Bella_aster
مدیران قدیمی
دوستانی که دارین با الفاظ زیبا همدیگه رو مورد لطف قرار میدین... بهتر اینه که بحثتون رو تموم کنین یا دعواتون رو تو پی ام ادامه بدین و از خجالت هم در بیاین
دیگه تذکر نمیدم...
دیگه تذکر نمیدم...
دوستانی که دارین با الفاظ زیبا همدیگه رو مورد لطف قرار میدین... بهتر اینه که بحثتون رو تموم کنین یا دعواتون رو تو پی ام ادامه بدین و از خجالت هم در بیاین
دیگه تذکر نمیدم...
چه ربطی داره؟lol
عزیز این مک ها هم که بگیر نگیر داره بعدشم پاراذیط مگه میذاره
بهتره یه اسفند برا خودت دود کنی
برقراری موقت سرویس منظورته ؟ 150 تا 300 مگ... برای من جفتش پیش اومده...دوستان کسی میدونه زمانیکه حجممون تموم بشه چقد حجم اضافه میده آسیاتک؟
دوستان توی لیست تعرفه ها بعضی سرویس ها نوشته 1 تا 8 صبح نیم بها، بعضی هاشم هیچی ننوشته. حالا اونایی که هیچی ننوشته شبانه داره یا نه اصلا؟ رایگانه آیا؟
در مورد سرعت سرویس های محدود چابک و محدود چلچله هم اگه نوضیح بدید ممنون میشم...
یه مرد پیدا شه جواب ما رو بده لطفاً..........
دوستان توی لیست تعرفه ها بعضی سرویس ها نوشته 1 تا 8 صبح نیم بها، بعضی هاشم هیچی ننوشته. حالا اونایی که هیچی ننوشته شبانه داره یا نه اصلا؟ رایگانه آیا؟
در مورد سرعت سرویس های محدود چابک و محدود چلچله هم اگه نوضیح بدید ممنون میشم..
برقراری موقت سرویس منظورته ؟ 150 تا 300 مگ... برای من جفتش پیش اومده...
»نظورتون چیه فیلترنت بودن ؟ فیلترینگ که یکیه.دوباره اعلام میکنم تا اطلاع ثانوی کسی از آسیاتک سرویس نگیره و اگه هم میگیره سرویس 1 ماه بگیره نه بیشتر وگرنه بیچاره میشید. در هر صورت داریم به کره شمالی نزدیک میشیم و اگه هر چه زودتر دست از مسخره بازی یر نداریم کلا باید با خیلی چیزها بای بای کنیم.
در ضمن در مورد پارس آفلاین و مخابرات هنوز یک نقر نیومده با دلیل و راهنمایی درست و حسابی قانع کنه مارو که اونا بهترند و البته در کنار این داستان به لطف برادران هکر خیلی عزیز و محترم از امنیت پایین اکانتهای مخابرات و پارس آفلاین مطلع شدیم.
من یکی که تو خوابم نمیدیدم یه روزی کار آسیاتک به اینجا کشیده بشه (چون پارس آفلاین و مخابرات اصلا فیلترنت بودن نه اینترنت).
کاملا برعکس رویه همیشگیشون دارن عمل میکنن حالا یا مدیریتشون عوض شده یا دارن از صبر مشتریاشون سو استفاده میکنن.
به هر حال اونایی که میخوان بیان یه فکری بکنن.
درود
من از سرویسی که از این شرکت دزد آسیاتک گرفتم خیلی ناراضی هستم. عملا یک دهم سرعت خریداری شده رو هم بهت نمیده. متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و اشتراک یکساله گرفتم که هنوز 9 ماهش باقی مونده!:hmm:
دو تا سوال از دوستان دارم:
اول اینکه واقعا فرقی بین سرعت سرویسهای برنزی و نقره ای و طلایی هست؟ یا فقط فرقشون در مقدار حجم دانلود با سرعت بالای اولیه که میدن هستش؟
دوم اینکه اگر آی پی اختصصاصی داشته باشیم فرقی در سرعت بوجود میاد یا خیر؟
ممنون
دوباره اعلام میکنم تا اطلاع ثانوی کسی از آسیاتک سرویس نگیره و اگه هم میگیره سرویس 1 ماه بگیره نه بیشتر وگرنه بیچاره میشید. در هر صورت داریم به کره شمالی نزدیک میشیم و اگه هر چه زودتر دست از مسخره بازی یر نداریم کلا باید با خیلی چیزها بای بای کنیم.
در ضمن در مورد پارس آفلاین و مخابرات هنوز یک نقر نیومده با دلیل و راهنمایی درست و حسابی قانع کنه مارو که اونا بهترند و البته در کنار این داستان به لطف برادران هکر خیلی عزیز و محترم از امنیت پایین اکانتهای مخابرات و پارس آفلاین مطلع شدیم.
من یکی که تو خوابم نمیدیدم یه روزی کار آسیاتک به اینجا کشیده بشه (چون پارس آفلاین و مخابرات اصلا فیلترنت بودن نه اینترنت).
کاملا برعکس رویه همیشگیشون دارن عمل میکنن حالا یا مدیریتشون عوض شده یا دارن از صبر مشتریاشون سو استفاده میکنن.
به هر حال اونایی که میخوان بیان یه فکری بکنن.
چه امکاناتی !ممنون بابت پاسخ. آره منم پرسیدم گفتن 300 مگ! برا اکانت 20 گیگ؟! جدی؟! من پارس آفلاین که بودم اگه حجمت تموم می شد بهت 50% حجم ماه جاری که خریدی رو میداد! تازه میتونستی ماه بعد نامحدود 10 تومنی بگیری و همه بدهیت پر!
شما هم برای سرعت دانلود مخابرات رو توصیه میکنید؟ یا شرکت بهتری هم هست؟ فقطم نامحدود.
بله 3 مگ !3 مگ؟!!