• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
1 مرداد هم گذشت
همچنان سرعت دانلود زیر 60 و گاهاً در حد 30-20
سرویس 1 مگ نامحدود بی کران برنزی (چابک)

برای منم دقیقا همینجوره. کثافتای دزد. پس چرا سرعت محدودا یک کیلو هم افت نکرد؟!!!

ویرایش:

منم گفتم تست پینگ رو انجام بدم. اینم نتایجش:

4.2.2.4: کمترین 344 و بیشترین 369

8.8.8.8: کمترین 396 و بیشترین 429

مزخرفه. یاد پینگا و سرعت پارس آفلاین بخیر!! بخدا اگه قیمتاشو 20 30% کاهش بده برمیگردم همونجا!!

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
متن ایمیل ارسال شده من برای مدیر عامل آسیاتک:

خسته نباشید

بنده سرویس اینترنت پرسرعت 1 مگ نامحدود برنزی دارم و سرعت دانلود بده از 64 کیلوبیت بالاتر نمی رود. با چند سرور مختلف ایرانی هم تست کردم و بازهم نتیجه تغییری نکرد. البته بماند که سرعت دانلود از سرورهای خارجی افتضاح است.

در پایین نتیجه سه تست سایت اسپیدتست از سرورهای ایرانی را برایتان فرستاده ام. خواهشا این مشکل زجرآور را برطرف بفرمایید.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
پینگ ساعت 11
137461373111511_0Screenshot.png

پینگ ساعت 1:40

13746137317541_11.jpg

نیم ساعت پیش 8.8.8.8 زیر 200 میداد که الان !

137461373126419_22.jpg

پینگ رو آب!:wacko:

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
با اینکه من هنوز رو تصمیمم برای جمع اوری مصمم هستم اما باز جای شکرش باقیه از پینگ 450 رسید به 360 این حدودا اما بازم من بر اسیاتک و مدیرانش مرگ میفرستم اصلا دیگه بهترین سرویس دنیا هم بهم بده دوست ندارم باز اینجا بمونم چون واقعا به شعورم بر خورد تو این چند ماه که اوضاعش خراب بود حداقل وقتی شکایت می کردیم نباید با لحن طلبکاره جواب ادم رو بدن حداقل باید به وضعیت بد سرویساشون اعتراف می کردن در هر حال دوران قدیم رو که یادش می افتم واقعا حسرت می خورم که این شرکت از اوج چطور به این وضعیت رسید تنها دلیلشم طمع مدیران شرکت بود که حتی همین الانم سیرمونی ندارن در هر حال من زیر 1 گیگ دیگه درخواست جمع اوری می دم :( اسیاتک بدرود ....

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

خسته نباشید

بنده سرویس اینترنت پرسرعت 1 مگ نامحدود برنزی دارم و سرعت دانلود بده از 64 کیلوبیت بالاتر نمی رود. با چند سرور مختلف ایرانی هم تست کردم و بازهم نتیجه تغییری نکرد. البته بماند که سرعت دانلود از سرورهای خارجی افتضاح است.

در پایین نتیجه سه تست سایت اسپیدتست از سرورهای ایرانی را برایتان فرستاده ام. خواهشا این مشکل زجرآور را برطرف بفرمایید.

اوخخخ
علیرضا حرف این مدیر عامل اسیاتک رو نزن!! شونصدتا بهش ایمیل دادم یدونشم جواب نداده!!
جالبیش اینه ایمیلایی که بهش میدی در پنلت ثبت میشه و پشتیبانی اسیاتک میتونه پیامات رو بخونه!!:D

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325

خسته نباشید

احتمالا فکر کردند خیلی اغراق کردید و محل ندادند به حرفتون چون به جای 64 کیلوبایت نوشتید 64 کیلوبیت که سرعت دریافتش در تئری 8 کیلوبایت هست. باید مینوشتید کیلوبایت ! الان قیافه یارو تو آسیاتک اینطوری شده ::eek:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
احتمالا فکر کردند خیلی اغراق کردید و محل ندادند به حرفتون چون به جای 64 کیلوبایت نوشتید 64 کیلوبیت که سرعت دریافتش در تئری 8 کیلوبایت هست. باید مینوشتید کیلوبایت ! الان قیافه یارو تو آسیاتک اینطوری شده ::eek:

خیلی ادم بی خودی هستی تو این تاپیکو اون تاپیک دنبال مشکلات مردم میگردی مثل همین "ا" یا رفتی تو تاپیک پارس انلاین سره یک loss و lost اسپم دادی.
فکر میکنی خیلی افتخار میکنی در صورتی که همه مام متوجه این اشتباهات سهوی میشیم ولی چیزی نمیگیم چون میفهمیم نویسنده چی می خواسته بگه.

حالا تو با این کارات فقط خودتو کوچیک میکنی و البته منفور تر.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خیلی ادم بی خودی هستی تو این تاپیکو اون تاپیک دنبال مشکلات مردم میگردی مثل همین "ا" یا رفتی تو تاپیک پارس انلاین سره یک loss و lost اسپم دادی.
فکر میکنی خیلی افتخار میکنی در صورتی که همه مام متوجه این اشتباهات سهوی میشیم ولی چیزی نمیگیم چون میفهمیم نویسنده چی می خواسته بگه.

حالا تو با این کارات فقط خودتو کوچیک میکنی و البته منفور تر.

من فقط می خوام اشکالات رو رفع کنم. قصد توهین یا مچ گیری هم ندارم. خیلی ها نمیدونند خب، مشکلش چیه که من اصلاح کنم ؟
اگر قراره با اصلاح محترمانه ایرادات در تاپیک یک فروم منفور بشم. بذار بشم. تو هم از من متنفر باش.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
من فقط می خوام اشکالات رو رفع کنم. قصد توهین یا مچ گیری هم ندارم. خیلی ها نمیدونند خب، مشکلش چیه که من اصلاح کنم ؟
اگر قراره با اصلاح محترمانه ایرادات در تاپیک یک فروم منفور بشم. بذار بشم. تو هم از من متنفر باش.

به نظرت یک الف اشکاله که اومدی اسپم دادی؟!
من بهت میگم که این رفتار بچه گانتو کنار بذاربیا یک کاره مثبتی انجام بده نه دنبال الف ب غلط املایی مردم بگرد یکم بزرگ باش.

به هر حال خود دانی.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
به نظرت یک الف اشکاله که اومدی اسپم دادی؟!
من بهت میگم که این رفتار بچه گانتو کنار بذاربیا یک کاره مثبتی انجام بده نه دنبال الف ب غلط املایی مردم بگرد یکم بزرگ باش.

به هر حال خود دانی.

فکر نکنم یم بیت با یایت نوشتنش اونقدر نزدیک باشه که یک اشتباه سهلی باشه.
می خواستم بهت بگم که اگر نامه ای که برای آسیاتک نوشتی توش نوشتی 64 کیلوبیت اشتباه بزرگی بوده. همین.
راستی برو آی پی های آسیا تک رو " هک " کن که فکر کنم منظورت از هک ( Hack ) پیاز خورد کردن باشه .:happy:

frankestein

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
امروز باز به هر حال اوضاع نسبت به روزای گذشته بهتر بود
پینگ مثله دیروز به 200 نمیرسید ولی خب کل روز تو محدوده 300 بود که خوب خودش یه جور پیشرفته اما مثله دیروز مهمترین پیشرفتی که داشت این بود که امروزم time out سرورهای خارج 0 درصد بود
سرعتم همچنان محدود ( 1 مگ برنزی تهران )

بالا