• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
چرت گفته سرعتها دقیقا تا اول فروردین عالی بود!
بعد از عید یهو داغون شد به مرور هم داغون تر میشه هر روز!

سلام دوستان امروز صبح رفتم دفتر مرکزی آسیاتک (کرج)
رفتم با پشتیبانش حضوری صحبت کنم...
پرسیدم چرا سرعتا کم شده
جواب:"آسیاتک کلا 5 تا کور(core) تو سطح کشور داره که الان 4تاش فعاله و یکیش قطع شده.
ولی داره هزینه هر 5 تا رو میده
قرار بوده تو هفته قبل وصل بشه
مخابرات گفته قطعی از خارجه!
حالا خودشون هم نمیدونند که از کجا قطعه
ولی بزودی وصل میشه."

دروغ یا راستش پای خودشون, تقریبا منطقیه ,تا 2 هفته پیش شرایط بهتر بود یهو اینطور خراب شد.

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
چرت گفته سرعتها دقیقا تا اول فروردین عالی بود!
بعد از عید یهو داغون شد به مرور هم داغون تر میشه هر روز!
ببین من چه شانسی داشتم دقیقا وسط اسفند گرفتم ماه بعد مرخصش کردم lol
سرعت که حتی یه کم بالاتر هم بود سرعت آپلود که عالی، از همه isp ها بهتر بود پینگ هم 300
واقعا حیف =(

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
پرسیدم چرا سرعتا کم شده
جواب:"آسیاتک کلا 5 تا کور(core) تو سطح کشور داره که الان 4تاش فعاله و یکیش قطع شده.
ولی بزودی وصل میشه."

دروغ یا راستش پای خودشون, تقریبا منطقیه ,تا 2 هفته پیش شرایط بهتر بود یهو اینطور خراب شد.

حرفشو قبول نکن داداش!نمایندگی قم هر از این حرفا بهم زیاد زده...
بهم گفت حتما تا بعد ازنتخابات همه شرایط درست و خوب میشه ولی بدتر شد!!
وظیفه نمایندگی ها اینه که نذارن اسیاتک مشترکاشو از دست بده. همین:D

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
پرسیدم چرا سرعتا کم شده
ولی بزودی وصل میشه."

ببینید من یه چیزی می دونم و اونم این هست که وقتی همچین اتفاقی می افته isp برای رفاه مشترکینش چندتا کار می کنه حالا نه این اتفاق بلکه به صورت کلی هروقت که سرعت به هر دلیلی افت می کنه اول از همه جذب مشتری بیشتر رو مسدود می کنه اسیا تر تازه از اول عید تا حالا کلی هم تبلیغ برای گرفتن یوزر جدید داشته نمونش امروز تو پاساژ رضا نمی دونستید چه خالی هایی می بستن به ملت باس از یارو فیلم می گرفتم و دوم اینکه در این شرایط شرکت باید طرح های تشویقی خودش رو بیشتر کنه نه اینکه با کمال بی شرمی بیاد بگه به ما ربطی نداره از مخابراته ولی دوستان من یه چیزی رو با تمام وجودم درک کردم از اسیا تر اونم این هست که اسیا تک یوزر فعال و باهوش نمی خواد اتفاقا از رفتن شما استقبالم می کنن این isp دنبال یوزری هست که حتی بلد نباشه ریز مصرف بگیره تا هر بلایی سرش بیاره بعدم طرف زنگ بزنه ازشون تشکرم بکنه که گوگل رو چقدر با سرعت باز می کنین :D

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
با طلایی شما فقط می تونی 28 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنی بعد که تموم شد سرعتتون به 512 معمولی بر میگرده که چیزی بین 60-70 نیست. پس اگه 24 ساعته هم روشن بزاری برای دانلود ( که بعیده) حداکثر 130 گیگ(تو بهترین حالت) توانایی دانلود دارید!

این ماه هم اسیاتک خیلی کاهش سرعت داشته این همه دوستان رو ببین ناراضی هستن, مخصوصا خودم که 1 مگ خریدم و الان سرعت دانلودم 68 کیلو هست!

من اسیاتک رو برای شما توصیه نمیکنم. (فعلا)

شما تو چه شهری هستی؟ ببینید تو شهرتون مخابرات نامحدود میده؟ یک سری isp های خاص هم هستن که تو شهر های بزرگ سرویس میدن باید اونا رو هم بررسی کنید ببینید یوزر هاشون راضی هستن یا نه.
من اصفهانم
شما 1 مگ چی دارین(طلایی نقره ای و ...)؟

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
من اصفهانم
شما 1 مگ چی دارین(طلایی نقره ای و ...)؟

1 مگ نامحدود برنزی

دنبال مخابرات تو اصفحان گشتم یک سایت دیدم که خوب 1 طرح بیشتر نداشت اونم 1 گیگ حجم میدادن

این تعرفه های مرکزیش

http://up.vbiran.ir/uploads/137421533715463_01.jpg

امکان داره تو اصفحان نامحدود نباشه واسه همین باید یک زنگ به 2020 بزنید.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
1 مگ نامحدود برنزی

دنبال مخابرات تو اصفحان گشتم یک سایت دیدم که خوب 1 طرح بیشتر نداشت اونم 1 گیگ حجم میدادن

این تعرفه های مرکزیش

http://up.vbiran.ir/uploads/137421533715463_01.jpg

امکان داره تو اصفحان نامحدود نباشه واسه همین باید یک زنگ به 2020 بزنید.
واقعا ممنون
فک نکنم مخابرات تو اصفهان نامحدود داشته باشه ولی فردا میرم حضوری میپرسم.
یه سوال : شما سرعت دانلودت تا حالا زیر 68 نیومده؟آخه 68 هم که باشه میشه ماهی 175 گیگ که باز بد نیست،تازه من میتونم 2 مگ نقره ای بگیرم.ولی راستش از حرف داداشمون میترسم:
""من الان با 2 مگ آسیاتک طلایی بعد از حجم هدیه ام دارم با سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنم و ماهی 170 هزار تومان هم پرداخت می کنم
hmmsmiley02.gif
""
یعنی 110 تومن حروم میشه...

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
ب بالاخره کار ما هم با اسیاتک به اتمام رسید و تا امروز فردا درخواست جمع اوری میدم
02.gif
thumbsupsmileyanim.gif
:
حدود 200 گیگ هم در این 70 روز دانلود شبانه داشتیم....بعضی شبا هم دانلود نداشتم!

13743278951.png

بطور خلاصه بگم در این مدت 70 روز با خوبیا و بدی های اسیاتک ساختیم و روزی نمیشد که با پشتیبانی اسیاتک بحث و گفت و گو نداشته باشیم.....
02.gif

ما که رفتیم ولی بدونید که این شرکت کاربراشم از دست بده هیچ کاری نمیکنه به این زودیا....
انقدر پینگش و سرعت وبگردیش رو مخم بود که میخواستم خودکشی کنم
23.gif
!

این از اخرین تستای من
N_aggressive%20%287%29.gif
:

2848824614.png
2848826799.png
2848831148.png

بدرود....
11.gif

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
واقعا ممنون
فک نکنم مخابرات تو اصفهان نامحدود داشته باشه ولی فردا میرم حضوری میپرسم.
یه سوال : شما سرعت دانلودت تا حالا زیر 68 نیومده؟آخه 68 هم که باشه میشه ماهی 175 گیگ که باز بد نیست،تازه من میتونم 2 مگ نقره ای بگیرم.ولی راستش از حرف داداشمون میترسم:
""من الان با 2 مگ آسیاتک طلایی بعد از حجم هدیه ام دارم با سرعت 120 کیلوبایت دانلود می کنم و ماهی 170 هزار تومان هم پرداخت می کنم
hmmsmiley02.gif
""
یعنی 110 تومن حروم میشه...

الان وضع همینه فقط 512 دارها نسبتا بدون تغییر موندن.

اما 1 مگ ها و 2 مگ های خیلی سرعتشون کم شده و به صورتی رسما دارن دزدی میکنن. (اصلا توصیه نمیکنم)

بله کم تر هم میشه مثلا الان بین 62-48 هست . (بستگی به سرور هم داره) اگه شد براتون یک فیلم از نواختش میگیرم.
این پست رو بخونید :
http://forum.persiantools.com/t75147-page194.html#post4881382
"تصوير 3 - اول كه نمودار دنلود اصلن يك نواخت نيست و ميانگينش هم حدود 150KB/s است"
از قضا اینترنت من هم اینطوریه, یعنی همیشه 68 نیست. یک نواخت نیست.
حالا کامپیوتر شما مگر سروره که 24/7 روشنه که تو 1 ماه بتونه 175 گیگ دانلود کنه؟! عملا در روز با 512 میتونید 3 گیگ دانلود کنید که در ماه چیزی بیشتر از 90 گیگ و با خطا 100 گیگ نمیشه در صورتی که 1 ماه روشن بودن کامپیوتر پشت سره هم چیزه بعیدی به نظر میرسه.

اگه سرور دانلودتون داخلیه اینترانت اسیاتک هم هست.

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
امروز فردا درخواست جمع اوری میدم:D:

مشاهده پیوست 412836

دیگه چیزی نمونده!

همين الان درخواست جمع اوري بده چون ٣ روز بعد تازه بهت زنگ ميزنن مطميني ميخواي جمع كني بعد تو ميگي اره بعد دوباره ٣ روز طول ميكشه قطع كنن
تو اين مدت اگه اينترنت داشته باشي وصله و قطع نميشه اينجوري حداقل اين ٦ روز رو اينترنت داري

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
ب بالاخره کار ما هم با اسیاتک به اتمام رسید و تا امروز فردا درخواست جمع اوری میدم
02.gif
thumbsupsmileyanim.gif
:
حدود 200 گیگ هم در این 70 روز دانلود شبانه داشتیم....بعضی شبا هم دانلود نداشتم!

بطور خلاصه بگم در این مدت 70 روز با خوبیا و بدی های اسیاتک ساختیم و روزی نمیشد که با پشتیبانی اسیاتک بحث و گفت و گو نداشته باشیم.....
02.gif

ما که رفتیم ولی بدونید که این شرکت کاربراشم از دست بده هیچ کاری نمیکنه به این زودیا....
انقدر پینگش و سرعت وبگردیش رو مخم بود که میخواستم خودکشی کنم
23.gif
!

این از اخرین تستای من
N_aggressive%20%287%29.gif
:

2848824614.png
2848826799.png
2848831148.png

بدرود....
11.gif

2 گیگ دیگه منم میام پیشت تا درس عبرتی شود برای مدیران فندق مغز اسیا تک مشاهده پیوست 413020

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
همين الان درخواست جمع اوري بده چون ٣ روز بعد تازه بهت زنگ ميزنن مطميني ميخواي جمع كني بعد تو ميگي اره بعد دوباره ٣ روز طول ميكشه قطع كنن
تو اين مدت اگه اينترنت داشته باشي وصله و قطع نميشه اينجوري حداقل اين ٦ روز رو اينترنت داري

به نمایندمون بگم یکی دو روزه و حتی نصف روز هم گفت جمع میکنن! البته خانم بود طرف که این حرفارو زد:D

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
الان وضع همینه فقط 512 دارها نسبتا بدون تغییر موندن.

اما 1 مگ ها و 2 مگ های خیلی سرعتشون کم شده و به صورتی رسما دارن دزدی میکنن. (اصلا توصیه نمیکنم)

بله کم تر هم میشه مثلا الان بین 62-48 هست . (بستگی به سرور هم داره) اگه شد براتون یک فیلم از نواختش میگیرم.
این پست رو بخونید :
http://forum.persiantools.com/t75147-page194.html#post4881382
"تصوير 3 - اول كه نمودار دنلود اصلن يك نواخت نيست و ميانگينش هم حدود 150KB/s است"
از قضا اینترنت من هم اینطوریه, یعنی همیشه 68 نیست. یک نواخت نیست.
حالا کامپیوتر شما مگر سروره که 24/7 روشنه که تو 1 ماه بتونه 175 گیگ دانلود کنه؟! عملا در روز با 512 میتونید 3 گیگ دانلود کنید که در ماه چیزی بیشتر از 90 گیگ و با خطا 100 گیگ نمیشه در صورتی که 1 ماه روشن بودن کامپیوتر پشت سره هم چیزه بعیدی به نظر میرسه.

اگه سرور دانلودتون داخلیه اینترانت اسیاتک هم هست.
نه بابا سرور چیه:lol:
یه لپتاپ قدیمی 40 واته که پول برقش 5 ساعتش میشه راس یه ساعت یه لامپ:)
میندازمش تو کشو که صدا هم نده:p
شما 2600(ثانیه های یه ماه)رو تو سرعت تو ثانیه بر حسب مگ ضرب کنی گیگ دانلود ماهیانه رو میده که با سرعت متوسط 57 میشه 150 گیگ.
میگم من که نمیتونم 318 صفحه رو بخونم تا آخرم نفهمم سرعتارو،شما گفتی سرعت 1 مگ نقره ای حدود 50،60 است، حدود سرعت 512 طلایی و 1 مگ نقره ای و 2 مگ نقره ای و برنزی رو نمیدونی تا من بالاخره یه خاکی تو سرم بریزم و یکودومو بگیرم؟؟؟؟:wacko:
اینترانت هم میگن از بعضی سایتای ایران نمیتونی دان کنی قیمتشم برا 1 مگ 75 تومنه!!!

amir_taheri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان من دیگه از اسیاتک خسته شدم ١ مگ نامحدود برنزی دارم سرعت ٦٠ حتی پایین تر هم هست . به نظر شما از کدام شرکت ١ مگ نامحدود بگیرم ؟ خودم فکر کنم که مخابرات خوب باشه نظر شما چیه ؟

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من 4 روز پیش اینترنت چلچله نامحدود طلایی گرفتم که 28 گیگ اینترنت پر سرعت داره.
60 هزار تومن پول بابتش دادم. الان میخوام برم بگم جمعش کنن. سرعتش افتضاست. نمیتونم حتی یه فایل 5 مگابایتی از picofile دانلود کنم. خدا شاهده 3 روزه کارم گیره یه فایل 5 مگابایتیه ولی دانلود نمیشه.
الان خواستم با یه لینک مستقیم یه فایل 80 مگابایتی دانلود کنم زده بود 400 ساعت طول میکشه!(idm)
خدا براشون نسازه حروم خورای عوضی
خیلی زور داره 60 هزار تومن بدی واسه اینترنتی که از دیال آپ بد تره و فقط 4 روز ازش استفاده کنی...
خدااااااااااااااااااااااااااااااااا

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
من 4 روز پیش اینترنت چلچله نامحدود طلایی گرفتم که 28 گیگ اینترنت پر سرعت داره. 60 هزار تومن پول بابتش دادم. الان میخوام برم بگم جمعش کنن. سرعتش افتضاست. نمیتونم حتی یه فایل 5 مگابایتی از picofile دانلود کنم. خدا شاهده 3 روزه کارم گیره یه فایل 5 مگابایتیه ولی دانلود نمیشه. الان خواستم با یه لینک مستقیم یه فایل 80 مگابایتی دانلود کنم زده بود 400 ساعت طول میکشه!(idm) خدا براشون نسازه حروم خورای عوضی خیلی زور داره 60 هزار تومن بدی واسه اینترنتی که از دیال آپ بد تره و فقط 4 روز ازش استفاده کنی... خدااااااااااااااااااااااااااااااااا
ای تو اون اینترانت آشغالشون که از وقتی راهش انداختن این مسیبتارم سر ما آوردن تا اغفال بشیم بریم اینترنت ملی (!!!) بگیریم

Last edited:
بالا