• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

AshkanD

Registered User
لایک‌ها
14
اینجاس که من باید از گفتن جمله چه ربطی داره عزر خواهی کنم چون معلومه اطلاعاتم ناقصه و به کمک شما دوستان باید تکمیلش کنم ! ولی منهنوز یه چیز رو نفهمیدم ! اونم اینه که سرعت باز کردن صفحه من و یا دانلود چه از سایت ایرانی چه خارجی ( برای مثال با ق.ن.د.ش.ک.ن از سایت یوتوب هم سرعت دانلودم همینه ! ) و هنوز متوجه نشدم چرا این تست سرعت واقعی من نیست ! اگه می شه یه کم راجع به این موضوع اطلاعات بدین ممنون می شم .

این تستم الان با testmy.net گرفتم

M.K

Registered User
لایک‌ها
9
کسی از سرویس 2 مگ نا محدود آسیا تک استفاده میکنه؟ سرعتش چطوره و جایزه مصرف داره مثل پارس آنلاین یا نه!؟
آین سرویس رو میگم 2 مگ نا محدود 79000 تومان
ممنون

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
اینجاس که من باید از گفتن جمله چه ربطی داره عزر خواهی کنم چون معلومه اطلاعاتم ناقصه و به کمک شما دوستان باید تکمیلش کنم ! ولی منهنوز یه چیز رو نفهمیدم ! اونم اینه که سرعت باز کردن صفحه من و یا دانلود چه از سایت ایرانی چه خارجی ( برای مثال با ق.ن.د.ش.ک.ن از سایت یوتوب هم سرعت دانلودم همینه ! ) و هنوز متوجه نشدم چرا این تست سرعت واقعی من نیست ! اگه می شه یه کم راجع به این موضوع اطلاعات بدین ممنون می شم .

این تستم الان با testmy.net گرفتم

ببین فرقش اینه
شما مثلا از سرورهای داخل ایران مثلا سروههای افرانت پارس انلاین ندا رایانه یا اینا بخوای دانلود کنی حتی بدون دانلود منیجر یعنی بصورت تک کانکشن شما ماکس سرعت رو میگیری تقریبا یعنی واسه اسیا تک حدود ۴۴۰ تا اینا میگیری اما از یه سرور خارجی بدون دانلود منیجر بصورت تک کانکش دانلود بکنی هیچ موقع اون سرعت رو نمیگیری البته ممکنه بعضی اوقا خلوت باشه تا اون حدود هم بگیری اما اکثرا اینجوری نیست مثلا رو ۱۵۰ تا ۳۰۰ مانور میده
اسپید تست هم قضیش همین تک کانکش هست! شما سرور ایران ماکس سرعت رو میگیری اما سرور خارج تست کنی خیلی کمتر میشه سرعت
و چون اکثر سایتها رو سرور خارجی هستند اون سرعت ملاک هست!
اون قضیه دانلود منیجری که شما میگی با ۸ یا ۱۶ تا کانکشن شروع به دانلود میکنه واسه همین شما به اون سرعت میرسی
الان من برات یه تست میگذارم همین لحطه از سرور ایران و سرور خارجی فرقش ببین!
این ایرانه

این امریکا

این المان

سرویسم هم ۲ مگ محدود هست!

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
کسی از سرویس 2 مگ نا محدود آسیا تک استفاده میکنه؟ سرعتش چطوره و جایزه مصرف داره مثل پارس آنلاین یا نه!؟
آین سرویس رو میگم 2 مگ نا محدود 79000 تومان
ممنون

تو تعرفه های سایت توضیح داده عزیز http://crm.asiatech.ir

نا محدود پارس آنلاین قابل قیاس با آسیا تک نیست اگر پی ام های قبل را مطالعه کنید دوستان توضیح دادن

پارس آنلاین به طور مثال 128 اش هم گرونه هم اینکه افت سرعت خیلی داره تو روز ( پینگ کامل نوسان داره به علت سرعت آپلود بد )

آسیا تک با همون قیمت میتونید یه 1 مگ یا 512 بگیرید با سرعت عالی و سرعت ثابت

البته بنده به خاطر پینگ دارم میرم صبا نت

Radix

Registered User
لایک‌ها
170

نا محدود پارس آنلاین قابل قیاس با آسیا تک نیست اگر پی ام های قبل را مطالعه کنید دوستان توضیح دادن

پارس آنلاین به طور مثال 128 اش هم گرونه هم اینکه افت سرعت خیلی داره تو روز ( پینگ کامل نوسان داره به علت سرعت آپلود بد )

الان بهترین پینگ را کدوم شرکت داره ؟ صبانت ؟
پینگ پارس آنلاین یا پیشگامان چطوره ؟
من از آسیاتک خیلی راضی هستم ولی یکم این قضیه پینگش اذیت میکنه قبلا فن آوا داشتم
پینگش خیلی بهتر از آسیاتک بود ...

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
الان بهترین پینگ را کدوم شرکت داره ؟ صبانت ؟
پینگ پارس آنلاین یا پیشگامان چطوره ؟
من از آسیاتک خیلی راضی هستم ولی یکم این قضیه پینگش اذیت میکنه قبلا فن آوا داشتم
پینگش خیلی بهتر از آسیاتک بود ...

مخابرات در درجه اول ( قول یکی از دوستام پینگ روسیه اش 40 اه برای ایشون)
صبا نت
موج نو تهران ( به قول دوستانم در تهران )
پارس آنلاین تهران ( در شهرستان حدود 30 تا 50 تا پینگ خارج بیشتره )
پیشگامان اطلاعی ندارم ولی در شهرستان به صورت سوییچ در اختیار نمایندگی قرار میدهند یعنی بعضی جاها نماینده رسمی کلا نداره

فقط اینا رو اطلاع دارم شاید آی اس پی گمنام زیادی باشه که از مخابرات بهتر باشند که یکبار دیده بودم یکی از همین آی اس پی ها پینگ زیر 100 داشت دوستان معرفی کنند استفاده میکنیم

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مخابرات در درجه اول ( قول یکی از دوستام پینگ روسیه اش 40 اه برای ایشون)
مخابرات تهران؟
باید چندتا تست مختلف گذاشت تا معلوم بشه اینجوری نمیشه مثلا از dns ها و سرورهای مشخص از speedtest...

منم بخاطر پینگ بدش کنسلش کردم حداقل بالای 100ms از شرکت همسایه بالاتره همش تصویر فریز میشه...

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
مخابرات تهران؟
باید چندتا تست مختلف گذاشت تا معلوم بشه اینجوری نمیشه مثلا از dns ها و سرورهای مشخص از speedtest...

منم بخاطر پینگ بدش کنسلش کردم حداقل بالای 100ms از شرکت همسایه بالاتره همش تصویر فریز میشه...

من خودم هم گیمرم هم فروشنده بسته به کارم و کسایی که باهاشون طرف که اکثریت تهرانی هستند همگی یکی از دونتشون مخابراته و راضی اند ولی رو دانلودش نمیشه حساب کرد چون مستقیم به منطقه شما بستگی داره

شما اگه میخوای تخلیه خط کن , ببخشید , آدم نمیتونه هم خدا داشته باشه هم خرما , خودم شهرستانم تا الان 10 آی اس پی عوض کردم , پول هم برام خیلی ارزش داره خیلی هم اذیت دارم میشم ولی شما سعی کن مخابراتو ببندی ضرر نمیکنی ( تازه اگر پورت خالی داشته باشند )

اگر به نظر بنده گیمر هستید 1 نت از مخابرات و نت اسیا تک رو نگه دارید ( در صورتی که دو خط دارید و هزینه شو میتونید بدید )

M.K

Registered User
لایک‌ها
9

ببخشید دوست عزیز
از پرس آناین تریف کردین یا تحقیرش کردین :دی
من اشتراک 512 پارس آنلاین دارم ماهی 95000 تومن میدم
سرعتش از زمان شروه تا 67 گیگ دانلود (بهش میگن جایزه مصرف) روی 230 هست وقتی 67 گیگ دانلود تموم میشه میاد روی 50 کیلو بایت
ولی با 79 تومن میتونم 2 مگ آسیا تک رو بگیرم فقط میخوام بدونم این سرویس سرعت دانلودش چقدره مثل پارس انلاین جازه مصرف داره یا سرعت تا پایان قرارداد یکی هست
من چون مشترک آسیاتک نیستم نمیتونم وارد آون لینک که مهم دادین بشم
با تشکر

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
ببخشید دوست عزیز
سرعتش از زمان شروه تا 67 گیگ دانلود (بهش میگن جایزه مصرف) روی 230 هست وقتی 67 گیگ دانلود تموم میشه میاد روی 50 کیلو بایت
ولی با 79 تومن میتونم 2 مگ آسیا تک رو بگیرم فقط میخوام بدونم این سرویس سرعت دانلودش چقدره مثل پارس انلاین جازه مصرف داره یا سرعت تا پایان قرارداد یکی هست
با تشکر

والا پرس آناین نداشتم :D پارس آنلاین داشتم همه میدونن نیاز به تحقیر نداره , لازم نیست یوزر کاربری بزنید عزیز سمت چپ صفحه توضیح داده به طور مثال

اينترنت پرسرعت چابک نامحدود بي کران نقره اي ( با 12 گيگ هديه سرعت بالا )1024 589000 ريال

اينترنت پرسرعت چابک نامحدود بي کران طلايي ( با 48 گيگ هديه سرعت بالا )
1024 979000 ريال

اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران نقره اي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا )
512 349000 ريال

اينترنت پرسرعت چلچله نامحدود بي کران طلايي ( با 28 گيگ هديه سرعت بالا )
512 569000 ريال

سرعت بالا منطور 200 تا 350 در روزه

sadegh571

Registered User
لایک‌ها
205
من خودم هم گیمرم هم فروشنده بسته به کارم و کسایی که باهاشون طرف که اکثریت تهرانی هستند همگی یکی از دونتشون مخابراته و راضی اند ولی رو دانلودش نمیشه حساب کرد چون مستقیم به منطقه شما بستگی داره

شما اگه میخوای تخلیه خط کن , ببخشید , آدم نمیتونه هم خدا داشته باشه هم خرما , خودم شهرستانم تا الان 10 آی اس پی عوض کردم , پول هم برام خیلی ارزش داره خیلی هم اذیت دارم میشم ولی شما سعی کن مخابراتو ببندی ضرر نمیکنی ( تازه اگر پورت خالی داشته باشند )

اگر به نظر بنده گیمر هستید 1 نت از مخابرات و نت اسیا تک رو نگه دارید ( در صورتی که دو خط دارید و هزینه شو میتونید بدید )

خوب برای بازی میشه از سرورهای داخل ایران استفاده کرد که اکثرا پینگ زیر 70 دارند.

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
خوب برای بازی میشه از سرورهای داخل ایران استفاده کرد که اکثرا پینگ زیر 70 دارند.

منظور سرور های خارجیه عزیز ( داخلی همه ی آی اس پی ها زیر 100 میلی ثانیه هستند )

دانلود رو از آسیاتک انجام بدید بازی برای سرور های خارجی رو با صبانت وگرنه آسیا تک با ایران 50 پینگ میده مشکلی نیست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513

ممنون عزیز چند سال پارس دارم برعکس شاتل دزد هیچوقت ناراضی نبودم آسیاتک پینگش اگه خوب بود کنسلش نمیکردم امروز دلیلشم پرسید بهشون گفتم
رو ***** همش فریز میکنه مخابرات رو نمیدونم ولی اگه چند وقت دیگه رو خط فیبر نوری سرویسش به گفته خودشون راه بیفته تست میکنم

ببخشید دوست عزیز
با تشکر
آسیاتک برای دانلود یه کم زیر اون سرعتی که میگیری میده
ولی مشکل اینه که پارس برای من بعد از اتمام اون حجم سرعت رو دیگه اونقدر به اندازه نوشته شده پایین نمیاره
برای همینه که رقابت بینشون سخت شده وگرنه که کنسلش نمیکردم

schakal

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون عزیز چند سال پارس دارم برعکس شاتل دزد هیچوقت ناراضی نبودم آسیاتک پینگش اگه خوب بود کنسلش نمیکردم امروز دلیلشم پرسید بهشون گفتم
رو ***** همش فریز میکنه مخابرات رو نمیدونم ولی اگه چند وقت دیگه رو خط فیبر نوری سرویسش به گفته خودشون راه بیفته تست میکنم

آسیاتک برای دانلود یه کم زیر اون سرعتی که میگیری میده
ولی مشکل اینه که پارس برای من بعد از اتمام اون حجم سرعت رو دیگه اونقدر به اندازه نوشته شده پایین نمیاره
برای همینه که رقابت بینشون سخت شده وگرنه که کنسلش نمیکردم

من همین امروز جهت تخلیه خط آسیا تک اقدام کردم , ولی واقعا حیف بود هه پیشه خودم میگقتم معجزه میشه درست میشه , 1 هفته با خودم کلنجار رفتم , دیدم فایده نداره پینگ داره بدتر میشه

پارس آنلاین تعرفه اش گرون تره بنده نمیدونم چقدر دانلود دارید تو روز یا شب ولی آدم به جای 90 تومان میتونه یه نت خوب پیدا کنه که شب 512 kb/s سرعت بده

من مخابرات , شب 580 سرعت دارم , شبی راحت یک فصل فیلم میتونم دانلود کنم ادم هم دانلودش بالا باشه گیج میشه چی دانلود کنه ( ماشالله هاردم پر 1 هاردم هم سوخته جا نیست فایل بریزی :D)

بهتره ادم دانلود رو شب بندازه و روز فقط وب گردی کنه این معقول ترین کار ممکن در جمهوری اسلامی ایرانه (البته نظر شخصی منه ):blink:

shabbeh

Registered User
لایک‌ها
6
يه هفتست پينگم از گوگل حدود 400 شده . زنگم ميزنم ميگه مشكلي نيست. يه خط ديگم كه مخابراته پينگ گوگلش حدود 100 است! چرا؟؟

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
من همین امروز جهت تخلیه خط آسیا تک اقدام کردم , ولی واقعا حیف بود هه پیشه خودم میگقتم معجزه میشه درست میشه , 1 هفته با خودم کلنجار رفتم , دیدم فایده نداره پینگ داره بدتر میشه

پارس آنلاین تعرفه اش گرون تره بنده نمیدونم چقدر دانلود دارید تو روز یا شب ولی آدم به جای 90 تومان میتونه یه نت خوب پیدا کنه که شب 512 kb/s سرعت بده

من مخابرات , شب 580 سرعت دارم , شبی راحت یک فصل فیلم میتونم دانلود کنم ادم هم دانلودش بالا باشه گیج میشه چی دانلود کنه ( ماشالله هاردم پر 1 هاردم هم سوخته جا نیست فایل بریزی :D)

بهتره ادم دانلود رو شب بندازه و روز فقط وب گردی کنه این معقول ترین کار ممکن در جمهوری اسلامی ایرانه (البته نظر شخصی منه ):blink:

پارس آنلاین هم 1 ماهه اینطوری شده.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آسیاتک از اول عید تا الان افتضاح شده پینگ گوگل رو ۴۰۰-۵۰۰ هست که افتضاح هست
سرعتی که قبلا تو روز ۴۰۰ بود الان شده ۱۰۰ خوردهای اونم با دانلود منیجر وگرنه تک کانکشن که افتضاح رو ۳۰-۴۰ هست
یوتیوب نمیتونی هیچی ببنی یعنی
شبم که ماشالا انقدر افتضاح هست که تقریبا تعطیل میشه وبگردی !
معلوم نیست چی کار میکنن تو یه ماه سرویس به اون خوبی رو گند میزنن توش!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
منم امروز کنسلش کردم چه جالب ولی دلم به حال دختره سوخت که گفت آخه چرا انگار رابطمون کنسل شد =( :D
دیروز جفتشو همزمان تست کردم از پارس 100ms تا 200ms بدتر بود و امروز پارس پینگش شده 400 وای به حال آسیاتک...
بله بعد از حلمه جهانی تمام پینگها به هم ریخت ولی این وسط اونی که بد بود بدتر شد
همونطور که بچه ها گفتند مشکل اصلیش پینگه و اینکه سرعت burst نداره داشته باشه (نقره ای) شدید لیمیت میکنه ولی پارس نه
ولی راسته که میگند هرچیز گرونی بی دلیل نیست البته از شر sms هاش راحت شدم 7 روز صبح پشت سر هم هی میگفت تمدید کن :eek:

gm2815

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام بچه ها.من میخوام adsl اسیا تک بگیرم میشه بگید هزینه کلی با مودم و نصبش چقدر میشه؟

amirphp

Registered User
لایک‌ها
223
امروز سرویس (256) - اینترنت پرسرعت چالاک نامحدود بی کران برنزی (139000 ريال + آبونمان) گرفتم سرعت وبگردی عالیه

سرعت دانلود تو سرویس های نامحدود خوب نیست بین 30 تا 50 هست (الان که دارم مینویسم)

ولی برای وبگردی عالیه . برای اونایی که مثل من مصرف ماهیانشون بالاست بهترین راه سرویس نامحدوده

بالا