• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
این سرویس نامحدودی که 13900 تومنه یعنی توی یک ماه می تونی هر چه قدر بخوای با سرعت 30 تا 50 KB دانلود کنی؟

بیشتر از 30 گیگ که فکر نمیکنم بتونی بگیری تو یک ماه و سرعتت بین 25 تا 30 هست.عمرا اگه از 30 بیشتر بشه .اگه شد حتما بهم بگو.منم برم بگیرم.در ضمن همین الانشم با 10 بار رفرش گوگل باز میشه.با پینگ بالایی که داره واسه وبگردی عالی نیست فقط میشه گفت خوبه.

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
یکی از دوستام این سرویسو داره سرعتش بین 100 تا 110
حرفتون خیلی معتبر نیست دوست عزیز.من شما و دیگران رو ارجاع میدم به این پست:
البته یه احتمال دیگه هم هست و اونم اینه که در صورتیکه فرض کنیم شما 100 در صد راست میگی پس نتیجه میگیریم که آسیا تک واسه بعضی یوزر ها پارتی بازی میکنه .(دوستان پشتیبانی خواهشن بحث پهنای باند و نویز و سایر فاکتورهای سرعت رو برای من مطرح نکنن چرا که خودم کارشناس شبکه هستم و تمام این موارد رو چک کردم .در ضمن اصل سرعت رو تو آی اس پی با نرم افزار limiter میبندن و تعیین میکنن دقیقا هر یوزر چقدر سرعت داشته باشه )

schakal عزیز قابل توجه شما هم باشه .مثل اینکه شما هم سرت بی کلاه مونده .

Last edited:

Karimisystem

Registered User
لایک‌ها
6
حرفتون خیلی معتبر نیست دوست عزیز.من شما و دیگران رو ارجاع میدم به این پست:
البته یه احتمال دیگه هم هست و اونم اینه که در صورتیکه فرض کنیم شما 100 در صد راست میگی پس نتیجه میگیریم که آسیا تک واسه بعضی یوزر ها پارتی بازی میکنه .(دوستان پشتیبانی خواهشن بحث پهنای باند و نویز و سایر فاکتورهای سرعت رو برای من مطرح نکنن چرا که خودم کارشناس شبکه هستم و تمام این موارد رو چک کردم .در ضمن اصل سرعت رو تو آی اس پی با نرم افزار limiter میبندن و تعیین میکنن دقیقا هر یوزر چقدر سرعت داشته باشه )

schakal عزیز قابل توجه شما هم باشه .مثل اینکه شما هم سرت بی کلاه مونده .

شما اعتبار حرف منو تعیین میکنی؟!!!!!
من چیزیو که به چشم خودم دیدم و اینجا مطرح کردم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان دیروز برای من SMS اومد که "خط شما آماده راه اندازی می باشد..." اومدم خونه مودم رو روشن کردم دیدم خطم هنوز رانژه نشده (چراغ DSL) روشن نمیشد. با 1544 تماس گرفتم گفتن بعضی وقتا مخابرات روز قبل رانژه شدن اعلام رانژه شدن می کنه، تا فردا صبر کنید درست میشه. امروز هم دوباره بعد از ظهر اومدم خونه می بینم که همچنان خط رانژه نشده! دوباره زنگ زدم 1544، هزار و یک دلیل آورد بعد که دید نمیتونه قانعم کنه گفت درخواست کارشناس ثبت می کنم براتون. کسی همچین مشکلی داره؟ مخابرات اعلام رانژگی کرده باشه و خط رانژه نشده باشه! ضمناً شروع سرویس من از کی هست؟! از روز ثبت نام یا از روز تحویل سرویس؟! چون من 21م ثبت نام کردم و هنوز هم خبری از دریافت سرویس نیست!

manilarina

Registered User
لایک‌ها
1
بیشتر از 30 گیگ که فکر نمیکنم بتونی بگیری تو یک ماه و سرعتت بین 25 تا 30 هست.عمرا اگه از 30 بیشتر بشه .اگه شد حتما بهم بگو.منم برم بگیرم.در ضمن همین الانشم با 10 بار رفرش گوگل باز میشه.با پینگ بالایی که داره واسه وبگردی عالی نیست فقط میشه گفت خوبه.

بله حرف شما تایید میشه. سرعت بین 25 تا 35 هست و مدام در نوسان. یعنی اگه بخوای همزمان با دانلود چند صفحه هم باز کنی که دیگه سرعت میرسه به 15. و صفحاتم به زور باز میشه. در کل میشه گفت بد نیست...

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان دیروز برای من SMS اومد که "خط شما آماده راه اندازی می باشد..." اومدم خونه مودم رو روشن کردم دیدم خطم هنوز رانژه نشده (چراغ DSL) روشن نمیشد. با 1544 تماس گرفتم گفتن بعضی وقتا مخابرات روز قبل رانژه شدن اعلام رانژه شدن می کنه، تا فردا صبر کنید درست میشه. امروز هم دوباره بعد از ظهر اومدم خونه می بینم که همچنان خط رانژه نشده! دوباره زنگ زدم 1544، هزار و یک دلیل آورد بعد که دید نمیتونه قانعم کنه گفت درخواست کارشناس ثبت می کنم براتون. کسی همچین مشکلی داره؟ مخابرات اعلام رانژگی کرده باشه و خط رانژه نشده باشه! ضمناً شروع سرویس من از کی هست؟! از روز ثبت نام یا از روز تحویل سرویس؟! چون من 21م ثبت نام کردم و هنوز هم خبری از دریافت سرویس نیست!
عزیز شما یه چک بکن ببین واقعا مخابرات اس ام اس داده. تنها زمانی که مخابرات واسه من اس ام داده یا قبضم بوده یا تهدید کرده بیا پول بده وگرنه .... و یا تبلیغ فرستاده.حالا از چه شماره ای بوده؟؟؟اینجا پست کن دوستان راهنماییت کنن.عزیز تا اینترنت بهت ندن روزشمارشون نباید شروع بشه.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
عزیز شما یه چک بکن ببین واقعا مخابرات اس ام اس داده. تنها زمانی که مخابرات واسه من اس ام داده یا قبضم بوده یا تهدید کرده بیا پول بده وگرنه .... و یا تبلیغ فرستاده.حالا از چه شماره ای بوده؟؟؟اینجا پست کن دوستان راهنماییت کنن.عزیز تا اینترنت بهت ندن روزشمارشون نباید شروع بشه.
دوست گرامی مخابرات SMS نداده، آسیاتک SMS داده. آخه تاریخ شروع سرویس رو نوشته 1391/01/21 و روز شمار هم 6- یا شاید هم 6 هست.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اقا مطمينی اینو؟!
میشه یه تست یکنی من خیالم راحت بشه؟!
اینجوری باشه من همین حدودو میدم ۲ مگ محدود دارم میگیرم اگه نک کانکشن فرقی نکنه اون رو میگیرم
اپشن دانلود منیجر رو بزار رو ۱ دونه کانکشن بعد یه چیزی دانلود کن ببین چند میده یه اسکرین شات برام میگیری؟!

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
تاریخ شروع سرویس رو نوشته 1391/01/21 و روز شمار هم 6- یا شاید هم 6 هست.

به اون عدد توجه نکن!
الان سرویس شما فعال نیست و تا خط رانژه نشه پسورد اتصال را بهتون نمیدن و تا مودم کانفیگ کامل نشه هم سرویس فعال نمیشه

Karimisystem

Registered User
لایک‌ها
6
اقا مطمينی اینو؟!
میشه یه تست یکنی من خیالم راحت بشه؟!
اینجوری باشه من همین حدودو میدم ۲ مگ محدود دارم میگیرم اگه نک کانکشن فرقی نکنه اون رو میگیرم
اپشن دانلود منیجر رو بزار رو ۱ دونه کانکشن بعد یه چیزی دانلود کن ببین چند میده یه اسکرین شات برام میگیری؟!

دوست عزیز الان 2 مگ محدود دارم، حدود 2 ماه پیش 2مگ برنزی داشتم

mr.pezhman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شروع سرویس از وقتیکه رانژه میشه و کیفیت اینترنت مورد تایید اپراتور برسه شروع میشه

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوستانی که فکر می کنن سرویس 2 مگ 200K سرعت داره بهتره خودشون تست کنن تا ببینند سرعت روی 120 فیکس شده
از نظر اقتصادی هم فروختن سرویس با این سرعت و قیمت به صرفه نیست
ما که یک ماه گرفتیم پشیمون شدیم
اصلا علاقه ای به کل کل با بعضی دوستان رو ندارم,فقط تجربیاتم رو گفتم :hmm:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
شروع از وقتی هست که خودت تو crm فعالش بکنی نه از وقتی که وصل بشه!

AMIMAN

Registered User
لایک‌ها
46
درود .

یکی از دوستان لطف کنه اعلام کنه ping تایمش چنده ؟ آسیاتک وایمکس هم داره ؟

مرسی :V

ali_oop

Registered User
لایک‌ها
41
اقا این سرویس ها پورتشون باز نیست تا 2 مگ؟
مثلا شاتل 128 که میخری پورتش تا 2 مگ بازه
آسیا تک هم همینطوره/؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
دوست عزیز الان 2 مگ محدود دارم، حدود 2 ماه پیش 2مگ برنزی داشتم
اها پس ۲ماه پیش داشتی منم ۲مگ محدود دارم ۲ ماه پیش سرویس عالی بود الان از عید به اینور خیلی داغون شده

بالا