• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
من 4 روز پیش اینترنت چلچله نامحدود طلایی گرفتم که 28 گیگ اینترنت پر سرعت داره.
60 هزار تومن پول بابتش دادم. الان میخوام برم بگم جمعش کنن. سرعتش افتضاست. نمیتونم حتی یه فایل 5 مگابایتی از picofile دانلود کنم. خدا شاهده 3 روزه کارم گیره یه فایل 5 مگابایتیه ولی دانلود نمیشه.
الان خواستم با یه لینک مستقیم یه فایل 80 مگابایتی دانلود کنم زده بود 400 ساعت طول میکشه!(idm)
خدا براشون نسازه حروم خورای عوضی
خیلی زور داره 60 هزار تومن بدی واسه اینترنتی که از دیال آپ بد تره و فقط 4 روز ازش استفاده کنی...
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا
داداش کلا باش چند گیگ دانلود تونستی بکنی؟

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
ای تو اون اینتذانت آشغالشون که از وقتی راهش انداختن این مسیبتارم سر ما آوردن تا اغفال بشیم بریم اینترنت ملی (!!!) بگیریم

مطمنی سرعت اینترنت ملی خوبه؟؟؟من که فک نکنم

ParsianWeb

Registered User
لایک‌ها
53
دوستان لطفا همینطوری که انتقاد میکنید شهرهاتون رو هم بگید

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان لطفا همینطوری که انتقاد میکنید شهرهاتون رو هم بگید

من که قم هستم....ولی اسیاتک جوری محدودیت گذاشته که به شهر واستان مربوط نمیشه و همه در یک سطح هستن!! اگر به تست پینگا توجه کنی پینگمون هممون مثل همه....همچنین سرعت!

mehdidotcom

Registered User
لایک‌ها
35
فکر کنم کفگیر اینها به ته دیگ خورده هزینه ها زیاد شده قریب به سه برابر اما قیمت سرویس ها تغیری نکرده نسبت به قبل شاید جزئی افزایش داشتند از آنطرف پنهای باند هم تقریبا به همان قیمت سابق دارند می خرند پس نتیجه سود اوری شرکت کم شده شما بودی رئس شرکت برای بقا شرکت چیکار میکردی؟اولین راه راهیست که این نامردا دارند می روند چیزی نیست حز افزایش ضریب اشتراک و محدود کردن سرعت کاربرا که تنوانند از خط دانلود بکشند اما تقریبا در تمامی شرکت ها وضع به این گونه است مثلا من خط عصر تلکام هم دارم خط در ابتدا روی 9 مگ بسته شده بود و تا 9 مگ هم میکشید اما الان روی 5 مگ بسته شده و تا 4 مگ به زور و زحمت میکشه اما پینگ مناسب تر از آسیاتک و سرعت سرور خارجی 3 برابر آسیاتک یعنی 1 مگ سرعت سرور خارجی اما شبانه رایگانش خوب نیست و افت سرعت بسیار زیادی دارد بهر حال به نظر میرسه یا تعرفه اینترنت افزایش پیدا خواهد کرد که این یکی محتمل تر هست یا اینکه تعرفه پهنای باند کاهش که به نظر من تعرفه اینترنت در دولت بعدی حدقل 50 درصد اضافه خواهد شد و سرعت ها به منوال سابق بر میگرده اینها در واقع بازی شرکت ها برای افزایش قیمت هست

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
فکر کنم کفگیر اینها به ته دیگ خورده هزینه ها زیاد شده قریب به سه برابر اما قیمت سرویس ها تغیری نکرده نسبت به قبل شاید جزئی افزایش داشتند از آنطرف پنهای باند هم تقریبا به همان قیمت سابق دارند می خرند پس نتیجه سود اوری شرکت کم شده شما بودی رئس شرکت برای بقا شرکت چیکار میکردی؟اولین راه راهیست که این نامردا دارند می روند چیزی نیست حز افزایش ضریب اشتراک و محدود کردن سرعت کاربرا که تنوانند از خط دانلود بکشند اما تقریبا در تمامی شرکت ها وضع به این گونه است مثلا من خط عصر تلکام هم دارم خط در ابتدا روی 9 مگ بسته شده بود و تا 9 مگ هم میکشید اما الان روی 5 مگ بسته شده و تا 4 مگ به زور و زحمت میکشه اما پینگ مناسب تر از آسیاتک و سرعت سرور خارجی 3 برابر آسیاتک یعنی 1 مگ سرعت سرور خارجی اما شبانه رایگانش خوب نیست و افت سرعت بسیار زیادی دارد بهر حال به نظر میرسه یا تعرفه اینترنت افزایش پیدا خواهد کرد که این یکی محتمل تر هست یا اینکه تعرفه پهنای باند کاهش که به نظر من تعرفه اینترنت در دولت بعدی حدقل 50 درصد اضافه خواهد شد و سرعت ها به منوال سابق بر میگرده اینها در واقع بازی شرکت ها برای افزایش قیمت هست
اینو بخون: خبرگزاری مهر :: Mehr News Agency - اختلاف فاحش قیمت خرید و فروش پهنای باند در ایران/ سرعت و قیمت بزرگترین مشکل اینترنت
درست گفته چطور شد سیمکارت خدا تومنی ارزون شد؟
گیریم اولش مشترک انقدر نبود که هزینه هاشون دربیاد اینترنت هم همینطور
ولی الان جفتشون کلی مشترک دارند پس چرا از افت قیمت خبری نیست؟
چون به سود کم راضی نیستند فساد داره بیداد میکنه از بالا بگیر تا پایین

همين الان درخواست جمع اوري بده چون ٣ روز بعد تازه بهت زنگ ميزنن مطميني ميخواي جمع كني بعد تو ميگي اره بعد دوباره ٣ روز طول ميكشه قطع كنن
تو اين مدت اگه اينترنت داشته باشي وصله و قطع نميشه اينجوري حداقل اين ٦ روز رو اينترنت داري

بازم جای شکرش هست برای من همون 3-4 روز انصافا بیشتر طول نکشید ولی شاتل 1-2 ماه!
منم زرنگی کردم انداختم رو یه خط دیگه اینا ک.. شدن ماه بعد زنگ زد گفت جناب شما قصد تمدید ندادید؟
( حالا با یه لحن طلبکارانه ها
:D )
ولی آسیاتک حداقل پشتیبانیش مذخرف تحویلم نداد که سرعت شیر میشه یا ما سرویس فلان فروختیم

ادیت: دهنم صاف شد تا بعد 10 بار ریفرش تونستم پست بدم

Last edited:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
نه بابا سرور چیه:lol:
یه لپتاپ قدیمی 40 واته که پول برقش 5 ساعتش میشه راس یه ساعت یه لامپ:)
میندازمش تو کشو که صدا هم نده:p
شما 2600(ثانیه های یه ماه)رو تو سرعت تو ثانیه بر حسب مگ ضرب کنی گیگ دانلود ماهیانه رو میده که با سرعت متوسط 57 میشه 150 گیگ.
میگم من که نمیتونم 318 صفحه رو بخونم تا آخرم نفهمم سرعتارو،شما گفتی سرعت 1 مگ نقره ای حدود 50،60 است، حدود سرعت 512 طلایی و 1 مگ نقره ای و 2 مگ نقره ای و برنزی رو نمیدونی تا من بالاخره یه خاکی تو سرم بریزم و یکودومو بگیرم؟؟؟؟:wacko:
اینترانت هم میگن از بعضی سایتای ایران نمیتونی دان کنی قیمتشم برا 1 مگ 75 تومنه!!!
منم نگفتم که 318 صفحه رو بخونید:D فقط همون پست بود .
512= 70-60
1مگ= 60-70 (فعلا)
2 مگ اطلاع ندارم.

این طلایی و نقره ای که میگن فقط حجم داره, که این محدوده حجم مثلا 28 گیگ با سرعت 2 مگ میدن. اما وقتی که حجم تموم بشه به سرعت معمولی برنزی برمیگردین.
محدوده حجم همه با سرعت خاصی یکسان هستن فقط تفاوت در حجمه. ( مثلا طلایی 28 گیگ با سرعت 2 مگ و نقره 5 گیگ با سرعت 2 مگ) اما وقتی که این حجم ها تموم شد به برنزی معمولی 60-70 (در 512 نامحدود) بر میگردین.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
این ماه اخرین بار بود که من شارژ کردم و تو برنامم نوشتم که از سه هفته دیگه زنگ میزنم میگم جمش کنن تا با یه شرکت دیگه قرار داد بنویسم

هر بار که شارژ میکنن باید زنگ بزنم و نزدیک ده قیقه معطل بمونم تا اگه تازه سیستمشون درست باشه وصل شم به اپراتور و بگم بابا پول رو ریختیم اینو وصل کن !

from Lg

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
گیگگگگگگگگگگگگ؟
بگو کیلو!
به 50 مگ هم نمیرسه! سه روزه میخوام یه فایل 5 مگی از picofile دان کنم سرعتش 3 کیلوبایت در ثانیست. وسطشم ارور میدهههه

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان میشه این فایلو امتحان کنید و بگید سرعت دانلودتون چقدره؟
اگه ممکنه مشخصات سرویستونم بگید.

من با سرویس 512 نامحدود طلایی سرعتم کمتر از 5 کیلوبایته!ممنون

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان میشه این فایلو امتحان کنید و بگید سرعت دانلودتون چقدره؟
اگه ممکنه مشخصات سرویستونم بگید.

من با سرویس 512 نامحدود طلایی سرعتم کمتر از 5 کیلوبایته!ممنون

کدو فایل؟

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
منم نگفتم که 318 صفحه رو بخونید:D فقط همون پست بود .
512= 70-60
1مگ= 60-70 (فعلا)
2 مگ اطلاع ندارم.

این طلایی و نقره ای که میگن فقط حجم داره, که این محدوده حجم مثلا 28 گیگ با سرعت 2 مگ میدن. اما وقتی که حجم تموم بشه به سرعت معمولی برنزی برمیگردین.
محدوده حجم همه با سرعت خاصی یکسان هستن فقط تفاوت در حجمه. ( مثلا طلایی 28 گیگ با سرعت 2 مگ و نقره 5 گیگ با سرعت 2 مگ) اما وقتی که این حجم ها تموم شد به برنزی معمولی 60-70 (در 512 نامحدود) بر میگردین.
نه بابا اینجوری که نیست
طلایی و نقره ای و برنزی ضریب اشتراکشون فرق داره!!
طلایی==1 به 4
نفره ای== 1 به 6
برنزی==1 به 8
حالا شما سرعت 512 رو که گفتی مال کدومه؟؟؟

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
این آدرس فایله؛ فقط اون مربع(#) هارو بردارید: دوستان اگه میشه تست کنید بگید سرعت دانلودتون چیجوریه! ممنون
######s3.picofile.######com/file/7377495050/Ghoghaye_Setaregan.mp3.html

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان امروز رفتم آسیاتک که یه ماه دیگه تمدید کنم گفتم سرهتتون میخاد همینجور کم بمونه؟ دختره گفت نه تا آخر هفته سرعتا درست میشه! اگه نشد بر پدر و مادرشون سگ ر*د.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
نه بابا اینجوری که نیست
طلایی==1 به 4
نفره ای== 1 به 6
برنزی==1 به 8
اون ضریب اشتراک کشکه! تفاوتشو تو همون پستی که خوندی گفت!

دوستان امروز رفتم آسیاتک که یه ماه دیگه تمدید کنم گفتم سرهتتون میخاد همینجور کم بمونه؟ دختره گفت نه تا آخر هفته سرعتا درست میشه! اگه نشد بر پدر و مادرشون سگ ر*د.
یه پیر بابایی وقتی حرف گرونی و اوضاع رو میزدیم به ما میگفت درسته میشه جوون
چند وقت پیش دیدیم نیست بعد متوجه شدیم که سکته کرده =( امیدوارم منظورو گرفته باشی

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16

آقا اشتباه بزرگی کردی
من دو ساعت پیش با خانوم اسماعیل زاده صحبت کردم و گفتن معلوم نیست کی این مشکل حل میشه! شاید یک ماه دیگه شایدم فردا! هیچ برنامه ریزی براش ندارن گویا
خانوم اسماعیل زاده پشتیبان فنی نمایندگی هاست و شمارشونو به زور از نمایندگی گرفتم.

Sh.Roshan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا واقعا آسیاتک داره گند میزنه دیگه.
دیروز بعد از ظهر 5 دقیقه وصل بود 5 دقیقه قطع
امروز هم هی قطع و وصل میشد.
کی درست میشه پس! :eek:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
گیگگگگگگگگگگگگ؟
بگو کیلو!
به 50 مگ هم نمیرسه! سه روزه میخوام یه فایل 5 مگی از picofile دان کنم سرعتش 3 کیلوبایت در ثانیست. وسطشم ارور میدهههه

نازنین مشکلت سروریه که داری ازش دانلود میکن.

اینجام پیکوفایل 5 کیلو بیشتر نمیده

137440660434960_01.jpg

این softgozar

137440679924906_02.png

اینم filehippo

13744067993716_13.jpg

به این دید نگاه نکن که همه سرور ها یک سرعت دانلود رو میده مطمعا تو سرعت سرویس دهی سرور ها تفاوت وجود داره.

اون گیگ منظورم سرعت دانلودش نبود بلکه حجم سرعت بالا بود.

این آدرس فایله؛ فقط اون مربع(#) هارو بردارید: دوستان اگه میشه تست کنید بگید سرعت دانلودتون چیجوریه! ممنون
######s3.picofile.######com/file/7377495050/Ghoghaye_Setaregan.mp3.html​

137440739033045_04.jpg

نه بابا اینجوری که نیست
طلایی==1 به 4
نفره ای== 1 به 6
برنزی==1 به 8

همونطور که دوستمون هم گفتن تفاوتی وجود نداره.

بالا