• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان سرعت دانلود 512 نامحدود طلای چنده؟

تو این سرویس 28 گیگ پهنای باند سرعت بالا برای شما میزارن. (2-4 مگ بسته به مرکز مخابراتیتون.)

وقتی این 28 گیگ تموم شد به سرعت معمولی میاید که همون 60-70 خودمونه بر میگردین.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
" هک " هک هک... نمیخواستم دیگه وارد بحث بشم ولی این کلمه رو گفتید شلوارم خیس شد از غصه :|:|

شما اولا برید بخونید MD5 پسورد چیه... کجا ذخیره میشه... Rainbow Table چیه.. Brute Force چیه. اینا رو مطالعه کنید بعد..

والا من 2 ساله Developer هستم ولی تو عمرم همچین حرفایی نزدم.

درست میگی منم هیچ ادعایی تدارم. برای اینم از هک استفاده کردم چون کلمه بهتری پیدا نکردم وگرنه من حتی مبتدیم نیستم تو هک! من فقط همین سوء استفاده از استراک adsl مردم رو بلدم! تازه اونم از اینترنت یاد گرفتم!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان یبار دیگه میگم فقط و فقط دنبال اکانتای نامحدود بگردین و اونم وقتی دارندش آفلاینه ازش استفاده کنین. با اینکار فقط به آسیاتک ضرر زدین و بس!

Last edited:

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
دوستان شما هم امشب سرعت دانلودتون بالاست؟:lol:
1.jpg
از دانلود شبانه برای 512 بعید بود !!!:eek:

87682111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان توی لیست تعرفه ها بعضی سرویس ها نوشته 1 تا 8 صبح نیم بها، بعضی هاشم هیچی ننوشته. حالا اونایی که هیچی ننوشته شبانه داره یا نه اصلا؟ رایگانه آیا؟
در مورد سرعت سرویس های محدود چابک و محدود چلچله هم اگه نوضیح بدید ممنون میشم...:eek:

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من نه جوجه هکرم نه هکر نه از خدا بی خبر درست حرف بزن داداش. منم گفتم فقط اکانتای نامحدود رو هک کنن یعنی اکانتای بچه پولدارایی مثل تو.
عربرم شما داری دزدی میکنی و بهش اعترافم میکنی بعد داری میگی درست حرف بزن؟؟؟دیوانه هستی شما ؟؟؟؟بزرگ بشی چی میشی تو؟؟

دزدی دزدیه حالا به هر نحو و یا از هر کسی که باشه.هیچگونه توجیهی هم نداره.
من موندم مدیران انجمن گجا تشریف دارن که شما همچنان داری بکه تازی میکنی واسه خودت؟گزارشت رد شد به امید رسیدگی.در ضمن اگه نفهمیدی که حتمنم همینطوره در تاپیک نا مربوط پست زدی .

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوستان یبار دیگه میگم فقط و فقط دنبال اکانتای نامحدود بگردین و اونم وقتی دارندش آفلاینه ازش استفاده کنین. با اینکار فقط به آسیاتک ضرر زدین و بس!
از خداوند برای شما طلب شفا داریم عزیز.در ضمن حتی اگرم شما نخوای سو استفاده کنی عده ای هستند که اینکارو با اطلاعات شما میکنند و شنا هم شریک جرم هستید.

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
ایول آسیاتک امشب داره حسابی حال میده ها :lol::rolleyes:

1.png

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
عربرم شما داری دزدی میکنی و بهش اعترافم میکنی بعد داری میگی درست حرف بزن؟؟؟دیوانه هستی شما ؟؟؟؟بزرگ بشی چی میشی تو؟؟

دزدی دزدیه حالا به هر نحو و یا از هر کسی که باشه.هیچگونه توجیهی هم نداره.
من موندم مدیران انجمن گجا تشریف دارن که شما همچنان داری بکه تازی میکنی واسه خودت؟گزارشت رد شد به امید رسیدگی.در ضمن اگه نفهمیدی که حتمنم همینطوره در تاپیک نا مربوط پست زدی .

شما همین که ویندوزتون رو کرک میکنید و نرم افزار های مورد نیارتون رو کرک میکنید خواه و ناخواه یک دزد میشی

به تفسیر شما آیا باید هر جور توهینی رو به شما کرد؟

Last edited:

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام دوستان! من دیروز یه 512 طلایی نامحدود گرفتم که 28 گیگ اینترنت پر سرعت هم داشت!
ولی سرعتم 5 کیلوبایت در ثانیست! اصلا افتضاحه! پینگ خیلی پایینه! همش قطع میشه. امروز اینجوریه یا کلا همینه که هس؟؟؟؟
خاک تو سرم واسه کشوری که به دنیا اومدم!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
عسل خوردی کوشا اسم پسره :|

شما دارید یه کار غلط دیگه رو با یه تمثیل بی ربط درست جلوه میدید... شما اگه فیلم رو اینجا دانلود می کنی به خاطر اینه تو کشورت آزاد نیستی که بدون سانسورش رو ببینی !
اگه ویندوز رو کرک می کنی برای اینه که اینچا مثل بقیه کشور ها نیست که توسط میکروسافت ساپورت نرم افزاری بشه. 300 دلار برای ما خیلی گرونه ! اگه ما تحریم نبودیم اینجا هم 300 بود اما 300 هزار تومان.
این نرم افزار ها در هر Region و کشوری با توجه به بودجه اون کشور قیمت گذاری میشه. بازی اکس باکس میخری 2 هزار تومن برای اینکه اینجا به اون صورت Arcade Store نداره که بازی اجاره کنی پس بیاری.. یا Auction بازی دست دوم نداریم.
فکر کنم کاملا مشخص شد که این دزدی ها دزدی اجباری هست دوست عزیز.

مثل این میمونه که داری سر یکی رو می بری میان بهت میگن نکن شما بگی و اول برو فلان رو درست کن بعد... این کار توجیه.

میدونم کوشا اسم پسره اما کاملا مشخصه شما رفتار خانومانه داری عزیز! تا کم میاری میری یکی از دوستانو صدا میکنی تا بیان کمکت و من اینو قشنگ متوجه شدم جیگر!

در مورد ویندوز هم جناب هکر باتجربه شما با یکم گشتن توی نت میتونی نسخه کاملا اوریجینال و اصل ویندوز های مایکروسافت ( بدون کرک و سریال تقلبی ) رو با قیمتای زیر 100 هزار تومن پیدا کنی و بخری!
میپرسی چرا قیمتش از قیمت تو آمریکا ارزون تره؟! چون این نسخه نسخه OEM هست یعنی هیچگونه پشتیبانی نداره و شما فقط میتونی یکبار این نسخه رو نصب کنی. اگه شک داری میتونی توی ساتهای معتبری مثه آمازون و ابای جستجو کنی تا بفهمی.

در مورد بقیه نرم افزارا هم مثل آنتی ویروسا و بازی ها هم به همین شکل هست یعنی شما سریال یه نسخه از مثلا آنتی ویروس کسپرسکی رو میخری که میشه به 500 نفر فروختش اینه که قیمتش ارزون درمیاد.

پس اینقد خودمونو با این حساب کتابای بچگانه گیج نکنیم دوستان!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سلام دوستان! من دیروز یه 512 طلایی نامحدود گرفتم که 28 گیگ اینترنت پر سرعت هم داشت!
ولی سرعتم 5 کیلوبایت در ثانیست! اصلا افتضاحه! پینگ خیلی پایینه! همش قطع میشه. امروز اینجوریه یا کلا همینه که هس؟؟؟؟
خاک تو سرم واسه کشوری که به دنیا اومدم!

خدانکنه! خاک تو سر کسایی که از ماتحت مورچه هم مافیا درست میکنن و به قیمت خدا تومن به مردم خودشون میندازن!

منم بعد دوماه از این آسیاچُس خسته شدم! من که میرم مخابرات به شمام پیشنهاد میکنم همینکارو بکنین دوستان.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
عسل خوردی کوشا اسم پسره :|

شما دارید یه کار غلط دیگه رو با یه تمثیل بی ربط درست جلوه میدید... شما اگه فیلم رو اینجا دانلود می کنی به خاطر اینه تو کشورت آزاد نیستی که بدون سانسورش رو ببینی !
اگه ویندوز رو کرک می کنی برای اینه که اینچا مثل بقیه کشور ها نیست که توسط میکروسافت ساپورت نرم افزاری بشه. 300 دلار برای ما خیلی گرونه ! اگه ما تحریم نبودیم اینجا هم 300 بود اما 300 هزار تومان.
این نرم افزار ها در هر Region و کشوری با توجه به بودجه اون کشور قیمت گذاری میشه. بازی اکس باکس میخری 2 هزار تومن برای اینکه اینجا به اون صورت Arcade Store نداره که بازی اجاره کنی پس بیاری.. یا Auction بازی دست دوم نداریم.

مثل این میمونه که داری سر یکی رو می بری میان بهت میگن نکن شما بگی و اول برو فلان رو درست کن بعد... این کار توجیه.

همین الان هم ویندوز اورجینال هست شما می تونی بخری البته با همین دلار!
خوب بزار یکم بریم عقب تر, سال 2005-2004 دلار 900 تومان بود ایا اون موقع ایکس پی رو خریداری میکردید؟ویستا چطور؟ بازی های PS2-PS1 همگی با قیمت های خیلی ارزان فروخته میشد ایا شما اورجینال رو می خریدید؟ اصلا الان خود شما بری اونور میری ویندوز اورجینال میخری یا میای از همین سایت های ایرانی دانلود میکنی؟ بازی ها چطور؟
مگه دلار چند ساله که اینقدر گرون شده از سال 2010 به اینور. قبلش شما اورجینال میخردین؟
این تحجر شما رو نشون میده که به یک مطلب به این حد سادگی اینطوری واکنش نشون میدی, ولو خیلی بد تر از این مطالب و ترفند ها هرروز تو pastbin بارگذاری میشه و اینطوری هم برخورد نمیشه.
اینجا روزانه چندین تاپیک انواع اطلاعات هک و امنیت بارگذاری میشه شما بری بگی دزدی و فلان بهت می خندن.

...::: Ashiyane [ online resource of security - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک] :::...
http://idc.team.net/
http://emperor-team.org/
Exploits Database by Offensive Security
1337day Inj3ct0r Exploit Database : vulnerability : 0day : shellcode by Inj3ct0r Team
...
وقتی اینجور مشکل های امنیتی دیده میشه فکر برخود باهاش هم در نظر گرفته میشه (پچ کردن)

اینجو بحث ها نه مشکل های امینتی رو حل میکنه و نه کل هکر های دنیا رو از کارشون باز میزاره و البته مطمعا هستم مارو هم از کارمون باز نمی داره.
دزد کسایی هستن که با این همه خرج اینترنتی در حل زغال در اختیار ما قرار میدن! دزد کسایی هستن که اینترنت رو در انحصار خودشون گرفتن و 1 پورت به داخل گذاشتن که هرکی هر قیمت و پهنا باندی که دلش می خواد واسه خودش میزاره. دزدی اینه که من پول 1 مگ میدم 512 واسم مبنده.
قضیه همین چند وقت پیش هست که یک دزد جیب بر سره 70 هزار تومن میره بالا طناب دار و یک مجرم قاتل متجاوز به راحتی از دادگاه تبرئه میشه.

شما بهتره بری دنبال گردن کلفت ها نازنین.

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
به نظر شما 512 نامحدود طلای بگیرم یا نامحدود از مخابرات؟؟؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
شما مگه فرسی متوجه نمیشین شما الان پستای یه صفحه قبل به اینور هم بخونین متوجه میشین سرویسهای آسیاتک الان داغون هست !حالا باز اگه میخواین تست کنین خودتون میدونین!
کوشا پارس انلاین تو درست شد یا نه؟!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
همین الان هم ویندوز اورجینال هست شما می تونی بخری البته با همین دلار!
خوب بزار یکم بریم عقب تر, سال 2005-2004 دلار 900 تومان بود ایا اون موقع ایکس پی رو خریداری میکردید؟ویستا چطور؟ بازی های PS2-PS1 همگی با قیمت های خیلی ارزان فروخته میشد ایا شما اورجینال رو می خریدید؟ اصلا الان خود شما بری اونور میری ویندوز اورجینال میخری یا میای از همین سایت های ایرانی دانلود میکنی؟ بازی ها چطور؟
مگه دلار چند ساله که اینقدر گرون شده از سال 2010 به اینور. قبلش شما اورجینال میخردین؟
این تحجر شما رو نشون میده که به یک مطلب به این حد سادگی اینطوری واکنش نشون میدی, ولو خیلی بد تر از این مطالب و ترفند ها هرروز تو pastbin بارگذاری میشه و اینطوری هم برخورد نمیشه.
اینجا روزانه چندین تاپیک انواع اطلاعات هک و امنیت بارگذاری میشه شما بری بگی دزدی و فلان بهت می خندن.

...::: Ashiyane [ online resource of security - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک] :::...
http://idc.team.net/
http://emperor-team.org/
Exploits Database by Offensive Security
1337day Inj3ct0r Exploit Database : vulnerability : 0day : shellcode by Inj3ct0r Team
...
وقتی اینجور مشکل های امنیتی دیده میشه فکر برخود باهاش هم در نظر گرفته میشه (پچ کردن)

اینجو بحث ها نه مشکل های امینتی رو حل میکنه و نه کل هکر های دنیا رو از کارشون باز میزاره و البته مطمعا هستم مارو هم از کارمون باز نمی داره.
دزد کسایی هستن که با این همه خرج اینترنتی در حل زغال در اختیار ما قرار میدن! دزد کسایی هستن که اینترنت رو در انحصار خودشون گرفتن و 1 پورت به داخل گذاشتن که هرکی هر قیمت و پهنا باندی که دلش می خواد واسه خودش میزاره. دزدی اینه که من پول 1 مگ میدم 512 واسم مبنده.
قضیه همین چند وقت پیش هست که یک دزد جیب بر سره 70 هزار تومن میره بالا طناب دار و یک مجرم قاتل متجاوز به راحتی از دادگاه تبرئه میشه.

شما بهتره بری دنبال گردن کلفت ها نازنین.

به خدا اگه یک سوم مردم ایران مثل شما بودن ما الان این وضع اسف بارمون نبود. زنده باشی عزیز.

اما از من میشنوی اصلا با این چند نفر درنیفت که اصلا ارزششو نداره. خیلی باحاله جواب یکیشونو میدی میرن دوستاشونم صدا میکنن بیان کمکشون!! قشنگ مشخصه.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
سرویس 1 مگ حجمی و سرعت دانلود از سرور خارجی زیر 20 کیلو! من پارس آنلاینمو میخام!!

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
مزخرفا صبح تا شب مال مردمو میخورنا حالا برا ما شدن پیغمبر پرهیزگار! چقد ما ایرانیا بعضیامون مزخرفیم واقعا.
lol

عزیز این مک ها هم که بگیر نگیر داره بعدشم پاراذیط مگه میذاره

بهتره یه اسفند برا خودت دود کنی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام دوستان؛لطف میکنین در مورد سرویس نامحدود چلچله بیکران برنزی که قیمتش 22900 هست راهنماییم کنین؟سرعت دانلودش تو چه رنجی هست؟افت سرعت داره؟قطعی؟تو این رنج قیمت یعنی با ابونمان تا 30 تومن چه سرویسی پیشنهاد میدین؟من دانلود تقریبا زیاد هست و تهران هم هستم ;)اینترنت پرسرعت چلچله نااینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)محدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)
سلام دوست عزیز

منم همین سرویس رو دارم و همینجوری هست که ایشون گفتن :
سلام

سرعت دانلود بین 60-70 هست پینگ بین 300-400 شبانه هم کاهش سرعت نداره. برای دانلود تو این رنج قیمت خوبه ولی 1 مگ اصلا بدرد نمی خوره سمتش نرید.

دانلودتون چقدر هست؟ من حداکثر 3 گیگ روزانه با این می تونم دانلود کنم.

به علاوه اینکه من بعضی شبا افت سرعت هم دارم ... به طور متوسط هم ساعتی 200 مگ دانلود میکنم... تو این رنج قیمت هم ظاهرا این بهترین سرویسشونه ... و باز همونجور که این دوستمون هم گفتن اصلا سراغ 1 مگ نرین چون اینجا هر کسی 1 مگ برنزی داره بهش 512 دادن ظاهرا !

در مورد قطعی هم... بستگی به سرویستون نداره که چی بگیرین...

بالا