با این طرز برخورد با هم دیگه فقط سطح فروم رو میاریم پایین.. اگرم باشه نه به شما مربوطه نه به من نه به هیچ کسی. فروم آزاده اومده نوشته.
با این طرز برخورد با هم دیگه فقط سطح فروم رو میاریم پایین.. اگرم باشه نه به شما مربوطه نه به من نه به هیچ کسی. فروم آزاده اومده نوشته.
دوست عزیز من با برخورد اون دوستمون زیاد موافق نیستم ولی قرار نیست هر حرفی رو هم اینجا بشنویم و هیچی نگیم. من خودم 2 مگ نقره ای دارم و پینگم بالای 500 هستش! کلی پول از من گرفتن ولی برای باز کردن یه سایت معمولی باید اعصابم خورد بشه. واقعا باید در این شرکت آسیاتر رو گل گرفت!
آخه مگه من بیکارم بیام در گوش تو دروغ بلغور کنم فک کردی من راضی ام پینگم بالا 400 باشه و سرعتم نصف ؟!!!!
فعلا که پینگ من به خارج 200 تا پایین اومده میخوای باور کن میخوای نکن میخوای سرو بکوب به دیوار
الان چون registered user ای فک میکنی گنده ای ؟!! ))) بابا تو دیگه کی هستی امثال تو همین آسیاتک لیاقتشونهنسبت به نیویوزر بودنت گنده تر از دهنت حرف میزنی پس مواظب باش چی میگی. در مورد اینکه بیکاری و چرت و پرت بلغور میکنی شک ندارم! اگر هم قرار باشه سر کسی رو به دیوار بکوبم یکیش تو هستی و یکی دیگش مدیر شرکت آسیاتره!:hmm:
الان چون registered user ای فک میکنی گنده ای ؟!! ))) بابا تو دیگه کی هستی امثال تو همین آسیاتک لیاقتشونه
مثل اینکه این آسیاتک هم درست شده لامصب:wacko:
هنوز یه روز نشده که درخواست جمع آوری دادم
ای تف تو شانس
محمود خط من بهت گفتم امروز جمع شد. حالا اومدم از های وب سرویسو بگیرم موقع پرداخت حواسم نبود رمزو اشتباه زدم کارتم به فنا رفت ومسدود شد:blink:!! فردا باید برم بانک درست کنم
حالا از این طرف اسیاتکم فعلا خوب شده انگار
شانسی داریما
سه بار رمزو اشتباه زدی؟
دوست عزیز من با برخورد اون دوستمون زیاد موافق نیستم ولی قرار نیست هر حرفی رو هم اینجا بشنویم و هیچی نگیم. من خودم 2 مگ نقره ای دارم و پینگم بالای 500 هستش! کلی پول از من گرفتن ولی برای باز کردن یه سایت معمولی باید اعصابم خورد بشه. واقعا باید در این شرکت آسیاتر رو گل گرفت!
قطعا فروم ازاده و اسیاتک هم یک شرکتی حقوقی هست و در جایگاه Public Figure قرار داره و باید هرگونه انتقاد رو بپذیره.
این برخورد با ایشون نیست بلکه 2 کلمه خطاب به اسیاتک هست.
و در آخر این سوهانی که اسیاتک بر اعصاب من و دیگر کاربراش کشیده بیشتر از این 2 کلمه باشه کمتر نیست.
با دعای دوستان پینگ بالاتر رفته و نزدیک 350 شده واسه خارج ولی هنوز هم یه خوبی که داره اینه که مقدار time out صفر درصده در برابر بالای 10% روزای پیش
امیدوارم شب نخوابیم صبح پاشیم برگشته باشه 440
حرف هر دوتون رو خیلی زیاد قبول دارم !
بحث من این بود که مد شده هرکی میاد تو بهبهه شکایات و نارضایتی ها میاد وضعیت خودش رو اعلام می کنه یا میگه راضیم یا فلان.. اصلا چه راست چه دروغ بعضی افراد
یا میگن تو وی آی پی هستی ( چند بار به خودم گفتن.. ) یا شرکت باباته. یا نون خوری.. یا تبلیغ می کنی. بعضیا فکر کردن نوستراداموس هستن.
می دونستم که قصد شما این نبوده اما برداشت بدی داره.
الان این وضعیت پارس آنلاین خودم... پینگ 450
اما نیومدم زحمت بکشم پست بدم بگم آیییییییی پارس آنلاین دزد حروم خور فلان فلان نه شروع کردم به فحش دادن ! چون اینجا جاش نیست و بیایم یه پست بزنیم نصفش فحش باشه که چی ؟ بقیه کاربرا بخونن لایک کنن ؟ این چه ارزشی داره ؟
منظورتون از وی پی ان اینه که هر سه پورت روش بازه ؟
دوست عزیز منم حرف شما رو قبول دارم ولی شما هم بدون من و کاربرانی که اینجا ناراضی هستیم یکی دو روز نیست که این وضعیت رو داریم. بیشتر از 2 هفته هست که یک دهم پولی که دادیم سرویس نمیگیریم. البته قبلش هم وضعیت خیلی بهتر نبود. بدتر از اون هروقت با این شرکت تماس میگیریم یک مشت دروغ تحویلمون میدن. فکر میکنن با بچه طرف هستن و اینجوری به شعورمون هم توهین میکنن.
در ضمن دوست عزیز اگر پارس آنلاین حق شما رو میخوره و شما چیزی نمیگید دلیل بر این نمیشه همه مثل شما رفتار کنن و ساکت بمونن. این اعتراضات ما هیچ فایده ای هم اگر نداشته باشه ولی باعث بشه حتی یکنفر از گرفتن سرویس از این شرکت دزد پشیمون بشه برای ما کافیه.
دوست عزیز منم حرف شما رو قبول دارم ولی شما هم بدون من و کاربرانی که اینجا ناراضی هستیم یکی دو روز نیست که این وضعیت رو داریم. بیشتر از 2 هفته هست که یک دهم پولی که دادیم سرویس نمیگیریم. البته قبلش هم وضعیت خیلی بهتر نبود. بدتر از اون هروقت با این شرکت تماس میگیریم یک مشت دروغ تحویلمون میدن. فکر میکنن با بچه طرف هستن و اینجوری به شعورمون هم توهین میکنن.
در ضمن دوست عزیز اگر پارس آنلاین حق شما رو میخوره و شما چیزی نمیگید دلیل بر این نمیشه همه مثل شما رفتار کنن و ساکت بمونن. این اعتراضات ما هیچ فایده ای هم اگر نداشته باشه ولی باعث بشه حتی یکنفر از گرفتن سرویس از این شرکت دزد پشیمون بشه برای ما کافیه.
آره منظور منم همین بود.رو چی بازه؟
pptp و l2 اینجا بدون مشکل وصل میشه