m_amin
Registered User
- نوشتهها
- 2,833
- لایکها
- 268
با تک کانکشن چه سرعتی میده؟!معمولا 200 تا 220
با تک کانکشن چه سرعتی میده؟!معمولا 200 تا 220
نموتونه بیشتر از 90 باشه.90 تا 100 به نظرم دروغی بیش نیست.دوستان چابک (۱۰۲۴) نامحدود بی کران برنزی سرعت دانلودشون چقدره؟ آپلود چی؟
ممنون.
این سرویس نامحدودی که 13900 تومنه یعنی توی یک ماه می تونی هر چه قدر بخوای با سرعت 30 تا 50 KB دانلود کنی؟
یکی از دوستام این سرویسو داره سرعتش بین 100 تا 110نموتونه بیشتر از 90 باشه.90 تا 100 به نظرم دروغی بیش نیست.
حرفتون خیلی معتبر نیست دوست عزیز.من شما و دیگران رو ارجاع میدم به این پست:یکی از دوستام این سرویسو داره سرعتش بین 100 تا 110
schakal عزیز قابل توجه شما هم باشه .مثل اینکه شما هم سرت بی کلاه مونده .
حرفتون خیلی معتبر نیست دوست عزیز.من شما و دیگران رو ارجاع میدم به این پست:
البته یه احتمال دیگه هم هست و اونم اینه که در صورتیکه فرض کنیم شما 100 در صد راست میگی پس نتیجه میگیریم که آسیا تک واسه بعضی یوزر ها پارتی بازی میکنه .(دوستان پشتیبانی خواهشن بحث پهنای باند و نویز و سایر فاکتورهای سرعت رو برای من مطرح نکنن چرا که خودم کارشناس شبکه هستم و تمام این موارد رو چک کردم .در ضمن اصل سرعت رو تو آی اس پی با نرم افزار limiter میبندن و تعیین میکنن دقیقا هر یوزر چقدر سرعت داشته باشه )
schakal عزیز قابل توجه شما هم باشه .مثل اینکه شما هم سرت بی کلاه مونده .
بیشتر از 30 گیگ که فکر نمیکنم بتونی بگیری تو یک ماه و سرعتت بین 25 تا 30 هست.عمرا اگه از 30 بیشتر بشه .اگه شد حتما بهم بگو.منم برم بگیرم.در ضمن همین الانشم با 10 بار رفرش گوگل باز میشه.با پینگ بالایی که داره واسه وبگردی عالی نیست فقط میشه گفت خوبه.
عزیز شما یه چک بکن ببین واقعا مخابرات اس ام اس داده. تنها زمانی که مخابرات واسه من اس ام داده یا قبضم بوده یا تهدید کرده بیا پول بده وگرنه .... و یا تبلیغ فرستاده.حالا از چه شماره ای بوده؟؟؟اینجا پست کن دوستان راهنماییت کنن.عزیز تا اینترنت بهت ندن روزشمارشون نباید شروع بشه.دوستان دیروز برای من SMS اومد که "خط شما آماده راه اندازی می باشد..." اومدم خونه مودم رو روشن کردم دیدم خطم هنوز رانژه نشده (چراغ DSL) روشن نمیشد. با 1544 تماس گرفتم گفتن بعضی وقتا مخابرات روز قبل رانژه شدن اعلام رانژه شدن می کنه، تا فردا صبر کنید درست میشه. امروز هم دوباره بعد از ظهر اومدم خونه می بینم که همچنان خط رانژه نشده! دوباره زنگ زدم 1544، هزار و یک دلیل آورد بعد که دید نمیتونه قانعم کنه گفت درخواست کارشناس ثبت می کنم براتون. کسی همچین مشکلی داره؟ مخابرات اعلام رانژگی کرده باشه و خط رانژه نشده باشه! ضمناً شروع سرویس من از کی هست؟! از روز ثبت نام یا از روز تحویل سرویس؟! چون من 21م ثبت نام کردم و هنوز هم خبری از دریافت سرویس نیست!
دوست گرامی مخابرات SMS نداده، آسیاتک SMS داده. آخه تاریخ شروع سرویس رو نوشته 1391/01/21 و روز شمار هم 6- یا شاید هم 6 هست.عزیز شما یه چک بکن ببین واقعا مخابرات اس ام اس داده. تنها زمانی که مخابرات واسه من اس ام داده یا قبضم بوده یا تهدید کرده بیا پول بده وگرنه .... و یا تبلیغ فرستاده.حالا از چه شماره ای بوده؟؟؟اینجا پست کن دوستان راهنماییت کنن.عزیز تا اینترنت بهت ندن روزشمارشون نباید شروع بشه.
اقا مطمينی اینو؟!فرقی نمیکنه
تاریخ شروع سرویس رو نوشته 1391/01/21 و روز شمار هم 6- یا شاید هم 6 هست.
اقا مطمينی اینو؟!
میشه یه تست یکنی من خیالم راحت بشه؟!
اینجوری باشه من همین حدودو میدم ۲ مگ محدود دارم میگیرم اگه نک کانکشن فرقی نکنه اون رو میگیرم
اپشن دانلود منیجر رو بزار رو ۱ دونه کانکشن بعد یه چیزی دانلود کن ببین چند میده یه اسکرین شات برام میگیری؟!
اها پس ۲ماه پیش داشتی منم ۲مگ محدود دارم ۲ ماه پیش سرویس عالی بود الان از عید به اینور خیلی داغون شدهدوست عزیز الان 2 مگ محدود دارم، حدود 2 ماه پیش 2مگ برنزی داشتم