• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
خب این که مشکل اساسی هست ! چرا تا حالا به پشتیبانی نگفتی ؟

مشکل بنده هم همینه , بارها هم زنگ زدم و بعد از یه ربع پشت خط موندن و رسیدن به پشتیبانی میگن که ایراد از خودتونه اینجا همه چی درسته !

from Lg

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
سلام دوستان گل

شاتل دارم 5 ساله 128 8 گیگ در سه ماهه 30 دارم ماهی میدم

حس میکنم 8 گیگ خیلی کمه چون بیشتر موقع باید دوباره ترافیک بخرم

نامحدود شاتل هم که با جیبم نمیخوره چون 128 ماهی 28 تومنه که سه ماهه میشه 84

میخواستم برم اسیا تک بیام نامحدود بگیرم قیمتاش خیلی بهتره و به نظر میاد پشتیبانیش بهتر باشه

نظرتون چیه؟

بیام یا نیام ؟دوشواری داره اسیا تک؟کسی تجربه ای چیزی نداره؟

لطفا کمک کنید

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
منم آسیاتک دارم و مثل شما با این وضعیت شبانه مشکل دارم قبل از عید شاید شبی بود که 9 گیگ دانلود میشد ! اما الان خیلی خوب باشه 3 گیگ
کسی جایی رو سراغ را نداره که هم پینگ خوبی داشته باشه و هم شبانش بدون مشکل باشه ؟
همشون همینجوری شدند کم فروشی میکنند

سلام دوستان گل

میخواستم برم اسیا تک بیام نامحدود بگیرم قیمتاش خیلی بهتره و به نظر میاد پشتیبانیش بهتر باشه

نظرتون چیه؟

لطفا کمک کنید
لطف کن چند صفحه قبل رو بخون

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
مشکل بنده هم همینه , بارها هم زنگ زدم و بعد از یه ربع پشت خط موندن و رسیدن به پشتیبانی میگن که ایراد از خودتونه اینجا همه چی درسته !

from Lg
خب آره، میگن چراغ لینک که خاموش باشه مشکل از طرف سرویس گیرنده ست (بدبخت !)

ولی منم بعد جابه جایی همین مشکل رو داشتم... اول گفتن تلفن بی سیمی و پریز ضر برق و این چیزا... بعد نویز روی خط ( که یه دونه از این برق کارا یا شانس داشته باشی مخابراتیا باید بیاد چک کنه تو ساختمون) بعد اگه نشد خود مخابرات...

برای من همه ی این مراحل طی شد 4 5 روز من هر روز زنگ میزدم و اینا هم هی راهکار ارائه میدادن! آخر دیدن نمی تونن از شرم خلاص بشن کارشناس مخابرات هم فرستادن... بعدش اومد خونه... دقیق نفهمیدم چیکار کرد ولی درست شد... (نرم افزاری بود)

همونی که اومده بود گفت سرعت رو که رو 4 مگ میبندن مشکل پیش میاد... برای منو تغییر دادن روی 2 مگ گذاشتن... شایدم به این ربط داشت...

در کل از حقتون نگذرین... حالا سرعت رو دستمون به جایی نمیرسه... ولی اینو دیگه باید حلش کنن ...

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308

ولی منم بعد جابه جایی همین مشکل رو داشتم... اول گفتن تلفن بی سیمی و پریز ضر برق و این چیزا... بعد نویز روی خط ( که یه دونه از این برق کارا یا شانس داشته باشی مخابراتیا باید بیاد چک کنه تو ساختمون) بعد اگه نشد خود مخابرات...

برای من همه ی این مراحل طی شد 4 5 روز من هر روز زنگ میزدم و اینا هم هی راهکار ارائه میدادن! آخر دیدن نمی تونن از شرم خلاص بشن کارشناس مخابرات هم فرستادن... بعدش اومد خونه... دقیق نفهمیدم چیکار کرد ولی درست شد... (نرم افزاری بود)

همونی که اومده بود گفت سرعت رو که رو 4 مگ میبندن مشکل پیش میاد... برای منو تغییر دادن روی 2 مگ گذاشتن... شایدم به این ربط داشت...

در کل از حقتون نگذرین... حالا سرعت رو دستمون به جایی نمیرسه... ولی اینو دیگه باید حلش کنن ...

همونطور که گفتم باید ازشون شکایت کنید...
تا من این فرصتو فراهم کردم شکایات خود را راجع به کم فروشی اسیاتک به اقای قائدی ارسال کنید...

varoid

Registered User
لایک‌ها
67

شاید دادا مودمت کانفیگ نبوده(( CONFIG))برای منم توی اتل پیش اومد مودم با دستگاه همخانیپیدا نمیکنه دو دقیقه مودم رو بردم شاتل درست کرد

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
شاید دادا مودمت کانفیگ نبوده(( CONFIG))برای منم توی اتل پیش اومد مودم با دستگاه همخانیپیدا نمیکنه دو دقیقه مودم رو بردم شاتل درست کرد

کانفیگ دقیقا 4 تا پارامتره این که دیگه کاری نداره !
البته بعضی مودم ها فرمورشون باگ داره. ممکنه یه بار روشن خاموش کنی بعد دیگه بالا نیاد. مجبور بشی دوباره کانفیگ کنی که اونم باز کار 30 ثانیه ست.

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همگی

من حدود یک ماه هست که از آسیاتک سرویس 1مگ نامحدود برنزی میگیرم.

در این مدت چیزای زیادی رو در مورد این شرکت متوجه شدم!

مثل اینکه سرعتشون همون چیزی که ذکر کردند نیست!

نه فقط برای من برای تقریبا تمام مشترکین نامحدودشون!

سرعت سرویس من باید 1megabit per a sec باشه که تقریبا 768kb per a sec هست !

در صورتی که این سرویس رو به اسم 1مگابیت با میدند میتونید تو سایت خودشون هم ببینید!

در مورد 2مگ و... هم همینجوریه

به جز مسائل قطعی سرویس و پینگ بد بخاطر اینکه مشترکینی که داره این شرکت بهشون سرویس میده بیش از توانشه!
...

Last edited by a moderator:

عبدالصمد

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
154
سلام دوستان گل

نظرتون چیه؟

لطفا کمک کنید
نیا آقا نیا ر...ن آبم قطعه آفتابم نیس همینجوری پهنای بند کم آوردن دارن سرویس قالب میکنن به مردم

پینگ 300-500

سرویس های دو مگه نامحدودش الان1مگه!!!

چه سرعتی میخوای؟

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همگی

در صورتی که این سرویس رو به اسم 1مگابیت با میدند میتونید تو سایت خودشون هم ببینید!

به جز مسائل قطعی سرویس و پینگ بد بخاطر اینکه مشترکینی که داره این شرکت بهشون سرویس میده بیش از توانشه!

دادا 1 مگ گرفتی 765 دانلود میکنی؟؟

فردا میرم اسیا تک میگیرم به این خوبیه عجب شرکنیه اسیا تک شاتل 1 مگش فکر کنم 400 باشه اینطور تو شهر ما اسیا تک که میگید دزده 1 765 میده خیلی عالیه که شکایت چیه؟

شکایت از سرعت زیاد؟دوره اخر الزمون میگن اینه

از الاغ شیطون بیا پایین داداش خر نشی شکایت کنی ها دهنت سرویسه با اون وکیلایی که اونا دارن دستی بده هم میشی والا من تجربه دارم میدونم

شکایت کردم نشد شکایت نکن نمیشه از ما گفتن

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
نیا آقا نیا ر...ن آبم قطعه آفتابم نیس همینجوری پهنای بند کم آوردن دارن سرویس قالب میکنن به مردم

پینگ 300-500

سرویس های دو مگه نامحدودش الان1مگه!!!

چه سرعتی میخوای؟

دادا بی خیال شدم

هر وقت اب پیدا شد خبرم کن

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دادا 1 مگ گرفتی 765 دانلود میکنی؟؟

فردا میرم اسیا تک میگیرم به این خوبیه عجب شرکنیه اسیا تک شاتل 1 مگش فکر کنم 400 باشه اینطور تو شهر ما اسیا تک که میگید دزده 1 765 میده خیلی عالیه که شکایت چیه؟

شکایت از سرعت زیاد؟دوره اخر الزمون میگن اینه

از الاغ شیطون بیا پایین داداش خر نشی شکایت کنی ها دهنت سرویسه با اون وکیلایی که اونا دارن دستی بده هم میشی والا من تجربه دارم میدونم

شکایت کردم نشد شکایت نکن نمیشه از ما گفتن

عزیز دل من 700 کیلوبیت نه 700 کیلوبایت!! که میشه 80 90 کیلوبایت
حرفایی میزنیا

Irani_2570

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان گل

نظرتون چیه؟

لطفا کمک کنید

من دوماه از آسیاتک میگیرم دوست عزیز و تا اینجا به نظم با توجه به قیمتش از جاهای دیگه ( پارس آفلاین دزد ) خیلی بهتره. من یک ماه 1 مگ نامحدود برنزی داشتم ماهی حدود 44 تومن با آبونمان که سرعتش بین 90 تا 100 نوسان داشت و بیشتر رو 90 بود. این ماه که رفتم 1 مگ 20 گیگ نامحدود کنم بهم گفتن اگه یکساله بگیری بهت 30 درصد تخفیف میدیم! یعنی 6 درصد بیشتر از چیزی که سایتشون گفته! که من با حسابایی که کردم دیدم 1 سالش میشه حدود 380 تومن. که بدون تخفیفش میشه حدود 380000 تومن. شماهم برو به نمایندگی خودتون و باهاشون حرف بزن ببین بهت 30% یا بیشتر تخفیف میدن یا نه؟ اگه دادن و بودجشو داری به نظر من این سرویس به دلیل سرعت نسبتا خوبش و تخفیف زیادش برا شما خوبه.

امیدوارم تونسته باشم به شما کمک کنم.:happy:

Last edited:

Irani_2570

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همگی

من 1 مگ نامحدودشون رو داشتم سرعتش 90 کیلو نهایتش تا 100 کیلو بیت میره یعنی حدودای همون سرعتی که باید بدن ( 128 = 8 % 1024 ) و من که پرسیدم چرا 1 مگ 90 کیلوبیت هست نه 128 کیلو گفت شما چون نامحدود دارین سرعتتون کمتره! در حالی که من این ماه 1 مگ نامحدود گرفتم و سرعتم تا 400 کیلو هم میره!! این یعنی فرق گذاشتن آشکار.

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
زنگ زدم به پشتیبانی، شماره رو تایید کردم
خیلی سریع این دفعه وصل شدم به پشتیبانی
گفتم فلان مشکل رو دارم گفت شمارتونو بگید
گفتم پس اون اول شماره رو تایید می کنم چیه؟
گفت اون برای اینه که مشتری هستید یا نه و... گفتم خب من که 1 رو زدم تایید کردم در ثانی این سیستم خودش شماره رو گفت من تایید کردم .
گفت شاید از شماره دیگه تماس بگیرید
گفتم فکر نمی کنم اینقدر سیستمتون باهوش باشه از صدام تشخیص بده شماره رو بگه
خلاصه آخرش این شد گفت باشه از سیستم می بینم شماره رو :دی

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
زنگ زدم به پشتیبانی، شماره رو تایید کردم
خیلی سریع این دفعه وصل شدم به پشتیبانی
گفتم فلان مشکل رو دارم گفت شمارتونو بگید
گفتم پس اون اول شماره رو تایید می کنم چیه؟
گفت اون برای اینه که مشتری هستید یا نه و... گفتم خب من که 1 رو زدم تایید کردم در ثانی این سیستم خودش شماره رو گفت من تایید کردم .
گفت شاید از شماره دیگه تماس بگیرید
گفتم فکر نمی کنم اینقدر سیستمتون باهوش باشه از صدام تشخیص بده شماره رو بگه
خلاصه آخرش این شد گفت باشه از سیستم می بینم شماره رو :دی
آخ آخ دستت درد نکنه ! چقدر دلم میخواست یبار اینو بهشون بگم :))))))

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
جناب عبدالصمد !

همونطور که خودتون تا الان متوجه شدین تاپیک شکایتتون رو ادمین حذف کرده... طبق قوانین فروم هم این کار خلاف هست ...

دیگه به هیچ وجه تو این تاپیک یا هر جای دیگه ای این موضوع رو مطرح نکنید...

اگر مشکلی با این شرکت یا هرشرکت/شخص دیگه ای دارین خارج از این فروم پیگیری کنید ...

جناب Msd_1374

شما هم همینطور... مسئله ی پیگیری از سازمان تنظیم مقررات و غیره رو خارج از فروم پیگیری کنید...

سایر دوستان هم لطفا این موضوع رو ادامه ندن...

بحث اعتراض داشتن به نحوه ی سرویس دهی به عنوان یک مشترک ( که خودم هم جزوشون هستم) یه چیز دیگه ست... اما چنین بحثی در حد عنوان شکایت تو اینجا نمیگنجه ...

متشکر...

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام به همگی

...

Last edited:
بالا