سلــــــــــــــــــام دوستـــــــان
من میخوام 512 نامحدود بگیرم. به نظرتــــــــون مخابرات بهتره یــــا آسِــــاتـــک(برنزی)؟
اگه میشه راهنمایی کنید...
کسی از قسمت شکایات ......جواب مثبت گرفته؟
خب معلومه مخابرات عزیز !!!
هم پینگش خیلی پایین تره و هم خیلی استیل تره. نامحدود برنزی آسیاتک برست نداره و همون سرعت واقعی هست عین مخابرات در عین اینکه در برابر مخابرات خیلی آشغاله.
با عرض پوزش به دلیل بی ارتباط بودن موضوع؛ این برنامه که ترافیک رو به صورت ساعت به ساعت نشون میده و میانگین سرعت میگیره چیه؟ من از Bandwidth Meter Pro استفاده میکنم خیلی خوبه ولی همچین قابلیتی نداره.واقعا اسیاتک عجب دزدیه!!
من ساعت 7:58 مودمو ریست کردم و کامپیوتر برنامه ریزی شده بود سر ساعت 8 خاموش بشه
حالا من ساعت 8:51 کامپیوترو روشم کردم رفتم سایت ریپپورت دیدم 6مگ حجم کم کرده!!در صورتی که فقط مودم روشن بوده
این وضعیتو چندین شبه که دارم!!
[/URL][/IMG]
برنامه اینو میگه:
با عرض پوزش به دلیل بی ارتباط بودن موضوع؛ این برنامه که ترافیک رو به صورت ساعت به ساعت نشون میده و میانگین سرعت میگیره چیه؟ من از Bandwidth Meter Pro استفاده میکنم خیلی خوبه ولی همچین قابلیتی نداره.
salam,mishe begin az pinge asiatech razi hastin ya na?
خیر، هیچکس راضی نیست، آسیاتک.salam,mishe begin az pinge asiatech razi hastin ya na?
پینگش اصلا جالب نیست
بدترین پینگو بین شرکتا داره
430 هست الان
mer30 k javab dadin,pas in sherkato az listm mizaram kenar.خیر، هیچکس راضی نیست، آسیاتک.
(کرج)
mer30 k javab dadin,pas in sherkato az listm mizaram kenar.
10 روز که جای خود دارد، اگر قراره واقعاً درست بشه 40 روز هم صبر میکنیم! (البته کار دیگه ای از دستمون برنمیاد )دوستانی که مشکلات پینگ و ... دارید
من دیروز داشتم با نماینده اصلی اسیاتک قم در مورد پینگ و مشکلات اخیر صحبت میکردم که گفت:
ما به مخابرات درخواست دادیم مسیر های پینگ (اگر اشتباه نکنم) رو عوض بکنن
اما مخابرات گفت ما فعلا تا بعد از انت خابات اجازه نداریم کاری کنیم....و نمیتونیم چیزی رو تغییر بدیم!