• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی وضعیت سرویس ADSL آسیا تک

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
دوستان امروز رفتم آسیاتک که یه ماه دیگه تمدید کنم گفتم سرهتتون میخاد همینجور کم بمونه؟ دختره گفت نه تا آخر هفته سرعتا درست میشه! اگه نشد بر پدر و مادرشون سگ ر*د.

اشتباه کردی!
من امروز خواستم درخواست جمع اوری بدم. زگ زدم تهران میگم میخوام جم کنم دختره میگه چرا میخوای جم کنی؟
میگم از کیغیت خدمات و سرعت پایین و پینگ بالا و.... ناراضیم! طرف حالا هی میخواست منو در این خراب شده نگه داره اخرش 164 مگ بهم داد تا چند تا تست بگیرم و بعد گفت تا هفته بعد صبر کن!

منم فرصتو محترم شمردم و به نمایندگی درخواست جمع اوری دادم:D
اینا اگر میخواستن کاری کنن باید زودتر انجام میشد!

Last edited:

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
نازنین مشکلت سروریه که داری ازش دانلود میکن.

اینجام پیکوفایل 5 کیلو بیشتر نمیده

137440660434960_01.jpg

این softgozar

137440679924906_02.png

اینم filehippo

13744067993716_13.jpg

به این دید نگاه نکن که همه سرور ها یک سرعت دانلود رو میده مطمعا تو سرعت سرویس دهی سرور ها تفاوت وجود داره.

اون گیگ منظورم سرعت دانلودش نبود بلکه حجم سرعت بالا بود.

137440739033045_04.jpg

همونطور که دوستمون هم گفتن تفاوتی وجود نداره.
دیشب که سرعتم بالای 400 بود از پیکوفایل یه آهنگ دانلود کردم سرعت رو 9 کیلوبایت بود.. چه سرور قابل اعتمادی واقعا!!!

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
نازنین مشکلت سروریه که داری ازش دانلود میکن.

اینجام پیکوفایل 5 کیلو بیشتر نمیده

137440660434960_01.jpg

این softgozar

137440679924906_02.png

اینم filehippo

13744067993716_13.jpg

به این دید نگاه نکن که همه سرور ها یک سرعت دانلود رو میده مطمعا تو سرعت سرویس دهی سرور ها تفاوت وجود داره.

اون گیگ منظورم سرعت دانلودش نبود بلکه حجم سرعت بالا بود.

137440739033045_04.jpg

همونطور که دوستمون هم گفتن تفاوتی وجود نداره.

آقا خدا خیرت بده. دمت گرم خیلی لطف کردی تست زدی. خیالمو راحت کردی! ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده!!!

ولی حس میکنم مشکل از آسیاتک هستش! کلا با سرورهای خارجی مشکل داره! احتمالا این picofile هم سرورش خارج هست. نمیدونم والا....
ممنون

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
آقا خدا خیرت بده. دمت گرم خیلی لطف کردی تست زدی. خیالمو راحت کردی! ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده!!!

ولی حس میکنم مشکل از آسیاتک هستش! کلا با سرورهای خارجی مشکل داره! احتمالا این picofile هم سرورش خارج هست. نمیدونم والا....
ممنون
داداش من مخابرات اصفهانم و با سرعت 70 کیلوبایت یه دقیقه ای دانش کردم(سرعت دانلود معمولی ام 250 هست ولی چون از پیکوفایل نمیشه با 8
تا کانکشن دانلود کرد و فقط با یه کانکشن میشه دانلود کرد سرعتش 70 بود)
بیا اینم فایلت برات آپلودش کردم
http://uploadtak.com/images/d8665_Ghoghaye_Setaregan.mp3
دوستان ممنون
من که پشیمون شدم از آسیاتک سرویس بگیرم.
باید اسم این تاپیکو میذاشتین:به آسیاتک مهاجرت نکنید

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
داداش من مخابرات اصفهانم و با سرعت 70 کیلوبایت یه دقیقه ای دانش کردم(سرعت دانلود معمولی ام 250 هست ولی چون از پیکوفایل نمیشه با 8
دوستان ممنون

مبارکه, بلاخره مخابرات گرفتین؟ چه سرویسی؟:rsc:

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
مبارکه, بلاخره مخابرات گرفتین؟ چه سرویسی؟:rsc:
نه بابا:p
من 5 ساله مخابرات دارم:lol:
طرح زرین که گیگابایتی 3500 تومنه و شبانه نداره.با اینحال ماهی 9 گیگ دان میکنم میشه ماهی 30 تومن
راستش 170 گیگ دانلود دارم که دوستان انجمن گیگی 500 دانلود میکنن دیدم 100 تومن میشه گفتم یه ماه اینترنت نامحدود بگیرم دانلودشون کنم بیشتر میصرفه اگه هم خوب بود بعدشم نامحدود بگیرم ولی دیدم نه!!!!!وضع خرابه انگار!!!همون 100 تومنو بدم برام دانلودشون کنن سنگین تره!!نه؟؟؟:happy:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
نه بابا:p
من 5 ساله مخابرات دارم:lol:
طرح زرین که گیگابایتی 3500 تومنه و شبانه نداره.با اینحال ماهی 9 گیگ دان میکنم میشه ماهی 30 تومن
راستش 170 گیگ دانلود دارم که دوستان انجمن گیگی 500 دانلود میکنن دیدم 100 تومن میشه گفتم یه ماه اینترنت نامحدود بگیرم دانلودشون کنم بیشتر میصرفه اگه هم خوب بود بعدشم نامحدود بگیرم ولی دیدم نه!!!!!وضع خرابه انگار!!!همون 100 تومنو بدم برام دانلودشون کنن سنگین تره!!نه؟؟؟:happy:

یا فرنود :D

های وب زیاد ازش اطلاعی ندارم اما 8 گیگ رو با پهنا باند 8 مگابیت میده و قیمتشم 25 تومنه, به صرفه تر بنظر میاد (البته تحقیق لازمه)
http://hiweb.ir/images/default-source/specialservices/6.jpg?Status=Temp&sfvrsn=2

من اگه باشم خودم دان میکنم :D

Saidgta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
دوستان ممنون
خیلی ممنون داداش
خیلی خیلی لطف کردی
پس حدسم درست بود...مشکل از آسیاتکه که با بعضی سرورا مشکل داره

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
یا فرنود :D

های وب زیاد ازش اطلاعی ندارم اما 8 گیگ رو با پهنا باند 8 مگابیت میده و قیمتشم 25 تومنه, به صرفه تر بنظر میاد (البته تحقیق لازمه)
http://hiweb.ir/images/default-source/specialservices/6.jpg?Status=Temp&sfvrsn=2

من اگه باشم خودم دان میکنم :D
منم دوست دارم خودم دان کنم
های وب که داده گستر عصر نوینه(نوین نت)،اسمشو عوض کرده:D
من 2 مگشو داشتم زیاد راضی نبودم(پینگش بالا بود و سرعت شبانه اش 50 کیلوبایت بود)
آخه وقتی گیگابایتی 3500 تومنه که سرعت مهم نیست،هست؟؟؟
البته اگه سرعت شبانش بالا 200 باشه یه ماه بگیرم میتونم 170 گیگمو دان کنم ولی تقریبا غیر ممکنه،نه؟اصلا ننوشته شبانه داره یا نه:p

Last edited:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164
منم دوست دارم خودم دان کنم
های وب که داده گستر عصر نوینه(نوین نت)،اسمشو عوض کرده:D
من 2 مگشو داشتم زیاد راضی نبودم(پینگش بالا بود و سرعت شبانه اش 50 کیلوبایت بود)
آخه وقتی گیگابایتی 3500 تومنه که سرعت مهم نیست،هست؟؟؟
البته اگه سرعت شبانش بالا 200 باشه یه ماه بگیرم میتونم 170 گیگمو دان کنم ولی تقریبا غیر ممکنه،نه؟اصلا ننوشته شبانه داره یا نه:p

درسته تو isp های دیگه حجم اضافه 4500 هست ولی مخابرات 3500 :D

این های وب یا نوین نت 8 مگابیتش شبانه نداره من یکبار تا مرز ثبت نام رفتم اما دیدم شبانه نداره.

نزدیکتون خط رانژه شده اسیاتک ندارین؟

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
دوستان ممنون

اون موقع که آسیاتک توی اوج بود و همه داشتن میومدن آسیاتک همین 5 ماه پیش رو می گم,همون موقع بنده عرض کردم با این حجم کاربرایی که دارن میان سمت آسیاتک به زودی این شرکت تبدیل به افتضاح ترین شرکت میشه و شد
حالا این قصه داره در مورد مخابرات اتفاق میوفته
چند ماه بعد نوبت شرکت بعدی میرسه,ما هم این وسط هی پول راه اندازی سرویس میدیم!
مثل روز واسم روشنه که به زودی مخابرات تحت فشار قرار می گیره و سرویسش بهم میریزه و به همین بهانه سرویس های حجمی رو در تهران هم راه اندازی می کنه با همین کیفیت آشغالی که الان آسیاتک داره

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
دوستان من چند تا تست با idm و با تورنت امتحان کردم و بهم ثابت شد که سرهت من ( 1 مگ برنزی ) رو روی 512 بستن!! چون در هیچ حالتی سرعتم بالای 64 نمیره!

Koosha_Raisi

Registered User
لایک‌ها
325
دوستان من چند تا تست با idm و با تورنت امتحان کردم و بهم ثابت شد که سرهت من ( 1 مگ برنزی ) رو روی 512 بستن!! چون در هیچ حالتی سرعتم بالای 64 نمیره!

برو تو مودم ببین که خیالت راحت باشه حدس و گمان نیست.

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
درسته تو isp های دیگه حجم اضافه 4500 هست ولی مخابرات 3500 :D

این های وب یا نوین نت 8 مگابیتش شبانه نداره من یکبار تا مرز ثبت نام رفتم اما دیدم شبانه نداره.

نزدیکتون خط رانژه شده اسیاتک ندارین؟
از کجا بفهمم نزدیکمون خط رانژه شده اسیاتک داریم یا نه؟؟؟برم از همسایه ها بپرسم؟؟؟:blink:

Alireza_Galaxy

Registered User
لایک‌ها
164

1 مگ برنزی شارژ کردی :eek:؟!!!

من که اینجا کیبوردم جر خورد از بس گفتم 1 مگ بیشتر از 60-70 نمیشه :wacko:

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
برو تو مودم ببین که خیالت راحت باشه حدس و گمان نیست.

نه سرعت Down و Up توی مودم از روز اول روی 4093 و 508 بوده و هنوزم همونه! سرعت سرویسارو از توی نرم افزار اکانتینگشون محدود میکنن نامردا!

Msd_1374

Registered User
لایک‌ها
308
من چند روز پیش به یکی از اکانت های 512 نامحدود برنزی وصل شدم با اکانتم سرعتش ثابت 120 بود!
به یه دو مگ هم وصل شدم که اینترنت ملی بود برای بیمه ایران. جالبیش این بود که هم سرعتش ازاد بود(300 400 رو میداد) هم سایتهای خارجی رو باز میکرد:blink:
این هم سندش:

13744326561.png

مقدار مصرفیش رو ببنید:

13744326791.png

و این یعنی اسیاتک به کاربرای معمولی اهمیت نمیده و بیشترین توجهش به شرکتا هست تا راضیشون نگه داره!!:D

ya3ya6

Registered User
لایک‌ها
755
من چند روز پیش به یکی از اکانت های 512 نامحدود برنزی وصل شدم با اکانتم سرعتش ثابت 120 بود!
به یه دو مگ هم وصل شدم که اینترنت ملی بود برای بیمه ایران. جالبیش این بود که هم سرعتش ازاد بود(300 400 رو میداد) هم سایتهای خارجی رو باز میکرد:blink:
این هم سندش:

مشاهده پیوست 413699

مقدار مصرفیش رو ببنید:

مشاهده پیوست 413700

و این یعنی اسیاتک به کاربرای معمولی اهمیت نمیده و بیشترین توجهش به شرکتا هست تا راضیشون نگه داره!!:D

یعنی من اینترانت نامحدود 2 مگ بگیرم؟چند درصد سایتا رو باز میکرد؟دانلودها-پی سی دانلود-سافت گذر-سافت 98 و کلا سایتای دانلود مشهور رو باز میکرد؟؟

Irani_2572

Registered User
لایک‌ها
305
1 مگ برنزی شارژ کردی :eek:؟!!!

من که اینجا کیبوردم جر خورد از بس گفتم 1 مگ بیشتر از 60-70 نمیشه :wacko:

میخاستم برم مخابرات اما... خودتون میدونین که...:skull: میخام ماه آینده 2 مگ برنزی یک سالشو بگیرم با تخفیف 30 درصد!! الان 2 مگ برنزی رو 200 بسته شده سرعتش. شاید سرعتشونم بهتر شد!!

بالا