمتر باشه سرعت و کیفیت کار بالاست..

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
البته منظور اکثر کاربران اینترنتی از پینگ در حقیقت زمان پاسخگویی (Packet Round Trip) هست که مشخص کننده میزان زمان مورد نیاز جهت انتقال یک بسته دیتا و برگشت پاسخ آن بر روی شبکه است. به عبارت دیگه، چقدر طول میکشه که کامپیوتر شما با یک کامپیوتر دیگه روی اینترنت و یا هر شبکه دیگری گفت و گو کنه.

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان اینترنت شما هم قطعه
الان 3 روزه مال من قطعه
پشتیبانی هم جواب نمیده ظاهرا تعطیله
چکار کنم؟

johnyenglish

Registered User
لایک‌ها
2
توصیه میکنم تو تهران به هیچ وجه سراغ آسیا تک نرید.

دلایل:
1- حجم از قصد اضافه خساب میکنه. (چند بار تست کردم)
2- پشتیبانی افتضاح
3- پرتال خیلی بی امکانات و بد
4- پینگ بالا
5- سرعت پر نوسان

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به جز شماره ی 2. بقیش برای من مشکلی نداره!

خیلی راحت خودت تست کن
۵-۶ روز مونده به اتمام سرویس تغییر بده رو اون سرویس راحت تستش کن
راستی سرعت من تو عید خیلی بد شده ا

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Abed66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
بچه هایی که 2مگ محدود دارن سرعتشون چطوره؟ تو این چند روزه کسی افت سرعت داشته؟ سرعت من تو روز 200 بالاتر نمیره

ali123321

Registered User
لایک‌ها
220
تعرفه هاشون رو که تغییر دادن،قبلا با حجم 5 گیگ شبها کلا رایگان بود ولی الان برای بالای 10 گیگ شبها ترافیک رایگانه!
من 2 مگ دارم،چند روزه سرعتشون افت کرده،مخصوصا این چند شب که انگار سرعت رو محدود کردن روی 64kb!

Abed66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
تعرفه هاشون رو که تغییر دادن،قبلا با حجم 5 گیگ شبها کلا رایگان بود ولی الان برای بالای 10 گیگ شبها ترافیک رایگانه!
من 2 مگ دارم،چند روزه سرعتشون افت کرده،مخصوصا این چند شب که انگار سرعت رو محدود کردن روی 64kb!

بله الان یک هفته ای هست که شبا سرویسو رو 1 مگ می بندن ولی الان چند روزه سرعت من تو روزم افت کرده و به زور به 200 میرسه

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
این قضیش فرق میکنه و محدود به چند Carrier پهنای باند بین المللی هست

من دقیق نمیدونم مربوط به چی میشده ولی از یکی دو روز قبل از اینکه خبر منتشر بشه خطم که سرعت ثابت داشت ، خیلی افت سرعت داره و الان هم مرتب پایین و بالا میشه . از دوستای خودم تو شهرای مختلف هم پرسیدم همین اتفاق واسشون افتاده حدس زدم مشکل به اینم مربوط میشه . حالا که شما میگید مربوط نمیشه لابد نمیشه دیگه :)

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
من دقیق نمیدونم مربوط به چی میشده ولی از یکی دو روز قبل از اینکه خبر منتشر بشه خطم که سرعت ثابت داشت ، خیلی افت سرعت داره و الان هم مرتب پایین و بالا میشه . از دوستای خودم تو شهرای مختلف هم پرسیدم همین اتفاق واسشون افتاده حدس زدم مشکل به اینم مربوط میشه . حالا که شما میگید مربوط نمیشه لابد نمیشه دیگه :)

با اسپید تست یکی از سرورهای داخلی را تست کنید و ببینید نسبت به قبل فرقی کرده
در مورد این حمله هم بیشتر رویه پینگ تاثیر داشته و خصوصا از اروپا به آمریکا و بالعکس که پینگ خیلی بالا رفته

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
با اسپید تست یکی از سرورهای داخلی را تست کنید و ببینید نسبت به قبل فرقی کرده
در مورد این حمله هم بیشتر رویه پینگ تاثیر داشته و خصوصا از اروپا به آمریکا و بالعکس که پینگ خیلی بالا رفته

دقیقا روششو بلد نیستم ؟؟؟؟ من همیشه از یکی دو سایت دانلود دارم . همیشه هم یک نوع خط رو میگیرم ( 512 نامحدود ) سرعت دانلودم هم حول و حوش 90 بود همیشه که خیلی واسه من خوب بود . الان بیشتر از 20 نمیشه سرعت دانلود . خیلی هم نوسان داره بین 10 تا حداکثر 40 در نوسانه . دوسه روزی هست این اتفاق افتاده . البته من زیاد دانلود ندارم ولی حوصله هم ندارم یکی دوتا فایل صد مگی رو توی دو ساعت بگیرم .

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
دقیقا روششو بلد نیستم ؟؟؟؟ من همیشه از یکی دو سایت دانلود دارم . همیشه هم یک نوع خط رو میگیرم ( 512 نامحدود ) سرعت دانلودم هم حول و حوش 90 بود همیشه که خیلی واسه من خوب بود . الان بیشتر از 20 نمیشه سرعت دانلود . خیلی هم نوسان داره بین 10 تا حداکثر 40 در نوسانه . دوسه روزی هست این اتفاق افتاده . البته من زیاد دانلود ندارم ولی حوصله هم ندارم یکی دوتا فایل صد مگی رو توی دو ساعت بگیرم .

شاید مشکل از سروری هست که ازش فایل میگیرید
ببینید این فایل چه سرعتی بهتون میده(با دانلود منیجر دانلود کنید و نه با مرورگر)
http://cachefly.cachefly.net/10mb.test

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
شاید مشکل از سروری هست که ازش فایل میگیرید
ببینید این فایل چه سرعتی بهتون میده(با دانلود منیجر دانلود کنید و نه با مرورگر)
http://cachefly.cachefly.net/10mb.test

نه مطمئن هستم از سرور نیست . من برای اشتراک این سایتها خیلی هزینه میکنم بالاترین سرعت دانلود داره و هیچوقت مشکلی نداشته . الان این فایل هم با Idm تست کردم مثل بقیه بود سرعت بالا پایین میشد . ولی میانگین روی همون 20 هست .

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
اینم تست 512 نامحدود برنزی آسیاتک با سرور خارجی (لندن) :

بالا