Sir Pendar
Registered User
دقیق که نمی دونم ولی زیر 150 یادم هست بود.قبل عید پینگ اسیاتک چند بود؟
دقیق که نمی دونم ولی زیر 150 یادم هست بود.قبل عید پینگ اسیاتک چند بود؟
اینترنت فعلی من "اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)" است.
میخواستم برای 1 ماه "اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی " بگیرم تست کنم چون زیاد دانلود میکنم .
من فکر میکنم به درد نخور باشه ولی میخواهم تست کنم . میخواستم بدونم کسی از این سرویس (یا در کل نامحدود برنزی هر سرعتی) داره ؟
اگر کسی داره یا یه مدتی کار کرده لطفا نظرش رو بگه . چه سرویسی داشته و سرعت دانلود چند بوده ؟
با تشکر
من ماه پیش داشتم. این ماه سرویس فعلی شما رو دارم (میخواستم هر دو رو امتحان کنم و بعد از اون تصمیم بگیرم کدوم رو یکساله تمدید کنم). من که این ماه قصد دارم برگردم به همون سرویس؛ گرچه این سرویس سرعتش تقریباً 3 برابر اونه ولی حداقل برای من اون سرویس بهتره. (اون=نامحدود؛ این=1 مگ حجمی 20 گیگاینترنت فعلی من "اینترنت پرسرعت چابک 20 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)" است.
میخواستم برای 1 ماه "اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی " بگیرم تست کنم چون زیاد دانلود میکنم .
من فکر میکنم به درد نخور باشه ولی میخواهم تست کنم . میخواستم بدونم کسی از این سرویس (یا در کل نامحدود برنزی هر سرعتی) داره ؟
اگر کسی داره یا یه مدتی کار کرده لطفا نظرش رو بگه . چه سرویسی داشته و سرعت دانلود چند بوده ؟
با تشکر
رو ۷۶۸ بسته شده سرویس ۱ مگ محدودسلام
دوستان سرعت دانلود شبانه سرویس 1مگ چنده الان؟
کسی بوده که سرعتش شبا بالای 120 بره؟
رو ۷۶۸ بسته شده سرویس ۱ مگ محدود
۲مگ رو ۱ مگ بسته شده!
باید از سرور خارجی تست پینگ بگیری!سرویس قبلی من چابک 20 گیگ در ماه بود . امروز سرویس چابک نامحدود بی کران برنزی گرفتم . با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردند.
این هم تست سرعت و پینگ. پینگ خیلی کم شده نسبت به سرویس قبل .
مشاهده پیوست 383509
سرویس محدودسلام
دوستان سرعت دانلود شبانه سرویس 1مگ چنده الان؟
کسی بوده که سرعتش شبا بالای 120 بره؟
رو ۷۶۸ بسته شده سرویس ۱ مگ محدود
۲مگ رو ۱ مگ بسته شده!
دقیقارو ۷۶۸ بسته شده سرویس ۱ مگ محدود
۲مگ رو ۱ مگ بسته شده!
والا واسه من ۳۸۰ هم نیست ۴۳۰ هست معمولا پینگ گوگلدقیقا
سرعت شبانه 2 مگ محدود هم روی 1 مگ بسته شده و سرعت شبانه 1 مگ روی 768,فعلا سرویس 1 مگ معقولتر از 2 مگ هستش
ضمنا سالها از آسیاتک استفاده کردم,هیچوقت پینگش جالب نبوده,اینکه ربطش میدند به مخابرات و زیرساخت کاملا چرته,ما که پینگ زیر 100 نخواستیم این حرف رو میزنند,انتظار داریم پینگش در حد شرکت های دیگه باشه,نه اینکه پینگ گوگل 380ms باشه!
دوستان سرعت دانلود دیشبتون چطور بوده؟! من تا دیشب دانلود شبانه هر ساعت 335 مگابایت (سرعت متوسط 92.4) میگرفتم ولی دیشب هر ساعت 630 مگابایت بوده (سرعت متوسط حدود 180)!!! چه خبر شده؟!
من IDM رو ندیدم ولی صبح که با NetworX چک کردم نتیجه اش این بود:من که دیشب 300 مگ برا دانلود نذاشتم
اما سرعتش همون 1مگ بود!
سرعت شما با idm دیدی رو چند بود؟
من IDM رو ندیدم ولی صبح که با NetworX چک کردم نتیجه اش این بود:
1-2: 300 مگابایت
2-3: 350 مگابایت
3-4: 566 مگابایت
4-5: 630 مگابایت
5-6: 635 مگابایت
6-7: 602 مگابایت
7-8: 530 مگابایت
سرعت کل تقریبا 140-135 بوده.