amirphp
Registered User
یعنی میگی پینگ نامحدود با محدود فرق داره؟!
یه تست بگیر از پینگ گول اینجا پیست کن ببینیم چه جوره!؟
دانلود تک کانکشنت چطوره؟!
من پینگ رو نمیدونم ولی سرعت وبگردیم تفاوت خاصی نداره با قبل
یعنی میگی پینگ نامحدود با محدود فرق داره؟!
یه تست بگیر از پینگ گول اینجا پیست کن ببینیم چه جوره!؟
دانلود تک کانکشنت چطوره؟!
دوست عزیز چند نکته رو باید بهتون گوشزد کنم :
1 ...پورت خالی منطقه رو برای این بهش اشاره کردم چون معمولا پشتیبانی اینو بهونه میکنه که واسه همینه سرعت پایینه.برای اینکه سرعت پایین بیاد پر بودن پورت ها لازمه که برای من به لطف خدا اینطور نیست.مقایسه شما هم بی ربطه به نظر من.نظر خوانندگان هم محترم هست به طور قطع.
2.من اگر میخواستم 25 دانلود داشته باشم که اصلا این سرویسو نمیگرفتم .وقتی خود پشتیبانی میاد به آدم قول میده سرعتت از 32 پایین تر نمیاد یعنی نباید از 32 پایین تر بیاد. در ضمن نمیدونی مثل اینکه شیر 1 به 8 دقیقا یعنی چی.برای اطلاع دوستان به آیین نامه رگولاتوری مراجعه کنن.شیر 1 به 8 یعنی 256 تقسیم به 8 که میشه 32.(دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارن با ذکر منبع خوانندگان رو مطلع کنن.خوشحال میشیم.)من به داشتن 32 سرعت از 256 معجزه نمیگم ، میگم نرمال.
شما شهر من رو نمیدونی کجاست چرا اومدی میگی زیر مجموعه؟؟؟؟؟خیلی مشکوکی ولی قضاوت رو میسپارم به خوانندگان.
من پینگ رو نمیدونم ولی سرعت وبگردیم تفاوت خاصی نداره با قبل
دوستان از خودتون نسازید فقط و فقط باید با سند و مدرک ثابت کردتمامی آی اس پی ها برای سرویس نا محدود پهنا جدایی اختصاص دادند و اگر دقت کنید سرویس ها نا محدود پینگ بالاتری نسبت به دیگر سرویس ها محدود داره ( چون شیرینگ خیلی بالایی داره ) ولی در آسیا تک کمتره و در پارس آنلاین فجیع رابطه مستقیم داره
از اساتید شبکه هم اگر کسی است توضیح بده فیض میبریم
دوستان از خودتون نسازید فقط و فقط باید با سند و مدرک ثابت کرد
من که هم نامحدود هم محدود داشتم پینگ فرقی نداشت چون پینگ به سرعت دانلود و آپلود ربطی نداره
قضیه اون دو تا isp رو هم توضیح دادم چون همزمان با هم تست کردم پس ربطی به اینترنت جهانی و غیره نداره
دوستان سرعت دانلود این چقدره:
(512) - اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي
همچنان سرویس افتضاح هست از اول عید تاحالا یه ضرب افتضاح هست نمیدنم چی کار کردن اینجوری شده کسی خبر خاصی نداره پشتیبانی هم که زیر بار نمیره میگه ما مشکل خاصی نداریم اکی هست همه چی
اون فرمارو لازم نیست پر کنی ثبت نامت تکمیل شده فقط منتظر باش تا خطت رانژه شهدوستان من دارم آسیاتک ثبت نام می کنم. مرحله اسکن و ارسال مدارک رو گذروندم. الان توی مرحله دریافت و پرینت فرم های مخابرات هستم. فرم ها رو پرینت و تکمیل و امضا کردم ولی هیچ جای سایتش ننوشته که بعدش باید چیکار کرد فرم ها رو! یعنی به کجا و چطوری فرستاد! ضمناً فرم سوم که مربوط به جمع آوری هست هم باید تکمیل و ارسال بشه؟
ممنون میشم دوستان کمک کنن.
ممنونم دوست گرامی، جسارتاً مطمئنید شما؟ چون تمام درخواست های رانژه تو اون فرم ها هست.اون فرمارو لازم نیست پر کنی ثبت نامن تکمیل شده فقط منتظر باش تا خطت رانژه شه
ممنونم دوست گرامی، جسارتاً مطمئنید شما؟ چون تمام درخواست های رانژه تو اون فرم ها هست.
از سرعت پایین کلافه شدم .... مثلا 2 مگ دارم ...... شنیدم برنامه دارن تا انت خا با ت سرسره ای سرعت رو کم کنن!!!!
امروز سرویس (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان) گرفتم سرعت وبگردی عالیه
سرعت دانلود تو سرویس های نامحدود خوب نیست بین 30 تا 50 هست (الان که دارم مینویسم)
ولی برای وبگردی عالیه . برای اونایی که مثل من مصرف ماهیانشون بالاست بهترین راه سرویس نامحدوده
این سرویس نامحدودی که 13900 تومنه یعنی توی یک ماه می تونی هر چه قدر بخوای با سرعت 30 تا 50 KB دانلود کنی؟
اره میتونی با همون هرچقدر خداستی دانلود کنی
البته ۵۰ نمیشه شما همون ۳۰ تا۳۵-۳۶ بگیر میانگین رو
Sent from my iPad using Tapatalk HD
بلی