3ماه با رانژه و.... شد حدودا 20 تومن !
شبانه نداره و نیازی ندارم.
3ماه با رانژه و.... شد حدودا 20 تومن !
512 برنزی که باید 64 kb دانلود بده در بهترین حالت...
البته نسبت به خیلی از 1 mb ها بهتره.
مشاهده پیوست 410835
(512) - اینترنت پرسرعت نیم چاشت 3 گیگ در ماه (9 تا 11 صبح رايگان) (148000 ريال + آبونمان)
دوستان کسی در مورد این سرویس نظری داره؟
اصلا تا حالا کسی این سرویس رو داشته؟
من که دارم خودمو اماده میکنم برم یه شرکت دیگه....
خسته شدم از اسیاتک!
درست نمیشه به این زودیا.........
با team viwer به سیستم یکی از بچه های مخابرات تبریز وصل شدم سرعت پیج باز کردنش رو ببینم از بس عالی بود که ارو و قرار نداشتم!!
سایت speedtest رو میزد درجا براش باز میشد!!:blink:
گوگل و جمیل هم حرفشو نزن. چقدر سریع سایت ها براش باز میشدن!!
تا این رفیقمون اومد سیستم من با اسیاتک کار کنه فهمید ما اسیاتکی ها چی میکشیم....
دوستان تو اصفهان با 2 مگ نقره ای تو 1 ماه چند گیگ میتونم دان کنم(شبانه روز دان کنم)؟200 گیگ میشه؟
آخه اینجوری حساب کنم که 650 گیگ میشه،منم منظورم اینه که افت سرعت چقدره و با افت سرعت چقد میشه دان کرد؟؟؟فک کنم بشه. ببین شما سرعت نرمالت رو حدود 250 هستش. دیگه خودت حساب کن در 60 ثانیه چقدر دانلود میکنی. بعدمقدار دانلودت رو شربدر 60 بکن میشه دنلود یکساعتت. بعدش اونو ضربدر 24 کن. بعدش اونو ضربدر 30 بکن. البته کمتر از اون رقمی که میبینی دانلود میکنی چون سرعتا خیلی وقتا بشدت افت میکنه.
آخه اینجوری حساب کنم که 650 گیگ میشه،منم منظورم اینه که افت سرعت چقدره و با افت سرعت چقد میشه دان کرد؟؟؟
شما چی دارین؟؟؟
آخه اینجوری حساب کنم که 650 گیگ میشه،منم منظورم اینه که افت سرعت چقدره و با افت سرعت چقد میشه دان کرد؟؟؟
شما چی دارین؟؟؟
حالا به نظر شما با این شرایط مخابرات بهتره یا آسیاتک؟
ببین شما فقط با حجم سرعت پایین و معمولیت ( من 200 کیلو حساب کردم ) میتونی حدود 60 - 65 گیگی دانلود کنی.
حال شما 22 گیگ هم سرعت بالا داری با سرعت بین 250 - 400 کیلو. پس اینم میشه 22 گیگ. شما حدودا میتونی ماهی بین 85 تا حتی 100 گیگ دانلود کنی.
چراااااا؟؟؟؟؟؟؟؟بیشتر 2 سه ساعت نمیشه دان کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟آسیاتک!!
من دوسه روز دیگه میرم مخابرات آخه بجز دو سه ساعت نمیشه با این آسیاچس دانلود کرد. تورنتم که بیخیالش باید شد.واقعا که بدترین سرویس دهنده ایران شده.
شما مطمئنید رو 30 محدود شده؟مخابرات خواستم بیام ولی موشکل اینه شبانش روی 30 محدود میشه
lاما به درد ه ک میخوره
شما مطمئنید رو 30 محدود شده؟
مخایرات کدوم استان رو میگین؟
من مطمئنم بالاتر از این حرفاس
مخابرات قم
اره حتی خودشون هم گفتن محدود میکنن:blink:
یه زمانی نامحدود هم داشت ولی عوضیا بردوشتن و یه سری تعرفه محدود گذوشتن که نتونی دانلود کنی!!
از بس دانلودر زیاد داشتیم گرفتن بردوشتن
http://www.tcq.ir/web/guest/100