• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
چراااااا؟؟؟؟؟؟؟؟بیشتر 2 سه ساعت نمیشه دان کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه میشه دانلود کرد. اما بجز ساعت 8 تا 10 11 صبح ، سرعت دانلود از سرورای خارجی بشدت میاد پایین و شما فقط از سرورای ایرانی مثه پی سی دانلود و سافت 98 و غیره میتونی با نهایت سرعت دانلود کنی. که این میشه دزدی و کم فروشی اینترنت.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
تو سایت اصلی مخابرات تو تعرفه هاش سرویس های نامحدود داره اما تو شهر ها نامحدود هارو ورداشتن! اینجام محدود کردن:blink:

137421533715463_01.jpg

البته الان که محدود داری واست طبیعیه :D

پس ایول به مخابرات شهر خودم که تازه نامحدودا رو آورده!! این یعنی یه بیلاخ بزرگ به شرکتای دزد خصوصی!

pejii

Registered User
لایک‌ها
724
پس ایول به مخابرات شهر خودم که تازه نامحدودا رو آورده!! این یعنی یه بیلاخ بزرگ به شرکتای دزد خصوصی!

شما یه نکته رو در نظر داشته باشید، مخابرات تو اکثر شهرستانها خودش سرویس نمیده، بلکه پیمانکار داره که میشه اینجوری گفت که در حقیقت یه شرکت دیگه نماینده فروش پهنای باند مخابرات تو اون شهرستانها هست و به همین دلیل هم تعرفه و نوع سرویس ها فرق میکنه.

ولی در کل، بازهم از خیلی از شرکت های دیگه از نظر کیفی سرتر هست. خوش به حال شهرستانها. تهران واقعاً همه سرویس دهنده ترکیدند. حتی مخابرات هم تو خیلی مراکز اختلال و افت سرعت پیدا کرده اخیراً.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
اهای ایها الناس من یاهو رو نمی تونم باز کنم اخه این چه وضعیتی هستش اسیا تک درست کرده من نامردم دیگه پول تو جیب این دزدای بی شرف بریزم پینگ 470 !!!! اخه یه دفعه قطعش کنید بره سایتای خارجی رو دیگه الان به نظر من از هر isp سرویس بگیریم سنگین تریم تا این دزد بی همه چیز روز اخری که بیان جمعش کنن میرم مدیرش رو به گوه میکشم با این سرویسش دزدای بی همه چیز .....

هر روز امید داریم بهتر میشه ولی خدایی بدتر میشه که بهتر نمیشه ... ما که رفتیم .

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اهای ایها الناس من یاهو رو نمی تونم باز کنم اخه این چه وضعیتی هستش اسیا تک درست کرده من نامردم دیگه پول تو جیب این دزدای بی شرف بریزم پینگ 470 !!!! اخه یه دفعه قطعش کنید بره سایتای خارجی رو دیگه الان به نظر من از هر isp سرویس بگیریم سنگین تریم تا این دزد بی همه چیز روز اخری که بیان جمعش کنن میرم مدیرش رو به گوه میکشم با این سرویسش دزدای بی همه چیز .....

خدا رو شکر کن داداش. پارس آنلاین گوگل رو باز نمی کنه.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341
خدا رو شکر کن داداش. پارس آنلاین گوگل رو باز نمی کنه.

دادا باز شما با ساکس و اینا می تونی یه کاریش بکنی اسیا تر کلا دیگه زده منفجر شده اصلا فقط اسیا تری ها می دونن این درد رو باید یه اسیا تری باشی تا بفهمی چه مصیبتی دامن گیرت شده :D باور کن من همش این ور اونور دارم تست می گیرم هیچ شرکتی تا حالا کله اسیا تر رو نزده به نظرم الان وضعیت 2 تا شرکت از همه بهتره که نمی گم تا اونجا هم خراب نشه ولی خودت می دونی کدوما رو می گم :lol:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
من نفهمیدم بالاخره 512 طلایی آسیاتک بگیرم یا نه؟؟؟؟:blink:
حداقل 200 گیگ تو یه ماه میخوام دان کنم...

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17

512 برنزی که باید 64 kb دانلود بده در بهترین حالت...
البته نسبت به خیلی از 1 mb ها بهتره.
مشاهده پیوست 410835

در راستای دل داری دادن به کاربران :D

1مگ برنزی نامحدود که باید 90 باشه

1374101355627_0Untitled.jpg

دوستان اینطور که من متوجه شدم نامحدود ها همگی نابود شدند و سرعتشون به طور فاحشی افت کرده.
دوستان و عزیزانی که سرویس محدود دارن هم میتونن تست سرعتشون رو همینطوری اینجا پست کنن تا ببینینم وضعیت اخیر اونها چطوره .اگر واقعا آسیا تر کند شده واسه محدود ها هم کند شده؟؟؟؟ و یا اینکه قضیه چیز دیگه ایه؟؟
بازم میگم شرویس بیشتر از یک ماه نگیرید حتی اگر مجبورید تمدید کنید.

emad1146

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

nدوست عزیز بهتره شما بجا این همه فحاشی کردن یکمم مطاله کنی!
تا حالا فکر نکردی ته خطای پینگت گزینه TTL چیه دقیقا؟؟!!!
,وقتی شرکتی رقم TTL بیاره پایین پینگ میاد پایین!میدونی چرا؟چون TTL معنیش اینه که هرچی پایینتر باشه مسیر کوتاهتریرو تا سرور مقصد انتخاب میکنه که این یکجور کلکه که خیلی از شرکتها باهاش کاربراشونو اسگول میکنن و میخندن!!!
شما چرا فریب میخورید اخه دوسته من

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
,وقتی شرکتی رقم TTL بیاره پایین پینگ میاد پایین!میدونی چرا؟چون TTL معنیش اینه که هرچی پایینتر باشه مسیر کوتاهتریرو تا سرور مقصد انتخاب میکنه که این یکجور کلکه که خیلی از شرکتها باهاش کاربراشونو اسگول میکنن و میخندن!!!

دقیقا غلط ترین حرف ممکن رو شما زدید :))))) LOL

به دلیل اینکه تی تی ال به پینگ هیچ ربطی نداره و تازه هرچه بیشتر باشه بهتره. تی تی ال میشه تعداد Jump های باقی مونه تا رسیدن به مقصد. هرچی این عدد بیشتر باشه یعنی پکت کمتر اینور اونور جامپ داشته و اذیت شده تا به شما برسه.
همون چیزی که بهش میگیم ISP Throttling.
لطفا دفعه بعد پست غلطتون رو با فونت کوچکتری بنویسید.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164

ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟! نه نه نه نه اشتباهه! :D

137430302439918_0ping2.JPG

پینگ مخابرات 3 سال پیش با TTL=244 و پینگ 140-130

و

137430302418435_1Untitled.jpg

پینگ اسیاتک با TTL=56 و پینگ 360-370!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
ماشین لباسشویی رو خودت روشن میکنی؟! نه نه نه نه اشتباهه! :D

137430302439918_0ping2.JPG

پینگ مخابرات 3 سال پیش با TTL=244 و پینگ 140-130

و

137430302418435_1Untitled.jpg

پینگ اسیاتک با TTL=56 و پینگ 360-370!

قربون دستت که تست هم گذاشتی ایشون متوجه بشه.

AZAZEL

Registered User
لایک‌ها
341

:D

چی بگم والا اول شما تکلیف مارو معلوم کن شوما نماینده اسیا تر هستید ؟؟؟ در مورد این صحبتی که کردید شما یه نگاه بنداز به وضعیت بچه ها بعد بیا از اسیا تر تعریف بکنید من موندم شما که می گی مطالعه کن از کی تا حالا ttl رو پینگ تاثیرش به این صورته که تی تی ال بیاد پایین پینگم میاد پایین شما دقیقا معکوس گفتی طبق گفته شما می شه برای بنده این تست رو تشریح کنی منم بفهم ؟؟؟/

Cmd-ping.png

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
من نفهمیدم بالاخره 512 طلایی آسیاتک بگیرم یا نه؟؟؟؟
blinksmiley.gif

خیلی ساده اگه جواب میخوای نه نگیر!

دوستان موافقن؟؟؟نگیرم؟؟؟پ چی بگیرم؟؟؟:(

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
من نفهمیدم بالاخره 512 طلایی آسیاتک بگیرم یا نه؟؟؟؟
blinksmiley.gif

دوستان موافقن؟؟؟نگیرم؟؟؟پ چی بگیرم؟؟؟:(

با طلایی شما فقط می تونی 28 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود کنی بعد که تموم شد سرعتتون به 512 معمولی بر میگرده که چیزی بین 60-70 نیست. پس اگه 24 ساعته هم روشن بزاری برای دانلود ( که بعیده) حداکثر 130 گیگ(تو بهترین حالت) توانایی دانلود دارید!

این ماه هم اسیاتک خیلی کاهش سرعت داشته این همه دوستان رو ببین ناراضی هستن, مخصوصا خودم که 1 مگ خریدم و الان سرعت دانلودم 68 کیلو هست!

من اسیاتک رو برای شما توصیه نمیکنم. (فعلا)

شما تو چه شهری هستی؟ ببینید تو شهرتون مخابرات نامحدود میده؟ یک سری isp های خاص هم هستن که تو شهر های بزرگ سرویس میدن باید اونا رو هم بررسی کنید ببینید یوزر هاشون راضی هستن یا نه.

Sinanap740

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان امروز صبح رفتم دفتر مرکزی آسیاتک (کرج)
رفتم با پشتیبانش حضوری صحبت کنم...
پرسیدم چرا سرعتا کم شده
جواب:"آسیاتک کلا 5 تا کور(core) تو سطح کشور داره که الان 4تاش فعاله و یکیش قطع شده.
ولی داره هزینه هر 5 تا رو میده
قرار بوده تو هفته قبل وصل بشه
مخابرات گفته قطعی از خارجه!
حالا خودشون هم نمیدونند که از کجا قطعه
ولی بزودی وصل میشه."

دروغ یا راستش پای خودشون, تقریبا منطقیه ,تا 2 هفته پیش شرایط بهتر بود یهو اینطور خراب شد.

بالا