Msd_1374
Registered User
- نوشتهها
- 591
- لایکها
- 308
Alireza_Galaxy جان وضعیت اسیاتک الان چطوره؟
ممنون میشم یه تست از سرور لندن و فرانکفورت بزاری.
لول دوست عزیز لطفا بخونید من چی می گم یه چیز دیگه کلا جواب بدید !!!!
من کی گفتم " حق من رو می خوره و من چیزی نمی گم ؟ """ اولا که 3 هفته است اینترنت خیلی ها داغون شده.. باید صبر کرد هرچند تلخه و پولمون رفته ( اینجا ایرانه ) .
منظور من این بود که نیاییم یهو یه پست بدیم همش چرت و پرت نصفش فحش به فلان شرکت باشه ! اینجور درد و دل ها کاری از پیش نمیبره.
بخش پشتیبانی هم متاسفانه همینه که گفتید.
آره منظور منم همین بود.
پس وصل میشه ؟ خوبه.
خلاصه هر کی باهاشون قرارداد داره حتما نتیجه رو بطور کامل اینجا بگه
اما نیومدم زحمت بکشم پست بدم بگم آیییییییی پارس آنلاین دزد حروم خور فلان فلان نه شروع کردم به فحش دادن ! چون اینجا جاش نیست
منظور من این بود که نیاییم یهو یه پست بدیم همش چرت و پرت نصفش فحش به فلان شرکت باشه ! اینجور درد و دل ها کاری از پیش نمیبره.
Alireza_Galaxy جان وضعیت اسیاتک الان چطوره؟
این همه روضه خوندی آخرم دوزاریت کجه یا خودت رو به کجی میزنی..من اصلا نمی خواستم پاسخ بدم ولی...
شما یکم دارید اغراق میکنید.
پست هارو یک بار با دقت بخونید متوجه میشید که اینقدر اعتراض برای اینه که سرویس دهی بده مام داریم بدی هاشو میگیم اگر خوب باشه خوب میگیم. مثل همین قضیه پینگ که دوستان بهش اشاره کردن! همین الانم من از ساعت 4 بود که یک قطعو وصل کردم دیدم پینگ 70 تا کم شده الان متوسط بین 290 میده! وگرنه ما با اسیاتک پدر کشته گی نداریم.
اصلا اصل این تاپیک "بررسی اینترنت adsl اسیاتک" هست و استارتر هم اینو گفته:
ایشون هم که اومدن نالیدن نتیجه قرار دادشونو گفتن.
ما اینجایم قصدمون هم کمک به مردمه با مشاوره درست, نمی خوایم تمجید و تعریف کنیم. حقیقتو میگیم که الان اسیاتک بدرد نمی خوره.
پس انتظار نداشته باشید که حقیقتو نگیم.
این انجمن بدلیل بزرگ بودن مطمئن هستم که اسیاتک بخشی از فیدبکشو از اینجا میگیره پس ما چرا نگیم؟
شما تو پست قبلیتون گفتی
پس جاش کجاست؟ ما زحمتشو میکشیم! شما نمیکشی خوب به خودتون مربوطه.
ما به کاربران اطلاع میدیم اسیاتک بدرد نمی خوره. (فعلا)
واسه توهین و انتقاد هم در پست قبلی پاسخ دادم این شرکت باید هرگونه انتقادی رو بپذیره ما چقدر دیگه احترام بزاریم؟ من دقیقا مشکل همین آقا آرش رو دارم که 12 روزه به جای سرویس 1 مگ 512 به من دادن هرروز هم زنگ زدم منو پاس کاری کردن یا پیچوندن فردا پس فردا !
راه حل شما چیه بگید ما اون کارو بکنیم؟
و در آخر تا زمانی که
اسیاتک حقمونو نداده هرروز هرشب همین بساطه :skull:
این همه روضه خوندی آخرم دوزاریت کجه یا خودت رو به کجی میزنی..
آقا جان من نگفتم اعتراض نکن ! اینجا نگو به درد نمیخوره !!! زبونم مو در آورد آی کیو شما چقدره !؟؟؟؟ بخون من منطورم چیه !
من گفتم اون پست هایی که همش فحش بی دلیل میده سطح فروم رو میاره پایین ! مگه من گفتم نباید اعتراض کنی یا به بقیه گوشزد کنی که چقدر بده ؟ بگو ! هر چقدر دوست داری ! اینجا تاپیک آسیاتک هست حقته.
بازم 2 خط بالاتر رو تکرار می کنم.. گفتم اون پست هایی که یهو با خاک بر سر حروم خور فلان فلان سگ تو فلانتون و اینا شروع میشه آخرشم نمیفهمی چی شد اینا اشتباهه !!
باز بیا 4 تا نقل قول جواب بده !! باز نفهمیدی منظور منو فهمیدی ؟
من اینقدر به تو احترام گذاشتم عین یک بچه میای بی احترامی میکنی.
این جوابت که گفتی باهاش موافقی! لایک هم زدی نازنین.
http://forum.persiantools.com/t75147-page324.html#post7706985
ما این حرفایی که میزنی رو نگفتیم میگم اغراق میکنی همینه یکبار دیگه برو بخون.
آفرین.
توهین همیشه فحش نیست. وقتی 3 بار می نویسم بازم نمیفهمی منظورم چیه بهتر از این نمیشه جواب داد. می گم فلان طرز پست دادن غلطه شما میگی تو میخوای اعتراض نکن! اعترغاض حق مسلم ماست ! اینا چه ربطی به حرف من داشت ؟
آی کیو شما چقدره !؟؟؟؟
انصافا آسیاتک یه چیزش عالی بود اونم آپلوده پینگش که الان خوبهمخلصیم داداش وظیفست
اینترنت 1 مگ برنزی نامحدود
انصافا آسیاتک یه چیزش عالی بود اونم آپلوده پینگش که الان خوبه
فقط سرعت دان، اگه 512 بگیری باید اونم اوکی باشه
خب منم همینو گفتم دیگه، پینگ الانش که نرماله ~ 400 و آپلودش که عالیهباید حداقل 100 کیلوبایت برای نامحدود 1 مگ برنزی بده اما داره دزدی می کنه و 512 به جای 1 مگ میده
من بعد از 6 سال طی 2 هفته آینده می رم رو مخابرات و تمام دوستانم که آسیا بهشون معرفی کردم می برم مخابرات تا بفهمن نباید دزدی کنند و باید پاسخگو باشند نه اینکه همش آدم بپیچونند
من اصلا نمی خواستم پاسخ بدم ولی...
شما یکم دارید اغراق میکنید.
پست هارو یک بار با دقت بخونید متوجه میشید که اینقدر اعتراض برای اینه که سرویس دهی بده مام داریم بدی هاشو میگیم اگر خوب باشه خوب میگیم. مثل همین قضیه پینگ که دوستان بهش اشاره کردن! همین الانم من از ساعت 4 بود که یک قطعو وصل کردم دیدم پینگ 70 تا کم شده الان متوسط بین 290 میده! وگرنه ما با اسیاتک پدر کشته گی نداریم.
اصلا اصل این تاپیک "بررسی اینترنت adsl اسیاتک" هست و استارتر هم اینو گفته:
ایشون هم که اومدن نالیدن نتیجه قرار دادشونو گفتن.
ما اینجایم قصدمون هم کمک به مردمه با مشاوره درست, نمی خوایم تمجید و تعریف کنیم. حقیقتو میگیم که الان اسیاتک بدرد نمی خوره.
پس انتظار نداشته باشید که حقیقتو نگیم.
این انجمن بدلیل بزرگ بودن مطمئن هستم که اسیاتک بخشی از فیدبکشو از اینجا میگیره پس ما چرا نگیم؟
شما تو پست قبلیتون گفتی
پس جاش کجاست؟ ما زحمتشو میکشیم! شما نمیکشی خوب به خودتون مربوطه.
ما به کاربران اطلاع میدیم اسیاتک بدرد نمی خوره. (فعلا)
واسه توهین و انتقاد هم در پست قبلی پاسخ دادم این شرکت باید هرگونه انتقادی رو بپذیره ما چقدر دیگه احترام بزاریم؟ من دقیقا مشکل همین آقا آرش رو دارم که 12 روزه به جای سرویس 1 مگ 512 به من دادن هرروز هم زنگ زدم منو پاس کاری کردن یا پیچوندن فردا پس فردا !
راه حل شما چیه بگید ما اون کارو بکنیم؟
و در آخر تا زمانی که
اسیاتک حقمونو نداده هرروز هرشب همین بساطه :skull:
آقا جان من نگفتم اعتراض نکن ! اینجا نگو به درد نمیخوره !!! زبونم مو در آورد آی کیو شما چقدره !؟؟؟؟ بخون من منطورم چیه !
من گفتم اون پست هایی که همش فحش بی دلیل میده سطح فروم رو میاره پایین ! مگه من گفتم نباید اعتراض کنی یا به بقیه گوشزد کنی که چقدر بده ؟ بگو ! هر چقدر دوست داری ! اینجا تاپیک آسیاتک هست حقته.
بازم 2 خط بالاتر رو تکرار می کنم.. گفتم اون پست هایی که یهو با خاک بر سر حروم خور فلان فلان سگ تو فلانتون و اینا شروع میشه آخرشم نمیفهمی چی شد اینا اشتباهه !!
باز بیا 4 تا نقل قول جواب بده !! باز نفهمیدی منظور منو فهمیدی ؟
اولا این ادبیات کوچه بازاریتو درست کن!!!
دوما شما که نگران سطح فروم هستی تا یکی جوابتو میده نرو مثه یه دختر کوچولوی لوس دوستاتو صدا کن بیان کمکت!
سوما ما مشترک آسیاتک هستیم و اگه میگیم وضعیتش خرابه یعنی خرابه. به تو چه؟! تو تاپیک بقیه سرویس دهنده ها هم داری همین کارو میکنی! بسه دیگه بابا.
ایول خیلی باحاله
اینم از طرف من برای حل اختلافات
ایول کف کردم!!! یعنی این بزرگوار عجب چیزیه ها!! مبهوت اون قیافشم
راستی الان علیرضا جان وضعیت چطوره؟
پینگت با 8.8.8.8 چنده؟
اره منم همینطور
پینگ 8.8.8.8 با Request timed out. در حدود 190-200 میده
پینگ 4.2.2.4 هم بهتر شده الان 290-300 و گاهی اوقات هم 285 میده.
الان با چی وصلی اسیاتک رو جمع کردی ؟
1 مرداد هم گذشت
همچنان سرعت دانلود زیر 60 و گاهاً در حد 30-20
سرویس 1 مگ نامحدود بی کران برنزی (چابک)
سلام قربان، در خدمتمسلام محسن جان. اقا کم پیدایی.....
داداش پینگت الان با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده؟