• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
یعنی میگی پینگ نامحدود با محدود فرق داره؟!
یه تست بگیر از پینگ گول اینجا پیست کن ببینیم چه جوره!؟
دانلود تک کانکشنت چطوره؟!

من پینگ رو نمیدونم ولی سرعت وبگردیم تفاوت خاصی نداره با قبل

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
دوست عزیز چند نکته رو باید بهتون گوشزد کنم :
1 ...پورت خالی منطقه رو برای این بهش اشاره کردم چون معمولا پشتیبانی اینو بهونه میکنه که واسه همینه سرعت پایینه.برای اینکه سرعت پایین بیاد پر بودن پورت ها لازمه که برای من به لطف خدا اینطور نیست.مقایسه شما هم بی ربطه به نظر من.نظر خوانندگان هم محترم هست به طور قطع.
2.من اگر میخواستم 25 دانلود داشته باشم که اصلا این سرویسو نمیگرفتم .وقتی خود پشتیبانی میاد به آدم قول میده سرعتت از 32 پایین تر نمیاد یعنی نباید از 32 پایین تر بیاد. در ضمن نمیدونی مثل اینکه شیر 1 به 8 دقیقا یعنی چی.برای اطلاع دوستان به آیین نامه رگولاتوری مراجعه کنن.شیر 1 به 8 یعنی 256 تقسیم به 8 که میشه 32.(دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن با ذکر منبع خوانندگان رو مطلع کنن.خوشحال میشیم.)من به داشتن 32 سرعت از 256 معجزه نمیگم ، میگم نرمال.
شما شهر من رو نمیدونی کجاست چرا اومدی میگی زیر مجموعه؟؟؟؟؟خیلی مشکوکی ولی قضاوت رو میسپارم به خوانندگان.

خیلی مشکوکی ولی قضاوت رو میسپارم به خوانندگان

Power of The LOL

جالبه , تلبکار شدید شما که از پشتببانی شرکت آسیاتک بدترید مثال زدم خدمتتون که بستگی به زیر مجموعه بودن داره

به طور مثال شهر شما زیر مجموعه یه شهر دیگه است که مثلا همین امر باعث افت سرعت نامحدود میشه به طور کلی تجربه نشون داده مرکز شهرستان یا شهرهای بزرگتر پهنا بهتری دارن

سرعت 1 مگا بایت برای بنده با اوصافی که شما میگی باید 110 تا 120 بده اما بیشتر موقع روی 90 و 80 است

در جواب اینکه شیر 1 به 8 دقیقا نمیدونی یعنی چی : شما share رو ترجمه کن ( تمامی آی اس پی ها برای سرویس نا محدود پهنا جدایی اختصاص دادند و اگر دقت کنید سرویس ها نا محدود پینگ بالاتری نسبت به دیگر سرویس ها محدود داره ولی در آسیا تک کمتره )

با امثال شما زیاد سر و کار دارم و هستند آدمایی که باعث میشند یک عده هم قصد کمک دارند بیخیال شن و فقط دنبال حاشیه و جنجال و بدنام کردن دیگران هستند وقتی اومدم جوابتون رو با اینکه کاربر تازه عضو شده هستید دادم حتما قصدم کمک بوده وگرنه وقت اضافه ندارم

موفق باشید

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
من پینگ رو نمیدونم ولی سرعت وبگردیم تفاوت خاصی نداره با قبل

تمامی آی اس پی ها برای سرویس نا محدود پهنا جدایی اختصاص دادند و اگر دقت کنید سرویس ها نا محدود پینگ بالاتری نسبت به دیگر سرویس ها محدود داره ( چون شیرینگ خیلی بالایی داره ) ولی در آسیا تک کمتره و در پارس آنلاین فجیع رابطه مستقیم داره

از اساتید شبکه هم اگر کسی است توضیح بده فیض میبریم

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستان سرعت دانلود این چقدره:
(512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تمامی آی اس پی ها برای سرویس نا محدود پهنا جدایی اختصاص دادند و اگر دقت کنید سرویس ها نا محدود پینگ بالاتری نسبت به دیگر سرویس ها محدود داره ( چون شیرینگ خیلی بالایی داره ) ولی در آسیا تک کمتره و در پارس آنلاین فجیع رابطه مستقیم داره

از اساتید شبکه هم اگر کسی است توضیح بده فیض میبریم
دوستان از خودتون نسازید فقط و فقط باید با سند و مدرک ثابت کرد
من که هم نامحدود هم محدود داشتم پینگ فرقی نداشت چون پینگ به سرعت دانلود و آپلود ربطی نداره
قضیه اون دو تا isp رو هم توضیح دادم چون همزمان با هم تست کردم پس ربطی به اینترنت جهانی و غیره نداره

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
دوستان از خودتون نسازید فقط و فقط باید با سند و مدرک ثابت کرد
من که هم نامحدود هم محدود داشتم پینگ فرقی نداشت چون پینگ به سرعت دانلود و آپلود ربطی نداره
قضیه اون دو تا isp رو هم توضیح دادم چون همزمان با هم تست کردم پس ربطی به اینترنت جهانی و غیره نداره

خوب بنده هم گفتم در آسیا تک این مورد نیست یا خیلی کمه ولی پارس آنلاین کاملا مشهوده یا نا محدود صبانت تهران اگر تجربه کنید متوجه خواهید شد که به یکباره پینگتون شدید بالا میره

کسی از خودش چیزی نساخته دوست عزیز هدف از انجمن هم کمک به همدیگه و معرفی آی اس پی هاست و شکایتی از کسی نداریم که بخوایم به کسی اثبات کنیم بنده اگر پی ام میدم همه نظر شخصی و تجربه بندست و بنده هم به نظر شما احترام میذارم

فکر کنم پی ام ندم بهتر باشه

یا حق

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
همچنان سرویس افتضاح هست از اول عید تاحالا یه ضرب افتضاح هست نمیدنم چی کار کردن اینجوری شده کسی خبر خاصی نداره پشتیبانی هم که زیر بار نمیره میگه ما مشکل خاصی نداریم اکی هست همه چی

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
همچنان سرویس افتضاح هست از اول عید تاحالا یه ضرب افتضاح هست نمیدنم چی کار کردن اینجوری شده کسی خبر خاصی نداره پشتیبانی هم که زیر بار نمیره میگه ما مشکل خاصی نداریم اکی هست همه چی

پارس آنلاین هم همینطوره !!!
فکر کنم رندوم داغون شده...
الان تو تاپیک پارس تو پی سی بری به خونش تشنه ن !

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان من دارم آسیاتک ثبت نام می کنم. مرحله اسکن و ارسال مدارک رو گذروندم. الان توی مرحله دریافت و پرینت فرم های مخابرات هستم. فرم ها رو پرینت و تکمیل و امضا کردم ولی هیچ جای سایتش ننوشته که بعدش باید چیکار کرد فرم ها رو! یعنی به کجا و چطوری فرستاد! ضمناً فرم سوم که مربوط به جمع آوری هست هم باید تکمیل و ارسال بشه؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان چابک (۱۰۲۴) نامحدود بی کران برنزی سرعت دانلودشون چقدره؟ آپلود چی؟
ممنون.

Karimisystem

Registered User
لایک‌ها
6
دوستان من دارم آسیاتک ثبت نام می کنم. مرحله اسکن و ارسال مدارک رو گذروندم. الان توی مرحله دریافت و پرینت فرم های مخابرات هستم. فرم ها رو پرینت و تکمیل و امضا کردم ولی هیچ جای سایتش ننوشته که بعدش باید چیکار کرد فرم ها رو! یعنی به کجا و چطوری فرستاد! ضمناً فرم سوم که مربوط به جمع آوری هست هم باید تکمیل و ارسال بشه؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
اون فرمارو لازم نیست پر کنی ثبت نامت تکمیل شده فقط منتظر باش تا خطت رانژه شه

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
اون فرمارو لازم نیست پر کنی ثبت نامن تکمیل شده فقط منتظر باش تا خطت رانژه شه
ممنونم دوست گرامی، جسارتاً مطمئنید شما؟ چون تمام درخواست های رانژه تو اون فرم ها هست.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
از سرعت پایین کلافه شدم .... مثلا 2 مگ دارم ...... شنیدم برنامه دارن تا انت خا با ت سرسره ای سرعت رو کم کنن!!!!

Karimisystem

Registered User
لایک‌ها
6
Last edited:

manilarina

Registered User
لایک‌ها
1
امروز سرویس (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان) گرفتم سرعت وبگردی عالیه

سرعت دانلود تو سرویس های نامحدود خوب نیست بین 30 تا 50 هست (الان که دارم مینویسم)

ولی برای وبگردی عالیه . برای اونایی که مثل من مصرف ماهیانشون بالاست بهترین راه سرویس نامحدوده

این سرویس نامحدودی که 13900 تومنه یعنی توی یک ماه می تونی هر چه قدر بخوای با سرعت 30 تا 50 KB دانلود کنی؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
این سرویس نامحدودی که 13900 تومنه یعنی توی یک ماه می تونی هر چه قدر بخوای با سرعت 30 تا 50 KB دانلود کنی؟

اره میتونی با همون هرچقدر خداستی دانلود کنی
البته ۵۰ نمیشه شما همون ۳۰ تا۳۵-۳۶ بگیر میانگین رو

Sent from my iPad using Tapatalk HD

manilarina

Registered User
لایک‌ها
1
اره میتونی با همون هرچقدر خداستی دانلود کنی
البته ۵۰ نمیشه شما همون ۳۰ تا۳۵-۳۶ بگیر میانگین رو

Sent from my iPad using Tapatalk HD

مرسی عزیزم...ما را از خرید سرویس های بیخود نجات دادی پس...

بالا