• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
دوستانی که دارین با الفاظ زیبا همدیگه رو مورد لطف قرار میدین... بهتر اینه که بحثتون رو تموم کنین یا دعواتون رو تو پی ام ادامه بدین و از خجالت هم در بیاین

دیگه تذکر نمیدم...

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستانی که دارین با الفاظ زیبا همدیگه رو مورد لطف قرار میدین... بهتر اینه که بحثتون رو تموم کنین یا دعواتون رو تو پی ام ادامه بدین و از خجالت هم در بیاین

دیگه تذکر نمیدم...

ممنون. ممنون. ممنون.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان کسی میدونه زمانیکه حجممون تموم بشه چقد حجم اضافه میده آسیاتک؟

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

87682111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان توی لیست تعرفه ها بعضی سرویس ها نوشته 1 تا 8 صبح نیم بها، بعضی هاشم هیچی ننوشته. حالا اونایی که هیچی ننوشته شبانه داره یا نه اصلا؟ رایگانه آیا؟
در مورد سرعت سرویس های محدود چابک و محدود چلچله هم اگه نوضیح بدید ممنون میشم...:eek:

یه مرد پیدا شه جواب ما رو بده لطفاً..........

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
یه مرد پیدا شه جواب ما رو بده لطفاً..........

دوستان توی لیست تعرفه ها بعضی سرویس ها نوشته 1 تا 8 صبح نیم بها، بعضی هاشم هیچی ننوشته. حالا اونایی که هیچی ننوشته شبانه داره یا نه اصلا؟ رایگانه آیا؟
در مورد سرعت سرویس های محدود چابک و محدود چلچله هم اگه نوضیح بدید ممنون میشم..

اونایی که نوشتن تا 8 صبح نیم بها یعنی هر چقدر دانلود کنی نصفش از ترافیکت کم میشه....
اونایی که نوشتن 1 تا 8صبح رایگان که برای تعرفه های با حجم 10 گیگ به بالا هست یعنی رایگان

اونایی هم که چیزی نگفته یعنی 24 ساعته هر چی مصرف ککنی ازت کم میشه

mohsentotti

Registered User
لایک‌ها
1,144
درود
من از سرویسی که از این شرکت دزد آسیاتک گرفتم خیلی ناراضی هستم. عملا یک دهم سرعت خریداری شده رو هم بهت نمیده. متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و اشتراک یکساله گرفتم که هنوز 9 ماهش باقی مونده!:hmm:
دو تا سوال از دوستان دارم:
اول اینکه واقعا فرقی بین سرعت سرویسهای برنزی و نقره ای و طلایی هست؟ یا فقط فرقشون در مقدار حجم دانلود با سرعت بالای اولیه که میدن هستش؟
دوم اینکه اگر آی پی اختصصاصی داشته باشیم فرقی در سرعت بوجود میاد یا خیر؟
ممنون

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
برقراری موقت سرویس منظورته ؟ 150 تا 300 مگ... برای من جفتش پیش اومده...

ممنون بابت پاسخ. آره منم پرسیدم گفتن 300 مگ! برا اکانت 20 گیگ؟! جدی؟! من پارس آفلاین که بودم اگه حجمت تموم می شد بهت 50% حجم ماه جاری که خریدی رو میداد! تازه میتونستی ماه بعد نامحدود 10 تومنی بگیری و همه بدهیت پر!

شما هم برای سرعت دانلود مخابرات رو توصیه میکنید؟ یا شرکت بهتری هم هست؟ فقطم نامحدود.

Last edited:

homayooni

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
دوباره اعلام میکنم تا اطلاع ثانوی کسی از آسیاتک سرویس نگیره و اگه هم میگیره سرویس 1 ماه بگیره نه بیشتر وگرنه بیچاره میشید. در هر صورت داریم به کره شمالی نزدیک میشیم و اگه هر چه زودتر دست از مسخره بازی یر نداریم کلا باید با خیلی چیزها بای بای کنیم.
در ضمن در مورد پارس آفلاین و مخابرات هنوز یک نقر نیومده با دلیل و راهنمایی درست و حسابی قانع کنه مارو که اونا بهترند و البته در کنار این داستان به لطف برادران هکر خیلی عزیز و محترم از امنیت پایین اکانتهای مخابرات و پارس آفلاین مطلع شدیم.
من یکی که تو خوابم نمیدیدم یه روزی کار آسیاتک به اینجا کشیده بشه (چون پارس آفلاین و مخابرات اصلا فیلترنت بودن نه اینترنت).
کاملا برعکس رویه همیشگیشون دارن عمل میکنن حالا یا مدیریتشون عوض شده یا دارن از صبر مشتریاشون سو استفاده میکنن.
به هر حال اونایی که میخوان بیان یه فکری بکنن.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوباره اعلام میکنم تا اطلاع ثانوی کسی از آسیاتک سرویس نگیره و اگه هم میگیره سرویس 1 ماه بگیره نه بیشتر وگرنه بیچاره میشید. در هر صورت داریم به کره شمالی نزدیک میشیم و اگه هر چه زودتر دست از مسخره بازی یر نداریم کلا باید با خیلی چیزها بای بای کنیم.
در ضمن در مورد پارس آفلاین و مخابرات هنوز یک نقر نیومده با دلیل و راهنمایی درست و حسابی قانع کنه مارو که اونا بهترند و البته در کنار این داستان به لطف برادران هکر خیلی عزیز و محترم از امنیت پایین اکانتهای مخابرات و پارس آفلاین مطلع شدیم.
من یکی که تو خوابم نمیدیدم یه روزی کار آسیاتک به اینجا کشیده بشه (چون پارس آفلاین و مخابرات اصلا فیلترنت بودن نه اینترنت).
کاملا برعکس رویه همیشگیشون دارن عمل میکنن حالا یا مدیریتشون عوض شده یا دارن از صبر مشتریاشون سو استفاده میکنن.
»نظورتون چیه فیلترنت بودن ؟ فیلترینگ که یکیه.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
درود
من از سرویسی که از این شرکت دزد آسیاتک گرفتم خیلی ناراضی هستم. عملا یک دهم سرعت خریداری شده رو هم بهت نمیده. متاسفانه اشتباه بزرگی کردم و اشتراک یکساله گرفتم که هنوز 9 ماهش باقی مونده!:hmm:
دو تا سوال از دوستان دارم:
اول اینکه واقعا فرقی بین سرعت سرویسهای برنزی و نقره ای و طلایی هست؟ یا فقط فرقشون در مقدار حجم دانلود با سرعت بالای اولیه که میدن هستش؟
دوم اینکه اگر آی پی اختصصاصی داشته باشیم فرقی در سرعت بوجود میاد یا خیر؟
ممنون

1- نه فقط تا یه مقدار مشخص با سرعت خیلی بالاتر دانلود میکنی.

2- بازم نه و فقط امکان هک شدنت بخاطر ثابت بودن آی پیت بیشتر میشه.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

پس برا همنیه که نماینده ُآسیاتک تو شهرمون اینقدر مهربون و خوشرو بمن گفت اگه یکشاله بگیری بهت نه 24% بلکه 30% تخفیف میدیم!! پس خودشونم میدونن چه تری زدن!

پیشنهاد من به همه دوستان گرفتن اینترنت آنلاین یک طرفه ماه_واره ای هستش چون با یه قیمت خیلی کمتر سرعت خیلی بالاتری دریافت میکنین. یکم تو گوگول بگردین همه چیزشو متوجه مشیشین. از چگونگی کار کردنش تا وسایل مورد نیاز و سایتهای فروشندش. فقط شدیدا مراقب باشین بهتون اکانت هک شده نفروشن که بعد چند روز قطع میشه و دستتونم به هیچجا بند نیست.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
ممنون بابت پاسخ. آره منم پرسیدم گفتن 300 مگ! برا اکانت 20 گیگ؟! جدی؟! من پارس آفلاین که بودم اگه حجمت تموم می شد بهت 50% حجم ماه جاری که خریدی رو میداد! تازه میتونستی ماه بعد نامحدود 10 تومنی بگیری و همه بدهیت پر!

شما هم برای سرعت دانلود مخابرات رو توصیه میکنید؟ یا شرکت بهتری هم هست؟ فقطم نامحدود.
چه امکاناتی !

هیچ ایده ای ندارم که آدم از اینجا بره سراغ کدوم شرکت دیگه ای (یکی از یکی دزدتر) ... ولی با توجه به اینکه نامحدود مخابرات ارزونتره و یجورایی رو دست بقیه شون محسوب میشه شاید بهتر باشه... اما یکی از دوستان من تو مراکزی هست که فیبر نوری هستن، از مخابرات شاکیه که قطعی زیاد دارن... حالا نمی دونم به خاطر شرایط بخصوص ایناست یا کلا اینجوریه...

در کل، بهترین آی اس پی رو باید تو منطقه جستجو کنی... که تو فلان منطقه از چی راضین...

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان سرعت آسیاتک افتضاح شده
قبلا خداییش خوب بود
من یه 512 چلچله نامحدود طلایی گرفتم که مثلا خیر سرشون 28 گیگ اینترنت پرسرعت داره! ولی سرعت دانلودم زیر 10 کیلوبایته!
نیم ساعت پیش زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتن اینترنت سراسری سرعتش کم شده و معلوم نیست کی خوب بشه!
بعد پرسیدم اصولا باید با این اشتراک سرعت اینترنتم چقد باشه؟ گفت اون 28 گیگ باید جدود 150 کیلوبایت بر ثانیه باشه و بقیش هم 60!

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
بله 3 مگ !
توی تعرفه هاش نیست ، این سرویس رو 3-4 ماهیه راه انداخته.
بهش میگن 333 3 مگ 3 گیگ 3 ماهه که البته من ترافیک میخرم.

شبانه داره؟
من با همین 2 مگ سرعتم به 5 مگ میرسه!
به نظرم پول اضافی دادی...

2736085454.png

بالا