mohamad alii
Registered User
دوستانی که ناراضی هستند میشه isp بهتری معرفی کنند؟
همشون یکی هستن سیستم ایرانو ایرانی اینتوریه
پیشنهاد من به شما عوض کردن کشورتون هست
حرف حق!همشون یکی هستن سیستم ایرانو ایرانی اینتوریه
پیشنهاد من به شما عوض کردن کشورتون هست
تست از سرور ایران که بدرد نمیخوره اینو هر موقع بگیری سرعت همینقدر هست
سلام رفقا
آقااااا از دست مبین نت به سطوح اومدم! خیلی داره اذیتم میکنه ، پشتیبانیش تعطیلات(مشترک گرامی در حال حاضر 46 نفر در صف انتظارن!) ، پینگ در حد 600 - 700 ، مصرف بیخودی بالا ، ساعت رایگان هم رسما تعطیل!
به همین دلایل میخوام بیام آسیاتک و دوباره ای دی اس ال بگیرم.
پینگ زیاد به کارم نمیاد و 200-300 بسه.
اما سرعت و ترافیک بخاطر حجم کاریم خیلی مهمه برام
امروز زنگ زدم پشتیبانش گفتم 512 نا محدود بهتره یا محدود؟ ترسوندم و گفت نا محدودا خوب نیست و ...
تو این نظرات آخر که خوندم به این نتیجه رسیدم که پشتیبانه الکی گفته و نا محدود بگیرم بهتره.
سوال اولم : اگر 512 10 گیگ بگیرم ،ساعت رایگانش که 1 تا 9 شبه مثل مبین نت رسما تعطیلاته؟
سوال دوم : الان کسی خبر داره وضعیتش تو کرج چطوره؟ جوابگویی و سرعت رو میگم . ؟
سوال سوم : بنظرتون نا محدود برنزی، نقره ای ، طلایی فرقی خاصی دارن؟(چون پشتیبانش گفت تفاوت در ضریب اشتراکشونه. فکر کنم به ترتیب یک به هشت ، یک به شش ، یک به چهار )
512 10 گیگ تو ساعات رایگان سرعت واقعی میده یعنی 60 تا 70
ولی در ساعات دیگه چون محدود هست سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر
کلا آسیاتک تو همه شهرها سرعت و سرویس یکسانی داره فرق چندانی نداره ...
512 نامحدود برنزی سرعت همیشه 60 تا 70 هست
512 نامحدود نقزه ای تا 6 گیگ اول استفاده سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر ولی بعد از 6 گیگ سرعت میشه 60 تا 70
512 نامحدود طلایی تا 28 گیگ اول استفاده سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر ولی بعد از 28 گیگ سرعت میشه 60 تا 70
:: ADSL-Tools ::
کسی مجبورت نکرده پس چرا عوض نمیکنی نیو یوزر؟واقعا آدم نمیدونه چی بگه من سرویسم رو از 128 ارتقا دادم به 512 سرعت دانلودم نصف شد حواستون باشه پولتون رو حروم نکنید همون 128 از همه بهتره
زمان شاه هم که اکثرا سیر بودند شکایت میکردند الانم شکایت میکنند کلا همه شاکی اند چه کم چه زیاداقا برای من عجیبه منی که توی ابادان زندگی میکنم سالی 1 بارم نتم قطع نمیشه نمیدونم چرا دوستان هی میگن مشکل قطعی دارن برام تعجبه ولی من مشکل کندی سرعت وحشتناک دارم پدرم درومده و میخوام سرویسمو از یه جا دیگه بگیرم کجارو پیشنهاد میکنید؟ کسی میدونه نمایندگی مخابرات در ابادان کجا هست؟ کلا کسی هست ادرس نمایندگیارو بدونه یا باید از کجا پرسید؟
ممنون رفیق. اما فکر نمیکنم تو همه مراکز اینطوری جواب بده. اگه اینطور باشه واقعا شاهکار میشه و بینظیر.512 10 گیگ تو ساعات رایگان سرعت واقعی میده یعنی 60 تا 70
ولی در ساعات دیگه چون محدود هست سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر
کلا آسیاتک تو همه شهرها سرعت و سرویس یکسانی داره فرق چندانی نداره ...
512 نامحدود برنزی سرعت همیشه 60 تا 70 هست
512 نامحدود نقزه ای تا 6 گیگ اول استفاده سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر ولی بعد از 6 گیگ سرعت میشه 60 تا 70
512 نامحدود طلایی تا 28 گیگ اول استفاده سرعت 200 تا 300 و حتی بالاتر ولی بعد از 28 گیگ سرعت میشه 60 تا 70
:: ADSL-Tools ::
به قولی اینا و نمایندهاشون همه چیزو میدونن اما نمیگن تا زمانی که تو بپرسی !شرایط همه جا یکسان نیست برادر من من سرویس 2 مگ داشتم 5 گیگ ترافیک بنظرت شب چقدر سرعت دانلود میداد؟؟؟ اگه بالای 30 تا میرفت بشکن میزدم الان 512 نامحدود برنزی دارم گاهی اوقات 45-55 تا سرعت دانلود میده و شاید شاید 1 ثانیه ای بره رو 70 گاهی اوقاتم بین 10 تا 25 متغیر هست تو روز پیشنهاد من به شما علی اقا از هر شرکتی ببین برای 100 مین بار به همه دارم میگم از هرجا میخوای بگیری قبلش از نمایندگی یا اپراتور(از جفتشون بپرسی بهتره) بپرس که این شماره خطمه و من توی فلان مرکز هستم ایا مشکل خاصی از قبیل کمبود پهنای باند یا غیره نداره اگه گفت نه پس به نماینده بگو(بترسونش) اگه من گرفتم فلان مشکلو داشت همون روز مبلغ کل مبلغ پرداختیو ازتون میگیرم بعد ببین چی میگه من خودم به شخصه از 2-3 تا شرکت همین طوری عمل کردم ردم کردن و گفتا بله فلان مشکلو داریم در صورتی که قبلش میخواستن نت رو بندازن تو پاچم!!
تست از سرور ایران که بدرد نمیخوره اینو هر موقع بگیری سرعت همینقدر هست
تست سرعت از سرور خارجی بزار از اروپا یا امریکا تست بزار
چه ربطی داره ! من الان دارام دانلود می کنم با IDM نزدیک 420 دارم می گیرم !!!
ربط داره عزیزم
سرعت از سرور ایرانی همیشه بالاتریت سرعت رو میده
مثلا واسه تشت خودت در روز از سرور ایران بگیر همون موقع از سرور کالیفرنیا هم تست بگیر فرقش رو متوجه میشی
سرورهای داخلی اینترانت حساب میشن نه اینترنت
موافقم به سرور ایرانی یا نبودن ربط داره ولی نه در اندازه 100 کیلو بایت پهنا باند دریافتی شما مشخص شده است اگر مودم downstream رو 512kb نشون میده بیش از این نمی تونید دانلود کنید پس فرق زیادی در این حد نداره
برای تست دقیق سرعت دانلود بهتره از speed test استفاده نکنید چون تست در بازه زمانی کمی انجام میده از تستر هایی که فایل رو دانلود میکنند استفاده کنید بسته های 2 تا 100 مگابایتی http://testmy.net
کمتر سایتی هم است که میزبانی رو سرور ایران برای خدمات دانلود انجام بده چون به صرفه نیست ولی از اون موقع که شایعه محدودیت بستر اینترنت رو راه انداختند برخی از سایت ها به میزبانی ایران اومدن
Download :: 623 KbpsUpload :: 140 Kbps تست از نت مخابراتم