• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
تبليغ کار نبود من گفتم نمايندگی روال عادی کار يه هفته طول ميکشه

البته الان تمام آی اس پی ها همين وضعيت رو دارند که به خاطر محدوديت های مخابرات

البته بخوايد بيشتير هزينه کنيد سرويس وايرلس هم هست اختصاصی

موفق باشيد
خود شرکت 72 ساعته برام وصل کردش!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
هیچی مخابرات نامحدود داشت منم 1 مگشو داشتم با 120 دان میکردم اما خوب حدودا از دی ماه سال پیش نامحدودشونو ورداشتن دیگه نامحدود نمی دادن منم دیگه اومدم اسیاتک 512 برنزی گرفتم.

فقط تنها بدی که اسیاتک دیدم پینگ بالاش بود و تنها بدی که از مخابرات دیدم با وجود نامحدود بودن از ساعت 12 شب تا 5 صبح سرعت میشد 20 کیلوبایت!

پس خوش بحال من چون مخابرات شهر ما تازه نامحدود آورده! میخام ماه اینده 1 خط تلفن + یه اشتراک 512 نامحدود ار مخابرات بگیرم بزارم کنار 1 مگ نامحدود آسیاتک! شاید سرعتم یه گُهی شد!!

من به شما پیشنهاد میکنم اگه میتونی 1 مگ اسیاتک بگیر. درسته دزدا سرعتشو رو 90 بستن اما بجز نیمه شبا تو بقیه ساعتای روز با نهایت سرعت دانلود میکنه.
بمن گفتن اگه یکساله بگیری بهت 30% تفیف میدیم. ( چقدر کارشون گرفته!!! ) که من حساب کردم دیدم سرویس 1 مگش میشه ماهی تقریبا 30 تومن.

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
سلام من میخوام سرویس 512 نامحدود بگیرم فقط هم برای دانلود فیلم و بازی می خوام به نظر شما اسیا تک خوبه ؟سرعت دانلود 512 چنده؟خواهشا اگه شرکت بهتری میشناسید بگید.من کرجم گوهردشت

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سلام من میخوام سرویس 512 نامحدود بگیرم فقط هم برای دانلود فیلم و بازی می خوام به نظر شما اسیا تک خوبه ؟سرعت دانلود 512 چنده؟خواهشا اگه شرکت بهتری میشناسید بگید.من کرجم گوهردشت

سرعتش بین 50 تا 70 هست که چندین کاربر 512 داشتن...(دیروز نامحدودا میگن به فنا رفته)
ولی سرعت پیج باز کردنش بدجور رو مخه!!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

سرعت دانلودش حدودای همون سرعت اسمیش باید باشه یعنی بین 55 تا 70

پینگشم کلا فوت کرده! خدا بیامرزدش! فک کنم بدترین پینگ ایرانو داشته باشه!

اما اگه برا دانلود میخای پس از مخابرات آسیاتک خوبه.

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
به نظر شما کدوم شرکت خوبه؟؟؟

برا دانلود:

1- مخابرات
2- آسیاتک
3- هیچکدام!

پارس آنلاینم هرگز تو دامشون نیفت چون من 7 سال ازش سرویس داشتم و دزدترین و بی شرف ترین سرویس دهندس با اختلاف زیاد!

alirezako

Registered User
لایک‌ها
20
برا دانلود:

1- مخابرات
2- آسیاتک
3- هیچکدام!

پارس آنلاینم هرگز تو دامشون نیفت چون من 7 سال ازش سرویس داشتم و دزدترین و بی شرف ترین سرویس دهندس با اختلاف زیاد!
داداش دمت گرم
این بیکران طلای بین 50 تا 70 هست؟؟سرعت مخابرات چنده؟

021

Registered User
لایک‌ها
33
بشدت از آسیاتک بعد از 6 سال شاکی هستم و دارن بشدت دزدی می کنند
1 مگ با محدودیت 20 گیگ می گیری ازش سرعت دانلود خوبه اما سرعت وب پیج افتضاح !!!!!

این ماه تصمیم گرفتم 1 مگ برنزی بگیرم گفتم دیگه 80 کیلوبایت را می ده هر سرور تست می کنم به زحمت 75 کیلوبایت در ثانیه می ده و نکته قشنگش اینکه سرعت وب پیج باز کردنم هیچ فرقی نکرده

آسیا تک دزد شدی

021

Registered User
لایک‌ها
33
1 mb.jpg

این سرعت 1 مگ نامحدود برنزی به قیمت 47 هزار تومان است با محاسبه دقیق بنده ساعتی 220 مگ به جای ساعتی 350 مگ ( 100 kb ) می گیره

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
چرا اینقدر پینگش اَن شده ؟ یه زمانی یادمه بخاطر انلاین بازی کردن اوومدم اسیاتک الان بعد از چند سال دوباره میخوام برم سراغ بازی ولی پینگش کشته منو به نظرتون از کجا بگیرم سرویس که پینگش خوراک بازی باشه ؟ لامصب حوصله جمع اوریو دردسرشم ندارم :( کی اینترنت لعنتی میخواد توو این مملکت درست شه خدا میدونه / خوشبحال افغانستان

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta

021

Registered User
لایک‌ها
33
یه شرکت معرفی کنید که پینگش خوب باشه خسته شدم از آسیاتک

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42
چرا اینقدر پینگش اَن شده ؟ یه زمانی یادمه بخاطر انلاین بازی کردن اوومدم اسیاتک الان بعد از چند سال دوباره میخوام برم سراغ بازی ولی پینگش کشته منو به نظرتون از کجا بگیرم سرویس که پینگش خوراک بازی باشه ؟ لامصب حوصله جمع اوریو دردسرشم ندارم :( کی اینترنت لعنتی میخواد توو این مملکت درست شه خدا میدونه / خوشبحال افغانستان

در حال حاضر تنها جایی که پینگش خوب هست سرویس های دینامیت های وب هست، چون دانلود رایگان نداره، مرکز ما رو پشتیبانی نمیکنه وگرنه بدون شک میگرفتم ازش، دینامیت با پهنای باند 8مگ ترافیک 16گیگ ماهی کمتر از 50تومن

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta

saeedscorpion

Registered User
لایک‌ها
118
خب شماره ای / ادرس وب سایتی چیزی بده ما یه امار بگیریم

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

مخابرات الان داره بهترین پینگ رو میده.
این پینگ مخابرات تبریزه:

2838246781.png

به ترکا خوب میرسن:D

ercxar

Registered User
لایک‌ها
42

lastwall

Registered User
لایک‌ها
34
مخابرات الان داره بهترین پینگ رو میده.
این پینگ مخابرات تبریزه:

مشاهده پیوست 409365

به ترکا خوب میرسن:D

بابا لامصب مخابرات چه سرویسی داره به شما این قد خوب سرعت میده!!(من کرجم)
من 256 داشتم..رو 200بسته بودن 25 کیلو سرعت میداد هرچقدم التماس کردم هیچ غلطی نکردن..گفتن اگه 2 مگ بگیری تازه سرعتت شاید به 150-180 میرسه!!!
اونوقت شما چی دارید؟!!!!!!!! :|

بالا