• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
ما آخر نفهمیدیم 128 صبانت یا 512 آسیاتک؟(البته تو اصفهان)هر دوشونم یه قیمتن.
دوستان یه سوال:از آسیاتک میشه دو تا اشتراک گرفت(یه حجمی یه نامحدود؟)

بله میشه من ازشون پرسیدم. از خداشونم باشه.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوست عزیز میدونم که چرت و پرت تحویلم داد ولی چیکار میتونم بکنم؟ از کار و زندگیم بزنم برم دادسرا شکایت؟!

من اگر 26 روز دیگه قرار داد داشتم که همین امروز جمش میکردم! بدبختی اینه نزدیک به 9 ماه دیگه قرارداد دارم. قبلا مخابرات داشتم و راضی بودم ولی دفعه پیش اذیتم کردن و بیشتر از 512 بهم ندادم و برای همین ایندفعه از آسیاتر گرفتم که کاشکی دستم میشکست و نمیگرفتم! همون 512 مخابرات سگش می ارزید به 2 مگ این دزدها.

برای همینه من که 7 ساله ADSL دارم بجز زمانی که توی پارس نام نویسی کردم و جاتون خالی یه مودم مجانی هم ازشون کندم، ( برای طرح ویژه 22 بهمن که البته من 24 بهمن نام نویسی کردم! ) یکبار هم از سرویس های چند ماهشون استفاده نکردم چون اینجا ایرانه دوست من و فردا همیشه بدتر از امروز!! ( زنگ صاایران )

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان امروز زنگ زدم نمایندگی صبانت تو شهرمون درباره سرویسای نامحدودشون پرسیدم. خانومه گفت بله سرویسای نامحدودم داریم که مدت کمیه که اضافشون کردیم! اما هنوز تو سایتشون وارد نکردن نمیدونم چرا! درباره سرعت که ازش پرسیدم واقعا چیزی نمیدونست بیچاره! گفتم حجم سرعت بالا داره؟! موند! گفتم سرعتش اگه فلان گیگ دانلود کنی کم میشه؟ بازم موند توش! آخرشم گفت من زیاد چیزی راجبه این سرویسا نمیدونم!! خسته نباشید!:wacko:

قیمتا رو هم پرسیدم که ایناست:

256 حدود 34000 تومن

512 حدود 83000 تومن

1 مگ حدود 280000 تومن

2 مگ حدود 363000 تومن

128 رو هم نپرسیدم. شما چی میگید دوستان؟! کسی چیز بیشتری راجب به این سرویسا نمیدونه؟

mhdgsi1

Registered User
لایک‌ها
14
من 128 تو تهران دارم
15 گیگ سرعت بالا هست
من اون 15 گیگ رو چند روزی هست تموم کردم اما سرعت کم نشده !!!
25500 ماهی

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
خب با یه مودم و یه سوییچ که دارم میتونم رو هر کامپیوتر به یکیش وصل شم؟

تو مخابرات میشه, اسیاتک و بقیه جاهارو اطلاع ندارم

ولی باید با یک vmware و 2 سیستم عامل با حالت bridge mode وصل شد.

کارش اینطوریه که تو ویندوز اصلی یک کانکشن میسازی وصل میشی تو vmware هم همینطور, نرم افزار های مجازی سازی دیگه ای مثل virtual box هم هست که حجم کمتری دارن.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
با یه مودم و یه خط که نمیشه یعنی دوتا اشتراک همزمان روی یه خط؟

دقیقا شما که مخابرات داری دیگه برو 1 اکانت بهک .

vmware بنصب بعد روش یک سیستم عامل نصب کن, بعد حالت network رو از nat به bridge تغییر بده

عین ویندوز اصلی یک کانکشن بساز و وصل...

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
دقیقا شما که مخابرات داری دیگه برو 1 اکانت بهک .

vmware بنصب بعد روش یک سیستم عامل نصب کن, بعد حالت network رو از nat به bridge تغییر بده

عین ویندوز اصلی یک کانکشن بساز و وصل...
فقط مخابرات داره این امکان رو؟ بعد پهنای باند خط هم باید دوبل بشه دیگه
من الان از دو تا خط و مودم سوا استفاده میکنم ولی با vmware روی یه pc با دو تا کارت شبکه

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
فقط مخابرات داره این امکان رو؟ بعد پهنای باند خط هم باید دوبل بشه دیگه
من الان از دو تا خط و مودم سوا استفاده میکنم ولی با vmware روی یه pc با دو تا کارت شبکه

گرامی تو مخابرات که چندین سال داشتم بدون مشکل وصل میشد.

تاحالا با اسیاتک نتونستم, هرچند به سختی هم بدون vmware به اکانت های دیگه وصل شدم.

اگر هنوز هم متوجه نشدید بگید یک لینک اموزش براتون بزارم.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
گرامی تو مخابرات که چندین سال داشتم بدون مشکل وصل میشد.

تاحالا با اسیاتک نتونستم, هرچند به سختی هم بدون vmware به اکانت های دیگه وصل شدم.

اگر هنوز هم متوجه نشدید بگید یک لینک اموزش براتون بزارم.
من دو تا pc دارم،الان یه اکانت رو دوتاش شیر شده،اگه 2 تا اکانت بگیرم یکیشو میخوام بذارم با سرعت کم نامحدود دانلود کنه یکی حجمی بگیرم سرعتش بالا باشه باش وبگردی کنم،یعنی vmvare هم نیاز نیست،میشه؟

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
وضعیت نت امروز = وضعیت نلسون ماندلا
:lol:

دوستان اینجا کسی اکانت آسیاتک لازم نداره؟
صحیح، مگه رو هر خطی جواب میده؟

من دو تا pc دارم،الان یه اکانت رو دوتاش شیر شده،اگه 2 تا اکانت بگیرم یکیشو میخوام بذارم با سرعت کم نامحدود دانلود کنه یکی حجمی بگیرم سرعتش بالا باشه باش وبگردی کنم،یعنی vmvare هم نیاز نیست،میشه؟
دقیقا همین کارو کردم ولی با دو خط،مودم و کارت شبکه، دانلود رو روی vmware و وبگردی روی os

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164

میشه
واسه تست هم فعلا رنج ایپیتون مثلا ( 2.180.30.1 - 2.180.30.255 ) رو پ.خ کنید.

sglx

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
دوستان یکی میشه منو راهنمایی کنه الان تو اصفهان یکی از نمایندگان آسیا تک 1مگ نامحدود با 12 گیگ هدیه را داره میده 60 تومن میخواستم ببینم این رو 100 دانلود میده خودش می گفت میده اما میخواستم از زبون شما بشنوم

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
سلام
دوستان یکی میشه منو راهنمایی کنه الان تو اصفهان یکی از نمایندگان آسیا تک 1مگ نامحدود با 12 گیگ هدیه را داره میده 60 تومن میخواستم ببینم این رو 100 دانلود میده خودش می گفت میده اما میخواستم از زبون شما بشنوم

12 گیگ هدیه اش سرعت بالاست بعد که تموم بشه دزدی شروع میشه!

1 مگ در اصل باید 120 کیلو بده اما اسیاتک 1 مگش 90 تا میده فعلا دزدی گرگی زیاد شده و من که 1 مگ دارم سرعت دانلود 64 کیلو بیشتر نمیشه.

بالا