• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من چند روز پیش به یکی از اکانت های 512 نامحدود برنزی وصل شدم با اکانتم سرعتش ثابت 120 بود!
به یه دو مگ هم وصل شدم که اینترنت ملی بود برای بیمه ایران. جالبیش این بود که هم سرعتش ازاد بود(300 400 رو میداد) هم سایتهای خارجی رو باز میکرد:blink:
این هم سندش:

مشاهده پیوست 413699

مقدار مصرفیش رو ببنید:

مشاهده پیوست 413700

و این یعنی اسیاتک به کاربرای معمولی اهمیت نمیده و بیشترین توجهش به شرکتا هست تا راضیشون نگه داره!!:D

از اولشم تابلو بود سرعت ملا... آقا زاده هارو سفارشی میبستن!

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
میخاستم برم مخابرات اما... خودتون میدونین که...:skull: میخام ماه آینده 2 مگ برنزی یک سالشو بگیرم با تخفیف 30 درصد!! الان 2 مگ برنزی رو 200 بسته شده سرعتش. شاید سرعتشونم بهتر شد!!
مطمینین 2 مگ برنزی سرعتش 200 است؟بش نمیخوره ها،آخه یکی 2 مگ طلایی داشت میگفت سرعتش 120 است.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
مطمینین 2 مگ برنزی سرعتش 200 است؟بش نمیخوره ها،آخه یکی 2 مگ طلایی داشت میگفت سرعتش 120 است.

آره چون به اکانت 2 مگ تست کردم. البته بین 180 تا 200 متغییر بود. من حساب کردم با تخفیف 30 درصدیش میشه ماهی 51800 تومن! ( البته بدون 6% مالیات اذزش افزوده که عمو محمود از خودش در وکرد! )

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033

شک نکن روی 120 بسته شده,این یکی رو خودم داشتم که می گم
حتی خودشونم می گن اینو,در حقیقت اولین گندی که زدن همین 2 مگ بود که روی 1 مگ بستند بعد کم کم گند خورد به همه سرویس ها

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
شک نکن روی 120 بسته شده,این یکی رو خودم داشتم که می گم
حتی خودشونم می گن اینو,در حقیقت اولین گندی که زدن همین 2 مگ بود که روی 1 مگ بستند بعد کم کم گند خورد به همه سرویس ها

از سرورای ایرانی برا من بین 180 تا 200 بود اما 120 یا 180 سرعتی نیست که ما براش این هزینه گزاف رو میدیم.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
داداش نگفتی وضع اینترانت(اینترنت ملی) چیطور بود؟؟؟چند درصد سایتا رو باز میکرد؟دانلودها-پی سی دانلود-سافت گذر-سافت 98 و کلا سایتای دانلود مشهور رو باز میکرد؟؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
یعنی من اینترانت نامحدود 2 مگ بگیرم؟چند درصد سایتا رو باز میکرد؟دانلودها-پی سی دانلود-سافت گذر-سافت 98 و کلا سایتای دانلود مشهور رو باز میکرد؟؟

معلوم نیست این اینترانتی که بت میدن مثل اونا باشه:D(مال شرکتا ویژه سرویس میدن)
این سایت هایی که میگی رو باید باز کته بخصوص ساف گذر که کلا سروراش رو اوردن ایران....

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
معلوم نیست این اینترانتی که بت میدن مثل اونا باشه:D(مال شرکتا ویژه سرویس میدن)
این سایت هایی که میگی رو باید باز کته بخصوص ساف گذر که کلا سروراش رو اوردن ایران....
مثلا ممکنه 90 تومن بدم بعد سرعت دانلودش 100 باشه؟:blink:
آبرو اینترنت ملی میره که...:wacko:

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

امکانش هست سرعتش بیاد پایین ولی مسئله اینجاست که شاید نتونی مثل اینا به سایت ها خارجی بری!!!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

ببین بیخیال این اینترنت ملیشون شو دوست من. ما باید اصلا بهش فکرم نکنیم تا چنان شکستی بخورن که دیگه از این مسخره بازیا نکنن. چینم میخاست اینکارو بکنه میلیون ها دلار هم هزینه کردن اما بدجوری شکست خورد...

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
امکانش هست سرعتش بیاد پایین ولی مسئله اینجاست که شاید نتونی مثل اینا به سایت ها خارجی بری!!!
بیشتر چیزا تو سایتای ایرانم پیدا میشه ولی سرور بعضی سایتای ایرانی تو خارجه تازه سرعتم که تضمینی نداره پس
باید بیخیالش شد:rolleyes:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
ببین بیخیال این اینترنت ملیشون شو دوست من. ما باید اصلا بهش فکرم نکنیم تا چنان شکستی بخورن که دیگه از این مسخره بازیا نکنن. چینم میخاست اینکارو بکنه میلیون ها دلار هم هزینه کردن اما بدجوری شکست خورد...
ولی ایران فک نکنم شکست بخوره آخه با زور پیش میره 1 سال دیگه میگن شرکتا حق ندارن غیر اینترانت سرویس بدن شرکتا هم میگن چشم!!!

javadi69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
سلام دوستان
ببخشین این سوالو اینجا می پرسم
به نظر شما بین پارس آنلاین و آسیاتک کدام بهتره؟ (سرویس های محدود)
پشتیبانی پارس آنلاین گفت روزا تا 4 برابر سرویس سرعت میده و سرویس ها رو شیر نمی کنند و شب هم سرعت واقعی سرویس رو میده
آسیاتک هم میگه سرعت روز و شب فرق نداره و برای سرویس 1 مگ، سرعت بین 1 تا 2 مگ هست
میشه به حرف اینا اعتماد کرد؟ یا فقط واسه جذب مشتریه؟
من شاهرود زندگی می کنم اگه کسی از شاهرود جواب بده که عالی میشه
ممنون

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
بیشتر چیزا تو سایتای ایرانم پیدا میشه ولی سرور بعضی سایتای ایرانی تو خارجه تازه سرعتم که تضمینی نداره پس
باید بیخیالش شد:rolleyes:

اره بهتری بیخیال بشی....

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
سلام دوستان
پشتیبانی پارس آنلاین گفت روزا تا 4 برابر سرویس سرعت میده و سرویس ها رو شیر نمی کنند و شب هم سرعت واقعی سرویس رو میده
آسیاتک هم میگه سرعت روز و شب فرق نداره و برای سرویس 1 مگ، سرعت بین 1 تا 2 مگ هست
ممنون
بنظرم پارس آنلاین چون میگن سرعت شبانش حدود 170 است.ولی آسیاتک...بهتره از تاپیک بری و حال زار دوستانو نبینی.

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
بنظرم پارس آنلاین چون میگن سرعت شبانش حدود 170 است.ولی آسیاتک...بهتره از تاپیک بری و حال زار دوستانو نبینی.

البته پارس انلاین هم چند وقته خراب شده!! قطعی زیاد و کندی سرعت داره.....

بهترین گزینه فعلا مخابراته.....

javadi69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
البته پارس انلاین هم چند وقته خراب شده!! قطعی زیاد و کندی سرعت داره.....

بهترین گزینه فعلا مخابراته.....

ممنون
متاسفانه مخابرات تو مرکز ما خوب نیست... سرعت شبانه بین 30 تا 50 است. منم که بیشتر واسه دانلود شبانه میخوام

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
ممنون
متاسفانه مخابرات تو مرکز ما خوب نیست... سرعت شبانه بین 30 تا 50 است. منم که بیشتر واسه دانلود شبانه میخوام

با این حساب پارس بگیری بهتره! با اینکه اواضاش خرابه الان ولی بعدا میتونه به حالت عادیش برگرده....

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سلام دوستان
ممنون

ببین من 7 سال پارس آفلاین داشتم و اینو رو تجربه میگم:

پارس آنلاین = بیشترین سرعت + قیمت

آسیاتک = سرعت متوسط و قیمت خیلی کمتر

مخابرات هم فعلا بیشترین سرعتو میده اما شما با گرفتن اینترنت از دولت به ضعیف تر شدن هر چه بیشتر شرکتای خصوصی کمک میکنین که این آخرش به ورشکستگی این شرکتا میشه و تنها سرویس دهنده میشه مخابرات. اونم چون همه جارو پوشش میده به وقتش اینترنت رو میبنده و اینترانت راه اندازی شده و پرسرعت رو در اختیار امت شهید پرور ایران قرار میده!

بالا