• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
سرویس 128 نامحدود طلایی = سرویس 256 نقری ای = سرویس 512 برنزی
اینا قیمتشون یکیه حالا کدوم بهتره ؟ کدوم سرعت ثایت بالاتری داره برای کسی که میخواد 24 ساعت بزاره دانلود !!!

اينترنت پرسرعت حامي نامحدود بي کران طلايي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا ) = 128 نامحدود طلایی= 219000 ریال= شما 12 گیگ اولیه رو تا حداکثر سرعت اسمی 16 کیلوبایت برثانیه و حداقل سرعت عملی 4 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود و بعد از اون با حداقل سرعت عملی 1 کیلو بایت برثانیه
اينترنت پرسرعت چالاک نامحدود بي کران نقره اي ( با 4 گيگ هديه سرعت بالا ) =256 نامحدود نقره ای= 219000 ريال = شما 4 گیگ اولیه رو تا حداکثر سرعت اسمی 32کیلوبایت و حداقل سرعت عملی 5.3 کیلو بایت بر ثانیه برای دانلود و بعد از اون با حداقل سرعت عملی 4 کیلو بایت برثانیه
اینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی ( بدون هدیه سرعت بالا ) =512 نامحدود برنزی = 229000 ريال = شما حداکثر سرعت اسمی 64 کیلوبایت بر ثانیه و حداقل سرعت عملی 8 کیلو بایت بر ثانیه خواهید داشت.

فرمول شرکت مذبور می باشد
که پیشنهاد منطقی و تجربی اینجانب 512 نامحدود برنزی است که تقریبا در حا حاضر درغرب تهران در تمام ساعات شبانه روز حدود 50-60 کیلوبایت بر ثانیه با آی دی ام سرعت دانلود من است و من تقریبا کل 24 ساعت در حال دانلود هستم
و پیشنهاد میکنم اصلا سرویس بالاتری نگیرین که خدمات کمتری به نسبت افزایش سرعت میگیرین مثلا اگر برنزی 1024 (یک مگ) بگیرین انتظار سرعت 120 کیلوبایت بر ثانیه رانداشته باشین.

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
دوستان کسی 1 مگ نامحدود بی کران برنزی داره؟ من به تازگی گرفتم واقعاً افتضاحه. سرعت بیشتر از 20 کیلوبایت نمیره مگر از سایت هایی که سرورشون داخل کشور هست.
شما کدوم منطقه هستی؟

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
در مورد دوستی که خطوط تلفنشون فیبر نوریه اینوبگم که اصولا ای دی اس ال برای خطوط تلفنی مسی ساخته شده و برای خطوط انتقال فیبر نوری تکنولوژی های دیگه هست که بعید میدانم با این وضع تحریم در ایران همگانی بشه
پیشنهاد من به شما اینترنت وایمکس هستش

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
شانسیه دیگه خطهای قدیمی فقط مسی هستند منم یه جدید گرفتم تازه از یه مرکز دیگه بهم دادند که فیبر نوری بود ظاهرا خود مخابرات هم روش سرویس میده البته گفت به زودی. ببین خط مسی آزاد کسی میفروشه شاید بشه خرید
اتفاقا یارو هم گفت دو راه داری:یا یک خط دیگه رو بهمون معرفی کنی یا اینکه مودم سیصد،چهارصد هزاری رو بخری منم چون متوجه منظورش نشدم،پیگیرش نشدم مگه میشه من شماره یه خط مسی بهشون معرفی کنم و اونا اینترنت رو برای مکان جدید ما که سیم کشیش فیبر نوریه فعال کنن؟ خوب مودم باید به اون خط تلفن وصل باشه دیگه تا کار کنه در هر صورت من که قراردادم رو با این شرکت فسخ کردم نمیدونم از چه روش دیگه ای میشه اینترنت پر سرعت رو دوباره استفاده کنم

در مورد دوستی که خطوط تلفنشون فیبر نوریه اینوبگم که اصولا ای دی اس ال برای خطوط تلفنی مسی ساخته شده و برای خطوط انتقال فیبر نوری تکنولوژی های دیگه هست که بعید میدانم با این وضع تحریم در ایران همگانی بشه پیشنهاد من به شما اینترنت وایمکس هستش

خیلی ممنون پس باید با adsl خداحافظی کنم

ببخشید که سوالم مربوط به اینجا نیست اگه ممکنه جواب بدین یا اینکه تاپیک مخصوص به خودش رو معرفی کنید

من در مورد وایمکس تقریبا هیچی نمیدونم

ایرانسل که سرویس وایمکس ارائه میده.آیا بجز ایرانسل شرکت دیگه ای هم هست که من برم سراغش؟

در مورد هزینه راه اندازی هم اگه اطلاع دارید خواهشا راهنمایی کنید

Last edited:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
یعنی اینکه باید یه خط خالی مسی پیدا کنی که آزاد باشه بتونی بخری یا از یکی بخری که میفروشه
طبیعتا دیگه 50 تومن نیست و قیمتش آزاده البته اگه بشه

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
شما خودت چی داری؟
می خوام بدونم سرعت دانلودت چیه
من ۲ مگ محدود ۳۰ گیگ در ماه دارم
تو روز اگه شرایط عالی باشه تا ۳۷۰-۳۸۰ کیلو بایت در ثانیه دان میکنه اگه بد باشه ۱۰۰ اینا میشه سرعتش
تو شب هم حدود ۱۲۰ اینا دانلود میکنه که ۱ تا ۹ نامحدود هست

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
با دو مگ (سالانه) دانلودم .....80 ---- 90 ---- خودم اعتقادی به این حرفا ندارم ......ولی پولم حرومشون.........

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
سرویس ۲ مگ محدود آسیاتک الان سرعت حدودا ۱۰-۱۲ کیلو بایت در ثانیه شده
یعنی افتضاح
پینگ هم حدودا ۶۰۰
پیج باز نمیکنه دیگه
کلان تعطیل

Sent from my iPad using Tapatalk HD

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
منطقه ما یکم زیر سرعت میده . البته وضعیت قطعی خوب شده . الان مثلا 512 سرعتش به 45 میرسه و 256 حول و حوش 25 هست . پینگ هم به کارم نمیاد اطلاعی ندارم .

همین که قطعی هر روزش رفع شد باید خوشحال باشیم .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
یعنی افتضاح
پینگ هم حدودا ۶۰۰
پیج باز نمیکنه دیگه
کلان تعطیل

سلام شما حتما به صدای مشتری اعتراض کن و کد رهگیری بگیر
من اینقدر با اینها سر و کله زدم و اعتراض کردم که الان یک ذره وضع بهتر شده
اگر ما به عنوان مصرف کننده هرچی بهمون دادن بگیم دستت درد نکنه هیچ وقت وضعیت بهتر نخواهد شد

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با دو مگ (سالانه) دانلودم .....80 ---- 90 ---- خودم اعتقادی به این حرفا ندارم ......ولی پولم حرومشون.........

بنده ماهی 80گیگ دانلودمه
زیر بار سوئ استفاده اینها نمیرم
به قول یک دوست
حق دارم پول دادم!!!

gm2815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با توجه به این نظرات در مورد نا محدود ها یعنی 2 مگ برنزی سرعت 120 هم نمیده؟ اگه سرعت کمتر یا بیشتر از این دارین منطقتون رو هم بگین لطفا

jomong777

Registered User
لایک‌ها
129
یعنی افتضاح
پینگ هم حدودا ۶۰۰
پیج باز نمیکنه دیگه
کلان تعطیل

برای من دیگه پی تی هم به زور میاره بالا .

سرعتم 15 شده .

زنگ زدم گفت 3-4 روز اینده اختلال داریم . پس سرعت همتون میاد پایین . گفتم اطلاع بدم .

glc_engineer

Registered User
لایک‌ها
1,422
با توجه به این نظرات در مورد نا محدود ها یعنی 2 مگ برنزی سرعت 120 هم نمیده؟ اگه سرعت کمتر یا بیشتر از این دارین منطقتون رو هم بگین لطفا
ممکنه بده
بستگی به شلوغی پهنای باندتون داره ولی هیچ تعهدی ندارن که این سرعت رو بدن

Last edited:

hossein4494

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان چند صفحه قبل گفتم که ما به دلیل داشتن سیم کشی فیبر نوری قادر به استفاده سرویس adsl نیستیم
اونجا بهم گفتند که ناچارا باید از اینترنت بیسیم (wifi) استفاده کنی که تو کل سطح شهر میتونی ازش استفاده کنی
ولی گفت مودم مخصوص به خودش رو باید خریداری کنی که قیمتش 300 با بالاست
حالا اگه ممکنه یه توضیحی در مورد این مودم جدیدی که گفتم بدین
فرق این مودم با مودم فعلی من( tplink 8901 ) چیه؟آیا منظورش از این مودم همون"روتر"هست؟
گفتم این مودم رو از بازار انجمن تهیه کنم که ارزونتر در بیاد واسم ولی نمیدونم دنبال چی بگردم
فکر کنم دیگه کاری با سیم تلفن خونه نداشته باشه.درسته؟
خیلی ممنون

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
شما چک کن اگه پوشش ایرانسل داری از ایرانسل وایمکس بگیر استفاده کن

دوستان چند صفحه قبل گفتم که ما به دلیل داشتن سیم کشی فیبر نوری قادر به استفاده سرویس adsl نیستیم
اونجا بهم گفتند که ناچارا باید از اینترنت بیسیم (wifi) استفاده کنی که تو کل سطح شهر میتونی ازش استفاده کنی
ولی گفت مودم مخصوص به خودش رو باید خریداری کنی که قیمتش 300 با بالاست
حالا اگه ممکنه یه توضیحی در مورد این مودم جدیدی که گفتم بدین
فرق این مودم با مودم فعلی من( tplink 8901 ) چیه؟آیا منظورش از این مودم همون"روتر"هست؟
گفتم این مودم رو از بازار انجمن تهیه کنم که ارزونتر در بیاد واسم ولی نمیدونم دنبال چی بگردم
فکر کنم دیگه کاری با سیم تلفن خونه نداشته باشه.درسته؟
خیلی ممنون

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
من که مشکلی ندارم !
همین امروز 1-2 گیگ لازم داشتم که با سرعت حدود 200 کیلو دانلود کردم
256 کیلوبیت 10 گیگ دارم.

بالا