• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
بعد از هفته ها انتظار بلاخره خط ما جمع آوری شد و به این مناسبت، محله رو شیرینی دادم و الان در پوست خود نمیگنجم!
عصن یه وضعی
والا به غرعان

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بعد از هفته ها انتظار بلاخره خط ما جمع آوری شد و به این مناسبت، محله رو شیرینی دادم و الان در پوست خود نمیگنجم!
عصن یه وضعی
والا به غرعان
مبارکه :دی

حالا از کجا سرویس گرفتی / میخوای بگیری ؟ اگه بهتر بود یه خبرم به ما بده...

Last edited:

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
از دوستانی که ترافیکشون و یا زمانشون تموم شده در پیام خصوصی بهم اعلام کنند ببینم میتونم بدون پرداخت هزینه از اسیاتک رایگان استفاده کنند یانه!!

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
سلام

کدوم 1 مگ؟ طلا نقره برنز ؟!

این الان 512 ایده آله !

سلام

این 1 مگ برنزیه که 45 تومن پول دادم :weird:

الانم 64 تا میگیره!

زنگ زدم آسیاتک بعد خیلی جالب بود با team viewer اومدن تو کامپیوترم بعد سرعت رو دیدن گفتن بعله اصلا مطلوب نیست شنبه به اسیاتک مرکزی میگیم! :دی

دوستان به نظرتون این 2 روز که به جای 1مگ 512 دادن قابله پیگیری هست؟ میتونن باز 2 روز بدن ؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
بابا این چه وضشه مثلا 2mb داریم روزا 50 دی ال میکنم:hmm:. رتبه دو اینترنت کشور!

منم وضعم بهتر نیست... 1 مگ حجمی دارم که فقط 2 3 ساعت در روز ( 8 تا 10 صبح ) سرعتم تا 300 400 میره اما در بقیه ساعات روز سرعتم از سایتای خارجی 100 بیشتر نمیره. دزدی تو روز روشن؟!

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
1%20%28653%29.gif

2831717626.png

2831730499.png

پینگ گوگل 690
2 مگ کیمیا

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
بابا این چه وضشه مثلا 2mb داریم روزا 50 دی ال میکنم:hmm:. رتبه دو اینترنت کشور!
هر موقع به یه شرکتی در سطح کشور رتبه ای چیزی دادن، به سرویس دهیش باید شک کرد ! بعدم مثلا رقیبای آسیاتک کین ؟ یکی از یک داغون تر ...

مثل ایرانسل که بین 3 4 تا اپراتور اول میشه !!
سلام

این 1 مگ برنزیه که 45 تومن پول دادم
weirdsmiley.gif

الانم 64 تا میگیره!

زنگ زدم آسیاتک بعد خیلی جالب بود با team viewer اومدن تو کامپیوترم بعد سرعت رو دیدن گفتن بعله اصلا مطلوب نیست شنبه به اسیاتک مرکزی میگیم! :دی

دوستان به نظرتون این 2 روز که به جای 1مگ 512 دادن قابله پیگیری هست؟ میتونن باز 2 روز بدن ؟
اوه ! واقعا زحمت کشیدن... انتظار داشتم بگن برنزی همینه دیگه...

خیلی بعیده... من 4 روز قطعی داشتم... اضافه میکنن ؟! نمی کنن که...

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
ماجرهای من و پشتیبانان آسیاتک:
زنگ زدم پشتیبانی ، بعد 10 نفر نوبتم شد ! آقای فرمانی جواب دادن ! گفتم اینترنتم قطعه ، گفت شماره گفتم افاده تو سیستمتون خواهشا از اونجا بردارید ، گفت شماره ( با عصبانیت ) گفتم بنده اولش تماس شماره رو تایید کرد و تو سیستمت افتاده ، گفت بنده بیکار نیستم سیستم رو چک کنم ، گفت این حرفتون یعنی من بیکارم 10 نفر منتظر موندم تا نوبتم بشه؟
گفت: نه من بیکارم( با لحن معذرت )
گفتم پس اون شماره تایید کردن اولش رو برای تست هوش مشتری گذاشتید؟
خلاصه این دفعه من شکست خوردم ولی فردا یه تماس با بخش انتقادات میگیرم و حسابشو کف دستش میزارم تا درست جواب مردمو بده.

لازم به ذکر هست که بنده با یکی دیگه از اپراتور های آسیاتک صحبت کردم اسمش الان یادم نیست ، خیلی داش مشتی و باحال و با معرفت بود ، فرداش زنگ زدم ازش تشکر کردم ! اینو گفتم فکر بد نکنید و بدونید حداقل اینجا که میشه حق رو گرفت بگیریم

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
زنگ زدم پشتیبانی ، بعد 10 نفر نوبتم شد ! آقای فرمانی جواب دادن ! گفتم اینترنتم قطعه ، گفت شماره گفتم افاده تو سیستمتون خواهشا از اونجا بردارید ، گفت شماره ( با عصبانیت ) گفتم بنده اولش تماس شماره رو تایید کرد و تو سیستمت افتاده ، گفت بنده بیکار نیستم سیستم رو چک کنم ، گفت این حرفتون یعنی من بیکارم 10 نفر منتظر موندم تا نوبتم بشه؟
خلاصه این دفعه من شکست خوردم ولی فردا یه تماس با بخش انتقادات میگیرم و حسابشو کف دستش میزارم تا درست جواب مردمو بده.

لازم به ذکر هست که بنده با یکی دیگه از اپراتور های آسیاتک صحبت کردم اسمش الان یادم نیست ، خیلی داش مشتی و باحال و با معرفت بود ، فرداش زنگ زدم ازش تشکر کردم ! اینو گفتم فکر بد نکنید و بدونید حداقل اینجا که میشه حق رو گرفت بگیریم

دمت گرم که جلوی این راهزنا وایمیسی. آفرین.

تو آسیاتکم مثل جاهای دیگه اپراتورای پررو و ببخشید الاغ کم نیست... البته خیلی کمتر از جاهای دیگه فک میکنم!

راستی من سرویس 1 مگ حجمی دارم و تو این چند روزه به جرات میگم سرعتم کمتر از سرویس 64 نامحدود خدانیامرز که حدود 7 سال پیش از پارس آفلاین گرفتم کمتره!!

زنگ زدم اسیاتک میگم چیکار کنم سرعتم کمه میگه خوب سرویس حجمی بگیر!!!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615

خیرببینی ! :دی منم از این به بعد دیگه شمارمو نمیگم ! انقدر باید باهاشون اینجوری برخورد کنیم تا این سیستم مسخره رو جمع کنن... !

حالا بعد از صحبت Alireza_Galaxy به ذهنم رسید منم پیگیر اون 4 روز قطعیم بشم... زنگ زدم پشتیبانی... توضیح دادم که 4 روز چراغ لینک اصلا خاموش بود... میگه خب علتش چی بوده؟ میگم من نمی دونم، به من که نگفتن فقط کارشناس فرستادین مخابرات... رفته برگشته : تلفنتون قطع بود؟ گفتم بعله قطع بود ولی ای دی اس الم وصل بود... تلفن رو که وصل کردن این قطع شد ... میگه چرا قطع بود؟ قبض رو پرداخت نکردین یا مشکل داشته ؟! (آخه به تو چه !!!) گفتم نه قطع شد ما هم نفهمیدیم چرا قطع شد... دوباره رفته بعد 1 دقیقه برگشته... پس تلفن مشکل داشته دیگه؟ گفتم والا چیزی به من نگفتین !! (فقط اون کارشناس %^&^%&% رو فرستادین مخابرات!) دوباره رفته برگشته... خب من با سرپرستمون صحبت کردم وارد سیستم میشه... البته الان که نه، شارژ کنین تو ماه بعدی اعمال میشه :|

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
چه بامزه اینجوری میخواد مطمئن بشه یه ماه دیگه هم شارژ میکنی با سرویس داغونشون!

خیرببینی ! :دی منم از این به بعد دیگه شمارمو نمیگم ! انقدر باید باهاشون اینجوری برخورد کنیم تا این سیستم مسخره رو جمع کنن... !

حالا بعد از صحبت Alireza_Galaxy به ذهنم رسید منم پیگیر اون 4 روز قطعیم بشم... زنگ زدم پشتیبانی... توضیح دادم که 4 روز چراغ لینک اصلا خاموش بود... میگه خب علتش چی بوده؟ میگم من نمی دونم، به من که نگفتن فقط کارشناس فرستادین مخابرات... رفته برگشته : تلفنتون قطع بود؟ گفتم بعله قطع بود ولی ای دی اس الم وصل بود... تلفن رو که وصل کردن این قطع شد ... میگه چرا قطع بود؟ قبض رو پرداخت نکردین یا مشکل داشته ؟! (آخه به تو چه !!!) گفتم نه قطع شد ما هم نفهمیدیم چرا قطع شد... دوباره رفته بعد 1 دقیقه برگشته... پس تلفن مشکل داشته دیگه؟ گفتم والا چیزی به من نگفتین !! (فقط اون کارشناس %^&^%&% رو فرستادین مخابرات!) دوباره رفته برگشته... خب من با سرپرستمون صحبت کردم وارد سیستم میشه... البته الان که نه، شارژ کنین تو ماه بعدی اعمال میشه :|

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305

خدایا من چرا اومدم به این آسیاتک؟!! فک کنم همون پارس آفلاین سوپر گرون فروش بهتر بود. دسته کم سرعت اسمیشونو میدادن... شایدم مال این اینترنت ناملی برادران عزیزمون باشه؟! چون سرعت سایتای ایرانی رو کم نکردن و اینترانتشون هم فقط سایتهای داخلی رو میاره پس شاید بقیشو خودتون بخونید...

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
چه بامزه اینجوری میخواد مطمئن بشه یه ماه دیگه هم شارژ میکنی با سرویس داغونشون!
در حالی که من اگه شارژ نکنم هم این مدت حق من از ماه قبله !!

حالا اینش هیچی... چیزی که واقعا آدمو اذیت میکنه اینه که ... اصلا من بهشون نگم و ازشون نخوام... خودشون نباید این مدت رو خودکار تو سرویس من اعمال کنن ؟! 1 ساعت و 1 روز نبود... 4 روز بود ! واقعا حق گرفتنیه !!
خدایا من چرا اومدم به این آسیاتک؟!! فک کنم همون پارس آفلاین سوپر گرون فروش بهتر بود. دسته کم سرعت اسمیشونو میدادن... شایدم مال این اینترنت ناملی برادران عزیزمون باشه؟! چون سرعت سایتای ایرانی رو کم نکردن و اینترانتشون هم فقط سایتهای داخلی رو میاره پس شاید بقیشو خودتون بخونید...
اتفاقا من همینو بهشون گفتم... گفتم سرعت سرورهای خارجی خیلی پایینه در مقایسه با داخلی ها... مربوط به اینترنت ملی میشه (به مسخره!) ؟! گفت نه نه خانوم، اینترنت ملی در صورتیه که شما اون سرویس رو انتخاب کرده باشی و ... (توضیحاتی در حد الفبای اینترنت تحویلم داد) ... این پایین بودن سرعت سرورهای خارجی هم درسته... مشکل سراسری هست... !

بالا