پینگ یعنی چی ؟
ping یک ابزار کمکی شبکه( network utility) هست که با استفاده از پروتکل ICMP بسته هایی رو به یک ماشین در شبکه می فرسته اگر جواب گرفتن اون ماشین در شبکه alive هست اگر نه dead هست !! هر ms پینگ کمتر باشه سرعت و کیفیت کار بالاست..
پینگ یعنی چی ؟
به جز شماره ی 2. بقیش برای من مشکلی نداره!
تعرفه هاشون رو که تغییر دادن،قبلا با حجم 5 گیگ شبها کلا رایگان بود ولی الان برای بالای 10 گیگ شبها ترافیک رایگانه!
من 2 مگ دارم،چند روزه سرعتشون افت کرده،مخصوصا این چند شب که انگار سرعت رو محدود کردن روی 64kb!
این قضیش فرق میکنه و محدود به چند Carrier پهنای باند بین المللی هست
من دقیق نمیدونم مربوط به چی میشده ولی از یکی دو روز قبل از اینکه خبر منتشر بشه خطم که سرعت ثابت داشت ، خیلی افت سرعت داره و الان هم مرتب پایین و بالا میشه . از دوستای خودم تو شهرای مختلف هم پرسیدم همین اتفاق واسشون افتاده حدس زدم مشکل به اینم مربوط میشه . حالا که شما میگید مربوط نمیشه لابد نمیشه دیگه
با اسپید تست یکی از سرورهای داخلی را تست کنید و ببینید نسبت به قبل فرقی کرده
در مورد این حمله هم بیشتر رویه پینگ تاثیر داشته و خصوصا از اروپا به آمریکا و بالعکس که پینگ خیلی بالا رفته
دقیقا روششو بلد نیستم ؟؟؟؟ من همیشه از یکی دو سایت دانلود دارم . همیشه هم یک نوع خط رو میگیرم ( 512 نامحدود ) سرعت دانلودم هم حول و حوش 90 بود همیشه که خیلی واسه من خوب بود . الان بیشتر از 20 نمیشه سرعت دانلود . خیلی هم نوسان داره بین 10 تا حداکثر 40 در نوسانه . دوسه روزی هست این اتفاق افتاده . البته من زیاد دانلود ندارم ولی حوصله هم ندارم یکی دوتا فایل صد مگی رو توی دو ساعت بگیرم .
شاید مشکل از سروری هست که ازش فایل میگیرید
ببینید این فایل چه سرعتی بهتون میده(با دانلود منیجر دانلود کنید و نه با مرورگر)
http://cachefly.cachefly.net/10mb.test