• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
به نظرت یک الف اشکاله که اومدی اسپم دادی؟!
من بهت میگم که این رفتار بچه گانتو کنار بذاربیا یک کاره مثبتی انجام بده نه دنبال الف ب غلط املایی مردم بگرد یکم بزرگ باش.

به هر حال خود دانی.
ولش کن بابا این الافو:lol:

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
خب راست میگه دیگه :D
زنگ زدم پشتیبانی پارس گفتم سرعتم باید 1مگ باشه گفت نه باید 128 باشه گفتم پس چرا دارم با 1مگ همین الان میگیرم؟ :lol:
شب زنگ زدم گفتم سرعتم باید حداقل 128 باشه گفت نه باید 16 باشه بین 8 نفر شیره گفتم زرشک!
مخابراتم که 1مگ گفتیم 128 انداحتند بهمون بعد بهم میگه ما همون 1مگ دادیم
خلاصه ما که آخر نفهمیدیم چند مگ گرفتیم فقط یه چیزی رو فهمیدم اونم اینکه همشون یه الاغند
تجربه من از شاتل پارس آسیاتک مخابرات ایرانسل رایتل (مبین نت که خداروشکر آنتنم نداد lol) :eek:
نه من الان یک مگ دارم

این سرویس دهنده سرعت هارو به بیت میدن نه بایت یعنی 1مگابیت یعنی 128 کیلوبایت میشه این عوضی میگه سرعتت باید 16 باشه نه 128 ! خب .... اگر من 16 رو میخواستم بگیرم 45 تومان ماهی میدادم از شما ... سرویس بگیرم حروم لقمه ها

e.m

Registered User
لایک‌ها
199
دوستان که اسیاتک دارند لطفا نامه ای به صورت زیر به اسیاتک بفرستند:

به هر دو ادرس زیر مراجعه کنید:
آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
میزان رضایتمندی

متن نامه ارسالی:
یکی دو هفته هست کیفت سرویس به طور فجیع مضخرف شده!

پینگ تایم های فضایی با 4.2.2.4 در مواقع عادی حدود 300-500
در بعضی مواقع بالای 2000

تایم اوت های فراوان! با انواع مخلفات!
صبر هم حدی داره! شورشو در اوردید!

==============================
افتضاح به تمام معنا شده!
79864977762852622618.jpg

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان که اسیاتک دارند لطفا نامه ای به صورت زیر به اسیاتک بفرستند:

به هر دو ادرس زیر مراجعه کنید:
آسیاتک » ارائه دهنده خدمات اینترنت پرسرعت ADSL در تهران و شهرستان ها
میزان رضایتمندی

متن نامه ارسالی:
یکی دو هفته هست کیفت سرویس به طور فجیع مضخرف شده!

پینگ تایم های فضایی با 4.2.2.4 در مواقع عادی حدود 300-500
در بعضی مواقع بالای 2000

تایم اوت های فراوان! با انواع مخلفات!
صبر هم حدی داره! شورشو در اوردید!

==============================
افتضاح به تمام معنا شده!
79864977762852622618.jpg

منم فرمو پر کردم. اما فک نکنم این راهزانا حتی بخوننشون!

اما هر چی باشه خودمو با ضعیفا و خیلی ضعیفا یکم خالی کردم! دمت گرم.:cool:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
منم فرمو پر کردم. اما فک نکنم این راهزانا حتی بخوننشون!

اما هر چی باشه خودمو با ضعیفا و خیلی ضعیفا یکم خالی کردم! دمت گرم.:cool:

منم همین فکرو دارم خیلی وقت پیش یک نامه دادم چند بار دیگه هم ثبت کردم مال حدودا 2 هفته پیش که هیچ کی جواب نداد!

اخرش این شدم:
13747243846671_0486153_343348022430243_816457151_n.jpg

021

Registered User
لایک‌ها
33
حالا یه چیز جالب بگم به گفته خودشون شرکت ارتباطات زیرساخت اینترنت 1 مگ ( idm دانلود داشته باشه ) یعنی همان 10 مگ اسمی را می خرن 16 دلار بعد به شرکت های اینترنتی می دن 250 هزار تومان . یعئی با ماهی 47 هزار تومان باید 1 مگ واقعی به مشتری باید می دادن
بعد این ها هم 1 مگ را به جای 1 به 8 تبدیل می کنند 1 به 16 مثل آسیاتک که به هر کسی 50 تا 60 کیلوبایت ( idm ) بیشتر نمی رسه

دیروز هم مامور مخابرات اومد رفت محل کنتور چک کرد گفت طی 3 روز آینده فیبرنوری را براتون می کشیم و می رم از مخابرات سرویس می گیرم تا بفهمن نباید دزدی کنند

فیبر نوری را فعلا مخابرات انحصاری داره ساپورت می کنه اما فیبرنوری تا 100 مگ نت + iptv و ... را می تونه همزمان جواب بده و نسل آینده خطوط مسی است که باید جمع بشه

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
منم همین فکرو دارم خیلی وقت پیش یک نامه دادم چند بار دیگه هم ثبت کردم مال حدودا 2 هفته پیش که هیچ کی جواب نداد!

اخرش این شدم:
13747243846671_0486153_343348022430243_816457151_n.jpg

منم حدود 3 روزه که اون نامه ذو برای مدیر عامل نیست در جهانشون و فرم شکایت تو سایتشون رو فرستادم اما تا الان نه با ایمیل و نه با تلفن کسی باهام تماس نگرفته...

اینم آخر هفته و آسیاچُس همچنان به چُسیدن ادامه میدهد! منم راستش دیگه نمیتونم بزارم اینقدر به انسانیتم توهین بشه. پس نتیجه اینه که: گور بابای آسیاتک منم آخر ماه از این خرابشده میرم! :cigar:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان پیشنهاد شما به من برای یه شرکت adsl با سرویسای نامحدود و بهترین سرعت؟! ممنون میشم اگه نام بهترین دزد رو بهم بگید!!

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
منم حدود 3 روزه که اون نامه ذو برای مدیر عامل نیست در جهانشون و فرم شکایت تو سایتشون رو فرستادم اما تا الان نه با ایمیل و نه با تلفن کسی باهام تماس نگرفته...

اینم آخر هفته و آسیاچُس همچنان به چُسیدن ادامه میدهد! منم راستش دیگه نمیتونم بزارم اینقدر به انسانیتم توهین بشه. پس نتیجه اینه که: گور بابای آسیاتک منم آخر ماه از این خرابشده میرم! :cigar:

اره داشی کاره درستی میکنی والا این اسیاتر دیگه شورشو در اورده اومدیم یک 1 مگ بگیریم یکم دانلود کنیم صفا کنیم که زارت همون زمانی که گرفتیم دیدیم اندازه همون 512 مون سرعت میده
تف تو این شانس کم مونده زمین دهن باز کنه بریم توش :D
الانم 17 روز دیگه مونده که به لطفشون ازم 2 هفته دزدی کردن.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
ایول تو همدان نامحدود مخابرات هم داره! تا پ.خ هم که گفتم مخابرات چیه :D

a.jpg

دستت درد نکنه. دیگه فک نکنم مخابراتم اینقدر دزد باشه که سرعت 1 مگش رو روی 512 ببنده و زمانیکه میگن سرعتاشونو درست میکنن، مشتریای نگون بختش رو 2 3 ماه به اسم یه هفته سر کار بزاره!

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
دستت درد نکنه. دیگه فک نکنم مخابراتم اینقدر دزد باشه که سرعت 1 مگش رو روی 512 ببنده و زمانیکه میگن سرعتاشونو درست میکنن، مشتریای نگون بختش رو 2 3 ماه به اسم یه هفته سر کار بزاره!

مخلصیم قبلش یک تحقیق اساسی بکن. از این مخابرات هم باید تحقیق کرد چون همه جا یکجور نیست.
بعد با خیال راحت برو ثبت نام کن.:snitch:

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
شما اول از اون دوست عزیزتون جناب کو... کوش... همون بپرسید ایشون که پاسخ دادن منم درخدمتتون هستم!:D

چی؟! دوست عزیز شما چرا فکر می کنی اینجا همه با هم یه گروه تشکیل دادند تا با شما مخالفت کنند؟
بنده اینجا چندتا دوست دارم که بسیار افراد متشخصی هستند و البته اون آقایی که فرمودید هم بینشون نیست
به هر حال به قول جناب Alireza_Galaxy بهتره یکم بزرگ بشیم
امیدوارم سر اون جریان حک و .... کدورتی بین من و شما نباشه

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
چی؟! دوست عزیز شما چرا فکر می کنی اینجا همه با هم یه گروه تشکیل دادند تا با شما مخالفت کنند؟
بنده اینجا چندتا دوست دارم که بسیار افراد متشخصی هستند و البته اون آقایی که فرمودید هم بینشون نیست
به هر حال به قول جناب Alireza_Galaxy بهتره یکم بزرگ بشیم
امیدوارم سر اون جریان حک و .... کدورتی بین من و شما نباشه

الان شمام دارای میشی جیگر من! :rolleyes:

باشه منم با شما و علیرضا جان موافقم باید هممون بزرگ بشیم... ما که یبار دیگه تکمه ریسیت رو میزنیم ببینیم بقیه دوستانم با ما کنار میان یا نه!:rolleyes:

و در پایان باید بگم................... خاک تو سر آسیاتک یا آسیاچُس یا آسیادزد!!!:thumbsup:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
چند ساعت از آخر هفته ای که آسیاتک گفت سرعتا درست میشه هم گذشت... و سرعت 1 مگ در بهترین حالت با سرور ایرانی زیر 64 کیلوبایت... بماند که قرار بود 2 ماه پیش سرعتاشون درست بشه...

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
چند ساعت از آخر هفته ای که آسیاتک گفت سرعتا درست میشه هم گذشت... و سرعت 1 مگ در بهترین حالت با سرور ایرانی زیر 64 کیلوبایت... بماند که قرار بود 2 ماه پیش سرعتاشون درست بشه...

علیرضا جان این اسیاتک به این زودیا درست نمیشه!! اعصاب خودتو خورد نکن....

حالا بماند که دو نفر از کاربرا 512 برنزی دارن
یکی با سرعت 230 و اون یکی با سرعت 650 داره از سرور داخلی دانلود میکنه...

اونوفت شمایی که 1مگ داری با سرعت 64 داری دانلود میکنی!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
فعلا که 1مگ ما رو 128 بسته شده آشنا تو مخابرات داری بگو بیاد زودتر درست کنه :D

بالا