• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
آخه چرا؟!!!پس پول چی رو می گیرند؟!!
آخه چرا؟!
چون الان به جای اینکه یه ۹۰ تومن بکیرن سرعت ۲۴۰ بدن
۲تا ۹۰ میگیرن به جاش سرعت ۱۲۰ میدن!
مشکل پهنای بایند دارن دقیقا از عید به اینور اینجوری شد!
قبول هم نمیکنن!
واسه همین هر روز گند تر میشه سرویساشون!

behzadnoor

Registered User
لایک‌ها
287
آخه چرا؟!
چون الان به جای اینکه یه ۹۰ تومن بکیرن سرعت ۲۴۰ بدن
۲تا ۹۰ میگیرن به جاش سرعت ۱۲۰ میدن!
مشکل پهنای بایند دارن دقیقا از عید به اینور اینجوری شد!
قبول هم نمیکنن!
واسه همین هر روز گند تر میشه سرویساشون!

تایید میشه هر روز بدتر از دیروز . امروز صفحه بزور باز میشد

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
بعد زنگ میزنی بعد از یه ربع به اراجیف اتوماتیک گوش دادن و تو صف وایسادن میگی چرا اینجوره میگن از اینجا که درسته !!!
نمیدونم تو راه انگار این نت ما میره دور دور میکنه بعد میاد !

from Lg

sam6

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام چه فرقی بین طلایی برنزی نقره ای هست؟من شاتل بودم برای تست یه ماهه 1 مگ گرفتم از آسیا تک

یه سوال دیگه این که دانلود تورنت چطوریه با سرویسای آسیا تک کسی از دوستان داره اعلام وضعیت کنه.

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
زنگ میزنی پشتیبانی میگه مشترک گرامی، شماره سرویس شما 12345678 می باشد! برای تایید عدد1 و ... بعد کارشناسش جواب میده، میگی مشکل داری، میگه شماره خطو بگین !! پس اون شماره که ما تایید کردیم واسه اطمینان خاطر خودمونه ؟!!

cta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

سرعت دانلود آسياتك خيلي خيلي كم شده !!!!!!!!!

من آسياتك چلچله 4gigگرفتم سرعت دانلودم روزها 15KB/sec و شبها 5KB/sec هست و خيلي زياد قطعي داره و مثل dialup هست .واسه همه اينجوريه ؟!

پولمو پس ميدن برم از يه isp ديگه اينترنت بگيرم يا بايد صبر كنم تا حجم ترافيكم تموم شه ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
سلام چه فرقی بین طلایی برنزی نقره ای هست؟من شاتل بودم برای تست یه ماهه 1 مگ گرفتم از آسیا تک

یه سوال دیگه این که دانلود تورنت چطوریه با سرویسای آسیا تک کسی از دوستان داره اعلام وضعیت کنه.
طلایی که مقدار اولیه میتونی با سرعت بالا دانلود کنی بعد از اون مقدار سرعت برمیگرده رو اسمی!
تورنت محدود نیست یعنی اگه سرعتتت اکی باشه تورنت هم اکی هست!

سلام

من آسياتك چلچله 4gigگرفتم سرعت دانلودم روزها 15KB/sec و شبها 5KB/sec هست و خيلي زياد قطعي داره و مثل dialup هست .واسه همه اينجوريه ؟!

پولمو پس ميدن برم از يه isp ديگه اينترنت بگيرم يا بايد صبر كنم تا حجم ترافيكم تموم شه ؟
پولت رو که پس نمیدن!
حواست هم باشه ردخواست تخلیه بدی یه هفته طول میکشه قطع کنن یعنی هر موقع حس کرده مثلا یه هفته دیگه ترافیکت تمومه همون روز درخواست تخلیه بده که بدون اینترنت نمونی!

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
سلام

سلام

پشتیبانی چی میگه ؟ 15 واسه چلچله خیلی کمه... (512 میشه دیگه؟) من الان تازه نامحدودش رو دارم 60 70 دانلودمه... شما که میگی 4گیگ پس محدود داری... محدود هم که باید خیلی بیشتر از حد معمول باشه حتی... یعنی باید با 200 300 دانلود کنی... حالا شب هیچی ولی در طول روز باید اینجوری باشه... زنگ بزن ببین حداقل علتش چیه... شاید مشکلی باشه برطرف کنن...

قبلا هم سرویس داشتی ازشون یا اولین باره ؟

Mehdi_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

من آسیا تک کیمیا 2mb دارم حجمی سرعتم روزا 300 تا 200 ( بشیتر از این انتظار دارم). شبها سرعتم 50 60 بود زنگ زدم دعوا کردم بعده دو سه روز شبا 100 dl میکنم.قبلن شهراد داشتم 512 حجمی ریت dl 500 میکردم.
آسیا تک باسه بازی به درد نمیخوره (پینگ 370):wacko:

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
سلام

من آسیا تک کیمیا 2mb دارم حجمی سرعتم روزا 300 تا 200 ( بشیتر از این انتظار دارم). شبها سرعتم 50 60 بود زنگ زدم دعوا کردم بعده دو سه روز شبا 100 dl میکنم.قبلن شهراد داشتم 512 حجمی ریت dl 500 میکردم.
آسیا تک باسه بازی به درد نمیخوره (پینگ 370):wacko:

خب چرا شهراد رو جمع کردی؟

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597
مشترک جدید مبین نتی که اینو میگی؟

مشکل پهنای باند دارن و فعلا دارن کم فروشی میکنن
منم دو مگ محدود دارم اما سرعتم با سرور خارجی زیر 140 هست!!
من مدل 9200 رو گرفتم هر جا هم میرم با خودم میبرم
تا حالا هم قعطی هم نداشتم

cta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام پشتیبانی چی میگه ؟ 15 واسه چلچله خیلی کمه... (512 میشه دیگه؟) من الان تازه نامحدودش رو دارم 60 70 دانلودمه... شما که میگی 4گیگ پس محدود داری... محدود هم که باید خیلی بیشتر از حد معمول باشه حتی... یعنی باید با 200 300 دانلود کنی... حالا شب هیچی ولی در طول روز باید اینجوری باشه... زنگ بزن ببین حداقل علتش چیه... شاید مشکلی باشه برطرف کنن... قبلا هم سرویس داشتی ازشون یا اولین باره ؟
قبلا سرعتم خيلي متغير بود روزها بين 50 تا 150 ولي حالا روزها بين 5 تا 25 متوسط 15 پشيمونم آسياتك گرفتم البته قبلا خوب بود واسه همين تمديد كردم ولي اگه سرعتش همينجور پايين باشه ديگه تمديد نميكنم مشكل ديگه كه داره قطعي زياد داره يعني چراغ adsl مودم بعضي از ساعتهاي شبانه روز بصورت تصادفي خاموش ميشه و اينترنت قطع ميشه و تا چند دقيقه يا گاهي تا چند ساعت قطع هست .

R@min

Registered User
لایک‌ها
43
در مورد محدودیت شبانه چی فرمودن این اقای قائدی؟ شرکت هر وقت خواست میتونه سرویس شبانه رو ور داره ؟ یا ساعتشو کم کنه ؟ پشتیبانی که میگه هر وقت خواستیم میتونیم ورش داریم برید از تنظیم مقررات بپرسید ;)

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
در مورد محدودیت شبانه چی فرمودن این اقای قائدی؟ شرکت هر وقت خواست میتونه سرویس شبانه رو ور داره ؟ یا ساعتشو کم کنه ؟ پشتیبانی که میگه هر وقت خواستیم میتونیم ورش داریم برید از تنظیم مقررات بپرسید ;)

فعلا که گذوشتم این مشکلات روزانه رو حل بکنه بعدش بهش میگم شبانشم محدود میکنن.
شبانه چون ما مدرکی مبنی بر این نداریم که سرعت باید چقدر باشه شاید نتیجه نگیریم.(قبلا در مورد این با واحد تهران تنظیم مقررات صحبت کردم)

مسلما اگر این قائدی کاری کنه اسیاتک مشکل پهنای باندش حل بشه احتمال زیاد شبانشم حله

Mehdi_master

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من به امید اینکه این شرکت رتبه دوم هستش و اینترنت شهراد یکی از نمایندگی های آسیاتک هست این اینترنت رو گرفتم. نمیدونستم که وضعش اینه. اگه آسیاتک اینه دیگه فک کنم شاتل dial up باشه.:D

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
قبلا سرعتم خيلي متغير بود روزها بين 50 تا 150 ولي حالا روزها بين 5 تا 25 متوسط 15 پشيمونم آسياتك گرفتم البته قبلا خوب بود واسه همين تمديد كردم ولي اگه سرعتش همينجور پايين باشه ديگه تمديد نميكنم مشكل ديگه كه داره قطعي زياد داره يعني چراغ adsl مودم بعضي از ساعتهاي شبانه روز بصورت تصادفي خاموش ميشه و اينترنت قطع ميشه و تا چند دقيقه يا گاهي تا چند ساعت قطع هست .
خب این که مشکل اساسی هست ! چرا تا حالا به پشتیبانی نگفتی ؟

mohs3n71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم آسیاتک دارم و مثل شما با این وضعیت شبانه مشکل دارم قبل از عید شاید شبی بود که 9 گیگ دانلود میشد ! اما الان خیلی خوب باشه 3 گیگ
کسی جایی رو سراغ را نداره که هم پینگ خوبی داشته باشه و هم شبانش بدون مشکل باشه ؟

بالا