• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

ANewDayHasCome

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان؛لطف میکنین در مورد سرویس نامحدود چلچله بیکران برنزی که قیمتش 22900 هست راهنماییم کنین؟سرعت دانلودش تو چه رنجی هست؟افت سرعت داره؟قطعی؟تو این رنج قیمت یعنی با ابونمان تا 30 تومن چه سرویسی پیشنهاد میدین؟من دانلود تقریبا زیاد هست و تهران هم هستم ;)اینترنت پرسرعت چلچله نااینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)محدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)

tana_2007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
98
سلام دوستان
ببینم میشه روی یک خط از 2 isp اینترنت داشت یا باید اول یکی رو درخواست تخلیه داد بعد اون یکی رو استارت کرد؟
اینم وضعیت محدود 512 من از آسیاتک:
2830052499.png

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
سلام دوستان؛لطف میکنین در مورد سرویس نامحدود چلچله بیکران برنزی که قیمتش 22900 هست راهنماییم کنین؟سرعت دانلودش تو چه رنجی هست؟افت سرعت داره؟قطعی؟تو این رنج قیمت یعنی با ابونمان تا 30 تومن چه سرویسی پیشنهاد میدین؟من دانلود تقریبا زیاد هست و تهران هم هستم ;)اینترنت پرسرعت چلچله نااینترنت پرسرعت چلچله نامحدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)محدود بی کران برنزی (229000 ريال + آبونمان)

سلام

سرعت دانلود بین 60-70 هست پینگ بین 300-400 شبانه هم کاهش سرعت نداره. برای دانلود تو این رنج قیمت خوبه ولی 1 مگ اصلا بدرد نمی خوره سمتش نرید.

دانلودتون چقدر هست؟ من حداکثر 3 گیگ روزانه با این می تونم دانلود کنم.

سلام دوستان
ببینم میشه روی یک خط از 2 isp اینترنت داشت یا باید اول یکی رو درخواست تخلیه داد بعد اون یکی رو استارت کرد؟

1 isp بیشتر رو یک خط نمیشه داشت, باید درخواست تخلیه بدید.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
فکر کنم اون سبزه ای پی خودم بوده:D
ولی این اسیاتک اصلا نمیشه لاش سبز پیدا کنی!!

مبین نت تو یه تست چندین سبز پیدا کردم ازش! حتی یوزر و پس طرف رو پیدا کردم اما مبین نت راهشو بسته!!
فقط میشه بگیری تو مودم طرف خراب کاری کرد که این حرکت ناجوانمردانه هست...:)

بعلت بی جنبگی دوستان ویرایش شد.

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

سرعتش من پرسیدم گفت رو 30 هست اما با بودجه شما بهترین گزینه 512 نامحدود مخابرات هستش که بیشترین سرعتو تو نامحدودا میده. هزنشم با آبونمان تقریبا میشه ماهی 24 25 تومن.

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
اینو بهتون مبگم شتر دیدید ندیدید: برا هگ آسیاتک رنج 79.127.96 تا 79.127.120 رو اسکن کنید کار شماهم راه میفته! فقط نامردی نکنید و مثه من دنبال اکانتای نامحدود بگردین!

توجه داشته باشید که حتما باید از توی
dotRed-blink.gif
مشاهده ريز مصرف قربانی مک آدرسش رو وردارین و توی کارت شبکه خودتون ست کنین اما اگه بازم نتونستین کانکت بشین و ارور 691 گرفتین توی تنظیمات مودم قربانی نوع کانکشنشو به Bridge Mode تغییر بدین و برا خودتونم باید رو Bridge باشه. اینکارو که بکنین حتما کانکت میشین! این راهو خودم کشفیدم! پس کپی رایتو رعایت کنین خواهشا!
راستی قربانی زمانیکه اینترنتش قطع بشه میره تو تنظیمات مودمش و دوباره نوع کانکشنشو میزاره رو pppoe اونوقته که باید دنبال یه اکانت دیگه بگردین!

اگه بدون ست کردن مک هم تونستین کانکت بشین حتما از مک قربانی بجای مک خودتون استفاده کنین تا لو نرین و بیچارتون نکنن.
موفق باشی. :) :)

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
به همین راحتی میتونن هکمون کنن ؟ پسوردامون رو از کجا میارن؟

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
به همین راحتی میتونن هکمون کنن ؟ پسوردامون رو از کجا میارن؟

اگه شما پسورد مودمتون رو عوض کنید هیچکس هیچ کاری نمی تونه انجام بده
به قول قدیمیا در دیزی بازه,حیای گربه کجا رفته
مشکل اینجاست که توی جامعه ما اینکارا زرنگی حساب میشه ولی جیب مردم رو زدن دزدی!
آخه برادر من اون اینترنتی که شما هک می کنی و فکر می کنی زرنگی که داری از بیسوادی دیگران سوء استفاده می کنی بابتش از جیب یک نفر پول پرداخت شده و اینکه شما بدون اجازه ازش استفاده کنی مصداق کامل و بارز دزدی هستش
به جای آموزش دزدی آموزش امن کردن رو قرار بدید که مردم دعاتون کنند

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
همون پسورد که وارد کنترل پنل مودم میشیم دیگه admin admin ه؟
پسوردامون رو پس از داخل مودم ور میدارن ؟ اگه بریج کانکنت بشیم و هیچ پسوردی داخل مودم نباشه چی؟

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
پسوردامون رو پس از داخل مودم ور میدارن ؟ اگه بریج کانکنت بشیم و هیچ پسوردی داخل مودم نباشه چی؟

بله از همونجا بر میدارند
راه درست اینه که شما اون پسورد ادمین رو عوض کنید بعد با خیال راحت از هر حالتی که می خواید استفاده کنید
اگه بریج باشه راه هایی برای هک کردن وجود داره هنوز,اما اغلب این افرادی که می بینید این کار رو می کنند توانایی هک کردن در حالت بریج رو ندارند

نکته فوق العاده مهم: بعضی از مودم ها علاوه بر یوزر ادمین که از قبل داخلشون تعریف شده یوزرهای پیشفرض دیگه ای هم براشون تعریف شده,یوزرهایی مثل support,root,user و امثال اینها,درسته که فقط یوزر root و admin دسترسی کامل رو دارند اما برای این روش هکی که در بالا اشاره شد به دسترسی کامل نیازی نیست

به عنوان مثال مودم Asus Am602 دقیقا نکته بالا شامل حالش میشه
البته مطمئنا این جوجه هکرها ازین مطلب هم سوء استفاده خواهند کرد اما باید همه رو مطلع کرد تا یه عده از خدا بی خبر .........

Last edited:

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

داداش پسور مودم رو عوض کن!
همون admin admin رو عوض کن امنیتت میره بالا

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
این یعنی این کار شما اسمش دزدیه
مال مردم رو می خوری خوشحالی بچه جون؟ چند سالته؟

خودم میدونم دزدیه! برا همینم فقط نامحدود هک میکنم! اونم وقتی صاحبش آفلاینه!!

زود جوگیر نشو جیگر جون.

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
بله از همونجا بر میدارند
راه درست اینه که شما اون پسورد ادمین رو عوض کنید بعد با خیال راحت از هر حالتی که می خواید استفاده کنید
اگه بریج باشه راه هایی برای هک کردن وجود داره هنوز,اما اغلب این افرادی که می بینید این کار رو می کنند توانایی هک کردن در حالت بریج رو ندارند

نکته فوق العاده مهم: بعضی از مودم ها علاوه بر یوزر ادمین که از قبل داخلشون تعریف شده یوزرهای پیشفرض دیگه ای هم براشون تعریف شده,یوزرهایی مثل support,root,user و امثال اینها,درسته که فقط یوزر root و admin دسترسی کامل رو دارند اما برای این روش هکی که در بالا اشاره شد به دسترسی کامل نیازی نیست

به عنوان مثال مودم Asus Am602 دقیقا نکته بالا شامل حالش میشه
البته مطمئنا این جوجه هکرها ازین مطلب هم سوء استفاده خواهند کرد اما باید همه رو مطلع کرد تا یه عده از خدا بی خبر .........

من نه جوجه هکرم نه هکر نه از خدا بی خبر درست حرف بزن داداش. منم گفتم فقط اکانتای نامحدود رو هک کنن یعنی اکانتای بچه پولدارایی مثل تو.

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
به قول قدیمیا در دیزی بازه,حیای گربه کجا رفته
مشکل اینجاست که توی جامعه ما اینکارا زرنگی حساب میشه ولی جیب مردم رو زدن دزدی!
آخه برادر من اون اینترنتی که شما هک می کنی و فکر می کنی زرنگی که داری از بیسوادی دیگران سوء استفاده می کنی بابتش از جیب یک نفر پول پرداخت شده و اینکه شما بدون اجازه ازش استفاده کنی مصداق کامل و بارز دزدی هستش
به جای آموزش دزدی آموزش امن کردن رو قرار بدید که مردم دعاتون کنند

من هیچوقت هیچوقت یه اکانت حجمی رو هک نکردم جناب فرشته! تازه بنظر من اونی که ماهی 150 تومن پول اینترنت میده اون دزد اصلیست! دوباره میگم مثه آدم حرف بزن من بزرگتر از تو نباشم زیادم کوچیکتر نیستم جیگرتو بخورم.

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
دوستان این جر و بحث هارو ول کنید اینا مسائل تخصصی هستن نباید باهاشو احساسی رفتار کرد!

حالا ممنون از Irani_2572 نازنین.

حالا منم یک چیزی بگم برای پاک کردن رد پا :D

شما هر وقت که به اکانت یکی کانکت شی یک مک آدرس ازت تو اسیاتک میمونه مثلا این شکلیه! > f4ec.38d5.cc8e که طرف میفهمه شما وصل بودی (چون مک ادرس شما فرق فوکوله)

خوب من یک روشی دارم که میشه این مک رو عوض کرد و دقیقا شبیه صاحب اکانت کرد یعنی > f4ec.38d5.cc8e ! اینطوری هم یارو فریب میخوره هم isp نمی تونه رسیدگی کنه.

با نرم افزار T-MAC میشه mac ادرس رندوم و هم کاستوم انتخاب کرد!

اینم لینک دانلودش

Technitium MAC Address Changer v6 (FREEWARE)

در ضمن این نرم افزار یک مانیتورینگ پهنا باند خیلی دقیق هم داره ( بهتره تستش کنید)

واسه دوستانی که دوست ندارن هک بشن هم برنامه داریم اینم فیلم اموزشیش >

اموزش Anti Telnet Hacking

تو این فیلم نحوه تغییر پسورد مودم و خاموش کردن سرویس های خطرناک مودم مثل http , telnet اموزش داده میشه که تقریبا دیگه از مودم هک نمیشید.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان این جر و بحث هارو ول کنید اینا مسائل تخصصی هستن نباید باهاشو احساسی رفتار کرد!

حالا ممنون از Irani_2572 نازنین.

حالا منم یک چیزی بگم برای پاک کردن رد پا :D

شما هر وقت که به اکانت یکی کانکت شی یک مک آدرس ازت تو اسیاتک میمونه مثلا این شکلیه! > f4ec.38d5.cc8e که طرف میفهمه شما وصل بودی (چون مک ادرس شما فرق فوکوله)

خوب من یک روشی دارم که میشه این مک رو عوض کرد و دقیقا شبیه صاحب اکانت کرد یعنی > f4ec.38d5.cc8e ! اینطوری هم یارو فریب میخوره هم isp نمی تونه رسیدگی کنه.

با نرم افزار T-MAC میشه mac ادرس رندوم و هم کاستوم انتخاب کرد!

اینم لینک دانلودش

Technitium MAC Address Changer v6 (FREEWARE)

در ضمن این نرم افزار یک مانیتورینگ پهنا باند خیلی دقیق هم داره ( بهتره تستش کنید)

واسه دوستانی که دوست ندارن هک بشن هم برنامه داریم اینم فیلم اموزشیش >

اموزش Anti Telnet Hacking

تو این فیلم نحوه تغییر پسورد مودم و خاموش کردن سرویس های خطرناک مودم مثل http , telnet اموزش داده میشه که تقریبا دیگه از مودم هک نمیشید.

آخ قربونت برم عزیز من! فقط تورو خدا بگو فقط اکانتای نامحدود رو هک کننن تا این از خدا با خبرا فک نکن ما مال مردم خوریم!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
خودم میدونم دزدیه! برا همینم فقط نامحدود هک میکنم! اونم وقتی صاحبش آفلاینه!!

زود جوگیر نشو جیگر جون.

" هک " هک هک... نمیخواستم دیگه وارد بحث بشم ولی این کلمه رو گفتید شلوارم خیس شد از غصه :|:|

شما اولا برید بخونید MD5 پسورد چیه... کجا ذخیره میشه... Rainbow Table چیه.. Brute Force چیه. اینا رو مطالعه کنید بعد..

والا من 2 ساله Developer هستم ولی تو عمرم همچین حرفایی نزدم.

بالا