• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

mohebali

Registered User
لایک‌ها
6,494
خیرببینی ! :دی منم از این به بعد دیگه شمارمو نمیگم ! انقدر باید باهاشون اینجوری برخورد کنیم تا این سیستم مسخره رو جمع کنن... !

|

همه باید دست به دست هم بدیم
چون واقعا به شعور آدم توهین می کنن !
آخه این زنه که شماره رو میگه هم بد میگه، اون جوری که خودمون شماره رو حفظیم نمی گیه :دی

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ماله اذربایجان غربی افتضاح شده . افتضاح . زنگ زدم گفتم من 2 مگ به 4 مگ میخوام چند دانلود میکنه گفت بین 300-512 . گفتم عالیه . رفتم 130 هزار تومن واریز کردم اومدم زدم دانلود دیدم 200 کیلو بیشتر دانلود نمیکنه . زنگ زدم میگم خانوم گفتین 500 دانلود میکنه پس کوو ؟ گفت اختلال هست دانلود میکنه . الان چند روزه منو الاف کردن . میخوام برم مخابرات . 1 مگ نامحدود مخابرات چنده ؟

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
ماله اذربایجان غربی افتضاح شده . افتضاح . زنگ زدم گفتم من 2 مگ به 4 مگ میخوام چند دانلود میکنه گفت بین 300-512 . گفتم عالیه . رفتم 130 هزار تومن واریز کردم اومدم زدم دانلود دیدم 200 کیلو بیشتر دانلود نمیکنه . زنگ زدم میگم خانوم گفتین 500 دانلود میکنه پس کوو ؟ گفت اختلال هست دانلود میکنه . الان چند روزه منو الاف کردن . میخوام برم مخابرات . 1 مگ نامحدود مخابرات چنده ؟

داداش اسیاتک همه سرور های خارجی رو سرعتش رو زیر 140 بسته!
من الان با سایتهایی مثل سافتگذر روا با سرعت 640 دانلود میکنم اما با سرور خارجی مثل اپلود باز با سرعتی زیر 200 و اکثرا زیر 140 دانلود میکنم!!

خیلی وقته دارن کم فروشی میکنند. فقط هم پاسکاری میکنن امروز و فردا مشکل حل میشه و.....

Bella_aster

مدیران قدیمی
لایک‌ها
2,615
همه باید دست به دست هم بدیم
چون واقعا به شعور آدم توهین می کنن !
آخه این زنه که شماره رو میگه هم بد میگه، اون جوری که خودمون شماره رو حفظیم نمی گیه :دی
آخ آخ... اونی که میگه چند نفر تو صف انتظارن!!

دهگانش رو لیدی گاگا میگه، یکانش رو ادل !!
4fvgdaq_th.gif

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
داداش اسیاتک همه سرور های خارجی رو سرعتش رو زیر 140 بسته!
من الان با سایتهایی مثل سافتگذر روا با سرعت 640 دانلود میکنم اما با سرور خارجی مثل اپلود باز با سرعتی زیر 200 و اکثرا زیر 140 دانلود میکنم!!

خیلی وقته دارن کم فروشی میکنند. فقط هم پاسکاری میکنن امروز و فردا مشکل حل میشه و.....

100% تایید میشه. من هم از سرورای داخلی مثه p30 download تا 400 کیلو دان میکنم ولی از پرسرعت ترین سرورای خارجی سرعتم با idm به 100 برسه خیلیه!! خاک بر سر دزدشون.

حالا اینو ببینید در وصف پررویی اپراتور آسیاچس ببخشید آسیاتک!!

زنگ زدم آسیاتک مرکزی تهران بدلیل همین موضوع سرعت کم و ازشون شکایت کردم و گفتم آقا چرا سرعت دانلود برای من با سرویس 1 مگ حجمی اینقد پایینه؟ میگه شما یه فایل از p30 download با idm دانلود کن!! ( پدر سوخته ) منم کردم و گفتم سرعتم تا 400 میره! گفت خوب دیگه چی میگی؟!! ( بدهکارم شدیم ) گفتم این درست سرعت دانلود از سایتای خارجی در حد دایل آپه! بخدا لحنش تند شد و گفت این که مشکل ما نیست مخابرات مشکلاتشو حل کنه سرعت ماهم میره بالا!! کم مونده بود باهام دعوام کنه مرتیکه!! بخدا دارم بعد 2 ماه کم کم به این نتیجه میرسم برم یجای دیگه... شاید مخابرات! آخه کم کم هم تو شهر ما نامحدود میده هم میگن سرعت دانلودش بهتر از این عوضیاس! نظر شما چیه دوستان؟

Last edited:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
همین الان با دو تا اکانت آسیاتک دانلود یک فایل تورنت رو تست کردم یکیشون اصلا دانلود نداره یکیشون با 10 20 کیلو دانلود داره!! هر دو اکانت هم 1 مگ! ای یعنی چه؟!!

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
همین الان با دو تا اکانت آسیاتک دانلود یک فایل تورنت رو تست کردم یکیشون اصلا دانلود نداره یکیشون با 10 20 کیلو دانلود داره!! هر دو اکانت هم 1 مگ! ای یعنی چه؟!!

باز خوبه مال شما 20 میده. من دومگ دارم حداکثر 4کیلوبایت میده!
اصلا حالم از تورنت بهم خورد!

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
باز خوبه مال شما 20 میده. من دومگ دارم حداکثر 4کیلوبایت میده!
اصلا حالم از تورنت بهم خورد!

نه بگو حالم از اینترنت ایران بهم خورد!! همشونم یکین چون.....:skull:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
این دیگه خیلی دزدیه دیگه 4 روز پیش سرویس 1 مگ گرفتم هنوز 512 هست هی امروز فردا میکنن!:grrr:
اگه سرعت کمتر می گرفتم 2 سوته کمترش میکردن حالا که بیشتر گرفتم هنوز که هنوزه زیاد نشده :puke:

زنگ زدم آسیاتک مرکزی تهران بدلیل همین موضوع سرعت کم و ازشون شکایت کردم و گفتم آقا چرا سرعت دانلود برای من با سرویس 1 مگ حجمی اینقد پایینه؟ میگه شما یه فایل از p30 download با idm دانلود کن!! ( پدر سوخته ) منم کردم و گفتم سرعتم تا 400 میره! گفت خوب دیگه چی میگی؟!! ( بدهکارم شدیم ) گفتم این درست سرعت دانلود از سایتای خارجی در حد دایل آپه! بخدا لحنش تند شد و گفت این که مشکل ما نیست مخابرات مشکلاتشو حل کنه سرعت ماهم میره بالا!! کم مونده بود باهام دعوام کنه مرتیکه!! بخدا دارم بعد 2 ماه کم کم به این نتیجه میرسم برم یجای دیگه... شاید مخابرات! آخه کم کم هم تو شهر ما نامحدود میده هم میگن سرعت دانلودش بهتر از این عوضیاس! نظر شما چیه دوستان؟

کاملا درسته برای منم اینطوری کردن گفتن یک فایل از Mihandownload یا p30download بگیرین سرعتشو بگین! جالب بود اون یارو که اومد تو پی سیم سایت های خارجی رو تست کرد به زور به 40 میرسید بعد اومد یک فایل از میهن دانلود, دانلود کرد که شد 70 تا!

دوستان این سایت FileHippo.com - Download Free Software خیلی لینک هاش پرسرعته و البته سرورش تو ایران نیست میتونید سرعتتونو این جا تست کنید.
یک چیز جالب هم بگم, یک رفیق دارم تو المانه سرعت دانلودش از سایت های خارج به 1 مگ در ثانیه هم میرسه اما وقتی از p30download میگیره 200 کیلو میشه :دی سالانه هم 50 یرو بیشتر نمیده.

Blaugrana

Registered User
لایک‌ها
794
این دو تا سایتی که سرعتتون ازش بالاست به خاطر اینه که سرور دانلودشون تو دیتا سنتر خود آسیاتکه! یعنی دارید از شبکه داخلی آسیاتک دانلود میکنید و ربطی به اینترنت و اینترانت نداره

usiiiii

Registered User
لایک‌ها
205
[ ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡
این چه وضعشه . مسخره کردن مارو ..... منم زنگ میزنم ببیتم قضیه چیه !

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستانی که تو کرج - شهریار - اندیشه - مارلیک هستد ما نمایندگی آسیا تک رو داریم

تو 72 ساعت براتون سرویس رو راه اندازی میکنیم

بی خیال داداش....
تو این اوضاع بد اسیاتک شما میایی ازش تبلیغ میکنی؟!

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
دوستانی که تو کرج - شهریار - اندیشه - مارلیک هستد ما نمایندگی آسیا تک رو داریم

تو 72 ساعت براتون سرویس رو راه اندازی میکنیم

داداش تا کتک نخوردی راتو بگیر برو!!

پ ن : شوخی بود! :دی

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
این دیگه خیلی دزدیه دیگه 4 روز پیش سرویس 1 مگ گرفتم هنوز 512 هست هی امروز فردا میکنن!:grrr:
اگه سرعت کمتر می گرفتم 2 سوته کمترش میکردن حالا که بیشتر گرفتم هنوز که هنوزه زیاد نشده :puke:

کاملا درسته برای منم اینطوری کردن گفتن یک فایل از Mihandownload یا p30download بگیرین سرعتشو بگین! جالب بود اون یارو که اومد تو پی سیم سایت های خارجی رو تست کرد به زور به 40 میرسید بعد اومد یک فایل از میهن دانلود, دانلود کرد که شد 70 تا!

دوستان این سایت FileHippo.com - Download Free Software خیلی لینک هاش پرسرعته و البته سرورش تو ایران نیست میتونید سرعتتونو این جا تست کنید.
یک چیز جالب هم بگم, یک رفیق دارم تو المانه سرعت دانلودش از سایت های خارج به 1 مگ در ثانیه هم میرسه اما وقتی از p30download میگیره 200 کیلو میشه :دی سالانه هم 50 یرو بیشتر نمیده.
عزیز عوض کن از یه جا دیگه بگیر راهش به همین سادگیه دعوا نداره که!

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
عزیز عوض کن از یه جا دیگه بگیر راهش به همین سادگیه دعوا نداره که!

28 روز دیگه مونده برم یک جایه دیگه؟!!

من قبلش مخابرات نامحدود داشتم کلا با سرویس محدود حال نمیکنم اسیاتک هم تنها جایی بود که عین مخابرات سابق نت میداد منم الان مشکل سرعت ندارم فقط 1 مگ خریدم 512 بستن :wacko:

JetXT

Registered User
لایک‌ها
513
28 روز دیگه مونده برم یک جایه دیگه؟!!

من قبلش مخابرات نامحدود داشتم کلا با سرویس محدود حال نمیکنم اسیاتک هم تنها جایی بود که عین مخابرات سابق نت میداد منم الان مشکل سرعت ندارم فقط 1 مگ خریدم 512 بستن :wacko:
عجیبه چرا از مخابرات اومدی آسیاتک؟

a3pirin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
بی خیال داداش....
تو این اوضاع بد اسیاتک شما میایی ازش تبلیغ میکنی؟!

داداش تا کتک نخوردی راتو بگیر برو!!

پ ن : شوخی بود! :دی

تبليغ کار نبود من گفتم نمايندگی روال عادی کار يه هفته طول ميکشه

البته الان تمام آی اس پی ها همين وضعيت رو دارند که به خاطر محدوديت های مخابرات

البته بخوايد بيشتير هزينه کنيد سرويس وايرلس هم هست اختصاصی

موفق باشيد

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
عجیبه چرا از مخابرات اومدی آسیاتک؟

هیچی مخابرات نامحدود داشت منم 1 مگشو داشتم با 120 دان میکردم اما خوب حدودا از دی ماه سال پیش نامحدودشونو ورداشتن دیگه نامحدود نمی دادن منم دیگه اومدم اسیاتک 512 برنزی گرفتم.

فقط تنها بدی که اسیاتک دیدم پینگ بالاش بود و تنها بدی که از مخابرات دیدم با وجود نامحدود بودن از ساعت 12 شب تا 5 صبح سرعت میشد 20 کیلوبایت!

بالا