elahi43
Registered User
درست نشد من از این اسیاتک بگیرم؟
ای بابا
اون از مخابرات
اینم ک وضعیتش بهم ریخته
چ کنیم
ای بابا
اون از مخابرات
اینم ک وضعیتش بهم ریخته
چ کنیم
ببین رفیق بستگی داره شما چقدر انتظار داشته باشی.من تا هفته پیش مبین نت داشتم.برای سرعت 2مگ همراه با گیگ اضافه تو 1 ماه 100 هزار تومان پیاده شدم.پینگش بعد از ظهر به بعد افتضاح میشد.الان چند روزه سرویس آسیاتک گرفتم طرح 2مگ 10 گیگ.جتی میتونم بگم پینگش بهتز از مبین نته در حدی نیست که اعصابت خورد بشه(حد اقل برای من اینطوره).کم کردن حجم دانلود بخاطر وبگردیشم خیلی منطقی بوده تو این چند روز.به تست سرعت ها اهمیت نده چرت و پرتن.در مورد سرعت دانلودم باید بگم تو این طرح که کاملا راضی کنندست.بعضی از دوستان میگن سرعت دانلود منیجز ملاک نیس.در جواب باید بگم مگه شما هر چی بخوای دانلود کنی از این برنامه استفاده نمیکنی؟ پس مشکلتون چیه؟ضمنا من با تورنت هم سرعت بالای 200 میگیرم.این تجربه من تو این چند روز بود.درست نشد من از این اسیاتک بگیرم؟
ای بابا
اون از مخابرات
اینم ک وضعیتش بهم ریخته
چ کنیم
نه تو کار سرعت پایین اوردن مثل شاتل نیستمشاهده پیوست 351338
512 نامحدود برنزی
واقعا که!
الان تست گرفتم.
البته همین الانم دارم یه فیلم میدانلودم که سرعتش 50 تا با آی دی ام.که زیاد با 64 فاصله نداره.
یه سوال از نامحدود داران دارم.
شما ماهی حدودا چقدر دان میکنید؟
آسیا تک که تو کار سرعت پایین آوردن و اینا نیست؟!
من جدیدا آسیا گرفتم.
سایت صدا و سیما رو میخوای باهاش باز کنی دیگه
نه تو کار سرعت پایین اوردن مثل شاتل نیست
اما الان از عید سرویساش خیلی بد شده!
ممکنه الان شما با ای دی ام و ۱۶ تا کانکشن ۵۰ بگیرین اما تو وبگردی و دیدن عکس با فیلم تو سایت شما حدود همون ۱۵-۲۰ کیلو بایتی که برات زده میگیری و این خیلی کم هست
یعنی بعتره بگم عذاب هست چون همه چیز که دانلود نیست آدم میخواد وقتی ۲ تا سایت میخواد بره یه جوری بشه حوصلش سر نره!
دوستان این تعرفه های اسیاتک چجوریاست ؟
سرعت 256 1 ساله 10 گیگ زده 234,528 تومن
چالاک نامحدود بیکران برنزی زده 138,768 تومن
اصلا بزنری نقره ای و طلایی چیه ؟
اولش هم یه سرویس داره ترافیک رو زده 0 !!!! یعنی چی ؟
ببین سرعت تمام نامحدود ها همه اسمی هست حدوداسرویس 128 نامحدود طلایی = سرویس 256 نقری ای = سرویس 512 برنزی
اینا قیمتشون یکیه حالا کدوم بهتره ؟ کدوم سرعت ثایت بالاتری داره برای کسی که میخواد 24 ساعت بزاره دانلود !!!
سلام دوستان
یکی دو سال میشه که از آسیاتک سرویس گرفتم حالا بعد این مدت مکان خونمون تغییر کرد(اسباب کشی)
رفتم مرکز adsl شهرمون واسه درخواست جابجایی،استعلام گرفتن از مخابرات گفتن این محله جدیدی که شما رفتین سیم کشی تلفنش از نوع فیبر نوریه و امکان استفاده از adsl رو نداره،در صورتی که تموم همسایه های دیوار به دیوارمون از adsl استفاده میکنن و مودمشون همیشه روشنه
(گفت باید اینترنت بیسیم خریداری کنم که قیمتش مودمش 350/400 هزار تومنه)
حالا میخوام بدونم با وجود اینکه اطرافمون مردم از adsl استفاده میکنن چجوریه که خونه ی ما امکان برقراری adsl رو نداره؟
ممنون
شانسیه دیگه خطهای قدیمی فقط مسی هستند منم یه جدید گرفتم تازه از یه مرکز دیگه بهم دادند که فیبر نوری بودسلام دوستان
یکی دو سال میشه که از آسیاتک سرویس گرفتم حالا بعد این مدت مکان خونمون تغییر کرد(اسباب کشی)
رفتم مرکز adsl شهرمون واسه درخواست جابجایی،استعلام گرفتن از مخابرات گفتن این محله جدیدی که شما رفتین سیم کشی تلفنش از نوع فیبر نوریه و امکان استفاده از adsl رو نداره،در صورتی که تموم همسایه های دیوار به دیوارمون از adsl استفاده میکنن و مودمشون همیشه روشنه
(گفت باید اینترنت بیسیم خریداری کنم که قیمتش مودمش 350/400 هزار تومنه)
حالا میخوام بدونم با وجود اینکه اطرافمون مردم از adsl استفاده میکنن چجوریه که خونه ی ما امکان برقراری adsl رو نداره؟
ممنون
ببین سرعت تمام نامحدود ها همه اسمی هست حدودا
یعنی ۱۲۸ حول ۱۵
۲۵۶ حول ۳۱-۳۲
۵۱۲ هم حدود ۶۰
فقط تو طلایی مثلا شما ۱۰ گیگ اول ترافیکت رو بجای ۱۵ کیلو بایت با ۳۰۰ کیلو بایت دانلود میکنی تموم که شد برمیگردی رو همون ۱۵
نقرهای هم به جای مثلا ۱۰ گیگ ۵ گیگ اون سرعت ۳۰۰ رو داری بعدش بر میگرده رو نرمال
همین فرقشون هست هیچ فرق دیگه ای نداره!